NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljard

2News.be / Trefwoorden / Miljard

Federale overheid heeft 1 miljard veil voor kantoren Europese Commissie
Donderdag, 00:11 De Tijd
01:00 Federale investeringsmaatschappij FPIM onderhandelt over overname van 23 gebouwen in Europese wijk


Elon Musk zegt dat Twitter nog maar 20 miljard dollar waard is
Woensdag, 00:53 NU.NL - Tech
Elon Musk zegt dat Twitter nu ongeveer 20 miljard dollar (zo'n 18,55 miljard euro) waard is. In oktober betaalde de zakenman nog 44 miljard dollar voor het sociale netwerk.


Amerikaans bankengroep injecteert 30 miljard dollar in noodlijdende bank First Republic
17 Maart, 00:01 HLN.BE
Elf Amerikaanse banken, waaronder Bank of America, Citigroup en JPMorgan, zijn overeengekomen om in totaal 30 miljard dollar aan deposito's te storen aan het noodlijdende First Republic. De injectie geldt als een "teken van hun vertrouwen in het banksysteem van het land", aldus een gezamenlijke verklaring. Na de steunactie eindigden Amerikaanse regionale banken donderdag op Wall Street weer in het groen na enkele dagen van stevige verliezen.


Engeland steekt 2,5 miljard in quantumcomputing
15 Maart, 00:00 Emerce
Het Verenigd Koninkrijk investeert komende tien jaar 2,5 miljard pond in onderzoek naar nieuwe, snellere computertechnologie. Dat is een ruime […]


BLACKPINK is met 8,8 miljard streams meest beluisterde girlband op Spotify
11 Maart, 01:35 NU.NL - Muziek
De K-popgroep BLACKPINK mag zich de meest gestreamde girlband op Spotify noemen. De nummers van de Zuid-Koreaanse zangeressen zijn meer dan 8,8 miljard keer beluisterd, waarmee ze de Britse groep Little Mix inhalen.


Ontwikkelingsbank stelt 1,5 miljard euro beschikbaar voor wederopbouw Turkije
11 Maart, 01:18 NU.NL - Economie
De Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBWO) investeert de komende twee jaar zo'n 1,5 miljard euro in de wederopbouw en het herstel in de Turkse regio's die vorige maand werden getroffen door zware aardbevingen.


Waterschappen heffen dit jaar ruim 3,5 miljard euro belasting
De waterschappen verwachten dit jaar meer dan 3,5 miljard euro belasting te heffen. Dat is 260 miljoen euro meer dan is begroot voor 2022. Huishoudens, boeren, natuurbeheerders en bedrijven in het gebied van het waterschap betalen deze heffingen.


Biden wil Amerikaans begrotingstekort met 3.000 miljard dollar doen dalen op 10 jaar tijd
9 Maart, 00:08 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een begroting klaar die het tekort met bijna 3.000 miljard dollar (ruim 2.800 miljard euro) moet laten dalen op tien jaar tijd. Dat heeft zijn woordvoerster Karine Jean-Pierre woensdag aangekondigd.


?Banken waarderen beursgang Arm op 30 miljard tot 70 miljard dollar?
6 Maart, 00:08 Techzine
Banken verwachten dat de beursgang van Arm een bedrag oplevert van tussen de 28 miljard euro en 66 miljard euro (30 miljard dollar en 70 miljard dollar). Het Japanse moederbedrijf Softbank heeft medio vorig jaar de beslissing genomen over Arm. De beursgang moet in de loop van dit jaar zijn beslag krijgen, zo is de […]


Duitsland in gesprek met TenneT over deal van meer dan 20 miljard euro
24 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
De Duitse regering is in gesprek met TenneT om de Duitse activiteiten van de Nederlandse netbeheerder te kopen. De overnameprijs ligt tussen de 20 miljard en 25 miljard euro, zeggen ingewijden tegen persbureau Bloomberg. De onderhandelingen zouden volgens de bronnen enkele maanden kunnen duren.


?BMC Software mikt op beursgang van 14 miljard euro?
21 Februari, 00:47 Techzine
BMC Software heeft een verzoek tot een beursgang ingediend bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC. Dit bericht Bloomberg op basis van bronnen. Volgens Bloomberg zou de beursgang later dit jaar kunnen plaatsvinden. Als begeleider voor de beursgang zou zakenbank Goldman Sachs zijn aangezocht. BMC Software is nu in handen van de private investeringsmaatschappij KKR&CO. De waarde […]


Britse bedrijven eisen 7,5 miljard van Visa en Mastercard
21 Februari, 00:29 De Tijd
20:55 Enkele Britse bedrijven dagen Visa en Mastercard voor de rechter omdat ze vinden dat 's werelds grootste kredietkaartbedrijven te hoge tarieven aanrekenen.


Brexit - VK betaalt EU 2,6 miljard euro om geschil over douanerechten bij te leggen
11 Februari, 00:10 Skynet Economie
Het Verenigd Koninkrijk heeft sinds juni in totaal 2,6 miljard euro overgemaakt aan de Europese Unie om een einde te maken aan een juridisch geschil over de douanetaksen op Chinees textiel. Dat heeft de regering in Londen donderdag aangekondigd.


Opnieuw meer dan 300 miljard op Belgische spaarboekjes
11 Februari, 00:10 Skynet Economie
Er stond eind vorig jaar opnieuw meer dan 300 miljard euro op de Belgische spaarboekjes. Dat blijkt uit cijfers van de Nationale Bank. Ook eind 2021 en in de zomer stond er al eens meer dan 300 miljard euro op de gereglementeerde spaardeposito's, maar dat bedrag zakte de maanden nadien.


Facebook passeert grens van twee miljard gebruikers
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Een kwart van de wereldbevolking maakt iedere dag gebruik van Facebook, heeft moederbedrijf Meta donderdag bekendgemaakt. Nooit eerder zaten zo veel mensen op het sociale netwerk. De kwartaalcijfers van het socialemediabedrijf waren beter dan verwacht door gestegen advertentie-inkomsten.


Facebook passeert grens van twee miljard gebruikers
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Een kwart van de wereldbevolking maakt iedere dag gebruik van Facebook, heeft moederbedrijf Meta donderdag bekendgemaakt. Nooit eerder zaten zo veel mensen op het sociale netwerk. De kwartaalcijfers van het socialemediabedrijf waren beter dan verwacht door gestegen advertentie-inkomsten.


Apple: er zijn meer dan twee miljard actieve apparaten onder gebruikers
4 Februari, 00:01 Tweakers
Apple heeft tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers van de laatste maanden van vorig jaar laten weten dat de mijlpaal van twee miljard actieve apparaten is bereikt. Het gaat dan om bijvoorbeeld iPhones, iPads, Macs en andere hardwareproducten van het bedrijf.


Tesla investeert 3,6 miljard dollar in megafabriek in Nevada
30 Januari, 00:16 Skynet Economie
De Amerikaanse autoproducent Tesla heeft dinsdag aangekondigd dat het "meer dan 3,6 miljard dollar" zal investeren om zijn 'gigafactory' of megafabriek in de Amerikaanse staat Nevada uit te breiden. Daar wordt Semi, de elektrische vrachtwagen van Tesla, vervaardigd.


Avatar 2 brengt wereldwijd meer dan 2 miljard dollar op
25 Januari, 00:36 NU.NL - Film
Avatar: The Way of Water heeft wereldwijd meer dan 2 miljard dollar (ruim 1,8 miljard euro) opgehaald. Het is de zesde film ooit die zoveel geld heeft opgebracht, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite Variety.


Staat haalt meer dan 1 miljard euro binnen met verkoop CO2-rechten
25 Januari, 00:21 NU.NL - Economie
De Nederlandse overheid heeft in 2022 voor het eerst meer dan 1 miljard euro binnengehaald met de verkoop van CO2-rechten. Nederland veilde iets meer dan veertien miljoen zogeheten emissierechten voor ruim 1,13 miljard euro.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn