NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Misbruik

2News.be / Trefwoorden / Misbruik

28 April, 00:08 Volkskrant
21 April, 00:07 Volkskrant
Brits parlementslid schuldig bevonden aan seksueel misbruik vijftienjarige jongen
12 April, 00:31 HLN.BE
Een Brits parlementslid van de Conservatieve Partij van premier Boris Johnson is maandag schuldig bevonden aan het seksueel misbruik van een vijftienjarige jongen.


Aanklacht tegen Snoop Dogg wegens seksueel misbruik weer ingetrokken
12 April, 00:11 NU.NL - Muziek
De vrouw die rapper Snoop Dogg beschuldigde van seksueel misbruik heeft haar aanklacht ingetrokken, meldt de BBC vrijdag. De rapper werd in februari van dit jaar aangeklaagd door een vrouw die anoniem wilde blijven.


Canadese turnsters eisen onderzoek naar misbruik en 'schadelijke cultuur'
29 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Een groep van meer dan zeventig actieve en reeds gestopte turnsters uit Canada heeft gevraagd om een onderzoek naar de "schadelijke cultuur en misbruikpraktijken" in hun sport.


Thuiswinkel.org brengt als proef kosten in rekening bij misbruik recht op retour
26 Maart, 00:00 Tweakers
Thuiswinkel.org start een pilot om misbruik van het herroepingsrecht tegen te gaan. Producten worden hierbij onder andere van een sticker voorzien en als consumenten deze verwijderen, moeten ze een bedrag betalen na terugsturen van het product.


Documentaire over misbruik Marilyn Manson: waar wordt hij van beschuldigd?
15 Maart, 00:11 NU.NL - Film
Marilyn Manson wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en inmiddels lopen er diverse rechtszaken over en weer. De verhalen van de vermeende slachtoffers zijn gebundeld in een documentaire van HBO Max, die dinsdag uitkomt. Maker van de documentaire is actrice Evan Rachel Wood, die een relatie met de 53-jarige zanger had en een van zijn slachtoffers zegt te zijn. NU.nl zet op een rij wat er rond de rockster speelt.


Vrouw neemt stappen tegen Snoop Dogg wegens seksueel misbruik
12 Februari, 00:13 NU.NL - Muziek
Een vrouw, die anoniem wil blijven, neemt juridische stappen tegen Snoop Dogg, meldt TMZ donderdag. Zij zegt dat hij en een vriend van de rapper haar in 2013 zouden hebben gedwongen tot orale seks. De Amerikaan ontkent dat dit is gebeurd.


Misbruik adresgegevens KvK wordt moeilijker
6 Januari, 00:02 Emerce
Per 1 januari 2022 schermt de Kamer van Koophandel het woonadres in het Handelsregister af van eigenaren van eenmanszaken, vennoten van vof?s en cv?s, maten van maatschappen en bestuurders van verenigingen van eigenaars.


Chinese Aquatic Panda-hackers maken direct misbruik van Log4j
3 Januari, 00:06 Techzine
Aquatic Panda, een Chinees hackcollectief, heeft direct de Log4j-kwetsbaarheid gebruikt om een niet nader genoemde academische instelling aan te vallen. De aanval werd ontdekt en gepareerd door de Overwatch threathunting-specialisten van CrowdStrike. Volgens CrowdStrike lanceerden de Chinese (staats)hackers een aanval op een niet nader genoemde academische instelling met behulp van een gevonden Log4j-kwetsbaarheid. Deze kwetsbaarheid […]


Vijfde vrouw beschuldigt Chris Noth van seksueel misbruik: ?Ik probeerde alles om hem te stoppen?
24 December 2021, 00:01 HLN.BE
Opnieuw beweert een vrouw dat ze seksueel is misbruikt door ?Sex and the city?-acteur Chris Noth (67). Singer-songwriter Lisa Gentile vertelde donderdag tijdens een persconferentie dat hij haar in 2002 naar zich toe trok. Vervolgens zou hij haar gezoend hebben en haar borsten betast hebben.


Voormalige assistent beschuldigt X-Men-regisseur Bryan Singer van misbruik
23 December 2021, 00:07 NU.NL - Film
Blake Stuerman, die jarenlang werkzaam was als assistent van Bryan Singer, beschuldigt de X-Men-regisseur van misbruik. Singer werd al eerder aangeklaagd wegens vermeend seksueel misbruik.


Van misbruik beschuldigde Chris Noth niet meer te zien in serie The Equalizer
23 December 2021, 00:07 NU.NL - Film
Acteur Chris Noth, die vorige week door twee vrouwen is beschuldigd van seksueel misbruik, is ontslagen uit de serie The Equalizer. Intussen hebben ook zijn collega's uit Sex and the City op de beschuldigingen gereageerd.


Chris Noth beschuldigd van seksueel misbruik door twee vrouwen
17 December 2021, 00:01 HLN.BE
Twee vrouwen hebben Chris Noth (67) ervan beschuldigd hen seksueel te hebben misbruikt, volgens een nieuw rapport van ?The Hollywood Reporter?. De incidenten zouden hebben plaatsgevonden in 2004 en 2015.


Alibaba ontslaat werkneemster die seksueel misbruik aankaartte
16 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
De Chinese webwinkel Alibaba heeft een vrouw ontslagen die eerder dit jaar een manager en een klant heeft beschuldigd van seksueel misbruik. Dat schrijft onder meer de BBC zondag. De ex-werkneemster zou "valse informatie hebben verspreid" en "grote sociale onrust hebben veroorzaakt".


Hackers probeerden massaal misbruik te maken van lek in registratiesoftware
16 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
In de afgelopen dagen is al 800.000 keer geprobeerd om misbruik te maken van een beveiligingslek in de Log4j-tool, een hulpprogramma om logboeken van applicaties bij te houden. Dat zeggen verschillende cybersecuritybedrijven, waaronder Sophos en Check Point.


Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato
15 December 2021, 00:04 Skynet Buitenland
In Nederland heeft een 22-jarige vrouw, die zegt vanaf haar 15e seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland. Dat meldt De Telegraaf en het nieuws wordt bevestigd door de advocaat van Borsato.


Van Gaal kiest voor Malen of Bergwijn: 'Ik maak misbruik van hun ambitie'
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Sport
Louis van Gaal gaat zaterdag in de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Montenegro kiezen tussen Donyell Malen en Steven Bergwijn als rechtsbuiten. De bondscoach ziet de twee als enige opties om de geblesseerde Steven Berghuis te vervangen, al spelen ze beiden liever op links.


R. Kelly schuldig bevonden in zaak van seksueel misbruik en mensenhandel
28 September 2021, 00:03 Skynet
De Amerikaanse r&b-zanger R. Kelly is maandag schuldig bevonden in een zaak van seksueel misbruik en mensenhandel. Dat heeft de rechtbank in New York meegedeeld.


Bob Dylan aangeklaagd wegens seksueel misbruik
17 Augustus 2021, 00:03 Skynet
Bob Dylan is aangeklaagd wegens seksueel misbruik. De zanger zou in 1965 een 12-jarig meisje hebben gedrogeerd met alcohol en drugs waarna hij haar zou hebben mishandeld en misbruikt, meldt entertainmentwebsite Page Six op basis van rechtbankdocumenten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn