NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mij


Skov Olsen ontbreekt in Brugse kern, Deen uit ongenoegen over keuze Hoefkens: ?Coach koos om mij uit te sluiten van het team?
26 December 2022, 00:13 HLN.BE
Ophef aan de vooravond van Club Brugge - OH Leuven. Andreas Skov Olsen, die uit vorm is en met een heupprobleem kampt, uitte zijn ongenoegen over zijn niet-selectie: ?De coach koos ervoor om mij uit te sluiten van het team?, is de aanvaller misnoegd.


Marslander stuurt laatste emotionele boodschap vanop rode planeet: ?Maak je geen zorgen om mij?
21 December 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Marslander InSight, die eind 2018 landde op de rode planeet, heeft na vier jaar het einde van zijn missie aangekondigd. Dat deed hij met een emotionele afscheidsboodschap op Twitter.
Claude is 'de nieuwe Stromae': 'Mensen gaan steeds meer van mij erin horen'
11 December 2022, 00:10 NU.NL - Muziek
Je hebt het waarschijnlijk voorbij horen komen: het Frans-Nederlandse liedje Ladada (Mon Dernier Mot) van nieuwkomer Claude. Op Spotify is het momenteel zelfs de meest beluisterde plaat van het land. De negentienjarige artiest wordt door deze debuutsingle met Stromae vergeleken.


Ongeduldige bumperklever voert gevaarlijke inhaalmanoeuvres uit op brug in Schoten: ?Mag van mij zijn rijbewijs inleveren...?
1 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een ongeduldige automobilist werd vorige vrijdag gefilmd door een dashcam toen hij op de Hoogmolenbrug in Schoten een volle witte lijn overschreed, vlak voor er een tegenligger aankwam. Daarna reed de bumperklever heel dicht bij een auto met een ?L? op de achterruit, om de beginnende bestuurder ten slotte met volle vaart in te halen door over een verdrijvingsvlak te sturen. ?Mag van mij zijn rijbewijs inleveren en zijn wagen...?, aldus de eigenaar van de dashcam, die zijn beelden deelde op de Facebookpagina Belgian Dashcam 2.0.
Fitte Memphis rekent op basisplaats tegen Qatar: 'Met mij hebben we meer kans'
28 November 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Memphis Depay verwacht dat hij dinsdag aan de aftrap verschijnt bij Oranje in het laatste groepsduel op het WK met Qatar. De spits, die langzaam ritme opbouwt na een langdurige absentie, moest het in de eerste twee wedstrijden met een invalbeurt doen.


Stijn Stijnen is Brugs publiek niet vergeten: ?De drank is van mij, negentig minuten lang?
10 November 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Jaren was Stijn Stijnen de vaste doelman van Club Brugge. Vanavond kijkt hij als coach van Patro Eisden zijn ex-club nog eens in de ogen. Stijnen kondigde vooraf al aan dat hij iets speciaals in petto had voor de Brugse fans. De voormalige doelman trakteert de uitsupporters op gratis drank, als bedankje voor de steun die hij al die jaren kreeg bij Club.
Benjamin Mendy ontkent beschuldigingen van verkrachting: ?Met verschillende vrouwen naar bed gaan, dat was normaal voor mij?
8 November 2022, 00:01 HLN.BE
Benjamin Mendy (28) heeft tijdens zijn getuigenis voor een Engelse rechtbank ontkend zich ooit schuldig te hebben gemaakt aan verkrachtingen, hoewel hij van meerdere gevallen wordt verdacht. ?Ik heb seks gehad met veel vrouwen?, zei de verdediger van Manchester City. ?Maar ik ben altijd meteen gestopt als een vrouw ?nee? zei.?


Joren, Lien, Dziubi en Brecht hebben beslist in ?Blind Getrouwd?: ?Ik weet nog altijd niet goed wie er voor mij staat?
8 November 2022, 00:01 HLN.BE
Het experiment voor Dziubi, Brecht, Joren en Lien is ten einde. Zes weken na hun jawoord beslisten de twee duo?s of ze met elkaar verder gaan of niet. Het werd een emotionele ?ja? bij Brecht en Dziubi, een respectvolle ?neen? bij Lien en Joren. Die laatste blijft vooral met een hoop vragen achter. ?Het was telkens raden hoe je je voelde.?


28 Oktober 2022, 00:06 Volkskrant
Hoe kom jij rond? Marieke (21): ?Doorstuderen voor mij echt een geldkwestie?
26 September 2022, 00:03 NU.NL - Economie
De boodschappen worden duurder, net als energie en benzine. Voor starters is het moeilijk om een huis te vinden. En studenten bouwen soms torenhoge studieschulden op. In deze rubriek vertellen jonge mensen hoe zij rondkomen en geeft het Nibud tips. Zo regelt Marieke (21) haar geldzaken.


Sander Coopman ging door de hel, maar is na twee jaar blessureleed bijna weer helemaal terug: ?Ik voel mij eindelijk weer voetballer?
15 September 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na twee zware knieblessures en evenveel lange revalidaties timmert Sander Coopman (27) aan de weg terug bij 1B-ploeg SK Beveren. Afgelopen weekend maakte hij als invaller tegen de beloften van Standard eindelijk weer zijn eerste minuten in lange tijd. Dit weekend hoopt Coopman dat opnieuw te kunnen doen tegen Club NXT, de ploeg waar hij zelf ooit een grote belofte was.
Vuelta - Lefevere: "Evenepoel heeft ook mij verrast"
12 September 2022, 00:01 Skynet Sport
Patrick Lefevere zag zijn goudhaantje de eindwinst nemen in Madrid. "Hopelijk is dit het begin van iets heel mooi", vertelde de manager van Quick-Step Alpha Vinyl.


Minister Demir na de confrontatie met de landbouwers in Merksplas: ?Lijkt alsof er een complot tegen mij aan de gang is?
16 Juni 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het zijn woelige tijden voor Vlaams minister van Leefmilieu en Omgeving Zuhal Demir (N-VA). Maandag ging ze in Merksplas het debat aan met vijfhonderd woeste landbouwers. Daags nadien diende ze klacht in tegen een van de actievoerders die de leuze droeg ?Demir aan de strop? en raakte bekend dat ze politiebescherming krijgt. ?Je begint te denken dat er een complot aan de gang is tegen mijn persoon?, zei een strijdvaardige, maar duidelijk ook aangeslagen minister woensdag in de studio van Ter Zake.
RECONSTRUCTIE. Vlaamse actrice getuigt exclusief over topregisseur Luc Besson: ?Hij verkrachtte mij. Ik zei stop, maar hij bleef doorgaan?
7 Juni 2022, 00:02 HLN.BE
?Hij bleef maar doorgaan. Hoe meer ik zei dat hij moest stoppen, hoe meer pijn hij mij deed.? De Vlaams-Nederlandse actrice Sand Van Roy (34) voert al jaren een juridische strijd in Frankrijk tegen de invloedrijke Franse regisseur Luc Besson (63), de man die haar manipuleerde en misbruikte. Ondanks de fysieke bewijzen van verkrachting, leek het Franse gerecht haar toch geen proces te willen geven. Ze dient nu klacht in bij het Belgische gerecht, verneemt onze onderzoeksredactie. ?Ik wil een eerlijk proces.?


Bergwijn wil vertrekken bij Tottenham: 'Er is nauwelijks naar mij omgekeken'
6 Juni 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Steven Bergwijn wil deze zomer vertrekken bij Tottenham Hotspur. De Oranje-international vindt dat hij met het oog op het WK meer aan spelen moet toekomen. Ajax lijkt de beste papieren te hebben om de aanvaller in te lijven.


Pieter Casteleyn speelt de gaybasher in ?Thuis?: ?Omdat ik op mannen val, besef ik dat er mij ook zoiets kan overkomen?
12 Februari 2022, 00:28 HLN.BE
In ?Thuis? is vrijdag eindelijk duidelijk geworden wie de leider is van de bende gaybashers, die in de serie al een tijd voor blind geweld zorgt. Rechtenstudent Robrecht had de politie op een dwaalspoor gezet door bij de aanval op Niels en Joren als reddende engel op te dagen en ook wat meppen te incasseren. Maar vrijdag werd duidelijk dat hij zich daarmee enkel een alibi wilde bezorgen, omdat hij wel degelijk de boeman is. Acteur Pieter Casteleyn, die op mannen valt en ook al kreeg af te rekenen met homohaat, heeft er geen probleem mee om nu zelf een gaybasher te spelen.


Nora Gharib in tranen na optreden in ?DWTS? door overlijden Rayan: ?Familie en vrienden hebben mij aangemoedigd om door te gaan?
6 Februari 2022, 00:01 HLN.BE
Nora Gharib danste in de halve finale samen met haar danspartner Adrian en jurylid Joffrey. Hun freestyle zag eruit als een waar feestje, maar na hun performance barstte Nora in tranen uit. Vlak voor ze aan haar optreden begon, had Nora namelijk vernomen dat Rayan, het 5-jarige jongetje dat op dinsdagavond in een waterput in Bab Berred is gevallen, het niet gehaald heeft.


Riyadh: Stoffel Vandoorne: "Het was een positieve dag voor mij en het team"
3 Februari 2022, 00:06 Autosport
Wat begon als een zeer goede namiddag voor Stoffel Vandoorne met de pole, eindigde toch met een lichte teleurstelling voor de Rumbekenaar. De race verliep perfect van bij de start voor onze landgenoot, tot op het moment dat hij zijn aanloop naar de zone om de aanvalsmodus te wapenen niet goed inschatte en daardoor de leiding aan teamgenoot Nyck de Vries moest afstaan. In de persconferentie na de race was Vandoorne vrij eerlijk in zijn analyse van deze avondrace en blikt hij ook al vooruit naar morgen.

Lees meer: Riyadh: Stoffel Vandoorne: "Het was een positieve dag voor mij en het team"


De evacuatie van Kabul die niet militair mocht worden: ?Hoe durft u mij te bellen tijdens mijn vakantie??
19 December 2021, 00:06 Volkskrant
Terwijl diplomaten in Kabul deze zomer waarschuwden voor de machtsovername door de Taliban, lukte het hen lange tijd niet om Den Haag te overtuigen dat militaire hulp noodzakelijk was. Waarom? De Volkskrant zocht naar antwoorden in honderden recent vrijgegeven e-mails.


Psychiater Dirk De Wachter: ?Ik voel de dood achter mij sluipen, bij momenten zet ze mijn haren recht'
28 November 2021, 00:01 De Tijd
02:00 Dirk De Wachter, de psychiater die Vlaanderen het lijden leerde te aanvaarden, heeft zelf een kaakslag gekregen. Hij heeft kanker. De pijnlijke operatie is al even achter de rug, de maandenlange chemo...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn