NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljoen

2News.be / Trefwoorden / Miljoen

Rusland legt Google mogelijk boete op van 200 miljoen euro
Vandaag, 00:09 NU.NL - Tech
Rusland gaat Google mogelijk een boete van ruim 200 miljoen euro opleggen, omdat het techbedrijf eerdere Russische boetes niet betaald heeft. Dat schrijft Reuters dinsdag.


Philips verving al kwart miljoen risicovolle slaapapneuapparaten
Vandaag, 00:03 NU.NL - Economie
Philips is volop bezig met de vervanging van zijn slaapapneuapparaten die schuim bevatten dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Het bedrijf maakte al 750.000 vervangingsapparaten, waarvan tot nu toe 250.000 bij gedupeerden terecht zijn gekomen, meldt het bedrijf maandag in de marge van zijn derdekwartaalcijfers.


De vijf miljoen dollar kostende President Pack van World War 3 is gereserveerd
Zondag, 00:00 Tweakers
Een flink rijke, of flink bluffende, speler heeft de vijf miljoen dollar kostende 'President Pack' in de fps-game World War 3 gereserveerd. Met die aankoop krijgt hij of zij onder meer een eigen in-game avatar, en een hoofdrol in een World War 3-film, mocht die ooit gemaakt worden.


Criminelen gebruiken AI-namaakstem bij bankroof van ruim 30 miljoen euro
Zondag, 00:00 Tweakers
Bij een bankroof in de Verenigde Arabische Emiraten is door middel van een 'deepvoice' omgerekend ruim 30 miljoen euro buitgemaakt. De stem van een bankdirecteur werd door middel van kunstmatige intelligentie nagemaakt om een frauduleuze transactie bij de bank uit te lokken.


Squid Game met 111 miljoen kijkers best bekeken Netflix-serie ooit
13 Oktober, 00:07 NU.NL - Film
De Koreaanse serie Squid Game is de best bekeken serie ooit op Netflix, meldt het streamingplatform dinsdag op Twitter. Binnen zeventien dagen heeft de absurdistische serie ruim 111 miljoen kijkers getrokken.


Ariana Grande geeft 5 miljoen dollar aan onlineportaal voor therapie
12 Oktober, 00:05 Skynet Buitenland
De Amerikaanse popster Ariana Grande gaat tot 5 miljoen dollar weggeven aan gratis therapie. Ze deed de aankondiging gisteren, de dag van de geestelijke gezondheid.


Resident Evil 7: Biohazard is volgens Capcom meer dan tien miljoen keer geleverd
10 Oktober, 00:01 Tweakers
Resident Evil 7: Biohazard is de eerste game in de reeks die wereldwijd meer dan tien miljoen keer geleverd is, zo meldt uitgever Capcom. Volgens het bedrijf is dat aantal mede bereikt door de opvolger, die in een bundel met Biohazard verscheen.


Niemand wint monsterjackpot van 202 miljoen euro met EuroMillions
9 Oktober, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Bij de trekking van 8 oktober is er geen winnaar in rang 1 bij EuroMillions. Er krijgt dus niemand de 202 miljoen euro die er te winnen viel op zijn of haar rekening gestort.
Braziliaanse politie vindt 3 miljoen euro aan nazi-memorabilia in woning van man verdacht van pedofilie
7 Oktober, 00:01 HLN.BE
In Rio de Janeiro is een lading nazi-memorabilia en -wapens ter waarde van naar schatting drie miljoen euro aangetroffen in het huis van een Braziliaanse man die verdacht wordt van verkrachting van een minderjarige. Dat meldt de Braziliaanse politie.


Liveblog | Bijna veertien miljoen mensen meldden inlogproblemen
6 Oktober, 00:12 NU.NL - Tech
Facebook kampte maandagavond met flinke problemen. WhatsApp, Facebook en Messenger waren urenlang niet bereikbaar. Rond middernacht begonnen de apps het weer te doen. Volg ons liveblog voor de laatste ontwikkelingen.


Autobedrijven verkochten nu al meer dan 1 miljoen occasions
5 Oktober, 00:02 AutoBlog

We hebben nog een kwartaal voor de boeg, maar de verkopen van occasions bij autobedrijven zijn nu al de miljoen gepasseerd. We zijn inmiddels alweer aanbeland in de herfst en tevens in het vierde kwartaal van 2021. Een snelle rekensom leert dat we dus al drie kwartalen achter de rug hebben. Een uitgelezen moment om […]

The post Autobedrijven verkochten nu al meer dan 1 miljoen occasions appeared first on Autoblog.nl.
?Nieuwe Android trojan GriftHorse maakt 10 miljoen slachtoffers?
2 Oktober, 00:07 Techzine
Cybersecurity leverancier Zimperium heeft nieuwe Android malware ontdekt. De GriftHorse malware is aangetroffen in meer dan 200 applicaties, waarvan er vele zijn aangeboden in de Google Play Store. Zimperium denkt dat de malware al sinds november 2020 rondgaat en meer dan 10 miljoen slachtoffers heeft gemaakt in meer dan 70 landen. Zimperium heeft de ontdekking […]


Activision Blizzard schikt voor 18 miljoen dollar in discriminatiezaak
29 September, 00:09 NU.NL - Tech
Game-uitgever Activision Blizzard treft een schikking met de Amerikaanse Equal Employment Oppurtunity Commission (EEOC), meldt het bedrijf op zijn website. De overheidsinstantie had een rechtszaak tegen het bedrijf aangespannen vanwege intimidatie en discriminatie op de werkvloer.


Wereldwijd vaccinatiebenefiet brengt 800 miljoen dollar op
29 September, 00:07 NU.NL - Muziek
Meer dan zestig artiesten hebben de afgelopen 24 uur op verschillende plekken in de wereld opgetreden om aandacht te vragen voor klimaatverandering, hongersnood en gelijkheid bij de verdeling van vaccinaties. Tijdens het Global Citizen Live-evenement is door overheden en organisaties meer dan 800 miljoen dollar (ruim 682 miljoen euro) toegezegd voor de bestrijding van armoede en hongersnood.


Nog altijd 116,5 miljoen dieren op stal in Nederland ondanks krimp veestapel
29 September, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal varkens, schapen en kippen in Nederland is het afgelopen jaar iets afgenomen, blijkt uit voorlopige cijfers van de Landbouwtelling 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Alleen het aantal melkgeiten is gegroeid, naar 482.000. De kippenstapel is met bijna 100 miljoen dieren veruit de grootste.


Man veroordeeld tot celstraf om ontgrendelen 1,9 miljoen smartphones
22 September, 00:08 NU.NL - Tech
Een man is veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar voor het illegaal ontgrendelen van 1,9 miljoen smartphones van AT&T. De Amerikaanse provider liep daardoor naar eigen zeggen ruim 200 miljoen dollar (ruim 170 miljoen euro) mis.


Twitter schikt voor 809,5 miljoen dollar in zaak om misleiden van aandeelhouders
22 September, 00:08 NU.NL - Tech
Twitter zegt maandag 809,5 miljoen dollar (bijna 691 miljoen euro) te gaan betalen om te schikken in een collectieve rechtszaak. Aanklagers claimden dat het bedrijf misleidende informatie heeft vrijgegeven over het aantal actieve Twitter-gebruikers.


Stad Brussel recycleerde in 2020 bijna een miljoen sigarettenpeuken
21 September, 00:03 Skynet
In de strijd tegen het op de grond gooien van sigarettenpeuken, maakte Brussels schepen van Openbare Netheid Zoubida Jellab maandag op de gemeenteraad bekend dat in 2020 iets meer dan 900.000 peuken werden gerecycleerd via asbakken die in het straatbeeld opgesteld staan. Sinds eind 2019 werd de boete voor het op de grond gooien van een peuk in de stad Brussel verhoogd van 50 naar 200 euro.


Man die 2 miljoen smartphones van AT&T hackte krijgt 12 jaar gevangenisstraf
19 September, 00:00 Tweakers
Een 35-jarige man uit Pakistan en Grenada is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 jaar voor het ontgrendelen van bijna 2 miljoen smartphones van AT&T. De provider liep hierdoor ruim 200 miljoen dollar mis. De man betrok meerdere werknemers van AT&T bij zijn grootschalige zwendel.


Zonder actie moeten 216 miljoen mensen voor 2050 vluchten vanwege klimaat
15 September, 00:04 NU.NL - Economie
Als er niet snel iets aan klimaatverandering en alle consequenties daarvan wordt gedaan, zouden tegen 2050 wereldwijd zo'n 216 miljoen mensen binnen hun land moeten verhuizen. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldbank dat maandag is verschenen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn