NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mobile

2News.be / Trefwoorden / Mobile

Privacyboete voor Mobile World Congress
13 Mei, 00:00 Emerce
Het Mobile World Congress moet 200.000 euro boete betalen vanwege het gebruik van gezichtsherkenning voor bezoekers. De Spaanse gegevensbeschermingsautoriteit AEPD meent dat het telecomcongres artikel 35 van de privacywet heeft geschonden.


Delta Fiber en T-Mobile gaan diensten leveren via elkaars netwerken
11 Mei, 00:00 Tweakers
Delta Fiber en T-Mobile hebben een overeenkomst afgesloten om diensten via elkaars netwerken te leveren. T-Mobile gaat internet leveren over het glasvezelnetwerk van Delta. Delta gaat op zijn beurt zijn 5G en onbeperkte data aanbieden via het mobiele netwerk van T-Mobile.


T-Mobile stopt per 1 juni definitief met 2G-netwerk
3 Mei, 00:04 Techzine
T-Mobile heeft aangekondigd dat zijn 2G-netwerk volledig uit zal schakelen op 1 juni van dit jaar. Voor consumenten raadt het bedrijf aan om over te schakelen naar 3G, 4G of 5G waar mogelijk. Niet alle apparatuur kan deze switch echter maken. Sommige sensoren ter automatisering van verkeer en energieverbruik zijn bijvoorbeeld alleen werkzaam op 2G-technologie. […]


T-Mobile US heeft wederom te maken met datalek
3 Mei, 00:04 Techzine
De Amerikaanse dochteronderneming van T-Mobile heeft haar tweede hack van het jaar geleden. Deze week heeft T-Mobile (VS) toegegeven dat het zijn tweede datalek van 2023 heeft opgelopen. BleepingComputer heeft de inbreuk gemeld na het zien van een kopie van de meldingsbrief die de mobiele provider naar zijn klanten heeft gestuurd. De brief komt nadat […]


T-Mobile en Open Dutch Fiber voorzien 34.000 adressen in Rotterdam Feijenoord van glasvezel
22 April, 00:00 Emerce
34.000 adressen in Rotterdam Feijenoord krijgen toegang tot snel internet via glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste adressen, bestaande uit huishoudens en ondernemers, vanaf september 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).


T-Mobile en Open Dutch Fiber sluiten 29.000 huizen in Utrecht aan op glasvezel
12 Januari, 00:00 Tweakers
T-Mobile en Open Dutch Fiber gaan nog eens 29.000 huizen in Utrecht aansluiten op glasvezel. Er was al een plan voor 30.000 adressen aangekondigd in de Domstad. De bedrijven maakten deze week verder plannen bekend voor Zaanstad, Voorschoten, Hillegom en Lisse.


KPN, T-Mobile en Vodafone zien recordverbruik aan data tijdens jaarwisseling
6 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Tijdens de jaarwisseling hebben Nederlanders elkaar weer massaal een gelukkig nieuwsjaar gewenst over het mobiele netwerk. KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo melden een recordverbruik aan data.


T-Mobile en Open Dutch Fiber sluiten 30.000 adressen in Leiden aan op glasvezel
22 December 2022, 00:01 Tweakers
T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber gaan in Leiden-Zuid ruim 30.000 huishoudens voorzien van een glasvezelaansluiting. Inwoners van de desbetreffende wijken kunnen volgens de provider vanaf begin volgend jaar al gebruikmaken van snelheden tot 1Gbit/s.


T-Mobile stopt na jarenlange strijd met aanbieden van Datavrije Muziek
18 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Onbeperkt gratis muziek luisteren kan binnenkort niet meer bij T-Mobile. De provider stopt op 31 maart 2023 definitief met het aanbieden van Datavrije Muziek. Dat is de provider overeengekomen met de Autoriteit Consument & Markt (ACM).


Ivanti Endpoint Manager Mobile 11.8.0.0
8 December 2022, 00:39 Tweakers
Nadat Ivanti eind 2020 MobileIron heeft overgenomen, is MobileIron Core hernoemd naar Ivanti Endpoint Manager Mobile. De software richt zich nog steeds op mdm, het beheren van devices, en mam, het beheren van applicaties op deze devices. Tegenwoordig kun je dit ook onder enterprise mobility management, kortweg emm, plaatsen. Daarnaast kan het worden gecombineerd met andere producten om de functionaliteit uit te breiden, zoals Sentry voor beveiligde dataoverdracht en de Secure Workspace-apps met onder andere Help@Work, waarmee bijvoorbeeld een helpdesk van afstand kan meekijken op het scherm van een iOS- of Android-toestel. Ivanti heeft versie 11.8.0.0 van haar EPMM uitgebracht met de volgende aanpassingen:


Storing in mobiel netwerk van T-Mobile is opgelost
5 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Het mobiele netwerk van T-Mobile is dinsdagmiddag getroffen door een storing. Daardoor hadden klanten van onder andere T-Mobile en Tele2 anderhalf uur lang problemen met hun mobiele internetverbinding. De storing was rond 17.40 uur opgelost.


T-Mobile verhoogt abonnementsprijzen per januari met 8,6 procent
5 December 2022, 00:07 NU.NL - Tech
T-Mobile voert op 1 januari 2023 een inflatiecorrectie door. Daardoor stijgen de meeste abonnementen 8,6 procent in prijs, maakt de provider bekend op zijn website.


T-Mobile verhoogt abonnementskosten per 1 januari 2023 met 8,6 procent - update
2 December 2022, 00:01 Tweakers
T-Mobile verhoogt de abonnementskosten van praktisch alle abonnementen vanaf 1 januari 2023 met 8,6 procent. Deze inflatiecorrectie vindt ieder jaar in januari plaats en was begin dit jaar nog 12,6 procent voor de betreffende provider.


T-Mobile wil netwerkdekking verbeteren met technologie van Lyfo.NET
2 December 2022, 00:00 Tweakers
T-Mobile Nederland heeft een exclusiviteitscontract afgesloten met Lyfo.NET. De operator kan hierdoor gebruikmaken van Lyfo TwinSim-technologie. Daarmee kan in gebieden met mindere dekking automatisch worden overgeschakeld naar een alternatief mobiel netwerk.


Mobile Vikings maakt internetabonnementen twee euro duurder door inflatie
2 December 2022, 00:00 Tweakers
Een Userbase-forumgebruiker heeft een bericht gedeeld, waaruit blijkt dat het Unlimited Fast-internetabonnement bij Mobile Vikings vanaf vandaag twee euro duurder wordt. Het abonnement kost nu 40 euro per maand. Bestaande klanten krijgen een prijsgarantie tot eind volgend jaar.


T-Mobile Nederland werkt samen met Lyfo aan zakelijk dual sim-aanbod
1 December 2022, 00:07 Techzine
T-Mobile Nederland start een samenwerking met Lyfo om dual sim-oplossingen aan te bieden. Zakelijke klanten van T-Mobile krijgen toegang tot Lyfo.NET, een softwaresysteem waarmee simkaarten een alternatief netwerk kunnen bereiken wanneer het primaire netwerk uitvalt. Dual sim-oplossingen zijn reeds beschikbaar bij T-Mobile Nederland. Particuliere klanten kunnen kiezen voor smartphones met twee simkaarten en de mogelijkheid […]


Nog eens 21.000 huishoudens in Venlo-Noord voorzien van glasvezel door T-Mobile en Open Dutch Fiber
7 Oktober 2022, 00:04 Emerce
In Venlo-Noord krijgen 21.000 huishoudens toegang tot glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens in 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).


DJI kondigt smartphonegimbal Osmo Mobile 6 aan met schermpje
23 September 2022, 00:00 Tweakers
DJI heeft de Osmo Mobile 6 aangekondigd, zijn zesde smartphonegimbal. Nieuw zijn onder meer een schermpje op de gimbal zelf, een zoomwieltje aan de zijkant en het feit dat de oude naam terugkeert.


T-Mobile koppelt met SpaceX voor 100% bereik
28 Augustus 2022, 00:02 Emerce
SpaceX gaat samenwerken met T-Mobile in Amerika om 100 procent bereik te garanderen, dus ook in de meest afgelegen gebieden. Het ruimtevaartbedrijf zoekt wereldwijd telecompartners.


.Adv - T-Mobile Multisim voor Android: altijd verbonden, ook zonder smartphone op zak
19 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
T-Mobile biedt als eerste provider in Nederland Multisim aan, zowel voor Apple- als Android-gebruikers. Multisim biedt als extra digitale simkaart via het bestaande abonnement allerlei voordelen voor bezitters van een smartwatch met LTE-functionaliteit, zoals de splinternieuwe Samsung Galaxy Watch5 LTE en Galaxy Watch5 Pro LTE. In dit artikel leggen we uit wat deze slimme horloges allemaal kunnen met T-Mobile Multisim.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn