NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Meerdere

2News.be / Trefwoorden / Meerdere

Meerdere bevrijdingsfestivals enige tijd stilgelegd om slecht weer
7 Mei, 00:05 NU.NL - Muziek
Het bevrijdingsfestival in Groningen is vrijdag ontruimd vanwege een zware onweersbui. In Assen en Zwolle waren de festivals om dezelfde reden stilgelegd. In alle drie de steden werden de programma's na enkele uren weer hervat.


Boeing stopt levering meerdere 737 MAX-toestellen vanwege technisch probleem
16 April, 00:03 NU.NL - Economie
Boeing heeft de leveringen van sommige 737 MAX-toestellen stilgelegd omdat er opnieuw technische problemen zijn vastgesteld bij dit type vliegtuig. Volgens de Amerikaanse vliegtuigbouwer gaat het alleen om toestellen die nog niet in gebruik zijn.


The Last of Us voorlopig nog niet voorbij: makers kondigen meerdere reeksen aan
16 Maart, 00:08 NU.NL - Film
Er komen meerdere nieuwe seizoenen aan van The Last of Us, vertellen de makers van de gameverfilming maandag in een interview met het Amerikaanse tijdschrift GQ. Een tweede reeks is al aangekondigd, maar makers Craig Mazin en Neil Druckmann laten weten dat ze het vervolgverhaal in meerdere vervolgseizoenen willen vertellen.


Google-dochter Wing toont bezorgdrones die meerdere bezorgingen per vlucht doen
10 Maart, 00:55 Tweakers
Alphabet heeft een inkijkje gegeven in de vorderingen van zijn Wing-subdivisie. Wings drones gaan in beperkte tests niet steeds terug naar een centraal punt, maar doen meerdere pick-ups bij bedrijven en bezorgingen klanten, waar dat nodig is.


Warner Bros. ontwikkelt meerdere nieuwe Lord of the Rings-films
25 Februari, 00:00 NU.NL - Film
De Lord of the Rings-filmreeks wordt uitgebreid, belooft filmproducent Warner Bros. donderdag tijdens een presentatie. Fans van de films kunnen de projecten in de komende jaren verwachten.


KNMI: morgenochtend code oranje in meerdere provincies door sneeuwbuien
20 Januari, 00:05 NOS nieuws

Het KNMI geeft voor morgenochtend voor Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant vanaf 08.00 uur code oranje uit vanwege sneeuwbuien. Voor Limburg geldt hetzelfde vanaf 10.00 uur. Er kan plaatselijk tot 5 centimeter per uur sneeuw vallen.

Vannacht en morgenochtend is er in het hele land, met uitzondering van de kuststrook, kans op gladheid door winterse buien of bevriezing van natte wegen. Op veel plaatsen zijn strooiploegen al de weg op gegaan.

Ook vanavond is het lokaal verraderlijk glad:

Het verkeer moet morgenochtend dus opnieuw rekening houden met de winterse omstandigheden. Wel zegt de ANWB dat de spits op vrijdag altijd minder heftig is dan op andere werkdagen.

Vanochtend was het vooral in het zuiden van het land door sneeuwval op veel plaatsen glad. Onder meer door ongelukken met vrachtwagens ontstonden er lange files. De ANWB, die de files op de snelwegen en provinciale wegen meet, meldde op het hoogtepunt rond 08.00 uur zo'n 800 kilometer file op snelwegen en provinciale wegen.
ONS OORDEEL. Meerdere achten bij swingend Antwerp
21 December 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Antwerp kwam swingend uit de WK-break en Standard was het slachtoffer: 4-0. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Great Old.
Vrouw die vermist was verwondt meerdere agenten op politiekantoor in Bilzen
19 December 2022, 00:01 HLN.BE
Op het politiekantoor van Bilzen heeft een vrouw zaterdagavond meerdere politieagenten aangevallen. De vrouw stond als vermist geseind en werd door de politie teruggevonden, maar op het politiekantoor liep het mis.


Meerdere Facebook-medewerkers ontslagen vanwege hulp aan hackers
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Meta, het moederbedrijf van Facebook, heeft het afgelopen jaar al 24 werknemers en freelancers ontslagen omdat ze hackers van binnenuit hadden geholpen. Sommige medewerkers kregen betaald om toegang tot accounts te geven, meldt The Wall Street Journal.


Challenger Pro League - Rode lantaarn Virton moet meerdere erkennen in Beerschot met 3-0
13 November 2022, 00:03 Skynet
Rode lantaarn Virton heeft zaterdagavond op de dertiende speeldag van de Challenger Pro League zijn meerdere moeten erkennen in Beerschot met 3-0.


16-jarige Rotterdammer zwaargewond door meerdere messteken
3 November 2022, 00:04 NOS nieuws

Bij een steekincident in Rotterdam is een 16-jarige jongen uit die stad zwaargewond geraakt. Volgens de politie ging aan het steekincident mogelijk een ruzie in een tram vooraf.

De politie vond de zwaargewonde jongen rond 18.00 uur op het Haringvliet in het stadscentrum. Hij had meerdere messteken. Het slachtoffer was aanspreekbaar toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Mogelijk onderweg naar ziekenhuis

Volgens de politie was het enige tijd onduidelijk waar het steekincident precies was gebeurd. Na onderzoek vermoedt de politie dat de jongen is gestoken bij de tramhalte op de kruising van de Oostzeedijk en de Avenue Concordia in de wijk Kralingen-Crooswijk.

De regionale omroep Rijnmond schrijft dat er rekening mee wordt gehouden dat het slachtoffer onderweg was naar het voormalige Havenziekenhuis voor medische hulp.

De politie is nog op zoek naar de verdachte en roept getuigen op zich te melden.
Meerdere lichtgewonden door tramongeluk in Rotterdam
28 Oktober 2022, 00:05 NOS nieuws

In Rotterdam zijn vanmiddag twee trams op elkaar gebotst. Volgens de politie zijn negen mensen lichtgewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Schiekade.

Getuigen zeggen tegen omroep Rijnmond dat de verwondingen van de slachtoffers uiteenlopen van glas in het gezicht tot botbreuken. De politie sprak eerder van twaalf tot twintig gewonden, maar heeft dat aantal nu naar beneden bijgesteld.

Volgens de politie zaten er twintig mensen in de twee trams, van wie er vier naar het ziekenhuis zijn gebracht. "Vijf gewonden zijn ter plaatse door ambulancemedewerkers behandeld", zegt een woordvoerder. "De rest kwamen met de schrik vrij of liep bijvoorbeeld een bult of schram op."

Ontspoorde trams

Volgens Rijnmond hebben de tramtoestellen elkaar bij de botsing uit de rails geduwd. Zij staan middels weer op het spoor. Hiervoor moest de stroom op het Hofplein worden uitgeschakeld, waardoor zeven tramlijnen enige tijd waren gestremd. Inmiddels zijn de beperkingen voorbij.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.
Netflix-abonnement met advertenties komt begin november naar meerdere landen
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Het Netflix-abonnement dat met advertenties ondersteund wordt, gaat 6,99 dollar per maand kosten in de VS. Het abonnement komt op 3 november uit in onder andere de VS, Duitsland, Frankrijk en het VK. De dienst toont vier tot vijf minuten aan reclame per uur.


Gakpo staat in belangstelling van meerdere clubs: 'Het worden hectische dagen'
29 Augustus 2022, 00:04 NU.NL - Sport
Cody Gakpo kon zondag na de 1-6 zege van PSV op Excelsior niet zeggen of hij volgende week nog bij de Eindhovenaren speelt. De 23-jarige aanvaller staat in de belangstelling van verschillende clubs, waaronder Manchester United.


Feest in Eskimofabriek stilgelegd op vraag van spoeddiensten: meerdere mensen onwel door combinatie hitte en druggebruik
16 Augustus 2022, 00:03 HLN.BE
De Gentse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een fuif stil laten leggen op aangeven van de spoeddiensten. Zij gaven aan dat verschillende mensen in het ziekenhuis waren beland door een combinatie van oververhitting en druggebruik.


Facebook experimenteert met meerdere profielen per gebruiker
18 Juli 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Bepaalde Facebook-gebruikers kunnen als onderdeel van een test meerdere profielen koppelen aan hun account. Ze kunnen tot vier extra profielen aanmaken. Die hoeven niet de echte naam of identiteit van een persoon te bevatten.


Kangoeroes Mechelen moet meerdere erkennen in Filou Oostende: 86-69
26 Mei 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de overwinning op het eigen veld ging Kangoeroes Mechelen kansloos onderuit in Oostende. Vanaf het eerste quarter moesten de Mechelaars achtervolgen in de derde finale van de play-offs basketbal. Als Oostende vrijdag wint in Mechelen, is het voor de elfde keer op rij kampioen.
Meerdere algoritmes van de overheid voldoen niet aan basiseisen
23 Mei 2022, 00:11 NU.NL - Tech
De algoritmes die door de Rijksoverheid worden gebruikt, voldoen lang niet altijd aan de basiseisen. Van de negen getoetste algoritmes voldeden er zes niet aan de eisen, meldt de Algemene Rekenkamer woensdag na onderzoek.


Meerdere slachtoffers bij schietpartij in Amerikaanse stad Buffalo
15 Mei 2022, 00:06 Skynet
In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietpartij in een supermarkt zaterdag meerdere mensen door kogels geraakt. Dat meldt de lokale politie via Twitter. De schutter zou intussen opgepakt zijn. Aan automobilisten en omwonenden wordt gevraagd om de omgeving van de supermarkt Tops Market aan Jefferson Avenue te mijden.


Meerdere slachtoffers bij schietpartij in Amerikaanse stad Buffalo
15 Mei 2022, 00:06 Skynet Buitenland
In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietpartij meerdere mensen door kogels geraakt. Dat meldt de lokale politie via Twitter. De schutter zou intussen opgepakt zijn. Aan automobilisten en omwonenden wordt gevraagd om de omgeving van de supermarkt Tops Market aan Jefferson Avenue te mijden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn