NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Microsoft

2News.be / Trefwoorden / Microsoft

Windows 11-testversie bevat aanpassingen aan taakbalk en Microsoft Store
Zondag, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 11 vrijgegeven aan Insider-gebruikers en deze biedt enkele wijzigingen met betrekking tot de taakbalk en de Microsoft Store. Onder andere is de eerder aangekondigde chatfunctie van Teams toegevoegd aan de taakbalk.


VS, NAVO en EU beschuldigen China van cyberaanval op Microsoft Exchange
21 Juli, 00:08 NU.NL - Tech
De Europese Unie, het Witte Huis en de NAVO beschuldigen China ervan dit voorjaar een cyberaanval op de servers van e-maildienst Microsoft Exchange te hebben gepleegd. In maart konden hackers via een lek in de servers de mailboxen van tienduizenden organisaties wereldwijd inzien en plunderen. Na de aanval wees Microsoft Chinese staatshackers aan als daders.


China zegt niet achter grote hack via mailsoftware van Microsoft te zitten
21 Juli, 00:08 NU.NL - Tech
China heeft dinsdag ontkend verantwoordelijk te zijn voor de hack van duizenden overheidsinstanties en bedrijven via een lek in de e-mailsoftware van Microsoft. Deze "politiek gemotiveerde beschuldigingen" zijn door de Amerikanen verzonnen, stelt het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken.


VS en EU beschuldigen China van cyberaanvallen via lek Microsoft Exchange Server
20 Juli, 00:04 Skynet Buitenland
De Verenigde Staten en de Europese Unie beschuldigen Peking van cyberaanvallen en van het afpersen van bedrijven via ransomware. Dat blijkt uit een mededeling van de Europese Unie en wordt ook meegedeeld door een hooggeplaatste Amerikaanse ambtenaar.


Microsoft maakt testversie Windows 10 21H2 beschikbaar
18 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft Windows 10 21H2 beschikbaar gemaakt aan een groep gebruikers in het Release Preview Channel. Het gaat om een kleine update voor Windows 10 die in de herfst van dit jaar beschikbaar komt voor het OS.


Microsoft waarschuwt voor nieuwe kwetsbaarheid in printsysteem Windows 10
18 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft waarschuwt opnieuw voor een kwetsbaarheid in de Windows print spooler-service. Ditmaal gaat het om een privilege escalation flaw waarmee aanvallers dus code kunnen uitvoeren met rechten op systeemniveau.


Microsoft integreert Dynamics 365 verder in Teams
17 Juli, 00:08 Techzine
Eindgebruikers van Microsoft Teams kunnen nu gratis direct data uit Dynamics 365 in het collaborationplatform importeren, bekijken en bewerken. Dit moet de productiviteit van medewerkers verbeteren. De integratie van Dynamics 365-data in Teams moet het samenwerken tussen medewerkers via het collaborationplatform van Microsoft beter maken, zo geeft de techgigant aan. Concreet kunnen medewerkers nu in […]


Microsoft introduceert cloud-bundel voor duurzaamheid
17 Juli, 00:08 Techzine
Microsoft heeft een speciale cloud-bundel gelanceerd, Cloud for Sustainability, waarmee bedrijven hun hele proces rondom duurzaamheid in kaart kunnen brengen, bijsturen en rapporteren. De cloud-bundel moet helpen meer te vergroenen. De Microsoft Cloud for Sustainability-bundel is eigenlijk een toevoeging aan de overige cloud-bundels van de techgigant. Met zijn cloud-bundels wil de techgigant de adoptie van […]


Microsoft verlengt support Windows Server en SQL Server
17 Juli, 00:07 Techzine
Microsoft kondigt aan de security voor oudere versies van Windows Server en SQL Server te verlengen met een driejarig programma. Klanten krijgen deze verlening gratis als ze hun workloads overzetten naar Azure. De security-ondersteuning van verschillende oudere versies van Windows Server en SQL wordt door de techgigant de komende twee jaar stopgezet. Het gaat om […]


Microsoft keerde afgelopen 12 maanden 13,6 miljoen dollar aan bugbounty's uit
11 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft het afgelopen jaar binnen zijn zeventien bugbountyprogramma's in totaal 13,6 miljoen dollar uitgereikt. De hoogste beloning was tweehonderdduizend dollar. Een jaar eerder keerde Microsoft nog honderdduizend dollar meer uit.


Microsoft maakt reclame voor Xbox Game Pass bij installatie Windows 11
11 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft de installatieprocedure van Windows 11 voorzien van een optie om lid te worden van Xbox Game Pass, het gameabonnement van het bedrijf. Dat is te zien tijdens de installatie van het besturingssysteem vanaf USB.


Microsoft fixt problemen labelprinters veroorzaakt door PrintNightmare-update
11 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft printerproblemen die veroorzaakt werden door de recente PrintNightmare-patch opgelost. Bepaalde Zebra- en Dymo-labelprinters werkten na update KB5004945 niet meer goed. De nieuwste update wordt automatisch binnen 24 uur verspreid.


Pentagon schrapt controversieel JEDI-cloudcontract met Microsoft
10 Juli, 00:08 Techzine
Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft het geruchtmakende peperdure en door Microsoft gewonnen JEDI-cloudcontract officieel geschrapt. In plaats komt een nieuw allesomvattend cloudcontract, waarvoor mogelijk meerdere leveranciers diensten kunnen leveren. Het Pentagon schrapt het Joint Enterprise Defense Infrastructure (JEDI)-cloudprogramma officieel omdat het niet meer zou voldoen aan de huidige behoeften van het Amerikaanse ministerie van […]


Microsoft lost bugs in Windows 11 op met nieuwe test build
10 Juli, 00:06 Techzine
Microsoft heeft een nieuwe test build van Windows 11 uitgebracht. In Build 22000.65 zijn kleine wijzigingen aangebracht en zijn een aantal problemen opgelost. De techgigant lanceerde Windows 11 op 24 juni. Op 28 juni werd de eerste test build, versie 22000.51, officieel uitgebracht. Deze eerste build gaf een goede eerste indicatie van de nieuwste versie […]


Gerucht: deal tussen Microsoft en Kojima voor Xbox-game is nabij
4 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft en game-ontwikkelaar Hideo Kojima zouden een intentieverklaring getekend hebben om verdere afspraken te maken over een te ontwikkelen Xbox-game. De twee partijen zouden al maanden met elkaar in gesprek zijn.


Microsoft adviseert Print Spooler uit te zetten na misbruik PrintNightmare-lek
4 Juli, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft workarounds gepubliceerd om het risico op misbruik van een recent ontdekte kwetsbaarheid met betrekking tot de Print Spooler Service van Windows tegen te gaan. Het lek maakte onder omstandigheden het uitvoeren van code met systeemrechten mogelijk.


Netgear-routers kwetsbaar voor hackers volgens Microsoft
3 Juli, 00:08 Techzine
Netgear DGN-2200v1 routers hebben enkele kwetsbaarheden in firmware, die hackers het makkelijk maken via verbonden devices netwerken binnen te dringen. Dit ontdekten de specialisten van het Microsoft 365 Defender Research Team. Netgear heeft inmiddels patches uitgebracht. Volgens het onderzoek van de securityspecialisten van de techgigant treffen de gevonden kwetsbaarheden alleen de Netgear DGN-2200v1 series routers […]


SolarWinds-hackers hadden toegang tot klantenservicetools van Microsoft
30 Juni, 00:09 NU.NL - Tech
Nobelium, het hackerscollectief achter de SolarWinds-aanval, heeft in de tweede helft van mei toegang gehad tot de klantenservicetools van Microsoft. Volgens het techbedrijf hadden de cybercriminelen beperkte toegang, schrijft Reuters zaterdag.


App-ontwikkelaars hoeven vanaf 28 juli niets meer af te staan aan Microsoft
27 Juni, 00:01 Tweakers
Microsoft voert zijn nieuwe Store-beleid vanaf 28 juli door. Ontwikkelaars kunnen vanaf dan eigen betaalmethoden gebruiken in hun programma's en hoeven dan geen commissie af te staan. Games zijn uitgezonderd van die regeling.


G-Data: ?Microsoft signeerde driver die verkeer stuurt naar Chinees ip-adres?
27 Juni, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft een rootkit-driver gesigneerd die verkeer naar een Chinees ip-adres verstuurt. Dat meldt het Duitse bedrijf G-Data. Microsoft heeft de driver intussen als malware bestempeld in Windows Defender en is een onderzoek gestart naar hoe de driver een handtekening kon krijgen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn