NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Minister

2News.be / Trefwoorden / Minister

Servische minister van Onderwijs neemt ontslag na bloedbad op school
8 Mei, 00:01 HLN.BE
Vier dagen na de dodelijke schietpartij op een school heeft de Servische minister van Onderwijs zijn ontslag aangekondigd.


Autoriteit Persoonsgegevens wil uitleg van minister over visum-algoritme
3 Mei, 00:04 Techzine
De Autoriteit Persoonsgegevens wil dat minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken uitleg geeft over een visumaanvraagalgoritme, meldt NRC. Dit algoritme geeft aan of een visumaanvraag kort of intensief moet worden behandeld. Het oordeel van het zogeheten Informatie Ondersteund Beslissen-algoritme is een sterke indicatie van de kans van slagen voor het aanvragen van een Schengenvisum. Degenen die […]


?Ik sta opener dan ooit": Fransen verslikken zich in erotische roman van hun minister van Economie
1 Mei, 00:01 HLN.BE
In Frankrijk wordt al maanden gedemonstreerd. Het vertrouwen in de regering is gering, de inflatie torenhoog. Vorige week werd de kredietwaardigheid nog verlaagd. Kortom: genoeg reden voor politieke en economische zorgen. En wat doet de Franse minister van Economie Bruno Le Maire (54)? Die schrijft een erotische roman van 471 pagina?s. Maar het is vooral de passage over een anus die tot ophef leidt. ?Ik sta opener dan ooit?, laat het vrouwelijke hoofdpersonage optekenen.


Amerikaanse minister van Defensie verwacht dat Zweden spoedig lid wordt van NAVO
22 April, 00:03 Skynet Buitenland
De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin heeft vrijdag herhaald dat hij verwacht dat Zweden "spoedig" tot de NAVO toetreedt.


Aan plannen geen gebrek, maar minister heeft hele klus aan woningbouwambities
2 April, 00:06 NU.NL - Economie
De ambities van het kabinet voor de woningbouw zijn torenhoog: over zeven jaar moet Nederland minimaal 900.000 extra woningen tellen. Aan plannen van minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting) geen gebrek, maar ook het aantal tegenslagen is niet mals.


Minister Brouns trapt 'Maand van de Markt' op gang in Genk
2 April, 00:06 Skynet Belgie
Vlaams minister van Werk Jo Brouns heeft zaterdag op de markt in Genk de aftrap gegeven van de 'Maand van de Markt'. De CD&V-minister kondigde er ook aan dat de Vlaamse regering binnenkort een oproep lanceert voor de versterking van handelskernen en daarvoor 10 miljoen euro vrijmaakt.


Minister Weerwind wil staking rechters voorkomen met loonsverhoging
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Het kabinet wil een staking onder rechters en officieren van justitie voorkomen. Daarom biedt minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) extra geld en bemiddeling tegen werkdruk.


Minister Weerwind wil staking rechters voorkomen met loonsverhoging
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Het kabinet wil een staking onder rechters en officieren van justitie voorkomen. Daarom biedt minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) extra geld en bemiddeling tegen werkdruk.


Delhaize - Waals minister Borsus wil samen met federaal niveau taskforce oprichten
9 Maart, 00:21 Skynet Economie
Waals minister van Economie Willy Borsus (MR) zal binnenkort contact hebben met de directie van Delhaize om de situatie van de warenhuisketen en zijn winkels te analyseren. Dat heeft hij woensdag gezegd in het Waals Parlement in Namen. Borsus pleitte ook voor de oprichting van een platform, in samenwerking met het federale niveau, waar de toekomst van de retailsector tegen het licht kan worden gehouden.


Treinongeval Griekenland - Griekse minister van Verkeer treedt af
2 Maart, 00:03 Skynet Buitenland
Na het zware treinongeval in Griekenland waarbij zeker 36 doden gevallen zijn, heeft de Griekse minister van Verkeer Kostas Karamanlis zijn ontslag aangekondigd. De regering heeft de Griekse spoorwegen 3,5 jaar geleden aangetroffen in een staat die ongehoord is in de 21e eeuw, aldus Kamanlis.


Minister Bruins Slot en Eurocommissaris Johansson 'grootste privacyschenders'
19 Februari, 01:09 NU.NL - Tech
Minister Hanke Bruins Slot van Binnenlandse Zaken en de Zweedse Eurocommissaris Ylva Johansson zijn de winnaars van de Big Brother Awards. Burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom reikt die prijzen jaarlijks uit aan de "grootste privacyschenders van Nederland."


Minister keihard in de fout met dienstauto
18 Februari, 00:01 AutoBlog

Minister Weerwind gaat keihard de fout in door zijn dienstauto te gebruiken. Het leven van een minister gaat niet over rozen. Je werkt 20 uur per dag en in principe […]

Dit artikel Minister keihard in de fout met dienstauto verscheen eerst op Autoblog.nl.
Actievoerende landbouwers rollen grote mat uit voor minister-president Jambon
11 Februari, 00:10 Skynet Economie
Landbouworganisaties Boerenbond, Groene Kring en Ferm hebben woensdag symbolisch een enorme mat uitgerold aan het kabinet van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) op het Martelaarsplein in Brussel. Met hun actie klagen de boeren aan dat hun bezwaarschriften rond het stikstofakkoord onder de mat geveegd worden.


Onderzoek geopend naar doodsbedreigingen tegen Waalse minister en twee lokale politici
31 Januari, 00:01 Skynet Belgie
Waals minister van Lokale besturen Christophe Collignon (PS), de burgemeester van de Luxemburgse gemeente Bertogne, Jean-Marc Franco, en diens voorganger Christian Glaude hebben alle drie doodsbedreigingen ontvangen. Dat schrijven de media van Sudinfo. Het parket van Luxemburg heeft een onderzoek geopend.


Voormalig Britse minister van Volksgezondheid aangevallen in Londense metro
26 Januari, 00:05 Gazet v. Antwerpen

In Londen is een man gearresteerd die verdacht wordt van een aanval op de voormalige Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock in de metro in de Britse hoofdstad. Hancock zou ongedeerd zijn gebleven.
Diplomaat Jan Hoogmartens wordt directeur kabinet van minister Lahbib
14 Januari, 00:05 Skynet
Diplomaat Jan Hoogmartens wordt directeur van het kabinet van minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib. Dat heeft de minister vrijdag meegedeeld. Hoogmartens zal vanaf juli in de voetsporen treden van Antoine Evrard, die ambassadeur in Japan wordt.


Minister: Nederlandse scholen kunnen Microsoft 365 blijven gebruiken
28 December 2022, 00:01 Tweakers
Nederlandse onderwijsinstellingen kunnen nog steeds gebruik blijven maken van Microsoft 365, ondanks een Duitse uitspraak dat de tool in strijd zou zijn met de AVG. Volgens onderwijskoepel SURF is de tool al een tijd geleden aangepast om aan de wet te voldoen.


Woning minister Van Quickenborne opnieuw streng bewaakt
8 December 2022, 00:17 De Tijd
20:18 De woning van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne in Kortrijk staat opnieuw onder verhoogd toezicht van de lokale en federale politie.


Demir neemt collega-minister Brouns op de korrel
4 December 2022, 00:05 Skynet Economie
Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft in het Vlaams Parlement stevige kritiek gegeven op haar collega van Landbouw Jo Brouns. Volgens Demir haar heeft haar CD&V-collega een nieuw Vlaams plan voor de omzetting van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) ingediend bij de Europese Commissie zonder haar daarbij te betrekken en zonder het dossier eerst te bespreken in de regering. "Als ik dat zou doen in het stikstofdossier, dan zou het kot te klein zijn", aldus Demir in antwoord op een vraag van Groen-parlementslid Mieke Schauvliege.


Minister Verlinden reageert op rellen: ?Ik weiger me hierbij neer te leggen, wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten?
29 November 2022, 00:01 HLN.BE
Volgens minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) was de politie zondag goed voorbereid op mogelijke incidenten na de voetbalmatch. Maar toch konden de rellen niet voorkomen worden. De minister wenst zich hier alvast niet bij neer te leggen. ?Wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten?, zo verklaart ze in de studio van VTM NIEUWS.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn