NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Missie

2News.be / Trefwoorden / Missie

23 Juni, 00:07 Volkskrant
Belgische economische missie VS - "Amerikaanse investeringsgolf op komst"
Er is een golf van investeringen op komst van Amerikaanse bedrijven in Vlaanderen. Dat zegt Luc Strybol, economisch vertegenwoordiger van Vlaanderen in de VS. "Investeringen zoals we die niet meer hebben gezien sinds de jaren zestig", klinkt het.


Ruimtetoeristen eerste private missie teruggekeerd op aarde
26 April, 00:03 HLN.BE
De vier ruimtetoeristen op de eerste private missie naar het internationale ruimtestation ISS zijn maandag teruggekeerd op aarde. Ze landden rond 19.08 uur Belgische tijd (13.06 uur lokale tijd) in de Atlantische Oceaan voor de kust van de Amerikaanse staat Florida. De terugreis werd verschillende keren uitgesteld vanwege het weer.


25 Maart, 00:06 Volkskrant
China ontkent dat raketbooster die op maan zal crashen van Chinese missie is
22 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
De oude raketbooster die al zeven jaar door de ruimte zweeft en begin maart op de maan gaat storten, is volgens China geen oude booster van een Chinese raket. Het ministerie van Buitenlandse Zaken ontkent iets met de situatie te maken te hebben.


NASA wil Artemis I-missie met Space Launch System-raket in februari uitvoeren
24 Oktober 2021, 00:00 Tweakers
NASA wil zijn Space Launch System-raket in februari van 2022 voor het eerst lanceren. De missie heeft te maken gehad met herhaald uitstel, maar nu lijkt er schot in te zitten. De eerste vlucht met de raket wordt een testmissie: zonder bemanning een reis om de maan en terug.


Rusland sluit eigen missie bij de NAVO
19 Oktober 2021, 00:03 Skynet Buitenland
Rusland sluit de eigen missie bij de NAVO. Als het bondgenootschap contact wil opnemen met de Russische regering, kan dat volgens minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov via de Russische ambassade in Brussel.


Onze columnist Thijs Zonneveld schetst de ogenschijnlijk heilloze missie van zilveren Dumoulin: ?In april begon het weer te kriebelen?
29 Juli 2021, 00:00 HLN.BE
Onze columnist Thijs Zonneveld weet hoe Tom Dumoulin een strijd tegen de tijd voerde. Maandenlang woonde hij in het niemandsland tussen doorgaan en stoppen. Tot hij in april beetje bij beetje opnieuw verliefd werd op het wielrennen. De tijdrit op de Olympische Spelen leek een heilloze missie. Maar... hij pakte zowaar zilver. Zonneveld: ?Zelf raakte hij er hoe langer hoe meer van overtuigd dat hij Wout van Aert en co. kon kloppen.?


SRO Speedweek: Missie geslaagd voor PK Carsport met zege in eerste race
26 Juli 2021, 00:01 Autosport
Bert Longin en Peter Guelinckx hebben met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 de eerste race voor de GT2 European Series op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen. Hiermee doen onze landgenoten een uitstekende zaak in het kampioenschap aangezien de leiders in de puntenstand Mark Patterson en Anders Fjordbach na de crash in de vrije training in de race niet verder kwamen dan de tiende plaats.

Lees meer: SRO Speedweek: Missie geslaagd voor PK Carsport met zege in eerste race


China verwacht in 2033 eerste bemande missie naar Mars uit te voeren
24 Juni 2021, 11:42 NU.NL - Tech
China wil in 2033 voor het eerst een bemande missie naar Mars uitvoeren. In de jaren daarna zouden meer vluchten naar de rode planeet moeten volgen.


WHO-missie in Wuhan gedoemd te mislukken: ?Dieren zijn al lang weg, wat denk je te vinden??
3 Februari 2021, 12:03 Volkskrant
Met vertraging toegelaten door China, gewantrouwd door de Verenigde Staten, omgeven door politieke druk: de WHO-missie in Wuhan, die onderzoek moet doen naar de oorsprong van het coronavirus, is zwaarbeladen. De argwaan lijkt vooral uit het buitenland te komen, maar ook onder Chinese wetenschappers, die zich voorzichtig moeten uitlaten, is scepsis te horen.


CD Projekt RED brengt patch 1.1 met bugfixes uit voor Cyberpunk 2077
23 Januari 2021, 16:18 Tweakers
CD Projekt RED heeft de eerste Cyberpunk 2077-patch van zijn 2021-roadmap uitgebracht. Patch 1.1 is volgens de ontwikkelaar gericht op bugfixes en stabiliteitsverbeteringen. De update legt daarnaast 'de basis voor toekomstige patches'.


Militair Gilles (36) is op missie en wordt verliefd op soldaat Celine (28): ?Voor mij lag de mooiste vrouw die ik ooit had gezien?
23 Januari 2021, 13:54 HLN.BE
?We praatten de hele nacht. Toen het ochtendgloren aanbrak waren we allebei bekaf. We legden ons hoofd op ons kussen, en keken elkaar recht in de ogen. Ik kroop iets dichter. Mijn arm gleed onder haar shirt. Ik kroop nog dichter. Onze lippen raakten elkaar vederlicht, we waren nog niet aan het kussen. Maar toen duwde ze zich zachtjes naar me toe.? Gilles* is 32 en met Defensie op missie in Mali wanneer de bloedmooie Celine (28) voor anderhalve maand bij zijn taskforce komt. Hij valt als een blok voor haar. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Gilles.


Eveline Hoste in ?Missie Callcenter?: ?Ik vond mezelf ook nog mooi toen ik veertien kilo zwaarder was?
21 Januari 2021, 06:54 HLN.BE
Kunnen dikkere mensen ook mooi zijn? Deze vraag krijgt Eveline Hoste (39) in het belcentrum van ?Missie Callcentrum? voorgeschoteld.


Mee op geheime missie met urban explorer Stinus Hannes
18 Januari 2021, 11:12 Gazet v. Antwerpen

Wanneer Stinus Hannes uit Mol geen plaatjes draait als DJ S.T. of filmpjes maakt met BARST doet hij aan urban exploring. Urbexers bezoeken en fotograferen verlaten gebouwen of locaties die niet publiek toegankelijk zijn. Wij gingen mee op geheime missie.
Curiosity rijdt 3000 sols op Mars en NASA verlengt missie Marslander Insight
14 Januari 2021, 06:36 Tweakers
Marsrover Curiosity van de NASA rijdt inmiddels 3000 Marsdagen rond op de rode planeet. De rover is daar al meer dan acht jaar en deed allerlei ontdekkingen. Het duurt niet lang meer voordat opvolger Perseverance aankomt. Ook worden de missies van InSight en Juno verlengd.


Missie moeder slaagt: Max Verstappen bezoekt jongen met spierziekte
20 Mei 2018, 09:24 NOS nieuws

Op weg naar de races vandaag op het circuit van Zandvoort, heeft Max Verstappen vanochtend in het stranddorp een kort bezoek gebracht aan de zwaar gehandicapte Pleun (14).

Pleun had de races met zijn idool het liefst zelf bezocht, maar is daar vanwege een progressieve spierziekte niet toe in staat. Vandaar dat zijn moeder via sociale media een oproep deed aan Verstappen om een huisbezoek te brengen. Haar motto: 'op 500 meter afstand zit je grootste fan'.

Het bericht van Pleuns moeder werd volgens NH Nieuws veel gedeeld op sociale media en kwam ook onder ogen van het management van Verstappen. Dat regelde een kort bezoek bij de jongen thuis. Op foto's die de familie van Pleun heeft doorgestuurd, is een breed lachende jongen te zien. De bekende Formule 1-coureur zit naast hem op een stoel. "Niets. Alleen zij. Max en hij", schrijft de moeder van Pleun op Twitter.

De racedagen worden georganiseerd door een grote supermarktketen, tevens sponsor van Max Verstappen. Op de wegen naar het circuit van Zandvoort stonden veel fans vanochtend al in de file.
NASA wil helikopter meesturen met Mars 2020-missie
14 Mei 2018, 11:18 Tweakers
De NASA bouwt een onbemande helikopter die mee moet vliegen met de Mars 2020-missie, om over de planeet Mars te vliegen. Het is de eerste keer dat gepoogd wordt om met een luchtvaartuig een andere planeet te verkennen.


Missie Bourgeois Palestina-Israël - Palestijnse interesse voor Vlaamse expertise over duaal leren
6 Mei 2018, 16:54 Skynet Belgie
De Palestijnse premier Rami Hamdallah heeft zondag tijdens een onderhoud met Vlaams minister-president Geert Bourgeois interesse getoond voor de kennis van Vlaanderen inzake duaal leren. De VDAB is bereid om die expertise te delen, zo verklaarde Vlaams minister-president Geert Bourgeois na afloop van het onderhoud.


Opnieuw Belg aan het hoofd van EU-missie in Niger
3 Mei 2018, 17:24 Skynet
De Belgische politieofficier en hoofdcommissaris Frank Van der Mueren is het nieuwe hoofd van de EU-missie voor civiele capaciteitsopbouw in Niger (EUCAP Sahel Niger). Dat heeft de Raad van de Europese Unie bekendgemaakt. Eerder nam de Belg Filip de Ceuninck al eens de leiding over de missie waar.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn