NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Miljard

2News.be / Trefwoorden / Miljard

Elon Musk verhoogt directe inbreng in overname van Twitter naar 33,5 miljard dollar
Vandaag, 00:07 Skynet Economie
De Amerikaanse miljardair Elon Musk heeft zijn directe inbreng en die van zijn investeerders in de overname van Twitter verhoogd naar 33,5 miljard dollar (31,3 miljard euro). Zo daalt het bedrag dat de miljardair leent van banken. Dat blijkt uit een document dat woensdag bij de Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) is ingediend.


Broadcom neemt VMware voor 53 miljard euro over
Vrijdag, 00:00 Tweakers
Broadcom neemt VMware definitief over. Het betaalt daar 53 miljard euro voor in zowel cash als aandelen. Ook neemt Broadcom 7,5 miljard euro aan schulden van VMware over. De softwaretak van Broadcom gaat in de toekomst verder onder de naam VMware.


Air France-KLM wil half miljard euro ophalen om Franse schulden af te betalen
Maandag, 00:04 NU.NL - Economie
De gesprekken tussen Air France-KLM en de Amerikaanse investeerder Apollo over een kapitaalinjectie van 500 miljoen euro zijn in een vergevorderd stadium. Met dat geld hoopt het luchtvaartconcern een deel van zijn leningen die de Franse overheid als noodhulp verstrekte tijdens de coronacrisis terug te kunnen betalen.


Twitter-bestuur wil Elon Musk aan bod van 44 miljard dollar houden
20 Mei, 00:01 Tweakers
Het bestuur van Twitter is van plan om Elon Musk aan zijn overnamebod van 44 miljard dollar te houden en wil niet opnieuw onderhandelen. Musk wil de deal niet door laten gaan als Twitter niet met meer bewijs komt over het aantal nepaccounts.


6 miljard euro aan belastingschulden wordt naar verwachting nooit betaald
16 Mei, 00:05 NU.NL - Economie
Het kabinet verwacht dat 25 tot 30 procent van de bedrijven die belastinguitstel hebben gekregen in de coronacrisis hun schuld nooit meer zal afbetalen. Het gaat om zo'n 6 miljard euro, zei staatssecretaris Marnix van Rij (Fiscaliteit) donderdagavond in een debat in de Tweede Kamer. Dat is fors meer dan de 1,5 miljard waar het kabinet oorspronkelijk op rekende.


Rentestijging kan begroting 1 miljard kosten
12 Mei, 00:02 De Tijd
01:00 De stijging van de rentes kan de begroting volgend jaar al een miljard kosten. Dat blijkt uit een simulatie van het Agentschap van de Schuld. In vergelijking met pakweg 20 jaar geleden blijven de rent...


Meta maakt zeer groot LLM AI-model OPT-175B openbaar
De AI-onderzoekers van Meta hebben hun zeer grote trainingsmodel, het Open Pretrained Transformer (OPT-175B)-model, openbaar gemaakt. Hierdoor kunnen academische wetenschappers het model gebruiken voor hun onderzoek. Met het openbaar maken van het OPT-175B-model wil de techgigant het gebruik van zogenoemde large language modellen (LLM?s) stimuleren. LLM?s zijn AI-trainingsmodellen op basis van Natural Language Processing (NLP) […]


Amazon verliest 170 miljard euro in marktwaarde na eerste verlies sinds 2015
2 Mei, 00:01 NU.NL - Economie
Amazon is vrijdag na de opening van de beurs op Wall Street 180 miljard dollar (zo'n 170 miljard euro) in marktwaarde verloren. Het aandeel stond vrijdag na opening 12,4 procent lager.


Ondanks overname door Elon Musk keert Donald Trump niet terug naar Twitter
26 April, 00:02 HLN.BE
Voormalig president Donald Trump houdt de eer aan zichzelf en zal niet eens vragen om terug toegang te krijgen tot z'n Twitter-account. Dat schrijft Fox News nu Tesla-topman Elon Musk het sociaal netwerk heeft opgekocht voor 44 miljard dollar.


Elon Musk heeft 46,5 miljard dollar opgehaald voor overname Twitter
25 April, 00:09 NU.NL - Tech
Tesla-baas Elon Musk heeft 46,5 miljard dollar (bijna 43 miljard euro) aan financiering opgehaald voor de aankoop van Twitter. Dat blijkt volgens persbureau Bloomberg uit documenten die zijn ingediend bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC.


Elon Musk betwijfelt of poging tot overname Twitter gaat lukken
Elon Musk betwijfelt of zijn poging om Twitter over te nemen zal slagen, zo zei de topman van Tesla en SpaceX op een evenement in Vancouver. Twitter-directeur Parag Agrawal benadrukt dat er nog geen beslissing is genomen.


Kabinet steekt 5 miljard euro in 28 projecten voor economische groei
18 April, 00:03 NU.NL - Economie
Het kabinet steekt 5 miljard euro uit het Nationaal Groeifonds in 28 projecten die moeten zorgen voor langdurige economische groei. Dat heeft minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) donderdag bekendgemaakt. Het kabinet neemt het advies over van de beoordelingscommissie onder leiding van oud-bewindsman Jeroen Dijsselbloem.


Nederlandse bedrijven kregen in totaal 22,8 miljard euro aan loonsteun
18 April, 00:03 NU.NL - Economie
Bedrijven hebben tussen maart 2020 en nu 22,8 miljard euro aan NOW-uitkering ontvangen, meldt uitvoeringsinstantie UWV donderdag. De overheid betaalt daarmee een deel van de loonkosten vanwege de coronacrisis. Woensdag sloot het NOW-loket, omdat het kabinet heeft besloten alle coronasteun stop te zetten.


Google wil 8,8 miljard euro investeren in kantoren en datacenters
14 April, 00:07 Techzine
Google wil in de komende twee jaar 9,5 miljard dollar (8,8 miljard euro) investeren in Amerikaanse kantoren en datacenters. De organisatie bijt vast op een terugkeer naar kantoor. Sinds begin april werken sommige medewerkers van Google drie dagen per week op kantoor. De opdracht geldt voor meerdere kantoren in de Verenigde Staten en het Verenigd […]


Epic Games haalt 2 miljard dollar op voor bouwen metaverse voor kinderen
12 April, 00:17 NU.NL - Tech
Epic Games heeft tijdens een investeringsronde 2 miljard dollar (ruim 1,8 miljard euro) opgehaald, meldt het bedrijf maandag op zijn website. De gameontwikkelaar gaat met dat geld een metaverse voor kinderen bouwen.


EU-landen bevroren al 30 miljard euro aan Russische bezittingen
12 April, 00:06 NU.NL - Economie
In alle EU-lidstaten samen is al voor 30 miljard euro aan Russische boten, panden, helikopters en anderen bezittingen geconfisqueerd, meldt de Europese Commissie vrijdag. Daarnaast is al zo'n 196 miljard euro aan transacties geblokkeerd. Nederland bevroor al 516 miljoen euro Russisch geld en hield 155 miljoen euro aan transacties tegen.


Europese Commissie bijt vast op 1 miljard euro-boete voor Intel
8 April, 00:09 Techzine
De Europese Commissie gaat in hoger beroep tegen de verwerping van een antitrustboete van 1 miljard euro voor Intel. Op 26 januari verloor de Europese Commissie (EC) een lange juridische strijd met Intel. Het Gerecht (European General Court) veegde een miljardenboete van tafel. Een pijnlijke tegenslag voor de EC, dat in de afgelopen 20 jaar […]


1 April, 00:08 Volkskrant
Tele2 heeft goedkeuring voor verkoop T-Mobile Nederland voor 5,1 miljard euro
26 Maart, 00:00 Tweakers
Tele2 heeft alle benodigde goedkeuringen om T-Mobile Nederland te kunnen verkopen aan investeringsmaatschappijen. Het Zweedse bedrijf verwacht de transactie voor een bedrag van 5,1 miljard euro ergens in de komende weken te kunnen afronden.


Nederland herbergt 45 miljard euro aan tegoeden van Russen op zwarte lijst
22 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
In Nederland staat zeker 80 miljard euro aan Russisch vermogen geparkeerd. Zeker 45 miljard euro daarvan kan worden getraceerd naar organisaties en personen die op de Europese zwarte lijst staan, blijkt zondag uit onderzoek van het Het Financieele Dagblad (FD).

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn