NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljard

2News.be / Trefwoorden / Miljard

Volkswagen en Pon kopen Europcar voor 2,5 miljard euro
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Een consortium onder leiding van Volkswagen is akkoord over de overname van de Franse autoverhuurder Europcar. De Duitse autofabrikant heeft samen de Nederlandse auto-importeur en mobiliteitsgroep Pon en de Britse vermogensbeheerder Attestor ruim 2,5 miljard euro over voor het bedrijf.


Witte Huis: akkoord over infrastructuurpakket van 466 miljard euro
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Senatoren van beide partijen en de regering van de Verenigde Staten zijn het eens geworden over een infrastructuurpakket van 550 miljard dollar (466 miljard euro). Dat meldt het Witte Huis. Het principeakkoord werd voorafgegaan door weken van zware onderhandelingen.


Jeff Bezos biedt NASA 2 miljard dollar voor contract maanlander
Woensdag, 00:09 NU.NL - Tech
Miljardair Jeff Bezos heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA 2 miljard dollar (bijna 1,7 miljard euro) geboden om een ruimtevaartuig te bouwen voor een missie naar de maan. Zijn ruimtevaartbedrijf Blue Origin zal de kosten dan de komende twee jaar voor eigen rekening nemen.


Omzet autobouwer Tesla verdubbeld tot 12 miljard dollar
Woensdag, 00:04 NU.NL - Economie
Tesla heeft in het afgelopen kwartaal de omzet zien verdubbelen ten opzichte van een jaar eerder. De omzet van de fabrikant van elektrische auto's bedroeg 12 miljard dollar (ruim 10 miljard euro), tegenover 6 miljard dollar een jaar eerder. Toen lag de grote fabriek van Tesla in het Californische Fremont vanwege de coronapandemie tijdelijk stil.


Omzet autobouwer Tesla verdubbeld naar 12 miljard dollar
Dinsdag, 00:04 Skynet
Tesla heeft in het afgelopen kwartaal de omzet zien verdubbelen in vergelijking met een jaar eerder. De omzet bedroeg 12 miljard dollar tegen 6 miljard dollar vorig jaar, toen vanwege de coronapandemie de grote fabriek van Tesla in het Californische Fremont tijdelijk stil werd gelegd.


YouTube app voor Android 10 miljard keer gedownload
Dinsdag, 00:02 Emerce
De YouTube app voor Android is nu meer dan tien miljard keer gedownload uit de Play Store. Dat is meer dan er mensen op de aarde leven.


Farmaceuten willen voor 26 miljard dollar schikken in opiatenzaak VS
21 Juli, 00:01 NU.NL - Economie
De drie grootste Amerikaanse medicijndistributeurs en de medicijnfabrikant Johnson & Johnson, het moederbedrijf van de Nederlandse coronavaccinproducent Janssen, staan op het punt een hoop rechtszaken rond de Amerikaanse opiatencrisis te schikken voor 26 miljard dollar (22 miljard euro). Dat zegt een groep advocaten dinsdag.


Zoom via overname van 15 miljard in callcenterdiensten
20 Juli, 00:02 Emerce
De maker van videosoftware Zoom legt 14,7 miljard dollar, in aandelen, op tafel om de cloudgebaseerde leverancier in callcenterdiensten Five9 van de beurs te halen.


Infor verkoopt EAM-portfolio voor 2,3 miljard euro aan Hexagon
10 Juli, 00:08 Techzine
ERP-specialist Infor verkoopt voor 2,3 miljard euro (2,73 miljard dollar) zijn Enterprise Asset Management (EAM)-oplossingen aan de Zweedse leverancier van sensor- en plaatsbepalingssoftware Hexagon. Moederbedrijf Koch Industries van Infor neemt tegelijkertijd een belang in de Zweedse specialist. Met het afstoten van zijn EAM-portfolio voor het complete lifecycle beheer van technische installaties aan Hexagon wil Infor […]


Lufthansa haalt miljard euro op
8 Juli, 00:00 HLN.BE
Lufthansa heeft 1 miljard euro opgehaald via de uitgifte van obligaties. Dat meldt het Duitse moederbedrijf van Brussels Airlines vanavond.


Investeerders willen luchthaven van Sydney kopen voor 22 miljard dollar
7 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Een Australische investeringsgroep heeft een bod van 22,26 miljard Australische dollar (14 miljard euro) uitgebracht op de luchthaven van de grootste Australische stad Sydney, maakt Sydney Airport maandagochtend bekend. Als de deal doorgaat, wordt het de op een na grootste overname van een luchthaven ooit.


'Deutsche Telekom wil 4,5 miljard euro voor T-Mobile Nederland'
4 Juli, 00:00 Tweakers
Deutsche Telekom heeft T-Mobile Nederland in de etalage gezet en de waarde van de provider op 4,5 miljard euro bepaald, bericht Bloomberg. Meerdere investeringsbedrijven zouden interesse tonen.


Beursgang SentinelOne brengt marktwaarde op 9,2 miljard euro
3 Juli, 00:08 Techzine
Securityspecialist SentinelOne heeft bij zijn beursgang een marktwaarde bereikt van ruim 9,2 miljard euro (11 miljard dollar). In totaal bracht de uitgave van aandelen op de eerste handelsdag 1 miljard euro (1,23 miljard dollar) in het laatje. De aangekondigde beursgang van de securityspecialist SentinelOne heeft het bedrijf geen windeieren gelegd, zo bericht Reuters. Bij het […]


Zorguitgaven stegen vorig jaar met 9 miljard euro
Door de coronacrisis gaven de overheid, verzekeraars en Nederlanders zelf vorig jaar 8 procent meer uit aan zorg dan in 2019, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag op basis van voorlopige cijfers. In totaal werd 116 miljard euro uitgegeven, 8,9 miljard euro meer dan een jaar eerder.


Kuaishou passeert de 1 miljard gebruikers
29 Juni, 00:01 Emerce
Videoplatform Kuaishou Technology bereikt sinds kort 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers in China en op zijn apps voor overzeese markten.


Consumentenbond wil 1,5 miljard euro schadevergoeding van TikTok
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
De Consumentenbond en de stichting Take Back Your Privacy hebben TikTok een claim van 1,5 miljard euro gestuurd voor het schenden van de privacy van kinderen. Zij vinden dat de populaire app onrechtmatig gegevens verzamelt en verhandelt.


Staatsschuld nam afgelopen kwartaal iets toe tot 439 miljard euro
24 Juni, 10:57 NU.NL - Economie
Nederland heeft een staatsschuld van 439 miljard euro. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De staatsschuld kwam aan het einde van het eerste kwartaal van dit jaar uit op 54,9 procent van het bruto binnenlands product, een stijging van ruim 5 procentpunt ten opzichte van een jaar eerder.


Veolia legt 7,9 miljard euro op tafel voor volledige overname Suez
8 Februari, 00:23 Skynet
De Franse afval- en waterzuiveringsreus Veolia is bereid om 7,9 miljard euro te betalen om de resterende 70,1 procent aandelen van zijn concurrent Suez te verwerven. Dat heeft Veolia zondagavond meegedeeld.


Ford verhoogt investeringen elektrisch en autonoom rijden naar 24 miljard euro
7 Februari, 12:23 Tweakers
Ford vergroot zijn investeringen in de ontwikkeling van elektrische en zelfrijdende auto's. Waar het plan voorheen nog ongeveer 9 miljard euro stak in die ontwikkelingen, wordt dat nu zo'n 24 miljard euro.


Tim Van Hauwermeiren, een ?Lucky Luke' van 14 miljard
6 Februari, 03:22 De Tijd
04:00 Het startkapitaal werd verzameld in negen maanden. 1,15 miljard dollar ophalen, lukte deze week in minder dan een etmaal. Tim ?doe maar gewoon? Van Hauwermeiren is de biotechbelofte Argenx aan het uit...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn