NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Moest


ASSISEN. Ramzes Takaev (48) schuldig aan doodslag op Pascal Bauwens (40): ?Er is niet de minste twijfel dat hij het slachtoffer neersloeg?
19 November 2021, 00:00 HLN.BE
In het Brugse assisenhof is Ramzes Takaev (48) uit Izegem schuldig bevonden aan doodslag op Pascal Bauwens (40). De Kortrijkzaan werd bijna vier jaar geleden het hoofd ingeslagen in zijn woning in Kortrijk. Takaev, die klant was bij Bauwens, heeft altijd ontkend dat hij iets te maken had met zijn dood. Volgens de Tsjetsjeen zat hij op het toilet toen de feiten plaatsvond.


Jesy Nelson vertelt de waarheid over haar vertrek bij Little Mix: ?Ik nam een overdosis, een week later moest ik een videoclip opnemen?
7 Oktober 2021, 00:01 HLN.BE
Jesy Nelson (30), voormalig lid van de populaire Britse girlband Little Mix, heeft openhartig verteld over haar vertrek. ?Mijn moeder heeft me gesmeekt om ermee te stoppen?, onthulde de zangeres. ?Ze vreesde dat het mijn dood zou worden.?


ProtonMail gaat hun Tor-website vernieuwen nadat het IP-adres user moest afgeven
26 September 2021, 00:00 Tweakers
Proton, de op privacy gerichte e-mail en vpn-dienst uit Zwitserland, gaat zijn Tor-e-mail-client een update geven. Deze moet 'op hetzelfde niveau als de webapp komen' en moet voor het eind van het jaar beschikbaar zijn. Ook komt het bedrijf met voorlichting over online privacy.


Sandra Oh moest na Grey's Anatomy leren omgaan met publieke aandacht
1 September 2021, 00:07 NU.NL - Film
Sandra Oh, die tien seizoenen lang de rol van Christina Yang in Grey's Anatomy speelde, had na haar rol in de serie "een flinke dosis therapie nodig". In een interview met Sunday Today vertelt de vijftigjarige actrice dat ze veel last van haar bekendheid had.


Rolf Sanchez moest leren zijn humeur niet af te laten hangen van succes
18 Augustus 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Rolf Sanchez wil niet meer dat zijn humeur afhangt van hoe goed zijn singles het doen. De zanger vertelt in gesprek met NU.nl dat hij heeft moeten leren om zijn gemoedstoestand niet te laten afhangen van de streamingcijfers en dat zijn vriendin hem hierbij heeft geholpen.


Journalist Lambert Kehven moest onderduiken na zijn verslag: ?Nu bak ik broodjes?
7 Augustus 2021, 00:06 Volkskrant
In het kader van 100 jaar de Volkskrant spreken we internationale journalisten die op het scherp van de snede hun werk moeten doen. Aflevering 1: Lambert Kehven, die opzienbarend verslag deed van de opstand in Kameroen en vervolgens moest onderduiken.


Kyteman moest weer trompet leren spelen voor Sorry
7 Juli 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
In 2009 groeiden Colin Benders alias Kyteman en zijn Hiphop Orkest binnen enkele maanden uit tot een fenomeen. Maar de groei ging te snel voor het ensemble en het project werd vroegtijdig stopgezet. Dit jaar wil de artiest de tournee eindigen die nooit werd afgerond. "Dat ene jaar heeft zo'n impact op ons gehad, het was bijna traumatisch", zegt Benders tegen NU.nl.


Ploegbaas Lefevere na zege Cavendish: 'Hele staf in bus moest huilen'
30 Juni 2021, 00:04 NU.NL - Sport
Ploegbaas Patrick Lefevere van Deceuninck-Quick-Step hield het dinsdag niet droog toen Mark Cavendish voor het eerst sinds 2015 een etappe won in de Tour de France. Het duo viel elkaar in de armen toen ze elkaar troffen aan de finish.


"Bevrijd me": de tweet van Kevin Durant tijdens de match die hij door het Covid-protocol moest verlaten
6 Februari 2021, 13:27 Skynet Sport
Wat een vreemde avond gisteren voor Kevin Durant, de sterspeler van de Nets. Hij mocht de partij vanwege het Covid-protocol niet starten. Durant verscheen in het eerste kwart dan toch tussen de lijnen, maar moest zijn ploegmaats in het derde kwart terug verlaten wegens het protocol omtrent het coronavirus.


Halina Reijn moest over eigen 'male gaze' heen stappen voor serie Red Light
6 Februari 2021, 06:21 NU.NL - Film
Een serie over prostitutie en mensenhandel kan uitnodigen tot een zogeheten 'male gaze': de stripclub als snoepwinkel. Carice van Houten en Halina Reijn merkten tijdens het werken aan hun zelfbedachte serie Red Light hoe belangrijk het is daarover heen te kunnen stappen.


Eveline is het gezicht van de Vechtersketting op Wereldkankerdag: ?Ik moest kiezen tussen chemo en mijn ongeboren zoontje?
4 Februari 2021, 05:18 HLN.BE
?We moesten kiezen. De zwangerschap afbreken, of het allebei niet redden.? Eveline Ruysen (31) uit Halen kreeg drie jaar geleden botkanker, net toen ze zwanger was. Nu is ze het gezicht van de ?Vechtersketting?, een nieuwe campagne waarbij vrouwen met kanker een cadeau geven aan strijdende lotgenoten.


Aline (28) zit meer dan 3 uur vast in lift: ?Brandweer moest lift letterlijk openbreken om me te bevrijden?
3 Februari 2021, 06:30 HLN.BE
?Enkele schokken en dan niets meer, ik had meteen door dat er iets niet klopte.? Aline Willemyns, een 28-jarige vrouw uit Ardooie, moest maandagavond wel heel veel geduld opbrengen voor ze na haar thuiskomst weer uit de lift kon stappen. Het ding blokkeerde en bleek zo nukkig dat er voor de brandweer na liefst 3 uur niets anders opzat dan de grove middelen te gebruiken.


Advocatenteam dat Trump moest verdedigen in impeachment-proces stopt ermee
31 Januari 2021, 23:20 Volkskrant
Een week voordat hij zich in de Senaat moet verdedigen, kan Donald Trump op zoek naar nieuwe advocaten. Dit weekend legde het complete advocatenteam van de oud-president van de Verenigde Staten het werk neer, melden diverse Amerikaanse media.


Naam Meghan Markle staat niet meer op geboorteakte van Archie: ?Niet op haar vraag?
1 Februari 2021, 14:18 Gazet v. Antwerpen

De naam van Meghan Markle staat niet langer op de geboorteakte van Archie Mountbatten-Windsor. Op het certificaat hebben haar voornamen Rachel en Meghan plaatsgemaakt voor de titel ?Hare Koninklijke Hoogheid The Duchess of Sussex?. Geruchten doen de ronde dat de voormalige actrice verantwoordelijk is voor de aanpassing, maar dat ontkent haar woordvoerder.
Petrovic: 'Advocaat zei gelijk dat ik voor Willem II moest kiezen'
29 Januari 2021, 18:01 NU.NL - Sport
Zeljko Petrovic heeft niet lang hoeven nadenken om voor het hoofdtrainerschap van Willem II te kiezen. De Montenegrijn, die vrijdag door de Tilburgse club werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Adrie Koster, kreeg bij zijn keuze de steun van Feyenoord-coach Dick Advocaat.


Burgemeester geeft toe: ?Communicatie na ontploffing op industrieterrein was niet wat het moest zijn?
28 Januari 2021, 05:30 Gazet v. Antwerpen

De gemeente heeft niet goed gecommuniceerd tijdens de ontploffing van een zuurstofleiding in de industriezone van Temse, op 26 december 2020. Dat gaf burgemeester De Ryck toe tijdens de gemeenteraad van maandag 25 januari. Een werkgroep moet de problemen aanpakken.
Motoragent moest vluchten bij onrust in Schilderswijk, vuurwerk in Enschede
24 Januari 2021, 20:07 NOS nieuws

In aanloop naar het ingaan van de avondklok is het vanavond op meerdere plaatsen in het land onrustig. Er komen berichten uit onder meer Den Haag, Tilburg en Enschede.

In de Haagse Schilderswijk is vuur gesticht. In de Hobbemastraat is een grote groep aanwezig, die zich niet verspreidt, zegt een politiewoordvoerder. "We proberen de orde te herstellen en kijken hoe we de geest weer in de fles kunnen krijgen."

Een motoragent moest vluchten voor een groep jongeren, zag een verslaggever van Omroep West:

Waarom er gereld wordt, is nog niet bekend. Op sociale media werd vanmiddag opgeroepen om te gaan demonstreren op het Hobbemaplein, meldt Omroep West.

Op de Oude Markt in Enschede hebben tientallen mensen zich verzameld die tegen de coronamaatregelen demonstreren, meldt RTV Oost. De sfeer is grimmig en er wordt vuurwerk afgestoken. De vele aanwezige agenten grijpen vooralsnog niet in. Op sociale media werd vandaag opgeroepen om om half negen te verzamelen.

Ook in de buurt van de Tilburgse Wandelboslaan is een gespannen sfeer, schrijft Omroep Brabant. Onder het motto 'Tilburg in opstand' zou hier een demonstratie plaatsvinden. Een getuige zegt dat er veel vuurwerk is afgestoken en verkeersborden en een lantaarnpaal uit de grond zijn gereden.

Eerder vandaag werden er verboden demonstraties gehouden in Amsterdam en Eindhoven. In de lichtstad richtten demonstranten op grote schaal vernielingen aan en plunderden ze winkels bij het station.
CrossCup in Diest, die ook dienst moest doen als Vlaams kampioenschap veldlopen, afgelast
22 Januari 2021, 20:48 Gazet v. Antwerpen

De CrossCup-manche in Diest, die voorzien was op 7 februari en ook dienst moest doen als Vlaams kampioenschap veldlopen, is afgelast. Dat liet de organisatie, die op een njet vanuit de deputatie van de provincie Vlaams-Brabant stuitte, vrijdag weten.
De 16 vragen van De Wachter aan Hilde Crevits: ?Vroeger kreeg ik buikpijn als ik naar het parlement moest. Nu zeg ik: ?Joepie, ik mag weer!??
22 Januari 2021, 17:06 HLN.BE
Tien maanden geleden werd Hilde Crevits voor het eerst oma. Thuis, in de kangoeroewoning die ze deelt met ouders en schoonouders, toont de cirkel van het leven zich van zijn andere kant. Te midden van die uitersten houdt de viceminister-president van de Vlaamse regering zich kranig recht ? en soms ook niet. ?Het maakt me ongelukkig om te zien dat de dingen thuis soms moeilijk gaan. Ik ben daar te gevoelig voor.?


Koekjesbakker Lotus moest tonnen vennootschapsbelasting bijbetalen na onderzoek fiscus
22 Januari 2021, 05:12 HLN.BE
Na een onderzoek van de Belgische, Nederlandse en Franse fiscus heeft koekjesbakker Lotus Bakeries, onder meer bekend van zijn speculoos, 320.000 euro vennootschapsbelasting moeten bijbetalen als fiscale rechtzetting. Dat schrijft Le Soir vrijdag op basis van vertrouwelijke documenten die de Franse nieuwssite Mediapart heeft kunnen inkijken.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn