NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljoen

2News.be / Trefwoorden / Miljoen

Reynaers investeert 200 miljoen in nieuwe fabrieken
Gisteren, 00:02 De Tijd
05:00 Reynaers Group, gespecialiseerd in raam- en deurprofielen, gaat na een investering in zijn lakkerij in Lummen fors uitbreiden in Polen, Zwitserland en Duffel, waar de hoofdzetel staat. 'We willen snel...


Vlaanderen investeert 4,5 miljoen euro in nieuwe brug over kanaal Roeselare-Leie
Donderdag, 00:01 Skynet Belgie
In Ingelmunster wordt ter vervanging van de oude Lysbrug een nieuwe brug geplaatst over het kanaal Roeselare-Leie. Dinsdag is het ontwerp voor de nieuwe fiets- en voetgangersbrug door De Vlaamse Waterweg nv voorgesteld in de gemeenteraad. Vlaanderen investeert 4,5 miljoen euro in het bouwwerk.


21 miljoen euro voor Belgische 5G projecten
Woensdag, 00:00 Emerce
De Belgische minister voor Telecommunicatie Petra de Sutter trekt 20 miljoen euro uit voor 21 5G-projecten. Het gaat bijvoorbeeld om […]


Vinyl wordt alsmaar populairder: we kochten voor 37 miljoen euro aan platen
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De populariteit van vinyl is ook vorig jaar flink toegenomen. In totaal is in 2022 voor 37 miljoen euro aan lp's verkocht in Nederland. Dat is zo'n 8,6 miljoen euro meer dan in 2021, een stijging van 30 procent.


Miljoen reizigers minder op Schiphol dan toen de coronacrisis begon
16 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Zo'n 3,8 miljoen mensen reisden in februari van, naar of via luchthaven Schiphol. Dat zijn zo goed als een miljoen reizigers minder dan in dezelfde maand in 2020, toen het coronavirus om zich heen begon te grijpen.


Adidas in de problemen na vertrek Kanye West: een pijnlijk verlies van 724 miljoen euro
11 Maart, 02:27 HLN.BE
De harde breuk met rapper Kanye West (45) dendert na bij het Duitse sportmerk Adidas. Voor het eerst in 30 jaar lijdt de onderneming verlies. De voormalig CEO van rivaal Puma moet het bedrijf redden.


Miljoen Nederlanders, onder wie 230.000 kinderen, onder armoedegrens in 2024
11 Maart, 01:20 NU.NL - Economie
Als de laagste inkomens het in 2024 moeten stellen zonder de tijdelijke toeslagen (zoals die voor energie) belanden veel Nederlanders in de armoede. Volgens een schatting van het Centraal Planbureau (CPB) zitten volgend jaar 995.000 Nederlanders, onder wie veel kinderen, onder de armoedegrens.


Beloning oud-Shell-topman Van Beurden stijgt met helft naar 11 miljoen euro
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Oud-Shell-topman Ben van Beurden krijgt over afgelopen jaar een beloning van 9,7 miljoen pond (bijna 11 miljoen euro). Dat is anderhalf keer zoveel als een jaar eerder. Dat blijkt uit het jaarverslag dat het energieconcern donderdag heeft gepubliceerd.


Beloning oud-Shell-topman Van Beurden stijgt met helft naar 11 miljoen euro
11 Maart, 01:15 NU.NL - Economie
Oud-Shell-topman Ben van Beurden krijgt over afgelopen jaar een beloning van 9,7 miljoen pond (bijna 11 miljoen euro). Dat is anderhalf keer zoveel als een jaar eerder. Dat blijkt uit het jaarverslag dat het energieconcern donderdag heeft gepubliceerd.


Bing heeft meer dan 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers
10 Maart, 00:55 Tweakers
Microsofts zoekmachine Bing heeft de grens van 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers gepasseerd. Volgens het bedrijf komt dat deels door de previewversie van zijn nieuwe Bing-AI-chatbot, waartoe inmiddels 'miljoenen' gebruikers toegang hebben.


Bing heeft meer dan 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers
10 Maart, 00:55 Tweakers
Microsofts zoekmachine Bing heeft de grens van 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers gepasseerd. Volgens het bedrijf komt dat deels door de previewversie van zijn nieuwe Bing-AI-chatbot, waartoe inmiddels 'miljoenen' gebruikers toegang hebben.


Waalse slaapsensor tankt 17 miljoen euro
10 Maart, 00:17 De Tijd
00:05 Het Naamse Sunrise ontwikkelde een minisensor die 's nachts slaapapneu opspoort. Het wil met vers geld de commercialisering in de Verenigde Staten versnellen en zijn personeelsbestand versterken.


Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben inmiddels belastingaangifte gedaan
9 Maart, 00:57 NU.NL - Economie
2,2 miljoen particulieren en ondernemers hebben in de eerste week van maart hun belastingaangifte gedaan. Dat zijn er 252.000 meer dan vorig jaar in de eerste week, blijkt uit de recentste cijfers van de Belastingdienst.


Belastingdienst vraagt half miljoen mensen extra om aangifte te doen
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De Belastingdienst heeft in de afgelopen weken 8,8 miljoen Nederlanders, onder wie 1,8 miljoen ondernemers, gevraagd om in maart of april belastingaangifte te doen. Dit zijn er een half miljoen meer dan in de afgelopen twee jaar, toen 8,3 miljoen Nederlanders een (digitale) aangiftebrief ontvingen.


Harry Potter-spel Hogwarts Legacy in twee weken twaalf miljoen keer verkocht
25 Februari, 00:01 NU.NL - Tech
Hogwarts Legacy is de snelst verkopende game die gamestudio Warner Bros. Games ooit heeft uitgebracht. Sinds 10 februari is het Harry Potter-spel al meer dan twaalf miljoen keer verkocht. De spelontwikkelaar meldt dat de game al 850 miljoen dollar (ruim 800 miljoen euro) heeft opgeleverd.


Twee miljoen liter vloeibare mest lekt in Duits meer
24 Februari, 00:02 Skynet Economie
Ongeveer twee miljoen liter vloeibare mest is gelekt uit een defecte opslagtank en heeft twee beken en een meer in het westen van Duitsland in de deelstaat Noordrijn-Westfalen verontreinigd. Dat melden de autoriteiten.


Lightyear zamelt 8 miljoen euro in voor doorstart
21 Februari, 00:53 Tweakers
Zonneautofabrikant Lightyear heeft 8 miljoen euro toegezegd gekregen voor een doorstart. Met dit geld wil de fabrikant een nieuw bedrijf oprichten voor de productie van zijn komende Lightyear 2-zonneauto. De curator moet de plannen nog beoordelen.


VS maken nog eens 100 miljoen euro vrij
20 Februari, 02:02 Skynet Buitenland
De Verenigde Staten maken nog eens 100 miljoen dollar vrij voor noodhulp in Turkije, dat twee weken geleden getroffen werden door zware aardbevingen. Dat maakte de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken bekend bij een bezoek aan Turkije.


Personeelstekort nekt Schiphol: 77 miljoen euro verlies
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
De aanhoudende personeelsproblemen op Schiphol hebben geleid tot een flink financieel verlies voor het bedrijf. Weliswaar verdubbelde het aantal reizigers vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder, maar nog altijd was er een tekort van 77 miljoen euro.


West-Vlaamse specialist in toegangscontrole bouwt fabriek van 30 miljoen
15 Februari, 00:02 De Tijd
01:00 Het Waregemse familiebedrijf Locinox maakt de overstap van traditionele slotenmaker naar een technologische aanbieder van onderdelen voor toegangscontrole. Om die switch te maken, staat een hypermoder...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn