NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Missie

2News.be / Trefwoorden / Missie

Kempense reddingshonden Scooter en Ami en hun baasjes over succesvolle missie in Turkije: ?Tien overlevenden uit puin gehaald?
27 Februari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Twee Kempense leden van de Vlaamse Reddingshonden (VRH) keerden vorige zaterdag terug uit Turkije nadat ze een week lang met hun dieren mee naar slachtoffers van de aardbevingen hadden gezocht. Met succes. ?Dit is een bewijs dat private reddingsteams echt hun rol kunnen spelen.?
Regering van Mali zet hooggeplaatste medewerker van VN-missie het land uit
6 Februari, 00:42 Skynet
De militaire regering van Mali heeft de directeur van de mensenrechtenafdeling van de VN-missie in het land (Minusma) tot ongewenst persoon verklaard. VN-ambtenaar Guillaume Ngefa-Atondoko Andali moet het grondgebied binnen 48 uur verlaten, aldus een zondagavond gepubliceerde regeringsverklaring. Daarin beschuldigt de junta Andali van "destabiliserende en subversieve handelingen".


Regering van Mali zet hooggeplaatste medewerker van VN-missie het land uit
6 Februari, 00:42 Skynet
De militaire regering van Mali heeft de directeur van de mensenrechtenafdeling van de VN-missie in het land (Minusma) tot ongewenst persoon verklaard. VN-ambtenaar Guillaume Ngefa-Atondoko Andali moet het grondgebied binnen 48 uur verlaten, aldus een zondagavond gepubliceerde regeringsverklaring. Daarin beschuldigt de junta Andali van "destabiliserende en subversieve handelingen".


Video | SpaceX haalt Falcon Heavy van stal voor geheime Amerikaanse missie
7 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Ruimtevaartbedrijf SpaceX is er voor de vierde keer in geslaagd zijn Falcon Heavy-raket te lanceren en weer op aarde te laten landen. De raket bracht een geheime lading van de United States Space Force, het ruimteonderdeel van de Amerikaanse strijdkrachten, naar de ruimte. De laatste keer dat de raket werd gebruikt was in 2019.


Nasa kondigt tweede missie voor ruimtetoeristen aan
1 September 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie Nasa en de particuliere onderneming Axiom Space hebben woensdag aangekondigd een tweede private ruimtevlucht naar het internationale ruimtestation (ISS) te zullen organiseren. De ?Axiom Missie 2? (Ax-2) staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023, aldus Nasa.
NASA wil Artemis I-missie met SLS-raket 29 augustus of begin september lanceren
22 Juli 2022, 00:00 Tweakers
NASA heeft nieuwe mogelijke lanceerdata voor zijn Artemis I-missie met de Space Launch System-maanraket gedeeld. De ruimtevaartorganisatie hoopt de raket op 29 augustus, 2 september of 5 september te lanceren.


Missie van zestigtal Belgische militairen in Centraal-Afrikaanse Republiek loopt ten einde
10 Juli 2022, 00:06 Skynet Buitenland
Een zestigtal Belgische militairen is na een missie van enkele maanden in de Centraal-Afrikaanse Republiek begonnen met de terugkeer. Ze namen er deel aan de Europese trainingsmissie EUTM RCA. Dat heeft een militaire woordvoerder gezegd.


23 Juni 2022, 00:07 Volkskrant
Belgische economische missie VS - "Amerikaanse investeringsgolf op komst"
12 Juni 2022, 00:08 Skynet Buitenland
Er is een golf van investeringen op komst van Amerikaanse bedrijven in Vlaanderen. Dat zegt Luc Strybol, economisch vertegenwoordiger van Vlaanderen in de VS. "Investeringen zoals we die niet meer hebben gezien sinds de jaren zestig", klinkt het.


Ruimtetoeristen eerste private missie teruggekeerd op aarde
26 April 2022, 00:03 HLN.BE
De vier ruimtetoeristen op de eerste private missie naar het internationale ruimtestation ISS zijn maandag teruggekeerd op aarde. Ze landden rond 19.08 uur Belgische tijd (13.06 uur lokale tijd) in de Atlantische Oceaan voor de kust van de Amerikaanse staat Florida. De terugreis werd verschillende keren uitgesteld vanwege het weer.


25 Maart 2022, 00:06 Volkskrant
China ontkent dat raketbooster die op maan zal crashen van Chinese missie is
22 Februari 2022, 00:08 NU.NL - Tech
De oude raketbooster die al zeven jaar door de ruimte zweeft en begin maart op de maan gaat storten, is volgens China geen oude booster van een Chinese raket. Het ministerie van Buitenlandse Zaken ontkent iets met de situatie te maken te hebben.


NASA wil Artemis I-missie met Space Launch System-raket in februari uitvoeren
24 Oktober 2021, 00:00 Tweakers
NASA wil zijn Space Launch System-raket in februari van 2022 voor het eerst lanceren. De missie heeft te maken gehad met herhaald uitstel, maar nu lijkt er schot in te zitten. De eerste vlucht met de raket wordt een testmissie: zonder bemanning een reis om de maan en terug.


Rusland sluit eigen missie bij de NAVO
19 Oktober 2021, 00:03 Skynet Buitenland
Rusland sluit de eigen missie bij de NAVO. Als het bondgenootschap contact wil opnemen met de Russische regering, kan dat volgens minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov via de Russische ambassade in Brussel.


Onze columnist Thijs Zonneveld schetst de ogenschijnlijk heilloze missie van zilveren Dumoulin: ?In april begon het weer te kriebelen?
29 Juli 2021, 00:00 HLN.BE
Onze columnist Thijs Zonneveld weet hoe Tom Dumoulin een strijd tegen de tijd voerde. Maandenlang woonde hij in het niemandsland tussen doorgaan en stoppen. Tot hij in april beetje bij beetje opnieuw verliefd werd op het wielrennen. De tijdrit op de Olympische Spelen leek een heilloze missie. Maar... hij pakte zowaar zilver. Zonneveld: ?Zelf raakte hij er hoe langer hoe meer van overtuigd dat hij Wout van Aert en co. kon kloppen.?


SRO Speedweek: Missie geslaagd voor PK Carsport met zege in eerste race
26 Juli 2021, 00:01 Autosport
Bert Longin en Peter Guelinckx hebben met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 de eerste race voor de GT2 European Series op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen. Hiermee doen onze landgenoten een uitstekende zaak in het kampioenschap aangezien de leiders in de puntenstand Mark Patterson en Anders Fjordbach na de crash in de vrije training in de race niet verder kwamen dan de tiende plaats.

Lees meer: SRO Speedweek: Missie geslaagd voor PK Carsport met zege in eerste race


China verwacht in 2033 eerste bemande missie naar Mars uit te voeren
24 Juni 2021, 11:42 NU.NL - Tech
China wil in 2033 voor het eerst een bemande missie naar Mars uitvoeren. In de jaren daarna zouden meer vluchten naar de rode planeet moeten volgen.


WHO-missie in Wuhan gedoemd te mislukken: ?Dieren zijn al lang weg, wat denk je te vinden??
3 Februari 2021, 12:03 Volkskrant
Met vertraging toegelaten door China, gewantrouwd door de Verenigde Staten, omgeven door politieke druk: de WHO-missie in Wuhan, die onderzoek moet doen naar de oorsprong van het coronavirus, is zwaarbeladen. De argwaan lijkt vooral uit het buitenland te komen, maar ook onder Chinese wetenschappers, die zich voorzichtig moeten uitlaten, is scepsis te horen.


CD Projekt RED brengt patch 1.1 met bugfixes uit voor Cyberpunk 2077
23 Januari 2021, 16:18 Tweakers
CD Projekt RED heeft de eerste Cyberpunk 2077-patch van zijn 2021-roadmap uitgebracht. Patch 1.1 is volgens de ontwikkelaar gericht op bugfixes en stabiliteitsverbeteringen. De update legt daarnaast 'de basis voor toekomstige patches'.


Militair Gilles (36) is op missie en wordt verliefd op soldaat Celine (28): ?Voor mij lag de mooiste vrouw die ik ooit had gezien?
23 Januari 2021, 13:54 HLN.BE
?We praatten de hele nacht. Toen het ochtendgloren aanbrak waren we allebei bekaf. We legden ons hoofd op ons kussen, en keken elkaar recht in de ogen. Ik kroop iets dichter. Mijn arm gleed onder haar shirt. Ik kroop nog dichter. Onze lippen raakten elkaar vederlicht, we waren nog niet aan het kussen. Maar toen duwde ze zich zachtjes naar me toe.? Gilles* is 32 en met Defensie op missie in Mali wanneer de bloedmooie Celine (28) voor anderhalve maand bij zijn taskforce komt. Hij valt als een blok voor haar. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Gilles.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn