NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljard

2News.be / Trefwoorden / Miljard

266 miljard euro betaald aan belastingparadijzen
Zaterdag, 00:02 De Tijd
01:00 Er gebeuren vanuit ons land veel meer betalingen aan belastingparadijzen dan gedacht. Honderden Belgische bedrijven deden in een jaar tijd bijna 266 miljard euro aan betalingen.


Lufthansa betaalt 1,5 miljard euro coronasteun terug na aandelenuitgifte
13 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
Lufthansa heeft 1,5 miljard euro aan coronasteun terugbetaald aan de Duitse staat nadat het luchtvaartconcern onlangs bijna 2,2 miljard euro had opgehaald met het uitgeven van nieuwe aandelen. Het plan was om daarvan een deel te gebruiken om een "stille" deelneming van de Duitse overheid ongedaan te maken.


EasyJet ziet boekingen weer stijgen na verlies van ruim 1,3 miljard euro
13 Oktober, 00:03 NU.NL - Economie
Klanten van easyJet boeken weer meer vliegtickets nu steeds meer reisbeperkingen in Europa zijn opgeheven. De vliegmaatschappij verwacht hierdoor dit najaar op 70 procent van de capaciteit van voor de coronacrisis te zitten. Ook maakte het bedrijf bekend dat het verlies over het afgelopen jaar uitkomt tussen de 1,3 en 1,4 miljard euro.


Luchtvaartindustrie schat totaal coronaverlies op 201 miljard dollar
6 Oktober, 00:05 NU.NL - Economie
De internationale brancheorganisatie van de luchtvaart IATA verwacht voor de jaren 2020 tot 2022 een totaal verlies van 201 miljard dollar (172,8 miljard euro). De organisatie denkt tegelijkertijd wel dat het aantal passagiers in 2022 weer oploopt tot 13 procent meer dan voor de coronacrisis.


Deal oude coalitie redt begroting: 2 miljard euro extra voor onderwijs, zorg, defensie en huizen
25 September, 00:08 Volkskrant
Het demissionaire kabinet past onder druk van de Tweede Kamer de begroting van 2022 aan. Er komt ruim 2 miljard euro extra vrij voor veiligheid, een lagere energierekening, een beperking van de verhuurderheffing en voor hogere salarissen in het primair onderwijs.


Shell verkoopt voor 8 miljard euro aan bezittingen in grootste olieveld VS
22 September, 00:03 NU.NL - Economie
Olie- en gasconcern Shell verkoopt al zijn bezittingen in het grootste Amerikaanse olieveld aan branchegenoot ConocoPhillips. De deal levert het Brits-Nederlandse bedrijf 9,5 miljard dollar (8,1 miljard euro) op. Daarmee betreft het een van de grootste verkoopdeals van Shell in de afgelopen jaren.


Muzieklabel achter Taylor Swift, Billie Eilish gewaardeerd op 46 miljard euro
22 September, 00:03 NU.NL - Economie
Universal Music Group (UMG), 's werelds grootste muzieklabel, beleefde dinsdag een succesvol beursdebuut op het Damrak. Het aandeel van het label achter sterren als Taylor Swift, Billie Eilish en Lady Gaga, klom bijna 38 procent ten opzichte van de introductieprijs. Het bedrijf wordt daarmee gewaardeerd op zo'n 46 miljard euro. Het gaat om een van de grootste beursgangen op de Amsterdamse markt in jaren.


Ondanks flexibel thuiswerkbeleid koopt Google kantoor van 2 miljard dollar
22 September, 00:03 NU.NL - Economie
Google koopt voor 2,1 miljard dollar (1,8 miljard euro) een kantoor in het centrum van New York, meldt The Wall Street Journal. Hoewel de internetgigant zijn werknemers na de coronacrisis zal laten kiezen of ze thuis of op kantoor willen werken, is er volgens het bedrijf onder het personeel nog vraag naar extra kantoorruimte.


Federale coronamaatregelen waren goed voor 24,2 miljard euro
22 September, 00:03 Skynet Belgie
De verschillende coronamaatregelen die de federale regering in 2020 en 2021 heeft genomen, hebben tot nu toe 24,2 miljard euro gekost. Dat blijkt uit cijfers die staatssecretaris voor Begroting Eva De Bleeker (Open Vld) in de bevoegde Kamercommissie heeft bekendgemaakt.


Shazam herkent meer dan een miljard liedjes vanuit Apple-bedieningspaneel
15 September, 00:09 NU.NL - Tech
Gebruikers van de muziekherkenningsdienst Shazam hebben meer dan een miljard nummers herkend vanuit het bedieningspaneel op iOS-apparaten, meldt MacRumors maandag.


Nieuws: BMW bestelt voor 20 miljard aan batterijen
14 September, 00:00 Auto55
Nu meer en meer regio?s een verplichte elektrificatie van het wagenpark voorop stellen, is het logisch dat automerken hun investeringen in die technologie fors opdrijven. Vooral merken met een sterke Europese en Chinese verankering zullen snel aan meer batterijen moeten zien te komen. Dat zijn immers de eerste regio?s waar de verbrandingsmotor tegen een verbod aankijkt.Bijna dubbel...

Lees meer


?Reliance denkt aan 4,8 miljard euro voor T-Mobile Nederland?
7 September, 00:03 Emerce
Reliance Industries uit India zou 4,8 miljard euro willen bieden op T-Mobile Nederland, aldus een lokale krant.


Databricks haalt mega-investering van 1,36 miljard euro op
4 September, 00:07 Techzine
Databricks heeft onlangs een mega-investering van 1,35 miljard euro (1,6 miljard dollar) weten op te halen van diverse investeerders. Volgens de leverancier van cloudgebaseerde data lakehouse- en aanverwante diensten getuigt dit van veel vertrouwen in het bedrijf en de gevoerde strategie. Volgens Databricks is het enthousiasme van private investeerders in het bedrijf het gevolg van […]


Chatapp Telegram is wereldwijd inmiddels miljard keer gedownload
1 September, 00:09 NU.NL - Tech
Telegram is sinds zijn verschijning in 2013 meer dan een miljard keer gedownload, blijkt uit cijfers die analysebureau Sensor Tower met TechCrunch deelde. Daarmee is het de vijftiende app ooit die de mijlpaal bereikt.


Kabinet trekt 6 tot 7 miljard euro extra uit voor klimaatmaatregelen
1 September, 00:03 NU.NL - Economie
Het demissionaire kabinet trekt naar verwachting nog eens 6 tot 7 miljard euro extra uit om de uitstoot van CO2 te verminderen. Dat melden ingewijden naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf. Daarnaast schrijft RTL Nieuws dat er 400 miljoen euro extra vrijkomt voor criminaliteitsbestrijding. Het kabinet zal die maatregelen eind september aankondigen op Prinsjesdag.


?Omzet Play Store ruim 11 miljard dollar?
31 Augustus, 00:01 Emerce
Google genereerde in 2019 11,2 miljard dollar aan inkomsten uit zijn Play Store met een operationele winst van 7 miljard dollar. Dat blijkt uit documenten die afgelopen weekend zijn vrijgegeven in een zaak die procureurs-generaal van Utah en 36 andere Amerikaanse staten tegen het internetbedrijf hebben aangespannen.


Marc Coucke moet Amerikaanse farmareus Perrigo ruim kwart miljard euro betalen

Marc Coucke en het financieel consortium rond het investeringsfonds Waterland moeten Perrigo, de koper van zijn Omega Pharma, een schadevergoeding betalen van 266 miljoen euro. Dat heeft het Belgisch arbitragecentrum in Brussel beslist, meldt De Tijd.
Microsoft investeert komende jaren 20 miljard in cyberbeveiliging
26 Augustus, 00:00 HLN.BE
Microsoft gaat de komende vijf jaar 20 miljard dollar (zo'n 17 miljard euro) investeren in cyberveiligheid. Dat is vier keer zoveel als het softwarebedrijf eerder van plan was. Daarnaast stelt Microsoft 150 miljoen dollar beschikbaar om Amerikaanse overheden te helpen hun computersystemen up-to-date te houden. Dat heeft het bedrijf woensdag lokale tijd gemeld.


Containerreus Maersk trekt 1,4 miljard uit voor schone schepen op biomethanol
25 Augustus, 00:02 NU.NL - Economie
Maersk, de grootste containerrederij ter wereld, trekt 1,4 miljard dollar (1,19 miljard euro) uit voor schonere schepen. Het Deense concern heeft acht nieuwe schepen besteld die elk 175 miljoen dollar kosten en kunnen varen op biomethanol in plaats van een olieproduct.


Adobe koopt videospecialist Frame.io voor ruim 1 miljard euro
21 Augustus, 00:08 Techzine
Adobe heeft onlangs Frame.io overgenomen. De techgigant wil met de software het videomakers makkelijker maken hun creatieproces te stoomlijnen. Voor Frame.io heeft Adobe ruim 1 miljard euro (1,275 miljard dollar) over. De belangrijkste reden voor deze overname is dat Adobe doorkreeg dat veel videomakers vaak de tools van Frame.io gebruikten naast Adobe-oplossingen. Frame.io levert software […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn