NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljoen

2News.be / Trefwoorden / Miljoen

Williams heeft 30 miljoen redenen om blij te zijn
Zondag, 00:02 AutoBlog

Williams heeft de laatste jaren niet veel successen behaald, maar de renstal heeft nu 30 miljoen redenen om blij te zijn. Williams Grand Prix Engineering is een van de vele […]

Dit artikel Williams heeft 30 miljoen redenen om blij te zijn verscheen eerst op Autoblog.nl.
Miljoen euro voor offline dating-app Breeze
Zondag, 00:02 Emerce
De Rotterdamse offline dating-app Breeze heeft 1,3 miljoen euro groeigeld opgehaald bij een groep binnen- en buitenlandse investeerders.


Nummers 8,5 miljoen Nederlanders en Belgen staan in mogelijk WhatsApp-lek
25 November, 00:00 Tweakers
Er is een lek van mogelijk 8,5 miljoen telefoonnummers van Nederlandse en Belgische gebruikers van WhatsApp. Een hacker biedt een database aan met 487 miljoen nummers van gebruikers wereldwijd. Het is onbekend waar de data vandaan komt.


Liefdesbrieven Bob Dylan geveild voor meer dan half miljoen dollar
21 November, 00:04 NU.NL - Muziek
Een verzameling brieven die Bob Dylan meer dan 65 jaar geleden aan een jeugdliefde schreef zijn geveild voor bijna 670.000 dollar (ruim 647.000 euro). De 42 handgeschreven liefdesbrieven zijn gekocht door de Portugese boekwinkel Livraria Lello. Dat heeft veilinghuis RR Auction uit de Amerikaanse stad Boston bekendgemaakt.


Intel moet 900 miljoen euro vergoeden na rechtszaak over patentbreuk
17 November, 00:07 Techzine
Een Texaanse rechtbank verplicht Intel om ongeveer 900 miljoen euro aan VLSI Technology te betalen als schadevergoeding voor patentbreuk. Het vonnis kwam van een burgerjury, aldus Reuters. VLSI Technology beschuldigde Intel in 2018 voor patentbreuk. Inmiddels heeft Intel de rechtszaak verloren. Op dit moment is de chipgigant ongeveer 900 miljoen euro aan VLSI Technology verschuldigd. […]


Douane Port of Antwerp krijgt 70 miljoen euro voor project 100% Scanning: ?Logistieke keten moet niet langer verbroken worden?
17 November, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De douane van de Antwerpse haven krijgt 70 miljoen euro voor het project 100% Scanning. Naast de vaste en mobiele scanner, komen er volgend jaar nog eens vijf nieuwe en meer geavanceerde scanners bij. ?Scanning kan dan ook gebeuren vanop de terminal, zo moeten we de logistieke keten niet verbreken?, zegt administrateur-generaal van de douane Kristian Vanderwaeren.
Disney+ groeit onverwacht hard en ziet aantal abonnees toenemen tot 164 miljoen
14 November, 00:10 NU.NL - Tech
Streamingdienst Disney+ zit concurrent Netflix steeds meer op de hielen. Het klantenbestand van Disney+ groeide in het afgelopen kwartaal met 12,1 miljoen abonnees. Wereldwijd heeft de videodienst nu 164,2 miljoen kijkers.


Regisseur Haggis verliest verkrachtingszaak en moet 7,5 miljoen dollar betalen
14 November, 00:09 NU.NL - Film
De Canadese filmmaker Paul Haggis is door een jury in New York schuldig bevonden aan de verkrachting van een vrouw. Hij moet haar een schadevergoeding van 7,5 miljoen dollar (ruim 7,5 miljoen euro) betalen, meldt The New York Times. De regisseur en scriptschrijver is bekend van films als Million Dollar Baby en Crash, waarmee hij in 2006 twee Oscars won.


Rij jij deze Volkswagen Passat naar de 1 miljoen km?
13 November, 00:03 AutoBlog

Een Volkswagen Passat diesel met meer dan 900 duizend kilometer op de teller, wie gaat de uitdaging aan en zet er 1 miljoen op de klok? Er is niets zo […]

Dit artikel Rij jij deze Volkswagen Passat naar de 1 miljoen km? verscheen eerst op Autoblog.nl.
YouTube Music en Premium hebben samen 80 miljoen abonnees
11 November, 00:01 Tweakers
YouTubes abonnementen Music en Premium hebben sinds september samen tachtig miljoen abonnees. Dat is dertig miljoen meer dan een jaar eerder. YouTube Premium kost minimaal 7 euro per maand en Music Premium kost 10 euro per maand.


Basisschoolleerling bestelt per ongeluk voor half miljoen euro aan lesmateriaal
10 November, 00:04 NOS nieuws

Een basisschoolleerling in Vught heeft per ongeluk voor 500.000 euro aan lesmateriaal besteld op de webshop van uitgever Malmberg. Hij deed dat vermoedelijk omdat hij tijdens de les niet kon inloggen in een online rekenprogramma, waarna hij op het internet zelf ging speuren naar een oplossing.

De fout kwam aan het licht toen verkoopmedewerkers van Malmberg het bedrag voorbij zagen komen. Die belden voor de zekerheid met de school, die niets van de bestellingen afwist. "Eerst dachten we dat we misschien wel gehackt waren", vertelt schooldirecteur Tom van Esch aan Omroep Brabant. Maar al snel kwam de aap uit de mouw toen ze nog eens goed naar het mailadres keken. "Die naam zit bij ons in groep zeven."

Van Esch vroeg de leerling naar zijn bijzondere aankoop. "Toen ik hem in eerste instantie vroeg of hij ooit op die site was geweest, ging er geen belletje rinkelen. Maar ik mocht wel even in de geschiedenis van zijn laptop kijken. Daaruit bleek dat de vermoedens toch wel klopten."

Leermoment

Volgens Van Esch lukte het de jongen niet om tijdens de les in te loggen in het online rekenprogramma. Hij is toen waarschijnlijk zelf rond gaan speuren op het internet en belandde zo op de site van Malmberg, waar hij een account aanmaakte voor de webshop van de uitgever.

Dat kon blijkbaar makkelijk omdat de mailadressen van de leerlingen dezelfde domeinnaam hebben als die van de leraren. "Dat was voor ons een mooi leermomentje", geeft Van Esch lachend toe. "Inmiddels is dat goed opgepakt door de partijen die daar verstand van hebben." Zo moeten nieuwe accounts voortaan eerst worden goedgekeurd door de directeur en het hoofd van de ict.

Geen verkeerde intenties

De school heeft hierover een gesprek gevoerd met de leerling en zijn ouders. Niet als straf, maar als les voor de toekomst. "Hij had zeker geen verkeerde intenties en was zich totaal niet bewust van de gevolgen", zegt Van Esch. "Volgens mij leek het voor hem eerder op iets fictiefs. Als ik nou op dit knopje klik, dan komt er een geldbedrag bij."

Zo werd het voor alle partijen een leerzame ervaring. "Het begint er natuurlijk mee dat dit technisch niet moet kunnen. Daar zat gewoon een lek", zegt Van Esch. "Maar al met al is het mooi opgelost."
Mozilla wil fonds van 35 miljoen dollar opzetten voor 'verantwoorde technologie'
4 November, 00:00 Tweakers
Mozilla wil volgend jaar een investeringsfonds opzetten voor start-ups 'die werken aan technologie die het internet beter moet maken'. Daarmee doelt het onder meer op techologie die 'privacyvriendelijk, transparant en inclusief is'.


Dataverwerker Alation breidt uit met 120 miljoen euro aan groeigeld
3 November, 00:06 Techzine
Alation verzekert een financieringsronde van meer dan 120 miljoen euro aan groeigeld. De organisatie ontwikkelt oplossingen voor het structureren van data. Tien jaar na zijn oprichting wordt Alation op ongeveer 1,7 miljard euro gewaardeerd. De markt voor data analytics groeit als kool. Hoe meer data bedrijven genereren, hoe groter de vraag naar dataverwerkingstools. Alation profiteert […]


Desimpel-telg stapt met 100 miljoen naar investeringsreuzen
3 November, 00:02 De Tijd
18:52 Het investeringsvehikel Top Tier Access heeft 100 miljoen euro opgehaald bij Vlaamse en Brusselse investeerders. Het doel van het team rond oprichter Sam Desimpel: in nog meer grote investeringsfondse...


Problemen op Schiphol kostten KLM in derde kwartaal 175 miljoen euro
1 November, 00:06 NU.NL - Economie
De problemen op Schiphol hebben KLM zo'n 175 miljoen euro gekost in het derde kwartaal. De luchthaven kampt met een groot tekort aan personeel, waardoor onder meer KLM een flink aantal vluchten moest schrappen. De inkomsten vielen daardoor terug. Ook dochterbedrijf Transavia speelde nog eens 55 miljoen euro kwijt.


Shell-topman Van Beurden krijgt na aftreden mogelijk 1,6 miljoen euro
1 November, 00:05 NU.NL - Economie
Topman Ben van Beurden van olie- en gasconcern Shell kan 1,4 miljoen Britse pond (1,6 miljoen euro) tegemoetzien. De Nederlander krijgt het bedrag als hij niet aan een andere baan begint na zijn aangekondigde vertrek begin volgend jaar.


Brussel keurt 185 miljoen euro Brexit-steun voor Nederlandse bedrijven goed
1 November, 00:03 NU.NL - Economie
Het kabinet mag van de Europese Commissie bedrijven steunen die vanwege de Brexit extra kosten moeten maken. De ondernemingen hebben te maken met strengere douaneregels en moeten daardoor extra uitgaven doen. Met de maandag goedgekeurde steun worden ze gecompenseerd.


De factuur loopt op: hoe Anderlecht er op vijf jaar tijd voor minstens 3 miljoen euro aan ontslagvergoedingen doorjaagde
26 Oktober, 00:02 HLN.BE
Tussen 500.000 en 600.000 euro, dat is wat Anderlecht aan Felice Mazzu moet betalen nadat ze hem maandag z?n C4 gaven. Sinds Marc Coucke in december 2017 de club kocht, gaf paars-wit al minimaal 3 miljoen euro uit aan ontslagvergoedingen. Een bedrag dat de club ongetwijfeld liever anders had besteed. Een overzicht van de dure Brusselse duiventil.


Google krijgt boete van 166 miljoen euro in India wegens machtsmisbruik
25 Oktober, 00:06 NU.NL - Tech
Google heeft in India een boete van omgerekend 166 miljoen euro gekregen. Het bedrijf maakt met zijn mobiele besturingssysteem Android misbruik van zijn machtspositie, stelt een toezichthouder.


Gameplatform Steam breekt eigen record: 30 miljoen spelers tegelijk online
25 Oktober, 00:06 NU.NL - Tech
Ruim 30 miljoen mensen waren zondag tegelijk online op Steam. Daarmee heeft het gameplatform zijn eigen record gebroken, zo blijkt uit cijfers.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn