NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Moederbedrijf

2News.be / Trefwoorden / Moederbedrijf

Facebook-moederbedrijf krijgt 1,2 miljard euro boete van Brussel
Gisteren, 00:11 NU.NL - Tech
Europese privacytoezichthouders hebben Meta een boete van 1,2 miljard euro opgelegd. Het moederbedrijf van Facebook krijgt die boete omdat het data van Europese gebruikers heeft doorgestuurd naar de Verenigde Staten.


Facebook-moederbedrijf verliest flink op verplichte verkoop gifjesplatform GIPHY
Gisteren, 00:11 NU.NL - Tech
De verplichte verkoop van GIPHY heeft Facebook-moederbedrijf Meta veel geld gekost. Stockfotodienst Shutterstock koopt het gifjesplatform voor 53 miljoen dollar (49,2 miljoen euro). Drie jaar geleden betaalde Meta er nog 400 miljoen dollar voor.


Moederbedrijf Promovendum krijgt 2,5 miljoen euro boete voor misleiding klanten
30 April, 00:04 NU.NL - Economie
Het moederbedrijf van verzekeringsmaatschappijen Promovendum en Besured heeft een boete van 2,5 miljoen euro gekregen. Volgens toezichthouder AFM gaf het bedrijf onduidelijke, onjuiste en misleidende informatie aan klanten.


VS zet moederbedrijf TikTok voor het blok: kies tussen verkoop en verbod
23 Maart, 00:10 NU.NL - Tech
De Amerikaanse regering wil dat TikTok-moederbedrijf ByteDance zijn populaire filmpjesapp verkoopt. Doet het bedrijf dat niet, dan volgt mogelijk een verbod, meldt The Wall Street Journal donderdag.


Pornhub-moederbedrijf heeft nieuwe eigenaar en Mastercard heft blokkade deels op
20 Maart, 00:01 Tweakers
MindGeek, moederbedrijf van Pornhub, YouPorn, RedTube, Brazzers en meer, heeft een nieuwe eigenaar. Een nieuw opgezet Canadees kapitaalbedrijf genaamd Ethical Capital Partners wil het bedrijf runnen met meer openheid.


TikTok overweegt zich los te rukken van Chinees moederbedrijf
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
TikTok overweegt zich af te splitsen van zijn Chinese moederbedrijf ByteDance om zorgen bij westerse landen weg te nemen, meldt persbureau Bloomberg. Die zijn bang dat de Chinese overheid het sociale netwerk misbruikt om ons te bespioneren.


Facebook-moeder Meta schrapt nog eens 10.000 banen
Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp, heeft een tweede ontslagronde in enkele maanden tijd aangekondigd. Er zullen zowat 10.000 banen verdwijnen, klinkt het dinsdag op de website van Meta. Daarnaast worden 5.000 vacatures die nog niet waren ingevuld, geschrapt.


Moederbedrijf HBO Max klaagt Paramount aan om peperdure South Park-deal
3 Maart, 00:08 NU.NL - Film
HBO Max betaalde in 2019 ruim een half miljard dollar voor de rechten van South Park, maar heeft daar veel minder voor teruggekregen dan de afspraak was. Daarom klaagt moederbedrijf Warner Bros. Discovery nu Paramount Global aan. Dat blijkt uit rechtbankpapieren die Variety in handen heeft.


Moederbedrijf van Google maakt zijn concurrent voor chatbot ChatGPT bekend
12 Februari, 00:12 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet geeft een kleine groep testers toegang tot Bard. Dat is zijn chatbot die werkt met kunstmatige intelligentie (AI). Bard moet de concurrentie aangaan met ChatGPT.


Backups gestolen van LastPass-moederbedrijf GoTo
26 Januari, 00:11 Techzine
LastPass-moederbedrijf GoTo waarschuwt dat cybercriminelen versleutelde backups van gebruikers hebben gestolen. Ook is een encryptiesleutel bemachtigd. Eind vorig jaar maakte LastPass bekend dat het opnieuw door een hackaanval was getroffen. In eerste instantie maakt de wachtwoordbeheerder bekend dat een ?niet-geautoriseerde partij? toegang had gekregen tot in een clouddienst van een derde partij opgeslagen klanteninformatie. De […]


Twaalfduizend banen op de tocht bij Google-moederbedrijf Alphabet
25 Januari, 00:43 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet gaat wereldwijd twaalfduizend banen schrappen, meldt persbureau Bloomberg vrijdag. Dat aantal staat gelijk aan ongeveer 6 procent van het personeel. De meeste ontslagen vallen op de verkoop- en marketingafdelingen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.


Moederbedrijf TikTok erkent dat het spioneerde en journalisten volgde
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
ByteDance, de Chinese eigenaar van TikTok, heeft toegegeven dat het op ongepaste wijze de gegevens van gebruikers heeft verkregen. Het gaat onder meer om gegevens van een journalist van Financial Times. Dat gebeurde om hun locatie te onderzoeken als onderdeel van een intern onderzoek naar het lekken van data, schrijft de zakenkrant.


Facebook-moederbedrijf hoopt op veel winst uit WhatsApp en Messenger
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Niet het metaverse, maar WhatsApp en Facebook Messenger moeten de komende jaren de belangrijkste inkomstenbronnen van moederbedrijf Meta zijn. Dat heeft Mark Zuckerberg aan het personeel laten weten, meldt persbureau Reuters.


Facebook-moederbedrijf Meta ontslaat 13 procent van personeel
14 November 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta ontslaat ongeveer 13 procent van zijn personeel. Meer dan elfduizend medewerkers moeten vertrekken, heeft oprichter Mark Zuckerberg woensdag aangekondigd.


Facebook-moederbedrijf Meta ziet winst halveren door hoge kosten
1 November 2022, 00:26 NU.NL - Tech
Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp, zag zijn omzet in het derde kwartaal opnieuw dalen. Door hoge kosten halveerde ook de winst.


Facebook-moederbedrijf onderuit op beurs na tegenvallende advertentieverkopen
1 November 2022, 00:26 NU.NL - Tech
Bij de opening van de de aandelenbeurs in New York heeft Facebook-moederbedrijf Meta miljarden aan beurswaarde zien verdampen. De beurskoers van Meta daalde met 25 procent.


TikTok-moederbedrijf begint zoekmachine zonder advertenties in China
26 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, is in China begonnen met een zoekmachine zonder advertenties: Wukong. Daarmee gaat het de concurrentie aan met martkleider Baidu van Tencent en uitdagers Microsoft Bing en Quark van Alibaba.


Data klein aantal gebruikers van 2fa-app Authy ingezien bij hack moederbedrijf
12 Augustus 2022, 00:00 Tweakers
De data van een klein aantal gebruikers van Authy, een app voor tweetrapsauthenticatie, is buitgemaakt bij een hack van moederbedrijf Twilio. Het gaat in totaal om 125 gebruikers, zo meldt het bedrijf.


TikTok-moederbedrijf werkt mogelijk aan concurrent voor muziekdienst Spotify
8 Augustus 2022, 00:11 NU.NL - Tech
TikTok-moederbedrijf ByteDance heeft in de Verenigde Staten een patent aangevraagd voor een eigen muziekdienst, schrijft Business Insider. De dienst zou TikTok Music gaan heten.


TikTok-moederbedrijf zou pro-Chinese berichten op nieuwsapp hebben gedeeld
1 Augustus 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Het Chinese bedrijf ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, gebruikte zijn eigen nieuwsapp TopBuzz om berichten te verspreiden die pro-China waren. Dat blijkt woensdag uit gesprekken die BuzzFeed News met voormalige medewerkers van het bedrijf voerde.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn