NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mensen

2News.be / Trefwoorden / Mensen

34.000 mensen hebben de blauwe belastingenvelop dit jaar niet meer geopend
Woensdag, 00:02 NU.NL - Economie
34.000 mensen hebben dit jaar niet op tijd belastingaangifte gedaan. Een deel van hen riskeert een boete van 385 euro, die kan oplopen tot 5.500 euro.


Mensen in de knel door hoge benzineprijs
Dinsdag, 00:01 AutoBlog

Voor steeds meer Nederlanders is de hoge benzineprijs moeilijk te behappen. Openbaar vervoer is leuk van stad naar stad. Voor de meeste werkende Nederlanders is de auto gewoon een primaire behoefte. Het wringt dat het autorijdende volk de eindjes aan elkaar moet knopen om rond te komen. Nu klinkt dit behoorlijk dramatisch en is dit […]

Dit artikel Mensen in de knel door hoge benzineprijs verscheen eerst op Autoblog.nl.
Wolven vormen geen gevaar voor vee en mensen in Europa, zegt WWF
12 September, 00:05 Skynet Buitenland
De groeiende wolvenpopulatie in bepaalde delen van Europa vormt geen gevaar voor vee of mensen. Dat zegt het Wereld Natuur Fonds (WWF) maandag in een reactie op een uitspraak van Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen.


Storm Daniel eist derde mensenleven in Griekenland, meerdere mensen vermist: ?Nog nooit zo veel regen op 1 dag?
7 September, 00:01 HLN.BE
Storm Daniel lijkt een van de krachtigste stormen te worden die Griekenland ooit gekend heeft. Weermodellen gaven aan dat er in 48 uur tijd een jaarhoeveelheid aan regen kon vallen, maar die kwam in 24 uur tijd al naar beneden. In Zagora viel zelfs 754 millimeter, een nationaal record. Er is intussen sprake van zeker drie doden en drie vermisten. Buurlanden Turkije en Bulgarije delen in de klappen en telden al elf doden. En het is nog niet voorbij. Ook vandaag kregen de Grieken te maken met een storm die onvermoeibaar doorraast. Code rood blijft van kracht. Na woensdag zou de storm zelfs een medikaan kunnen worden.


Kadaster gaat persoonlijke gegevens voor meer mensen afschermen
6 September, 00:02 NU.NL - Economie
Het Kadaster neemt binnenkort maatregelen om de bescherming van adresgegevens te verbeteren. Vanaf medio oktober kunnen veel minder mensen op naam zoeken in het register, waarin informatie over het bezit van woningen en ander vastgoed staat.


Duizenden mensen zitten nog steeds vast op festival Burning Man
5 September, 00:03 Skynet Buitenland
Duizenden festivalgangers zitten maandag nog steeds geblokkeerd op Burning Man, een festival in het woestijngebied Black Rock Desert in de Amerikaanse staat Nevada. Het festivalterrein veranderde afgelopen weekend in een ware modderpoel na hevige regen.


Toegangswegen Burning Man open, tienduizenden mensen kunnen vertrekken
5 September, 00:02 Skynet
Tienduizenden bezoekers kunnen sinds maandagmiddag lokale tijd het festivalterrein van Burning man in de Amerikaanse staat Nevada verlaten. "Het rijverbod is opgeheven", aldus de organisatoren. Ze waarschuwen de 64.000 overgebleven festivalgangers echter om indien mogelijk te wachten tot dinsdag om file te vermijden. Diepe modder blokkeerde dagenlang de onverharde toegangswegen, die nog steeds "erg modderig" zijn.


OnlyFans groeit explosief, bijna een kwart miljard mensen zijn al fan
30 Augustus, 00:10 NU.NL - Tech
Internetplatform OnlyFans telde eind vorig jaar ruim 3,2 miljoen contentmakers. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van 2021. Ook het aantal zogenoemde fans groeide hard. Bijna een kwart miljard mensen bekijkt de content van bijvoorbeeld sekswerkers, beroemdheden en artiesten.


NU+ | Team Verstappen: de belangrijkste mensen achter de wereldkampioen
23 Augustus, 00:06 NU.NL - Sport
Max Verstappen levert het leeuwendeel van zijn prestaties helemaal zelf, maar de Nederlander komt niet ver zonder de juiste mensen om zich heen. Naast klankbord en vader Jos weet de wereldkampioen zich op de circuits omringd door Team Verstappen.


INTERVIEW. Bilal El Khannouss staat voor het jaar van de bevestiging: ?Mensen praten veel, ik kijk alleen naar mezelf?
17 Augustus, 00:00 HLN.BE
Belofte van het Jaar, halvefinalist op het WK en op een zucht van de titel gestrand. Na een bewogen eerste profseizoen gaat Bilal El Khannouss, amper negentien, zijn jaar van de bevestiging tegemoet. ?Ik ben heel streng voor mezelf en ik denk dat dat mij naar de top zal brengen?, zegt hij aan de vooravond van Europa League-kwalificatiematch tegen Olympiakos.


Steeds meer mensen worden fotograaf, vooral veel vrouwen
16 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Het aantal fotografen in Nederland is de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Vooral het aantal vrouwen in de fotografie nam toe.


Mensen die betalen voor X (Twitter) kunnen hun blauwe vinkje voortaan verbergen
9 Augustus, 00:11 NU.NL - Tech
Met een betaald abonnement op X, voorheen Twitter, krijg je een blauw vinkje achter je naam. Gebruikers die er niet mee te koop willen lopen dat ze voor de dienst betalen, kunnen hem voortaan verbergen voor anderen.


UWV wist al drie jaar dat het de privacy van mensen schond
9 Augustus, 00:11 NU.NL - Tech
Het UWV wist al sinds 2020 dat het de online privacy van uitkeringsgerechtigden schond door zonder toestemming cookies te plaatsen om te checken of mensen met een WW-uitkering ongeoorloofd in het buitenland verbleven. Dat blijkt uit onderzoek van de NOS.


Lindsay blikt terug op moeilijke weg naar zwangerschap: ?Sinds Lisa-Marie er is, ben ik bang om mensen te verliezen?
3 Augustus, 00:02 HLN.BE
Ze is een eeuwige optimist, maar ook Lindsay De Bolle (44) heeft al een hoop tegenslagen gekend. Zo was er de lijdensweg om zwanger te worden, die maar liefst tien jaar heeft geduurd. ?Toen ik heel diep zat, heb ik er zelfs aan gedacht om een draagmoeder in te schakelen?, geeft ze toe in Dag Allemaal. Een gesprek over de vreugde die dochter Lisa-Marie haar brengt, de angst om familieleden te verliezen en haar werk als manager van broer Christoff (47). ?Het was niet evident om een nieuwe structuur en balans te vinden.?


Man schiet bij Augsburg drie mensen dood
29 Juli, 00:01 NOS nieuws

In de buurt van de Duitse stad Augsburg heeft een man in een wooncomplex drie mensen doodgeschoten. In een huis verderop schoot hij daarna nog twee mensen neer, die zwaargewond raakten. Hij is opgepakt.

Het schietincident was vrijdagavond in de plaats Langweid, net buiten Augsburg. Over de toedracht is nog niets bekend. Ook is onduidelijk wat de relatie is tussen de schutter en de slachtoffers.

De drie doden zijn twee vrouwen van 49 en 72 en een man van 52. De gewonden, een vrouw van 32 en een man van 44, liggen in het ziekenhuis.

De dader werd in de buurt aangehouden in zijn auto. Hij verzette zich niet en had het vuurwapen bij zich, meldt de politie.
Politie komt per toeval man op het spoor die voor vier ton mensen oplichtte
26 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Begin deze maand is een 21-jarige man aangehouden die volgens het Openbaar Ministerie (OM) vier ton heeft verdiend aan onlinefraude. De Amsterdamse politie kwam hem bij toeval op het spoor.


Veel meer mensen nemen Netflix nu delen van account niet meer gratis is
26 Juli, 00:09 NU.NL - Film
Netflix heeft de afgelopen maanden miljoenen nieuwe abonnees verwelkomd. Dat komt deels doordat de streamingdienst het onderling delen van accounts met vrienden en familie aan banden heeft gelegd. Daardoor hebben meer mensen een eigen abonnement genomen.


25e editie Zwarte Cross begint: 230.000 mensen bezoeken festival in Achterhoek
26 Juli, 00:07 NU.NL - Muziek
De 25e editie van de Zwarte Cross gaat donderdag van start. Het festival in de Achterhoek duurt tot en met zondag 23 juli.


Meer mensen vinden hun weg naar sportscholen Basic-Fit
26 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de sportscholen van Basic-Fit. De fitnessketen zag het aantal abonnementen in de eerste zes maanden van dit jaar fors stijgen.


Zorgtoeslag blijft liggen: een op tien mensen vraagt 'm niet aan
19 Juli, 00:08 NU.NL - Economie
Dit weekend kregen twintigduizend mensen een brief van Dienst Toeslagen. Daarin staat dat ze wel recht hebben op zorgtoeslag, terwijl ze die niet aanvragen. Nog steeds vraagt een op de tien huishoudens die recht hebben op zorgtoeslag die niet aan.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn