NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Microsoft

2News.be / Trefwoorden / Microsoft

Microsoft voegt low-code functies toe aan Power Platform
Donderdag, 00:06 Techzine
Microsoft heeft zijn Power Platform een flinke upgrade gegeven. Gebruikers kunnen nu makkelijker websites, apps en AI-bots bouwen, RPA-bots inzetten, data integreren en meer integratie met apps bewerkstelligen. Het Microsoft Power Platform biedt tools om eenvoudig apps te ontwikkelen en bouwen, analytics toe te passen en datavisualisaties te maken. Ook helpen de tools bij het […]


Microsoft lanceert SDK?s en frameworks voor crossplatform development
Donderdag, 00:06 Techzine
Microsoft werkt aan meerdere tools en frameworks voor het ontwikkelen van crossplatform apps op Windows. De organisatie vertelde meer over de belangrijkste projecten tijdens Build 2022, haar jaarlijkse developer conference. Volgens een survey van Statista was Windows in de afgelopen vier jaar het populairste besturingssysteem onder developers. Ongeveer 60% van de ondervraagden had een voorkeur […]


Microsoft buigt voor Europese druk en past clouddiensten aan voor concurrentie
Maandag, 00:10 NU.NL - Tech
Microsoft maakt zijn eigen clouddiensten toegankelijker voor Europese cloudbedrijven nadat in maart een klacht tegen het bedrijf is ingediend vanwege machtsmisbruik. Met het nieuwe beleid wil Microsoft voorkomen het onderwerp te worden van een diepgaand Europees onderzoek op het gebied van concurrentie.


Microsoft maakt diensten toegankelijker voor Europese cloudbedrijven
20 Mei, 00:01 Tweakers
Microsoft kondigt aan zijn eigen clouddiensten toegankelijker te maken voor Europese cloudbedrijven. De techgigant komt met nieuw beleid voor zijn diensten nadat verschillende Europese bedrijven bij de EU klachten over Microsoft hebben ingediend.


Microsoft voegt zoekbalk toe aan bureaublad in Windows 11-previewbuild
20 Mei, 00:00 Tweakers
In previewbuild 25120 in het Dev Channel voegt Microsoft de mogelijkheid toe om een zoekbalk op het bureaublad te tonen. Via de zoekbalk kan volgens de ontwikkelaars worden gezocht naar webresultaten.


Microsoft wijzigt cloudlicenties om rechtszaak te voorkomen
19 Mei, 00:07 Techzine
Microsoft wijzigt zijn softwarelicenties voor Europese cloud providers in een poging om een conflict met de Europese Commissie te voorkomen. Microsoft zal het nooit toegeven, maar de organisatie loopt op tenen. In 2021 dienden meerdere Europese dienstverleners klachten in bij de Europese Commissie. NextCloud, een van de aanklagers, heeft een probleem met de manier waarop […]


Microsoft Edge-browser wereldwijd nu meer gebruikt dan Safari
9 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
De internetbrowser Edge van Microsoft wordt gebruikt op 10 procent van alle computers wereldwijd, blijkt uit data van webanalist StatCounter. Daarmee is Edge sinds deze maand populairder dan Safari, de webbrowser van Apple.


Microsoft moet curatoren Amsterdam Trade Bank toegang geven tot mailsystemen
9 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Microsoft moet de curatoren van de failliete Amsterdam Trade Bank (ATB) toegang geven tot e-mailsystemen en andere gegevens. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam woensdag beslist. Doet Microsoft dat niet, dan dreigt een miljoenenboete.


Microsoft en Volkswagen maken HoloLens 2 inzetbaar in bewegende voertuigen
6 Mei, 00:00 Tweakers
Microsoft en Volkswagen hebben samenwerkt aan algoritmes die de HoloLens 2 beter inzetbaar moeten maken in continue bewegende voertuigen. Dat was voorheen niet mogelijk omdat de sensoren van de AR-headset in de war raakten in bewegende voertuigen.


Google en Microsoft verdienen opnieuw meer geld aan clouddiensten
2 Mei, 00:06 NU.NL - Tech
Google-moederbedrijf Alphabet en softwareconcern Microsoft verdienden het afgelopen kwartaal meer geld aan clouddiensten. Als gevolg van de coronacrisis werken nog altijd veel mensen thuis.


Microsoft Edge krijgt ingebouwd vpn via Cloudflare
29 April, 00:01 Tweakers
Browser Microsoft Edge krijgt een ingebouwd virtual private network onder de naam Secure Network. CloudFlare levert de servers en gebruikers mogen 1GB per maand aan dataverkeer via het vpn gebruiken zonder kosten, in elk geval in de Preview-fase.


Microsoft houdt in juni grote 'Xbox and Bethesda Games Showcase'
29 April, 00:01 Tweakers
Microsoft houdt in juni een nieuwe 'Xbox and Bethesda Games Showcase', waarin het komende games zal tonen. Het evenement wordt op verschillende platforms live uitgezonden, in 'meer dan 30' talen.


Microsoft: voortaan twee keer per jaar cumulatieve update voor Exchange Server
22 April, 00:00 Tweakers
Microsoft past een wijziging toe aan zijn Exchange Server-updatebeleid. Het bedrijf brengt voortaan twee keer per jaar een cumulatieve update uit in plaats van elk kwartaal. Microsoft doet dit naar eigen zeggen omdat klanten het vorige updatebeleid te frequent vonden.


Microsoft Purview brengt data compliance- en governance-tools samen
21 April, 00:08 Techzine
Microsoft heeft zijn data governance- en compliance-oplossingen ondergebracht in het nieuwe Microsoft Purview. Hierdoor kunnen gebruikers van de oplossingen ze makkelijker vinden en gebruiken, zo is de bedoeling. Met de rebranding naar Microsoft Purview die de techgigant biedt, moet het voor bijvoorbeeld data engineers en juridische medewerkers makkelijker worden de producten te vinden en gebruiken. […]


Microsoft waarschuwt voor aanvallen op Windows
14 April, 00:07 Techzine
Chinese staatshackers van de Hafnium-groep voeren een aanval uit met Tarrask-malware op Windows. Hierbij wordt de Windows-security omzeild via de Windows Task Scheduler. Microsoft waarschuwt dat de Chinese staatshackers van Hafnium het opnieuw op Windows hebben voorzien en een aanval uitvoeren met Tarrask-malware. Deze malware is ontworpen voor het kunnen vermijden van beschermingsmogelijkheden in het […]


Microsoft start divisie voor cloudgames
4 April, 00:02 Emerce
Microsoft richt een nieuwe Xbox Game Studios-divisie op die zich gaat richten op de ontwikkeling van 'cloud-native games'. Kim Swift, afkomstig van Google Stadia, gaat de divisie leiden.


Microsoft wijzigt naam en uiterlijk Your Phone-app voor Windows 11
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft wijzigt de naam van zijn Your Phone-app naar Phone Link en die van Your Phone Companion naar Link to Windows. Tegelijkertijd heeft het bedrijf het ontwerp van de app aangepast voor Windows 11 en zijn er aanpassingen wat de navigatie betreft.


Gerucht: Microsoft komt met Xbox Game Pass-abonnement voor gezinnen
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft werkt misschien aan een gezinsabonnement voor Xbox Game Pass. Dat melden anonieme bronnen aan Windows Central. Met zo'n abonnement zouden gebruikers een Game Pass-abonnement kunnen delen met anderen binnen een huishouden.


Microsoft richt divisie op die integratie Windows en Android moet bevorderen
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft heeft een interne divisie opgericht waarin het teams die apps en diensten voor Android ontwikkelen, zal onderbrengen. Dat schrijft Windows Central. De nieuwe divisie kreeg de naam Android Microsoft Platform and Experiences en zal worden geleid door Panos Panay.


Microsoft blokkeert upgrade naar Windows 11 bij IE11-gebruikers
2 April, 00:00 Tweakers
Microsoft blokkeert de upgrade van Windows 10 naar Windows 11 bij gebruikers die Internet Explorer 11 als standaardbrowser gebruiken. Deze tijdelijke maatregel moet dataverlies vermijden. Gebruikers die willen upgraden, moeten hun IE11-data eerst importeren in de Edge-browser.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn