NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Microsoft

2News.be / Trefwoorden / Microsoft

Microsoft Teams krijgt Copilot en andere nieuwe AI-functies
29 Maart, 00:07 Techzine
Microsoft Teams krijgt nieuwe AI-functionaliteiten om gebruikers meer inzicht te geven over wat er tijdens vergaderingen en videogesprekken is besproken. Ook helpt Copilot met het opstellen en verbeteren van chatberichten en komen er nieuwe functies voor hybride-videoconferencing. Naast vergaderingsverslagen geeft Copilot vanaf mei ook informatie en inzichten uit de chats. Hierdoor krijgen gebruikers een uitgebreider […]


Microsoft voegt optie toe aan Edge om afbeeldingen te vergroten
23 Maart, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft een functie toegevoegd aan de desktopversie van browser Edge om afbeeldingen te vergroten.


Microsoft deelt instructie voor wijziging Teams voor migratie universeel domein
16 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft meldt dat ontwikkelaars die hun webinhoud insluiten in Teams enkele wijzigingen moeten doorvoeren voor de migratie naar het universele cloud.microsoft-domein, dat in juni 2024 online gaat. Het is onder meer nodig om de TeamsJS-bibliotheek te updaten.


Europese cloudproviders hekelen korting die Microsoft aan Azure-klanten geeft
9 Maart, 00:00 Tweakers
De belangenorganisatie van Europese cloudproviders Cispe wil dat Microsoft stopt met kortingen voor Azure-klanten. Die krijgen die korting als ze Office-producten afnemen, maar omdat veel klanten dat willen, zou dat de concurrentiepositie van alternatieve cloudomgevingen benadelen.


Microsoft wil IPv6-ondersteuning in Windows 11 uitbreiden
9 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat de ondersteuning voor IPv6 in Windows 11 uitbreiden. Het besturingssysteem gaat voortaan ook CLAT gebruiken op niet-mobiele netwerken. Daarmee zouden IPv6-verbindingen ook kunnen worden afgedwongen voor apparaten met een wifi- of ethernetverbinding.


Microsoft stopt met functie om bestanden via URL naar OneDrive te uploaden
9 Maart, 00:00 Tweakers
Microsoft stopt met de optie om bestanden naar OneDrive te uploaden via een URL. Die functionaliteit werd volgens het bedrijf weinig gebruikt, maar is vanwege het vele onderhoud wel duur.


Russische staatshackers hebben na eerdere hack opnieuw toegeslagen bij Microsoft
9 Maart, 00:00 Tweakers
De Russische staatshackers die eerder dit jaar bij Microsoft inbraken, hebben dat opnieuw gedaan. De groep Midnight Blizzard heeft bij een nieuwe aanval mogelijk broncode van het bedrijf gestolen, al zegt Microsoft niet om welke informatie het gaat. Klanten lijken niet getroffen.


Microsoft onthult nieuwe Surface-laptops met AI op 21 maart
8 Maart, 00:07 Techzine
Microsoft presenteert de nieuwste Surface-laptops tijdens een ‘digitaal evenement’ op donderdag 21 maart om 18.00 uur Nederlandse tijd. Behalve een OLED-scherm voor de Surface Pro, een aangepast ontwerp en nieuwe processors is vermoedelijk de grootste vernieuwing dat dit de eerste AI-pc’s zullen zijn die het bedrijf op de markt brengt. Op deze website is het […]


Crash Bandicoot-studio Toys for Bob splitst zich af van Activision en Microsoft
2 Maart, 00:00 Tweakers
Toys for Bob gaat verder als zelfstandige studio. Donderdag meldde de ontwikkelaar zich af te splitsen van Activision, dat sinds 2005 de eigenaar was, en van Microsoft. Toys for Bob zegt dat het wel met de bedrijven wil blijven samenwerken.


Microsoft Copilot krijgt deze of volgende maand ondersteuning voor Nederlands
2 Maart, 00:00 Tweakers
Microsofts Copilot-assistent gaat Nederlands ondersteunen. Dat gebeurt in maart of april. Ook komt Copilot beschikbaar voor het onderwijs en brengt Microsoft een tool uit waarmee gebruikers prompts kunnen delen en trainingsvideo's kunnen kijken.


NOS: meeste Nederlandse overheden brengen mailbeheer bij Microsoft onder
2 Maart, 00:00 Tweakers
Het merendeel van de Nederlandse overheidsdiensten en infrastructuur heeft zijn e-mailbeheer ondergebracht bij grote Amerikaanse techbedrijven, blijkt uit onderzoek van de NOS. Dit onderzoek was gericht op de MX-records van meer dan 20.000 instellingen in Nederland.


Windows 10 Pro-pc?s krijgen in april uitnodiging van Microsoft voor Windows 11
1 Maart, 00:08 Techzine
Windows 10 Pro-systemen krijgen in april 2024 een pro-actieve uitnodiging voor een update naar Windows 11. Deze systemen zijn voor updates afhankelijk van Microsoft. Microsoft is druk bezig huidige Windows 10-gebruikers te pushen de upgrade te maken naar Windows 11. Volgens de techgigant komt dat voort uit veiligheidsoverwegingen, maar wellicht ook om de tegenvallende adoptie […]


Microsoft breidt AI-infrastructuur in Spanje uit met een investering van 2,1 miljard dollar
26 Februari, 00:00 Emerce
De Amerikaanse softwaregigant Microsoft zal zijn activiteiten op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en cloudinfrastructuur in Spanje uitbreiden door middel van een investering van 2,1 miljard in de komende twee jaar.


Rechter wijst bezwaar tegen Microsoft-datacenter in Middenmeer af
24 Februari, 00:02 Tweakers
De rechtbank Noord-Holland concludeert dat Microsoft een datacenter in Middenmeer mag blijven bouwen. De stichting Red de Wieringermeer verzette zich tegen de bouw van het datacenter, maar de rechter heeft het bezwaar ongegrond verklaard.


Microsoft is begonnen met uitbreiden van gratis logging voor zakelijke klanten
24 Februari, 00:02 Tweakers
Microsoft heeft cloudlogging beschikbaar gemaakt voor alle zakelijke klanten. Het bedrijf verhoogt ook de maximale bewaartermijn naar 180 dagen. Microsoft beloofde dat eerder nadat bleek dat Chinese staatshackers bedrijven aanvielen, wat die bedrijven niet makkelijk konden ontdekken.


Microsoft krijgt groen licht voor voltooien datacenter in Wieringermeer
23 Februari, 00:07 Techzine
Microsoft mag toch een nieuw datacenter bouwen in de Wieringermeer in Noord-Holland. Dit besloot een bestuursrechter onlangs. De Stichting Red de Wieringenmeer had hiertegen een rechtszaak aangespannen. Het Microsoft-datacenter is bijna klaar. Volgens de milieubeschermers van de Stichting Red de Wieringermeer zou het geplande datacenter schade opleveren aan een nabijgelegen Natura-2000-gebied. De faciliteit zal zich […]


Microsoft houdt Build-ontwikkelaarsconferentie vanaf 21 mei
17 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft houdt zijn Build-ontwikkelaarsconferentie van 21 mei tot 23 mei. De conferentie is vaak in die maand.


Microsoft gaat vier Xbox-exclusives uitbrengen op PS5 en Nintendo Switch
17 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat vier van zijn Xbox-exclusives uitbrengen op de consoles van Sony en Nintendo. Dat bevestigt Xbox-baas Phil Spencer op donderdagavond. De consolemaker zegt niet om welke games dat precies gaat, hoewel daarover eerder al geruchten rondgingen.


Microsoft stopt met het ondersteunen van Publisher in oktober 2026
17 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat stoppen met het ondersteunen van de ontwerpsoftware Publisher in oktober 2026. Dat betekent ook dat Publisher niet langer wordt toegevoegd aan versies van de Office Suite die na die tijd verschijnen.


Microsoft fikst bug waarbij Edge tabbladen uit Chrome automatisch importeerde
17 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een bug gerepareerd in Edge waarbij de browser automatisch browsegeschiedenis en tabbladen uit Chrome importeerde. Dat gebeurde sinds een maand, wat volgens Microsoft een bug zou zijn in de synchronisatiefunctie van Edge.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn