NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Moord


Derde verdachte moord op zwarte jogger in de VS krijgt in beroep 35 jaar
Dinsdag, 00:00 HLN.BE
Een federale rechter in de Amerikaanse staat Georgia heeft de 52-jarige William Bryan veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf vanwege zijn betrokkenheid bij de moord op Ahmaud Arbery in 2020, die de rechter bestempelde als een ?haatmisdrijf? (hate crime). Arbery, een zwarte man, werd neergeschoten toen hij door een grotendeels witte wijk jogde.


Vijf nieuwe verdachten aangehouden in zaak dubbele moord in Amazonewoud
Zondag, 00:05 Skynet
De Braziliaanse politie heeft vijf nieuwe verdachten opgepakt in het onderzoek naar de moord op de Britse journalist Dom Philips en de Braziliaanse expert inheemse volkeren Bruno Pereira in het Braziliaanse Amazonewoud in juni. Ze zouden deel uitmaken van een illegaal vissersnetwerk.


28 Juli, 00:06 Volkskrant
Verdachte van moord op Shinzo Abe ondergaat psychiatrisch onderzoek
24 Juli, 00:07 Skynet Buitenland
De man die is aangeklaagd voor het doodschieten van de voormalige Japanse premier Shinzo Abe zal een psychiatrisch onderzoek ondergaan om zijn strafrechtelijke verantwoordelijkheid op het moment van de feiten te bepalen. Dat hebben verschillende media zaterdag gemeld.


Biden kaart moord op Khashoggi aan bij Saoedische kroonprins
17 Juli, 00:06 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Joe Biden heeft naar eigen zeggen tijdens zijn gesprek met de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman de moord op Washington Post-journalist Jamal Khashoggi ter sprake gebracht. De kroonprins ontkende daarop elke verantwoordelijkheid.


Twee klachten bij de politie en veiligheidsmaatregelen, maar Eric V. kon genadeloos toeslaan bij dubbele moord
14 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Twee klachten bij de politie en tal van maatregelen om erger te voorkomen. Justitie en politie waren op de hoogte van de ernstige vorm van belaging door Eric V., maar de man kon toch toeslaan. De vijftiger schoot Marly Schapendonk (35) en haar neef Martinus Van De Sande (40) koelbloedig neer in het holst van de nacht.
Besteld vanuit de cel: getuige 5089 linkt drugsbaron Taghi aan moord Peter R. de Vries
12 Juli, 00:02 HLN.BE
Een Pool genaamd ?Eddy?, ook gekend als getuige 5089, blijkt de belangrijke schakel te zijn in de moordzaak rond Peter R. de Vries (64). ?Eddy? legde het web bloot dat de beruchte drugsbaron Ridouan Taghi (44) gesponnen had vanuit zijn zwaarbeveiligde cel. Want De Vries ?moest dood omdat hij werkte voor de kroongetuige?. De nieuwe informatie zorgde voor de heropening en uitstel van de moordzaak.


Japanse Senaatsverkiezingen gaan van start, in de schaduw van de moord op premier Abe
10 Juli, 00:05 Skynet
Japan trekt zondag naar de stembus voor de Senaatsverkiezingen. De verkiezingen vinden plaats in de schaduw van de moord op premier Shinzo Abe, die twee dagen eerder neergeschoten werd op een campagnebijeenkomst. De Liberaal-Democratische Partij (LDP), onder leiding van premier Fumio Kishida, en haar kleine coalitiepartner Komeito worden in de peilingen gezien als de favoriet.


7 Juli, 00:07 Volkskrant
9 Juni, 00:07 Volkskrant
ABVV vraagt aandacht voor extreemrechts geweld tijdens herdenking van oude moord
22 Mei, 00:08 Skynet Economie
In Antwerpen heeft de socialistische vakbond ABVV zaterdag een herdenkingsmoment gehouden voor Albert Pot en Theo Grijp, twee syndicalisten die in 1936 in Antwerpen werden gedood door een militant van de toenmalige fascistische Realistische Partij. Er werd ook een gedenkplaat onthuld. ABVV wil de herdenking jaarlijks blijven organiseren om aandacht te vragen voor de hedendaagse vormen van extreemrechts geweld.


12 Mei, 00:08 Volkskrant
1 April, 00:08 Volkskrant
ASSISEN. Tiramisu-moord. ?Karel kan dit niet gedaan hebben?, zegt familie van slachtoffer
23 Februari, 00:03 HLN.BE
Mocht er nog een plekje vrij zijn op de heiligenkalender, dan suggereren we Rome om het geval Karel Boiten nader te onderzoeken. Toch als we zijn schoonfamilie mogen geloven. ?Karel is een lieve en behulpzame man. Onmogelijk dat hij hier iets mee te maken heeft. Zelfs een spin in huis neemt hij voorzichtig op en zet hij buiten?, getuigde de zus van slachtoffer Annick Haesevoets op zijn assisenproces.


18 Februari, 00:08 Volkskrant
Franse agent verdacht van moord op vriendin, dienstwapen en wagen gevonden in Amiens
17 Februari, 02:01 HLN.BE
In de Noord-Franse stad Amiens is zaterdag de wagen en het wapen gevonden van de politieagent die ervan verdacht wordt zijn partner vermoord te hebben. Dat meldt het Franse persagentschap AFP. De politie is al sinds eind januari op zoek naar de man.


Raadkamer Brugge - Twee bijkomende verdachten aangehouden voor moord in Oostkamp
28 Januari, 00:04 Skynet
In het onderzoek naar de moord op een vijftienjarige in Oostkamp heeft de Brugse onderzoeksrechter twee bijkomende verdachten aangehouden. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De jongemannen worden verdacht van schuldig verzuim en van mededaderschap aan de moord.


Voormalig baseballprof 50 jaar cel in voor moord op peuter
23 Januari, 00:01 HLN.BE
Voormalig baseballprof Sergio Mitre (40) is in Mexico veroordeeld tot een gevangenisstraf van 50 jaar voor het vermoorden van een 22 maanden oud meisje. De oud-werper van onder meer New York Yankees vergreep zich in juli 2020 aan het dochtertje van zijn ex-vriendin.


Britse vrouw krijgt levenslang voor moord op stiefzoon (6), grote kritiek op instanties
5 December 2021, 00:06 Volkskrant
Een 32-jarige vrouw is door een Britse rechter tot levenslang veroordeeld vanwege de moord op haar zes jaar oude stiefzoon. Samen met haar vriend, de vader van het jongetje, heeft Emma Tustin de kleine Arthur tijdens de lockdown maandenlang mishandeld en uitgehongerd.


ASSISEN. B&B-moord in de Koperen Pomp. Verdediging pleit de uitlokking: ?Ze kon het niet meer stoppen?
3 December 2021, 00:02 HLN.BE
Chris Troffaes is schuldig aan doodslag, maar Dirk Zegers heeft door zijn jarenlange gedrag ? psychisch geweld ? de feiten uitgelokt. Dat pleitten haar advocaten. ?Denk eens waartoe u in staat zou zijn in dezelfde situatie??, vroeg Nina Van Eeckhaut de jury. De gezworenen gaan straks in beraad.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn