NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Moederbedrijf

2News.be / Trefwoorden / Moederbedrijf

Data klein aantal gebruikers van 2fa-app Authy ingezien bij hack moederbedrijf
Gisteren, 00:00 Tweakers
De data van een klein aantal gebruikers van Authy, een app voor tweetrapsauthenticatie, is buitgemaakt bij een hack van moederbedrijf Twilio. Het gaat in totaal om 125 gebruikers, zo meldt het bedrijf.


TikTok-moederbedrijf werkt mogelijk aan concurrent voor muziekdienst Spotify
Maandag, 00:11 NU.NL - Tech
TikTok-moederbedrijf ByteDance heeft in de Verenigde Staten een patent aangevraagd voor een eigen muziekdienst, schrijft Business Insider. De dienst zou TikTok Music gaan heten.


TikTok-moederbedrijf zou pro-Chinese berichten op nieuwsapp hebben gedeeld
1 Augustus, 00:07 NU.NL - Tech
Het Chinese bedrijf ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, gebruikte zijn eigen nieuwsapp TopBuzz om berichten te verspreiden die pro-China waren. Dat blijkt woensdag uit gesprekken die BuzzFeed News met voormalige medewerkers van het bedrijf voerde.


Omzet van Facebook-moederbedrijf Meta daalt voor het eerst
29 Juli, 00:02 Tweakers
Meta heeft voor het eerst een lagere kwartaalomzet geboekt ten opzichte van een jaar eerder. Het bedrijf noteerde vorig kwartaal een omzet van 28,2 miljard euro, een procent minder dan dezelfde periode in 2021. Meta verwacht volgend kwartaal weer een daling.


Bedrijf genaamd MetaX klaagt Facebook-moederbedrijf aan voor het stelen van naam
22 Juli, 00:00 Tweakers
Een bedrijf met de merknaam MetaX klaagt het gelijknamige Facebook-moederbedrijf aan voor het stelen van de betreffende bedrijfsnaam. Volgens de aanklager wordt het bedrijf benadeeld door de eventuele verwarring van identiteit.


Moederbedrijf Facebook zet streep door plannen voor datacenter in Zeewolde
4 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Meta Platforms, het moederbedrijf van Facebook, zet definitief een streep door zijn plannen voor een datacenter in Zeewolde. Tegen de komst van het datacenter was al langer veel verweer en het Rijk bepaalde onlangs de grond nog niet beschikbaar te willen stellen. Meta besloot de plannen eerder al voorlopig op te schorten.


Topmannen moederbedrijf Pornhub leggen functies neer
24 Juni, 00:01 Tweakers
Feras Antoon en David Tassillo, de ceo en coo van MindGeek, zijn opgestapt. MindGeek is het moederbedrijf van een aantal pornowebsites, waaronder Pornhub en YouPorn. Waarom de topmannen hun functies neerleggen, is niet duidelijk.


Voor deze uitdagingen staat de opvolger van Sheryl Sandberg bij Meta
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Sheryl Sandberg stopt als topvrouw bij Facebook-moederbedrijf Meta. Dit zijn de uitdagingen waar de nieuwe operationeel directeur Javier Olivan voor staat.


Moederbedrijf Facebook gaat in beroep tegen Russisch verbod
25 April, 00:10 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta heeft beroep aangetekend tegen een verbod dat door de Russische rechter is opgelegd. In Rusland zijn Facebook en Instagram niet meer te gebruiken, omdat de diensten een platform boden aan "extremistische activiteiten".


Facebook-moederbedrijf zou bedrijf betaald hebben voor campagne tegen TikTok
5 April, 00:12 NU.NL - Tech
Meta, het moederbedrijf van Facebook en WhatsApp, zou een bedrijf betaald hebben om videoplatform TikTok in een slecht daglicht te zetten. Dat schrijft The Washington Post, dat interne mails in handen kreeg van het bedrijf dat de campagne uitvoerde.


Zara en andere winkels van moederbedrijf Inditex sluiten de deuren in Rusland
7 Maart, 00:10 Skynet Economie
De Spaanse kledingketen Inditex, moederbedrijf van onder meer Zara en Massimo Dutti, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn activiteiten in de 502 Russische winkels tijdelijk opschort. Ook de online shops zijn vanuit Rusland niet langer toegankelijk.


Moederbedrijf Google verdiende meer aan advertenties en de cloud
5 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet heeft vorig jaar goede zaken gedaan met de verkoop van advertenties. Ook verdiende het bedrijf veel aan clouddiensten omdat mensen vanwege het coronavirus nog altijd veel thuiswerken.


Facebook-moederbedrijf verliest kwart van waarde: dit is er aan de hand
5 Februari, 00:07 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta maakte woensdag bekend dat het platform voor het eerst sinds zijn oprichting minder dagelijkse gebruikers heeft dan in het voorgaande kwartaal. Vervolgens verloor het bedrijf een kwart van zijn waarde op de beurs. Dit is er precies aan de hand.


Britse waakhond geeft Facebook-moederbedrijf boete van 1,5 miljoen pond
5 Februari, 00:07 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta moet 1,5 miljoen pond (ruim 1,7 miljoen euro) betalen aan de Britse marktwaakhond Competition and Markets Authority (CMA). Het bedrijf heeft opnieuw de opgelegde regels rondom het onderzoek naar de overname van filmpjesdienst GIPHY overtreden, stelt de toezichthouder vrijdag.


Avira Antivirus van zelfde moederbedrijf als Norton bevat ook cryptominer
11 Januari, 00:00 Tweakers
Naast Norton 360 wordt ook Avira Antivirus tegenwoordig geleverd met een cryptominer, zo meldt Krebs On Security. Dat antiviruspakket is van hetzelfde moederbedrijf als Norton: NortonLifeLock. Net als bij Norton 360 staat de miner wel standaard uitgeschakeld.


Duitse toezichthouder zet stappen om moederbedrijf van Google aan te pakken
7 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
De Duitse toezichthouder Bundeskartellamt heeft Googles moederbedrijf Alphabet woensdag bestempeld als een bedrijf "van groot belang op alle markten". Dit betekent dat de waakhond concurrentieverstorende activiteiten van de techgigant sneller kan aanpakken.


Facebook-moederbedrijf Meta verzet zich tegen gedwongen verkoop GIF-platform Giphy
24 December 2021, 00:01 HLN.BE
Facebook-moederbedrijf Meta gaat in beroep tegen een Brits bevel om GIF-platform Giphy te verkopen. Volgens het concern van topman Mark Zuckerberg is er helemaal geen bewijs dat de overname van de database voor GIFs in 2020 door het socialemediabedrijf de concurrentie te veel schaadt.


Tencent neemt moederbedrijf Back 4 Blood-ontwikkelaar Turtle Rock Studios over
20 December 2021, 00:00 Tweakers
Het Chinese techconglomeraat Tencent neemt Slamfire over, het moederbedrijf van Back 4 Blood-ontwikkelaar Turtle Rock Studios. De gamestudio blijft wel 'onafhankelijk opereren'. Het is niet bekend welk bedrag Tencent Holdings heeft moeten betalen voor de bedrijven.


Moederbedrijf Facebook pakt bedrijven aan om online spionage
17 December 2021, 00:00 HLN.BE
Het moederbedrijf van Facebook heeft een aantal "spionagebedrijven" aangepakt die het sociale netwerk hebben gebruikt om mensen te bespioneren. Het gaat om zeven ondernemingen waarvan in totaal zo'n 1.500 accounts zijn verwijderd van Facebook en Instagram. Die werden gebruikt om verkenningen uit te voeren, hackaanvallen te plaatsen en om persoonlijke gegevens te ontfutselen.


Moederbedrijf Facebook wil datacenter bouwen in Zeewolde
25 November 2021, 00:06 NU.NL - Tech
Meta, het moederbedrijf van Facebook, WhatsApp en Instagram, wil een datacenter gaan bouwen in Zeewolde (Flevoland). Dat bevestigt het bedrijf woensdag in een persbericht. Over de bouw van het datacenter, dat ruim anderhalf miljoen vierkante meter gaat beslaan, wordt al sinds 2019 gesproken.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn