NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljoen

2News.be / Trefwoorden / Miljoen

5 miljoen Nederlandse e-mailadressen gebruikt voor phishing
29 Maart, 00:07 Techzine
De politie heeft een lijst van 7,3 miljoen e-mailadressen gevonden die criminelen gebruiken om phishing-mails te versturen. Daarvan zijn er 5 miljoen van Nederlandse gebruikers. Gebruikers kunnen op politie.nl/checkjehack controleren of zij slachtoffer zijn. Wie dat niet is, krijgt geen bericht. De politie roept op om zoveel mogelijk gebruik te maken van de tool, aangezien […]


Veroordeelde Dani Alves betaalt 1 miljoen euro en wordt op borgtocht vrijgelaten
26 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Dani Alves heeft de Spaanse rechtbank maandag 1 miljoen euro betaald om voorlopig vrijgelaten te worden uit de gevangenis. De Braziliaanse oud-voetballer zat in Spanje vast vanwege seksueel misbruik van een vrouw.


Vijftig miljoen groeigeld voor browser Arc
25 Maart, 00:00 Emerce
The Browser Company, dat de Arc-browser maakt, heeft vijftig miljoen dollar groeigeld opgehaald bij onder meer Pace Capital. Het is erop of eronder in 2024, stelt CEO Josh Miller.


Frontline Ventures investeert $200 miljoen in B2B-softwarebedrijven
22 Maart, 00:06 Techzine
Frontline Ventures stopt 200 miljoen dollar kapitaal in twee investeringsfondsen. Dit heeft tot doel de Europese en Amerikaanse groei van bedrijven aan te zwengelen. Het is voor Frontline Ventures de missie om B2B-softwarebedrijven wereldwijd te helpen groeien. Voornamelijk een groei naar de VS en binnen Europa worden geambieerd. De groei moet de bedrijven klaarstomen voor […]


Krantencontract: Vlaamse uitgevers kijken aan tegen 20 miljoen euro extra kosten
22 Maart, 00:00 De Tijd
21:27 Na een wekenlange impasse bereikte de regering woensdag een akkoord over de overheidssteun voor de krantenbedeling. Dat zal de Vlaamse uitgevers op 20 miljoen euro extra kosten jagen.


Eerste live-opname van Joost Kleins Europapa al half miljoen keer bekeken
19 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
Het eerste live-optreden van Joost Klein met het Eurovisie Songfestival-nummer Europapa heeft al een half miljoen weergaven op YouTube. De Friese zanger heeft de clip vrijdagavond laat online gezet.


Acer maakte 143 miljoen euro winst en ziet monitor- en pc-verkopen aantrekken
16 Maart, 00:01 Tweakers
Acer behaalde in 2023 een omzet van iets meer dan zeven miljard euro met een nettowinst van 143 miljoen euro. Volgens het bedrijf trekt de markt voor zowel pc's als monitors inmiddels weer aan. Acer verwacht dat AI in de toekomst belangrijk voor het bedrijf wordt.


Apple maakt zich op om dit jaar 8,5 miljoen OLED iPad Pro-modellen te verkopen
11 Maart, 00:00 Emerce
Apple zou voorbereidingen treffen om dit jaar ongeveer 8,5 miljoen OLED iPad Pro-modellen te verkopen. Mogelijk worden de modellen de komende week al aangekondigd of in elk geval in de loop van maart.


Nederlandse muziekindustrie zette in 2023 bijna 300 miljoen euro om
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
De Nederlandse muziekindustrie heeft in 2023 een omzet van 299 miljoen euro geboekt. Dat is een stijging van 9 procent ten opzichte van het jaar ervoor, blijkt uit cijfers van NVPI Muziek.


Joost Klein scoort al half miljoen streams op Spotify met Europapa in Nederland
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Joost Klein heeft binnen enkele uren al ruim een half miljoen streams in Nederland op Spotify behaald met zijn Songfestival-inzending Europapa. Het is daarmee met afstand het meest beluisterde lied van het moment.


Hoezee, Nederland tankt 180 liter miljoen liter meer benzine dan in 2019
4 Maart, 00:03 AutoBlog

Jaja, dat worden lekker warme zomers. Plant die palmbomen maar vast in Cadzand en Zandvoort. We verstoken met zijn allen namelijk veel meer benzine in Nederland. Wat een benzinehoofden zijn wij ook. BPM, accijns, kwartjes van kok, BTW, MRB, provinciale opcenten, prohibitief hoge boetes; de ouderwetse melkkoe van de overheid wordt harder uitgeknepen dan die […]

Dit artikel Hoezee, Nederland tankt 180 liter miljoen liter meer benzine dan in 2019 verscheen eerst op Autoblog.nl.
Duurste Vantage van Nederland kost meer dan een miljoen!
4 Maart, 00:01 AutoBlog

Nou is dit een Vantage noemen een beetje een understatement, maar niet geheel onjuist voor de duurste Aston Martin van Nederland. Om even te beginnen met een kleine knuppel in een hoenderhok: de trend van de ‘Speedster’-achtige auto’s heb ik nooit echt begrepen. Zonder meer is elk voorbeeld, in ieder geval recent, waarschijnlijk gaver met […]

Dit artikel Duurste Vantage van Nederland kost meer dan een miljoen! verscheen eerst op Autoblog.nl.
Ontwikkelaar van KotOR-remake wordt mogelijk verkocht voor 500 miljoen dollar
2 Maart, 00:00 Tweakers
De Zweedse gamegigant Embracer Group gaat ontwikkelaar Saber Interactive verkopen voor 500 miljoen dollar. Dat stelt persbureau Bloomberg op basis van informatie van betrokkenen. De studio werkt momenteel aan een remake van Star Wars: Knights of the Old Republic.


Qatar schroeft jaarlijkse aardgaswinning op met 16 miljoen ton lng
27 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
QatarEnergy, de grootste exporteur van vloeibaar aardgas (lng) ter wereld, voert de aardgasproductie verder op. Het Qatarese staatsbedrijf is van plan 16 miljoen ton lng per jaar extra te winnen uit een groot gasveld in de Perzische Golf.


Twintiger wil Porsche kopen met cheque van 78 miljoen(!)
26 Februari, 00:01 AutoBlog

De alarmbellen moeten vrij snel gaan rinkelen als een 21-jarige man met een cheque van 78 miljoen een Porsche-dealer binnen komt om een auto te kopen. We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen wat een cheque is, maar we hebben ook jonge lezers. Het was de manier om een groot geldbedrag over te maken voordat […]

Dit artikel Twintiger wil Porsche kopen met cheque van 78 miljoen(!) verscheen eerst op Autoblog.nl.
?10 miljoen Pixel toestellen verscheept in 2023?
26 Februari, 00:00 Emerce
Er zijn eindelijk wat cijfers bekend over het aantal verscheepte Pixel toestellen van Google. Dat waren er volgens Nikkei Asia in 2023 'ongeveer 10 miljoen'. Google is van plan die mijlpaal dit jaar te herhalen.


Avast krijgt 16,5 miljoen dollar boete voor verkopen van data aan adverteerders
24 Februari, 00:02 Tweakers
Avast krijgt in de Verenigde Staten een boete van 16,5 miljoen dollar omdat het jarenlang gebruikersdata verkocht aan adverteerders. Ook krijgt het antivirusbedrijf per direct een verbod om dat nog verder te doen, al was Avast daar al sinds 2020 zelf mee gestopt na ophef.


Rod Stewart verkoopt zijn muziekrechten voor bijna 100 miljoen dollar
20 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Rod Stewart heeft zijn muziekcatalogus verkocht aan Iconic Artists van zakenman Irving Azoff. Voor zijn muziek en enkele rechten op zijn naam en gelijkenis ontving de 79-jarige zanger bijna 100 miljoen dollar (zo'n 93 miljoen euro).


Amerikaan loopt 340 miljoen dollar mis door fout op website en klaagt loterij aan
20 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Een Amerikaanse man heeft een loterij aangeklaagd omdat die weigert een geldbedrag van 340 miljoen dollar (zo'n 315 miljoen euro) uit te keren. Hij dacht over het winnende lot te beschikken, maar de organisatie spreekt van een fout op de website.


Alan Wake II is 1,3 miljoen keer verkocht
17 Februari, 00:00 Tweakers
Survivalhorrorgame Alan Wake II is tegen begin februari 2024 1,3 miljoen keer over de toonbank gegaan. Daarmee is het de snelstverkopende game ooit van Remedy Entertainment, zegt de ontwikkelaar vrijdag.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn