NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljoenen

2News.be / Trefwoorden / Miljoenen

Investeerders in taxshelter lopen miljoenen mis
Donderdag, 00:03 De Tijd
01:00 Het belastingvoordeel van de taxshelter is cruciaal om in ons land geld op te halen voor films, tv-producties en podiumvoorstellingen, maar vorig jaar liep het vaak fout met die investeringen. De prob...


Miljoenen mensen volgden vlucht van Pelosi naar Taiwan via Flightradar24
Maandag, 00:11 NU.NL - Tech
Het veelbesproken bezoek van Nancy Pelosi aan Taiwan zorgde dinsdag voor een tijdelijke overbelasting op Flightradar24, een site waarop je live vluchten kunt volgen. Miljoenen mensen volgden de reis van de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.


Acteur Kevin Spacey verliest zaak over House of Cards-miljoenen
Maandag, 00:09 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteur Kevin Spacey heeft een zaak verloren waarin hij probeerde onder een schadevergoeding aan de makers van de Netflix-serie House of Cards uit te komen. De schadevergoeding werd in november opgelegd.


Erfenis van Prince na jaren verdeeld: erfgenamen en managers krijgen miljoenen
Maandag, 00:07 NU.NL - Muziek
Zes jaar na het overlijden van Prince heeft de rechter besloten hoe zijn achtergelaten miljoenen verdeeld worden. De zanger had geen testament en daarom werd de rechtbank ingeschakeld om zijn geld en bezittingen onder de nabestaanden te verdelen.


"Extreme honger dreigt voor miljoenen Jemenieten door ongeziene stijging voedselprijzen"
31 Juli, 00:07 Skynet Economie
Miljoenen Jemenieten dreigen extreme honger te lijden door de ongeziene stijging van voedselprijzen. Zo waarschuwt Oxfam donderdag. "Gezinnen die door zeven jaar conflict aan de rand van de afgrond zijn gebracht, worden over de rand geduwd nu de prijzen van basisvoedsel zo hoog worden", getuigt Catherine De Bock, humanitair medewerkster bij Oxfam.


Heineken roept miljoenen flesjes terug vanwege kans op glasschilfers
4 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Heineken is een terugroepactie gestart voor miljoenen kleine bierflesjes die vanaf april zijn geproduceerd. De brouwer waarschuwt dat er mogelijk glas in zit.


Google moet miljoenen schadevergoeding betalen aan Mexicaanse advocaat
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Een rechtbank in Mexico-Stad heeft Google veroordeeld tot het betalen van 245 miljoen dollar (ruim 233 miljoen euro) aan een advocaat die zei dat Google een blog in de lucht hield waarop hij onder meer werd beschuldigd van witwassen. Google heeft gezegd in beroep te gaan.


Miljoenen Sri Lankanen zitten vanwege een staking tijdelijk zonder stroom
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
Vanwege een staking van de belangrijkste elektriciteitsvakbond in Sri Lanka zitten grote delen van het land donderdag zonder stroom. De vakbond verzet zich tegen maatregelen van de regering, die het land door zijn grootste economische crisis in zeventig jaar probeert te loodsen.


Nieuws: Ford moet miljoenen betalen aan slachtoffer onveilige Mustang
29 Mei, 00:01 Auto55
Ford moet de nabestaanden van een 19-jarige Amerikaanse die in 2016 verongelukte in haar Mustang 7 miljoen dollar betalen. De rechtbank oordeelde dat de auto onredelijk slecht ontworpen was. De fabrikant lijkt weinig andere mogelijkheden te hebben dan in beroep te gaan, anders riskeert het veel meer van dit soort claims.Ford voor 99% in fout voor brandende MustangDe 19-jarige Breann...

Lees meer


'Onvindbare' gepensioneerden hebben recht op honderden miljoenen euro's
16 Mei, 00:05 NU.NL - Economie
Honderden miljoenen euro's van 'onvindbare' gepensioneerden blijven liggen bij pensioenfondsen. Dat bevestigt pensioenfonds ABP zaterdag na berichtgeving van De Telegraaf.


?DNS-bug treft miljoenen routers en IoT-devices?
5 Mei, 00:08 Techzine
Routers en IoT-devices van verschillende grote fabrikanten hebben last van een kwetsbaarheid in third-party code libraries. De kwetsbaarheid bevindt zich in de DNS-component van de libraries en maakt het mogelijk frauduleuze IP-adressen aan deze devices toe te wijzen. Volgens securityonderzoekers van Nozomi Networks lopen mogelijk miljoenen IoT-devices DNS poisoning-risico’s. Hackers kunnen door de kwetsbaarheid de […]


Miljoenen mensen zonder elektriciteit in Afghanistan na explosies
1 Mei, 00:08 Skynet Buitenland
Miljoenen mensen in elf provincies in Afghanistan zitten zonder elektriciteit nadat twee elektriciteitsinstallaties het doelwit waren van aanslagen in het westen van Kaboel. Dat hebben de autoriteiten gemeld. De elektriciteitspanne komt net voor het Suikerfeest, waarmee het einde van de islamitische vastenmaand ramadan gevierd wordt.


Dit gebeurt er met al die miljoenen dode vogelgriepkippen
25 April, 00:04 NU.NL - Economie
In Nederland hebben we te maken met de grootste vogelgriepuitbraak in jaren. 2,3 miljoen vogels zijn sinds oktober vorig jaar geruimd omdat ze besmet waren. Op een bedrijf in Lunteren was dat afgelopen week nog het lot van bijna 300.000 dieren. Wat zijn de gevolgen van een besmetting? Hoe wordt vogelgriep vastgesteld? En wat gebeurt er vervolgens met het bedrijf en de dieren? NU.nl zet de belangrijkste vragen op een rijtje.


Amazon en SpaceX krijgen miljoenen van NASA voor ruimtecommunicatiesystemen
22 April, 00:00 Tweakers
Verschillende satellietbedrijven, waaronder Amazons ruimtedivisie en SpaceX, hebben samen 278,5 miljoen dollar aan satellietcontracten van NASA gekregen. De bedrijven moeten daarmee communicatiesystemen voor in de ruimte demonstreren.


Laadpaalmaker EVBox moet miljoenen opzijleggen voor slechte laadpalen
18 April, 00:03 NU.NL - Economie
EVBox, ooit een van de grote Nederlandse beloftes in de laadpalensector, raakt steeds dieper in de problemen. Nadat eerder was gebleken dat het bedrijf fouten had gemaakt in zijn jaarverslag over 2019 en daardoor zijn beursgang moest afblazen, blijkt nu dat de laadpalen van het bedrijf niet helemaal deugen. Dat bevestigt het bedrijf na berichtgeving van Het Financieele Dagblad


Nederlands Payaut krijgt miljoenen van Google
14 April, 00:07 Techzine
Het Nederlandse Payaut heeft onlangs 8 miljoen euro aan investeringen weten op te halen. Onder meer Google investeerde in de fintechspecialist voor het verder uitrollen van het betaalplatform voor marktplaatsen in Europa. Payaut ontwikkelt een specifiek betaalplatform voor online marktplaatsen. Het platform vormt de schakel tussen betaaldiensten als Ayden, Mollie en Stripe en de betreffende […]


Onderzoekers: elf Android-apps verzamelden data van miljoenen gebruikers
9 April, 00:02 Tweakers
Twee Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt dat een tiental Android-apps, met elk miljoenen downloads, tot voor kort software bevatte om data van gebruikers te verzamelen. Het bedrijf achter de software deed volgens de Wall Street Journal zaken met de Amerikaanse overheid.


Ondanks miljardenverlies Air France-KLM miljoenen aan bonussen voor topman
5 April, 00:03 NU.NL - Economie
Terwijl Air France-KLM in 2021 een jaarverlies van bijna 3,3 miljard euro leed, zal topman Ben Smith van het luchtvaartconcern miljoenen euro's aan bonussen ontvangen. Dat staat in het jaarverslag van Air France-KLM.


Hackers stelen honderden miljoenen aan crypto bij populaire game
30 Maart, 00:00 HLN.BE
Hackers hebben zo'n 600 miljoen dollar, omgerekend zo'n 540 miljoen euro, gestolen van blockchainnetwerk Ronin dat gekoppeld is aan de populaire onlinegame Axie Infinity. Het zou gaan om een van de grootste crypto-diefstallen tot dusver. De hack gebeurde al op 23 maart, maar werd pas gisteren ontdekt.


Dit groepje Porsche 911?s moet miljoenen opbrengen
17 Februari, 00:19 AutoBlog

Toch wel een leuk groepje zo. Iedereen droomt er van een Porsche te bezitten en het mooie is: dit is geen onbereike droom. Zelfs als eenvoudige Autoblog-redacteur is het mogelijk om een Porsche te bezitten. Maar je kunt natuurlijk altijd groter dromen. Zo zijn er mensen die voor miljoenen aan Porsches bezitten. Een van deze […]

The post Dit groepje Porsche 911’s moet miljoenen opbrengen appeared first on Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn