NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Meta


Meta, Microsoft en 34 andere bedrijven werken aan standaard voor metaverse
27 Juni, 00:14 NU.NL - Tech
Een groep van 36 bedrijven vormt een nieuwe organisatie die een standaard gaat ontwikkelen voor het metaverse. Bij het verbond zijn onder meer Meta, Microsoft, Adobe, Epic Games, Huawei, Qualcomm en IKEA aangesloten.


Meta zet ontwikkeling van eigen smartwatch met camera's in de ijskast
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta is naar verluidt gestopt met het maken van een smartwatch met twee camera's, schrijft Bloomberg donderdag. Het bedrijf zou nog wel andere apparaten voor om de pols ontwikkelen.


Meta trekt stekker uit videobelgadget voor consumentenmarkt
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
Meta gaat mogelijk stoppen met de productie en verkoop van zijn videobelgadget Portal voor consumenten. Dat meldden The Information en The Vergedonderdag op basis van bronnen.


Overheid verkoopt grond voor Meta-datacentrum in Zeewolde nog niet
13 Juni, 00:11 NU.NL - Tech
De overheid gaat de grond waarop een veelbesproken datacentrum voor Meta zou komen nog niet verkopen aan de gemeente Zeewolde. De gemeente voldoet nog niet aan de gestelde voorwaarden. Dat heeft minister Hugo de Jonge (Ruimtelijke Ordening) vrijdag gezegd.


Gerucht: Meta annuleert Facebook-smartwatch met 5- en 12-megapixelcamera's
10 Juni, 00:01 Tweakers
Meta zou een van zijn smartwatches, Milan, geannuleerd hebben. Gebruikers hadden apps kunnen installeren via hun Facebook-account. Daarnaast zou het model twee camera's krijgen: een aan de voorkant onder het scherm en een aan de achterkant.


VR-game Moss: Book II verschijnt op 21 juli voor Meta Quest 2
10 Juni, 00:01 Tweakers
Moss: Book II komt op 21 juli uit voor de Meta Quest 2. De game kwam eind maart uit voor Sony's PlayStation VR-headset. Of het spel met muis Quill in de hoofdrol net als het eerste deel ook naar Steam komt, is nog niet bekend.


Voor deze uitdagingen staat de opvolger van Sheryl Sandberg bij Meta
6 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Sheryl Sandberg stopt als topvrouw bij Facebook-moederbedrijf Meta. Dit zijn de uitdagingen waar de nieuwe operationeel directeur Javier Olivan voor staat.


Sheryl Sandberg stopt als nummer twee van Meta
2 Juni, 00:03 De Tijd
21:48 Sheryl Sandberg, de operationeel directeur en nummer twee van Meta, verlaat het bedrijf achter Facebook, Instagram en WhatsApp. Ze was jarenlang de stille, operationele kracht achter topman Mark Zucke...


Frances Haugen: 'Meta heeft niets geleerd uit de fouten van Facebook'
19 Mei, 00:02 De Tijd
21:31 De metaverse is voor het techbedrijf Meta een manier om verantwoordelijkheid te ontlopen. Dat heeft Facebook-klokkenluidster Frances Haugen gezegd tijdens New Insights, een event van Mediafin. 'Ik zie...


Facebook Pay herdoopt tot Meta Pay
15 Mei, 00:04 Emerce
Betaaldienst Facebook Pay zal binnenkort worden omgedoopt tot Meta Pay, zo valt te lezen in een blogpost van Meta's Stephane Kasriel.


Meta maakt zeer groot LLM AI-model OPT-175B openbaar
De AI-onderzoekers van Meta hebben hun zeer grote trainingsmodel, het Open Pretrained Transformer (OPT-175B)-model, openbaar gemaakt. Hierdoor kunnen academische wetenschappers het model gebruiken voor hun onderzoek. Met het openbaar maken van het OPT-175B-model wil de techgigant het gebruik van zogenoemde large language modellen (LLM?s) stimuleren. LLM?s zijn AI-trainingsmodellen op basis van Natural Language Processing (NLP) […]


Meta investeert minder in metaverse dan eerder gepland
29 April, 00:01 Tweakers
Meta zal dit jaar minder investeren in producten en diensten voor de metaverse dan het eerder had gepland. Het lijkt te gaan om 3 miljard dollar minder. Meta wilde jaarlijks ongeveer 10 miljard dollar stoppen in zijn metaverseprojecten.


28 April, 00:02 De Tijd
Meta pakt uit met groter dan verwacht aantal gebruikers
28 April, 00:02 De Tijd
22:14 Meta Platforms, de moeder van Facebook, Instagram en WhatsApp, boekte de kleinste kwartaalomzetgroei in tien jaar. Het aantal dagelijks actieve gebruikers van Facebook was evenwel boven de verwachtin...


Meta-topvrouw hield twee keer artikel over toenmalige vriend Bobby Kotick tegen
25 April, 00:09 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta is een intern onderzoek gestart rond topvrouw Sheryl Sandberg. Volgens The Wall Street Journal heeft zij de Britse krant Daily Mail twee keer gevraagd de publicatie van artikelen over haar toenmalige vriend Bobby Kotick te stoppen. Kotick is directeur van gamebedrijf Activision Blizzard.


Raadinformatieavond over Meta-datacenter in Zeewolde is toch niet openbaar
22 April, 00:00 Tweakers
Een raadinformatieavond over het datacenter van Meta in Zeewolde is toch niet openbaar. De partijen Leefbaar Zeewolde en ChristenUnie hebben dinsdag gemeld dat de bijeenkomst donderdagavond achter gesloten deuren plaatsvindt, vanwege de bespreking van geheime stukken.


Meta Quest 2 krijgt Ghostbusters VR-game, Boneworks-opvolger en Moss: Book II
22 April, 00:00 Tweakers
Er wordt gewerkt aan een Ghostbusters VR-game voor de Meta Quest 2 en een opvolger van Boneworks VR voor de Quest 2 en Steam VR. Daarnaast komt de voormalige PSVR-exclusive Moss II: Book komt deze zomer ook naar de Quest 2.


Meta wil zijn eerste augmentedrealitybril uitbrengen in 2024
18 April, 00:10 NU.NL - Tech
Meta wil zijn eerste augmentedrealitybril in 2024 uitbrengen, meldt The Verge. Het moederbedrijf van Facebook zou daarnaast werken aan een tweede en derde model, die op de planning staan voor 2026 en 2028.


Meta werkt aan webversie van virtualrealityplatform Horizon Worlds
Facebook-moederbedrijf Meta wil zijn virtualrealityplatform Horizon Worlds ook uitbrengen voor de webbrowser. Daarmee bereikt Meta in potentie veel meer nieuwe gebruikers. Op dit moment is het platform alleen beschikbaar op Quest VR-headsets van het bedrijf.


SXSW Dani Polak (code d?azur): ?ik hoop dat we niet allemaal in de Meta-valkuil trappen?
17 April, 00:02 Emerce
Wat Dani Polak van code d'azur betreft ging het te veel over de metaverse. Hij gelooft er niet zo in. Waarin wel? Een democratischer web 3.0.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn