NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mensen

2News.be / Trefwoorden / Mensen

Nog steeds minder mensen in het openbaar vervoer dan voor corona
Donderdag, 00:02 NU.NL - Economie
We reizen nog steeds minder met het openbaar vervoer dan voor corona. In 2022 werd er 966 miljoen keer ingecheckt in het ov. Dat is bijna 30 procent minder dan in 2019, het laatste jaar voor de pandemie.


Processors voor gewone mensen - Nieuwe Core i3's, Core i5's en 65W-Ryzens
20 Maart, 00:01 Tweakers
Eind vorig jaar speelde het processorgeweld zich vooral in het high-end segment af, maar nu hebben AMD en Intel ook nieuwe cpu's in het middensegment.


12 Maart, 00:07 Volkskrant
Belastingdienst vraagt half miljoen mensen extra om aangifte te doen
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De Belastingdienst heeft in de afgelopen weken 8,8 miljoen Nederlanders, onder wie 1,8 miljoen ondernemers, gevraagd om in maart of april belastingaangifte te doen. Dit zijn er een half miljoen meer dan in de afgelopen twee jaar, toen 8,3 miljoen Nederlanders een (digitale) aangiftebrief ontvingen.


Twitter ontslaat opnieuw 10 procent personeel: minder dan 2000 mensen over
28 Februari, 00:00 Tweakers
Twitter ontslaat nog eens ongeveer tien procent van zijn personeelsbestand en heeft nu minder dan 2000 werknemers over. Toen de nieuwe eigenaar Elon Musk Twitter overnam in oktober, had het bedrijf nog 7500 werknemers.


Het eerste interview met Vlinder: ?Mensen onderschatten soms hoe moeilijk het is?
25 Februari, 00:02 HLN.BE
Deelnemen aan ?The Masked Singer? kan onvoorziene gevolgen hebben. Vraag het maar aan de dame achter Vlinder, die zonet ontmaskerd werd tijdens de vierde aflevering. ?Ik ben grotendeels van mijn vliegangst verlost en ik breng binnenkort een eerste Nederlandstalige single uit!?, zegt ze.


?Online bestellen nog te vaak onmogelijk voor mensen met een beperking?
23 Februari, 00:03 Emerce
De grootste webwinkels in Nederland zijn nog altijd slecht toegankelijk voor mensen met een beperking. Dat blijkt uit een onderzoek onder vijftien van de grootste webshops uit de Twinkle100, uitgevoerd door Level Level. Vorig jaar vond een vergelijkbaar onderzoek plaats. Sindsdien is er nauwelijks vooruitgang geboekt.


Autoblog Podcast: Tegenvallend Audi nieuws + Boze MINI mensen
20 Februari, 01:38 AutoBlog

Autoblog gaat de diepte in. Of nou ja, we vermaken je vooral.

Dit artikel Autoblog Podcast: Tegenvallend Audi nieuws + Boze MINI mensen verscheen eerst op Autoblog.nl.
20 Februari, 00:40 Volkskrant
Politie Suriname houdt 119 mensen aan voor onlusten rond bestorming parlement
19 Februari, 01:26 HLN.BE
De Surinaamse politie heeft tijdens de uit de hand gelopen protestdemonstratie van vrijdag 119 mensen opgepakt. Daarvan zitten er 37 nog vast. Dat zei korpschef Ruben Kensen zaterdagmiddag tijdens een persconferentie. Hij liet weten dat de situatie inmiddels onder controle is.


De ene staking steekt de andere aan: steeds meer mensen komen in actie
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Het aantal stakingen in ons land neemt toe, maar taferelen zoals in Frankrijk en Griekenland zijn niet aan de orde. Wel kunnen de stakingen een sneeuwbaleffect hebben, want staken is "besmettelijk".


Negen mensen vermist nadat vissersboot kapseist in Zuid-Korea
6 Februari, 00:54 Skynet Buitenland
De hulpdiensten zijn op zoek naar negen mensen die vermist zijn nadat een vissersboot kapseisde voor de zuidwestkust van Zuid-Korea. Dat melden de autoriteiten zondag.


?Amazon heeft meer robots dan mensen in 2030?
6 Februari, 00:26 Emerce
Elke dag neemt Amazon achter de schermen duizend nieuwe robots in gebruik om zijn bedrijfsprocessen op te schalen en te automatiseren. Tegen het einde van dit decennium heeft het concern daarom meer robots in bedrijf dan mensen.


Techwereld zet duizenden mensen op straat: dit zijn je rechten bij massaontslag
31 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Amazon, Facebook (Meta), Spotify, Apple en Google: het zijn slechts enkele bedrijven waarbij de afgelopen maanden honderden mensen zijn ontslagen. De kans bestaat dat hier ook Nederlanders tussen zitten. Wat zijn hun rechten? En wat gebeurt er als er in Nederland een massaontslag plaatsvindt? Arbeidsadvocaat Maarten van Gelderen legt het uit.


Almeerder opgepakt vanwege handel in gegevens tientallen miljoenen mensen
31 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Het cybercrimeteam van de Amsterdamse politie heeft een 25-jarige man uit Almere aangehouden. De man wordt ervan verdacht persoonlijke gegevens van tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld te hebben gestolen.


Diep in de schulden? 'Mensen durven geen hulp te vragen'
31 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Maar liefst 42 procent van de Nederlanders werd in het afgelopen jaar geconfronteerd met betalingsproblemen. Een deel daarvan zit zo diep in de schulden en oplopende rente dat er professionele hulp nodig is. Schulden kunnen worden kwijtgescholden, maar dat gebeurt niet zomaar.


Ruim 2,5 miljoen mensen vinden het moeilijk om bankzaken zelf te regelen
31 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Maar liefst 2,6 miljoen Nederlanders voeren hun bankzaken niet geheel zelfstandig uit, blijkt uit onderzoek van De Nederlandsche Bank (DNB). Een groot deel van deze mensen wil dat wel, maar het lukt ze om bepaalde redenen niet.


OM verdenkt man uit Almere van handel persoonsgegevens van miljoenen mensen
27 Januari, 00:00 Tweakers
Het Nederlandse Openbaar Ministerie verdenkt een 25-jarige man uit Almere van het stelen en verhandelen van de persoonlijke gegevens van tientallen miljoenen personen uit allerlei verschillende landen. De aanhouding vond al in november vorig jaar plaats.


IBM ontslaat rond 3900 mensen vanwege eerdere verkoop van bedrijfsonderdelen
27 Januari, 00:00 Tweakers
IBM gaat rond 1,5 procent van zijn banen schrappen. In tegenstelling tot andere grote techbedrijven, die mensen ontslaan vanwege de economische vooruitzichten, zegt IBM duizenden mensen te ontslaan omdat het eerder bedrijfsonderdelen heeft verkocht of afgestoten.


Man uit Almere verdacht van handel in miljoenen persoonlijke gegevens
26 Januari, 00:08 NOS nieuws

Een 25-jarige man uit Almere wordt ervan verdacht dat hij heeft gehandeld in persoonlijke gegevens van tientallen miljoenen mensen over de hele wereld.

Het zou gaan om gestolen gegevens van Oostenrijkers, maar ook van mensen uit onder meer Nederland, Thailand, Colombia, China en het Verenigd Koninkrijk. De gegevens werden verkocht op ondergrondse online marktplaatsen, meldt Omroep Flevoland.

Onderzoek Oostenrijk

Ook zou de man via cryptovaluta voor 450.000 euro aan opbrengsten hebben witgewassen. Hij kwam in beeld bij de politie in Oostenrijk tijdens een onderzoek naar een cybercrimeforum. Hierop werd onder meer gehandeld in gestolen databases, creditcardgegevens, inloggegevens en andere data.

Toen de Oostenrijkse politie via een undercoveractie data kocht, leidde dit naar een adres in Amsterdam. Bij doorzoekingen in Almere en Amsterdam werden vervolgens grote hoeveelheden gegevensdragers gevonden.

De man werd in november opgepakt.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn