NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mensen

2News.be / Trefwoorden / Mensen

Meer dan 2.000 mensen ondertekenen petitie om coronaregels voor huwelijksfeesten gelijk te stellen aan die voor festivals
Gisteren, 00:01 HLN.BE
Al meer dan 2.000 mensen hebben een petitie ondertekend waarin de regering wordt opgeroepen om de coronaregels die gelden voor huwelijksfeesten gelijk te stellen met die voor evenementen. ?Wij vinden het heel onrechtvaardig dat op festivals wel gedanst kan worden, en op ons trouwfeest niet", getuigt een koppel in het VTM Nieuws.


Klaas Dewyngaert vanuit Tokio: ?Sporthelden zijn toch vooral mensen?
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Vader en zoon Jan en Klaas Dewyngaert zijn voor VTM Nieuws en HLN ter plaatse in Tokio. Van daaruit zullen ze ruim twee weken lang verslag uitbrengen over de Olympische Spelen. Afwisselend houden ze ook een dagboek bij over hun Japanse avonturen. Vandaag is het de beurt aan Klaas.


Dodentol stijgt tot 192 na moessonregens India, 25 mensen zijn nog vermist
Dinsdag, 00:05 Skynet Buitenland
Nadat meer lichamen zijn teruggevonden is de dodentol na de zware moessonregens in het westen van India gestegen tot 192. Dat melden de autoriteiten. Nog 25 mensen zijn vermist.


Covax en Wereldbank slaan handen in elkaar om 250 miljoen mensen te vaccineren
Dinsdag, 00:05 Skynet Buitenland
De Wereldbank en Covax, het initiatief van onder andere de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat coronavaccins beschikbaar maakt in ontwikkelingslanden, hebben een financieringsmechanisme op poten gezet waardoor tegen midden 2022 maar liefst 250 miljoen mensen in arme landen gevaccineerd kunnen worden. Dat blijkt uit een gezamenlijke verklaring.


Asiel en migratie - Minstens 57 mensen verdrinken voor Libische kust
Dinsdag, 00:04 Skynet
Zeker 57 mensen zijn maandag verdronken toen hun boot kapseisde in de Middellandse Zee, aan de kust van de Libische stad Al Khums. Dat meldt de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM).


Aantal doden na overstromingen bijgesteld naar 36, nog 11 mensen vermist
Zaterdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de verwoestende overstromingen zijn er in ons land ondertussen 36 dodelijke slachtoffers gevallen. Ook zijn er nog steeds elf mensen waar momenteel geen spoor van is.
Trop is te veel, dus waarom gaan mensen te ver met botox? Cosmetisch chirurg: ?Ook fillers zijn niet zo onschuldig?
22 Juli, 00:03 HLN.BE
?Ik wil niet gemeen zijn, maar wat is er gebeurd met het gezicht van Kristin Davis?? Op Twitter raken mensen niet uitgepraat over de actrice die Charlotte speelt in de reboot van ?Sex and the City?. Waarschijnlijk heeft ze iets te veel botox en fillers laten inspuiten, klinkt het. Cosmetisch chirurg Jan Vermeylen is voorstander van zulke rimpelbestrijders, maar waarschuwt voor overconsumptie. Hij legt uit waarom mensen tegen beter weten in niet kunnen stoppen, en wat daar de gezondheidsrisico?s van zijn.


Dirty dozen: twaalf mensen verspreiden massaal onwaarheden over vaccins, onder wie neefje van president Kennedy
22 Juli, 00:02 HLN.BE
Desinformatie over vaccins verspreidt zich via sociale media als een veenbrand over de wereld. Onderzoek wijst uit dat twaalf mensen, onder wie Robert F. Kennedy Jr., met vele miljoenen volgers daar een hoofdrol in spelen.


Biden komt terug op uitspraak dat desinformatie op Facebook 'mensen doodt'
De Amerikaanse president Joe Biden heeft opgehelderd wat hij vorige week bedoelde toen hij zei dat platforms zoals Facebook "mensen doden" door desinformatie over coronavaccins online te laten staan. Volgens Biden doelde hij met zijn uitspraak niet op de socialemediaplatforms als schuldige, maar op de mensen die de verkeerde informatie verspreiden, schrijft The Guardian.


Biden: 'Sociale media doden mensen'
17 Juli, 00:02 De Tijd
22:58 De Amerikaanse president, Joe Biden, schoot vrijdag met scherp op socialemediabedrijven. Hij verweet hen 'mensen te doden' omdat ze niet streng genoeg optreden tegen desinformatie rond het coronavirus...


Stormloop op Le Grand Hotel in Nieuwpoort: 'Mensen willen iets anders, en dat is dit gebouw zeker'
17 Juli, 00:02 De Tijd
01:00 De jonge Brugse projectontwikkelaar VDD van vastgoedbaron Johan Vandendriessche lijkt met Le Grand Hotel in Nieuwpoort een hoofdvogel te hebben afgeschoten. 'De interesse voor historische gebouwen nee...


In drie dagen tijd al meer dan 5.000 mensen opgepakt in Cuba
15 Juli, 00:00 HLN.BE
Drie dagen na het begin van de protesten tegen de regering op Cuba zijn volgens onafhankelijke journalisten intussen meer dan 5.000 mensen opgepakt. Onder hen zouden ook ruim 120 activisten en journalisten zijn, zo berichtte nieuwssite 14ymedio woensdag.


Meer mogelijkheden voor mensen met arbeidsbeperking om in bedrijven aan de slag te gaan
13 Juli, 00:08 Skynet Economie
De Vlaamse regering heeft het ontwerpdecreet individueel maatwerk goedgekeurd. Met individueel maatwerk komen er een pak meer mogelijkheden voor mensen met een arbeidshandicap of mensen die te kampen hebben met medische, mentale, psychische of psychosociale problemen om aan de slag te gaan in gewone bedrijven. Dat meldt Vlaams minister van Sociale Economie Hilde Crevits donderdag.


Sean De Bie stopt al op z?n 29ste met koersen: ?Ik kan me inbeelden dat veel mensen verbaasd zijn?
10 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Sean De Bie stopt na dit seizoen met wielrennen. Dat heeft de 29-jarige De Bie vrijdag bekendgemaakt op Instagram. ?De beslissing om te stoppen is niet licht genomen maar gegroeid doorheen de jaren?, klinkt het.
ACM start onderzoek naar huurwoningwebsites die mensen misleiden
7 Juli, 00:07 NU.NL - Tech
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderzoekt een aantal websites die mensen beloven om hen via een betaalde account aan een huurwoning te helpen, maar waar een deel van het aanbod uiteindelijk niet blijkt te bestaan. De consumentenwaakhond kreeg daar al veel klachten over.


Frans Timmermans: mensen met vuile auto moeten meer betalen
6 Juli, 00:04 AutoBlog

Met een groene wind door het Europese parlement heeft Frans Timmermans plannen bedacht om de elektrische auto zo snel mogelijk aan de man te brengen. Van alle continenten ter wereld is Europa het meest vooruitstrevend op het gebied van elektrisch rijden. Het is een soort van trots op deze positie, zo lijkt het. Want van […]

The post Frans Timmermans: mensen met vuile auto moeten meer betalen appeared first on Autoblog.nl.
Maneskin profiteert van aandacht: 'We kunnen nu zoveel mensen bereiken'
30 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
De bandleden van Maneskin, die in mei het Eurovisie Songfestival op hun naam schreven met Zitti E Buoni, willen profiteren van alle mogelijkheden nu ze in het middelpunt van de belangstelling staan.


Cybercompagnie landmacht: ?We schieten op mensen, dus we mogen ook hacken?
26 Juni, 00:06 Volkskrant
De landmacht wil de operationele eenheden in het veld verrijken met een ?digitale dimensie?. Hoe ziet dat eruit in een oorlogssituatie? ?Sniffing data, malware droppen, de mogelijkheden zijn legio.?


Geen grote daling internetverkeer KPN: 'Meeste mensen werken nog thuis'
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
Het is nog altijd druk op het netwerk van KPN. De internetprovider zag in mei en juni ongeveer een kwart meer thuiswerkverkeer dan in dezelfde periode van vorig jaar, laat het bedrijf dinsdag desgevraagd weten aan NU.nl.


Petitie tegen terugkeer Jeff Bezos op aarde door 100.000 mensen ondertekend
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
Ruim 100.000 mensen hebben een symbolische petitie getekend om multimiljardair Jeff Bezos niet te laten terugkeren naar de aarde. De Amazon-oprichter kondigde eerder aan op 20 juli deel te nemen aan de eerste toeristische ruimtevlucht van zijn ruimtevaartbedrijf Blue Origin.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn