NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mogelijke

2News.be / Trefwoorden / Mogelijke

Politie onderzoekt mogelijke verkrachting van 17-jarige leerling
Woensdag, 00:57 HLN.BE
De Brusselse politie is een onderzoek gestart na een melding van een 17-jarige leerlinge uit Anderlecht. Het meisje zegt verkracht te zijn door een medeleerling. ?De school neemt dit zeer ernstig en verleent haar volledig medewerking aan het onderzoek?, meldt de Brusselse Go! Scholengroep.


Magneetvissers halen wapen uit Damse Vaart, gerecht onderzoekt mogelijke link met Bende Van Nijvel
9 Januari, 00:02 HLN.BE
Het gerecht onderzoekt of het wapen dat magneetvissers afgelopen weekend uit de Damse Vaart haalden, gelinkt is aan de Bende van Nijvel. Dat bevestigt het federaal parket.


Grote zorgen over mogelijke woekerwinsten energiebedrijven
31 December 2022, 00:02 NU.NL - Economie
De consumentenorganisatie Vastelastenbond maakt zich grote zorgen over mogelijke woekerwinsten bij energieleveranciers, omdat die de gedaalde gasprijzen niet of pas laat doorberekenen aan klanten. Daardoor profiteren consumenten niet van de lagere inkoopkosten.


Ecolo wil handel in menselijke resten verbieden als reactie op mogelijke veiling van schedels uit koloniale tijd
1 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Ecolo wil de handel in menselijke resten verbieden. De Franstalige groenen reageren daarmee op de berichten over een geplande verkoop van drie menselijke schedels uit de koloniale tijd.
Britse netbeheerder waarschuwt voor mogelijke stroomtekorten dinsdag
29 November 2022, 00:02 HLN.BE
National Grid, de Britse distributienetbeheerder, heeft maandag even gewaarschuwd voor een mogelijk tekort aan elektriciteit maandag- en dinsdagavond in het Verenigd Koninkrijk. Eerst leek men van plan om aan gezinnen te vragen om vrijwillig minder stroom af te nemen in ruil voor een vergoeding, maar dat plan is intussen weer opgeborgen.


Licht op groen voor mogelijke batterijfabriek in Seneffe
17 November 2022, 00:03 De Tijd
21:02 De raad van bestuur van de Henegouwse intercommunale IDEA heeft de koopoptie van ABEE (Avesta Battery and Energy Engineering) goedgekeurd.


10 November 2022, 00:06 Volkskrant
28 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
Brandstoftekort Frankrijk - Premier kondigt mogelijke nieuwe opvorderingen van personeel aan
17 Oktober 2022, 00:04 Skynet Economie
De Franse eerste minister Elisabeth Borne waarschuwt zondag voor nieuwe opvorderingen van personeel van brandstofdepots als de brandstofvoorziening tot "zeer gespannen situaties" leidt. Dat zei ze zondag tijdens een interview op de Franse zender TF1.


Ouders Tanja Groen over mogelijke match met Dutroux: "We hopen het stiekem wel"
11 Oktober 2022, 00:01 Skynet Belgie
"We zeggen niet: 'Dit wordt 'm'. Maar we hopen het stiekem wel", zo citeert de Nederlandse krant de Telegraaf de vader van Tanja Groen, het achttienjarig meisje dat in 1993 mysterieus verdween in Maastricht. Op vraag van Nederland zal de Belgische justitie aan de hand van dna onderzoeken of er al dan niet een verband is met Marc Dutroux.


Doodgeschoten Yannick Verdyck noemde zich een ?prepper?: ?Meer aan het vechten met zijn angsten dan met het mogelijke gevaar?
29 September 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een prepper. Zo noemde de 36-jarige Yannick Verdyck, die woensdag tijdens een huiszoeking in Merksem werd doodgeschoten, zichzelf. Zulke ?preppers? worden typisch omschreven als mensen die zich voorbereiden op het einde van de wereld. Wie zijn ze en waar bereiden ze zich echt op voor?
Microsoft gaat nepnieuws niet markeren vanwege mogelijke beschuldiging censuur
23 September 2022, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat in de zoekresultaten van Bing en bij posts op LinkedIn nepnieuws niet als zodanig markeren. Het bedrijf is bang dat gebruikers dat zien als censuur en denkt bovendien dat het labelen weinig zin heeft.


Mail Nvidia wijst op bestaan Tegra-soc voor mogelijke opvolger Nintendo Switch
23 September 2022, 00:00 Tweakers
Een Reddit-gebruiker is mailverkeer van een Nvidia-werknemer op het spoor gekomen waarin het bestaan van de Nvidia Tegra 239-soc wordt bevestigd. Deze soc zou volgens geruchten in ontwikkeling zijn voor de opvolger van de Nintendo Switch.


UWV opent onderzoek naar mogelijke fraude met uitkeringen
19 September 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Uitkeringsinstantie UWV heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijke fraude met ziektewetuitkeringen. Het gaat om uitzendkrachten uit Slowakije die naar Nederland komen om te werken en zich al na enkele dagen ziek melden met vaak dezelfde reden. Zij verhuizen dan hun uitkering naar een woonadres in het buitenland om daar het geld te ontvangen.


VS kondigen mogelijke verkoop wapens aan Taiwan aan
4 September 2022, 00:05 Skynet Economie
De Verenigde Staten hebben vrijdag aangekondigd mogelijk wapens ter waarde van 1,1 miljard dollar (ruim 1,1 miljard euro) aan Taiwan te gaan verkopen. Het gaat volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie om onder meer zestig anti-scheepsraketten en honderd luchtdoelraketten. De koop is nog niet rond.


Amerikaanse regering bezorgd over mogelijke energietekorten in Europa
30 Augustus 2022, 00:01 HLN.BE
De Amerikaanse regering maakt zich zorgen over mogelijke energietekorten in Europa nu de winter in aantocht is. Dat heeft de woordvoerder van het Witte Huis voor nationale veiligheid John Kirby gezegd. Volgens hem zullen de Verenigde Staten helpen om eventuele tekorten te voorkomen.


Een zo goedkoop mogelijke laptop? Dan lever je op deze punten in
4 Juli 2022, 00:11 NU.NL - Tech
Als het bijvoorbeeld financieel even tegenzit, of als je principieel niet zo veel geld in een apparaat wil steken, dan kun je ook voor hooguit 300 euro een laptop kopen. Maar verwacht dan wel dat je op een paar punten inlevert. We zetten op een rij waar je bij een budgetlaptop op kunt rekenen.


Nog geen doorbraak in gesprek Turken met Zweden en Finnen over mogelijke NAVO-toetreding
28 Juni 2022, 00:02 HLN.BE
NAVO-chef Jens Stoltenberg zag maandag nog geen doorbraak in de gesprekken tussen de leiders van Zweden, Finland en Turkije over de mogelijke NAVO-toetreding van de twee Noord-Europese landen. Dat zei Stoltenberg in een gezamenlijke persconferentie met de Zweedse premier Magdalena Andersson in Brussel. Eerder hadden de twee gesproken met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en zijn onderminister van Buitenlandse Zaken Sedat Onal, en de Finse premier Sanna Marin.


Vertrek EY-topvrouw gooit schaduw over mogelijke opsplitsing
2 Juni 2022, 00:03 De Tijd
20:46 Opnieuw opschudding bij EY. Kelly Grier, de topvrouw van de machtige Amerikaanse tak, stapt na een conflict met CEO Carmine di Sibio op bij de audit- en consultancygigant. Haar exit illustreert de moe...


Wat dreef de 18-jarige schutter in Texas? Gerechtspsychiater over de mogelijke oorzaken van de dodelijke raid in basisschool
26 Mei 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Extreme frustratie, een persoonlijkheidsstoornis en een cultuur waar wapens nog altijd beschouwd worden als een adequate manier om problemen op te lossen. Gerechtspsychiater Rudi Verelst, die al tientallen verdachten van zware feiten onderzocht, ziet hij een aantal typische fenomenen terugkeren.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn