NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljoen

2News.be / Trefwoorden / Miljoen

TikTok beschermde privacy kinderen onvoldoende en krijgt boete van 345 miljoen
Woensdag, 00:08 NU.NL - Tech
De Ierse privacytoezichthouder DPC heeft een boete van 345 miljoen euro opgelegd aan TikTok. Het videoplatform heeft volgens de waakhond de privacy van kinderen in Europa onvoldoende beschermd.


Veiling van Freddie Mercury-spullen levert ruim 46 miljoen euro op
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
De veiling van persoonlijke spullen van Freddie Mercury heeft ruim 46,5 miljoen euro opgeleverd. Dat is veel meer dan de 8,8 miljoen euro die veilinghuis Sotheby's had verwacht. Het is de hoogste opbrengst ooit van een veiling met spullen van een bekendheid


Katy Perry verkoopt muziekrechten voor 225 miljoen dollar
Woensdag, 00:05 NU.NL - Muziek
Katy Perry heeft de rechten van haar muziek verkocht. De zangeres volgt daarmee verschillende andere artiesten op die onlangs hetzelfde deden. De overeenkomst met Litmus Music levert haar 225 miljoen dollar (zo'n 211 miljoen euro) op.


Potje met 10 miljoen euro aan STAP-budget weer binnen enkele uren leeg
Woensdag, 00:02 NU.NL - Economie
Net als bij voorgaande rondes, was ook maandagochtend het STAP-budget van 10 miljoen euro razendsnel vergeven. Het opleidingspotje van de overheid was binnen twee uur leeg, een recordtijd.


ACV Puls eist harde garanties over de 300 miljoen voor kinderopvangplan
Dinsdag, 00:03 Skynet Economie
Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) kondigde zaterdag haar plan aan om tegemoet te komen aan de noden in de kinderopvang. "De 330 miljoen euro extra per jaar om de ratio te verlagen naar minder kinderen per kinderbegeleider, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd van de kinderen, is een erg belangrijke stap. Dit bedrag is absoluut het minimum. Hier mag de Vlaamse regering niet meer aan raken", stelt vakbond ACV Plus in een reactie.


TikTok krijgt AVG-boete van 345 miljoen euro vanwege schending kinderprivacy
Zondag, 00:00 Tweakers
TikTok krijgt een boete van 345 miljoen euro voor het overtreden van de AVG. Die boete is uitgedeeld door de Ierse privacytoezichthouder, maar is begonnen als een Nederlands onderzoek. TikTok beschermde de privacy van kinderen slecht. Het bedrijf heeft dat inmiddels verbeterd.


Steven Spielberg en vrouw doneren miljoen dollar aan schrijversstaking
13 September, 00:11 NU.NL - Film
Regisseur Steven Spielberg en zijn vrouw, actrice Kate Capshaw, helpen de vakbonden achter de schrijversstaking in Hollywood met een donatie van 1 miljoen dollar.


BMW pompt 600 miljoen pond in productie van elektrische Mini's in Verenigd Koninkrijk
12 September, 00:05 Skynet Economie
De Duitse luxewagenbouwer BMW investeert meer dan 600 miljoen pond (700 miljoen euro) in de productie van elektrische wagens van dochtermerk Mini in het Verenigd Koninkrijk. In zijn fabriek in Oxford wil de autobouwer vanaf 2030 alleen nog volledig elektrische wagens bouwen, zo heeft hij maandag bekendgemaakt in een persbericht.


Ferrari 250 GTO van 46 miljoen euro in de fik op Goodwood [video]
12 September, 00:02 AutoBlog

Waar gehakt wordt vallen spaanders, met deze in de fik gevlogen Ferrari 250 GTO.

Dit artikel Ferrari 250 GTO van 46 miljoen euro in de fik op Goodwood [video] verscheen eerst op Autoblog.nl.
Getir: 500 miljoen groeigeld, waardering verdampt
12 September, 00:00 Emerce
De waardering van flitsbezorger Getir is geslonken van 12 miljard naar 2,5 miljard binnen twee jaar. Hiermee wist het wel 500 miljoen dollar venture capital op te halen.


Starfield heeft zes miljoen spelers en is grootste 'launch' van Bethesda-game
10 September, 00:00 Tweakers
In totaal hebben meer dan zes miljoen mensen Starfield gespeeld. Dat is volgens de ontwikkelstudio de grootste launch van een Bethesda-game tot dusver.


Nederlandse overheid investeert 500 miljoen euro in elektriciteitsnet van Stedin
10 September, 00:00 Tweakers
De Nederlandse overheid wil vijfhonderd miljoen investeren in het regionale netwerkbedrijf Stedin. Het bedrijf vroeg hierom, om te kunnen blijven investeren in het elektriciteitsnetwerk. Stedin verwacht tot 2030 in totaal 8 miljard euro te moeten investeren in het netwerk.


Kabinet steekt 500 miljoen euro in netwerkbedrijf Stedin
9 September, 00:04 NOS nieuws

Het kabinet investeert 500 miljoen euro in het regionale elektriciteitsnetwerkbedrijf Stedin. De staat wordt hiermee voor 11,9 procent aandeelhouder van het bedrijf. De andere aandeelhouders zijn 42 gemeenten waar het bedrijf het netwerk beheert.

De investering werd vorig jaar al aangekondigd omdat de stroomnetwerken in Nederland overvol zijn en het kabinet wil dat de netwerkbeheerders het snel gaan uitbreiden. Landelijk netbeheerder Tennet moest noodgedwongen een voorlopige stop afkondigen voor nieuwe bedrijven die een aansluiting willen.

Bij Stedin zijn 2,3 miljoen huishoudens en bedrijven aangesloten in Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. Het bedrijf verwacht tot 2030 zo'n 8 miljard euro nodig te hebben om het netwerk uit te breiden. Het heeft de overheid zelf om een kapitaalinjectie gevraagd.

Minister Jetten voor Klimaat en Energie zegt dat dat voor de energietransitie nodig is. "Voor alle huishoudens en bedrijven die de komende jaren zelf elektriciteit willen produceren of overstappen van fossiele energie op duurzame elektriciteit is veel meer ruimte nodig. Het is van cruciaal belang dat de uitbreiding van het elektriciteitsnet op hoog tempo doorgaat."
Drie seizoenen voor drie miljoen euro bruto: alle details over de Thorgan Hazard-deal van Anderlecht
7 September, 00:00 HLN.BE
Met Thorgan Hazard (30) keert opnieuw een Rode Duivel terug naar de Jupiler Pro League. Hazard ondertekende een contract voor drie seizoenen in het Lotto Park. Anderlecht betaalt drie miljoen aan Borussia Dortmund, datzelfde bedrag verdient Hazard straks ook jaarlijks bruto bij Anderlecht.


Nieuwe atletiekpiste Koning Boudewijnstadion ingehuldigd: "Kostenplaatje bedraagt 6 miljoen"
6 September, 00:02 Skynet Belgie
In aanwezigheid van de Jamaicaanse spurtlegende Asafa Powell is dinsdag de nieuwe atletiekpiste in het Koning Boudewijnstadion officieel ingehuldigd. "Het hele kostenplaatje bedraagt 6 miljoen euro", zegt Brussels schepen van Sport Benoit Hellings, die aanwezig was samen met burgemeester Philippe Close.


R. Kelly en platenlabel moeten slachtoffers half miljoen aan royalty's betalen
30 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
R. Kelly en zijn platenlabel Universal Music Group (UMG) moeten van de rechter 500.000 dollar (ruim 463.000 euro) aan royalty's betalen aan misbruikslachtoffers van de zanger.


Taylor Swift eerste vrouw met maandelijks 100 miljoen Spotify-luisteraars
30 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
Taylor Swift is de eerste vrouwelijke artiest in de geschiedenis van Spotify die 100 miljoen maandelijkse luisteraars heeft. Dat maakte de streamingdienst dinsdag bekend.


Frietproducent Agristo koopt site van Tereos in Frankrijk en investeert er 350 miljoen
29 Augustus, 00:04 Skynet Economie
De Belgische frietproducent Agristo koopt de site van suikergroep Tereos in het Noord-Franse Escaudoeuvres. Dat meldt het Franse ministerie van Industrie maandag. Agristo zal er 350 miljoen euro investeren om in 2027 een fabriek voor de verwerking van aardappelen te openen, goed voor zowat 350 directe banen.


5 miljoen voor onderzoek naar quantumcommunicatie
29 Augustus, 00:00 Emerce
De TU Delft en haar Kavli Institute of Nanoscience hebben een subsidie van vijf miljoen dollar ontvangen van de Kavli Foundation voor de financiering van een onderzoeksproject om het quantumequivalent van telecommunicatie te ontwikkelen. Dit systeem zou een gestandaardiseerde signaaloverdracht mogelijk maken tussen quantumapparaten, vergelijkbaar met hoe het wereldwijde telecommunicatienetwerk ons tegenwoordig met elkaar verbindt en ons in staat stelt om informatie te delen via internet, telefoongesprekken en meer.


Ruimtegame Star Citizen heeft 600 miljoen dollar aan crowdfunding opgehaald
27 Augustus, 00:01 Tweakers
Ruimtegame Star Citizen heeft 600 miljoen dollar opgehaald via crowdfunding. De mijlpaal werd dit weekend gehaald, minder dan een jaar nadat de game een half miljard dollar had opgehaald. De game is al sinds 2012 in de maak en wordt via crowdfunding gefinancierd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn