NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Meerdere

2News.be / Trefwoorden / Meerdere

Facebook experimenteert met meerdere profielen per gebruiker
18 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Bepaalde Facebook-gebruikers kunnen als onderdeel van een test meerdere profielen koppelen aan hun account. Ze kunnen tot vier extra profielen aanmaken. Die hoeven niet de echte naam of identiteit van een persoon te bevatten.


Kangoeroes Mechelen moet meerdere erkennen in Filou Oostende: 86-69
26 Mei, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de overwinning op het eigen veld ging Kangoeroes Mechelen kansloos onderuit in Oostende. Vanaf het eerste quarter moesten de Mechelaars achtervolgen in de derde finale van de play-offs basketbal. Als Oostende vrijdag wint in Mechelen, is het voor de elfde keer op rij kampioen.
Meerdere algoritmes van de overheid voldoen niet aan basiseisen
23 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
De algoritmes die door de Rijksoverheid worden gebruikt, voldoen lang niet altijd aan de basiseisen. Van de negen getoetste algoritmes voldeden er zes niet aan de eisen, meldt de Algemene Rekenkamer woensdag na onderzoek.


Meerdere slachtoffers bij schietpartij in Amerikaanse stad Buffalo
15 Mei, 00:06 Skynet
In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietpartij in een supermarkt zaterdag meerdere mensen door kogels geraakt. Dat meldt de lokale politie via Twitter. De schutter zou intussen opgepakt zijn. Aan automobilisten en omwonenden wordt gevraagd om de omgeving van de supermarkt Tops Market aan Jefferson Avenue te mijden.


Meerdere slachtoffers bij schietpartij in Amerikaanse stad Buffalo
15 Mei, 00:06 Skynet Buitenland
In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietpartij meerdere mensen door kogels geraakt. Dat meldt de lokale politie via Twitter. De schutter zou intussen opgepakt zijn. Aan automobilisten en omwonenden wordt gevraagd om de omgeving van de supermarkt Tops Market aan Jefferson Avenue te mijden.


Minstens een dode en meerdere gewonden bij treinongeluk in Oostenrijk
10 Mei, 00:00 HLN.BE
Bij een treinongeluk net buiten de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn volgens een woordvoerder van het Rode Kruis maandag een dode en meerdere gewonden gevallen, onder wie drie zwaargewonden. Zeker negen mensen liepen lichte verwondingen op. De trein ontspoorde en belandde deels naast de rails, zo is te zien op beelden van media uit het Alpenland. Twee wagons zijn gekanteld en liggen in het weiland naast het spoor.


Schipholdrukte lijkt door meerdere factoren dit weekend wel onder controle
9 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
De drukte op Schiphol door de meivakantie heeft zowel op zaterdag als op zondag tot nu toe niet tot problemen geleid. Dat zegt een woordvoerder van de luchthaven zondag tegen NU.nl. Extra personeel, minder passagiers en verplaatste vluchten hebben ervoor gezorgd dat de situatie op de luchthaven beheersbaar is. Wel moeten passagiers nog steeds rekenen op langere wachttijden.


Intel: laptops met Arc-gpu's verschijnen in komende weken in meerdere regio's
9 April, 00:01 Tweakers
Intel zegt dat in de komende weken fabrikanten in meerdere regio's laptops beschikbaar zullen hebben met Arc Alchemist-videokaarten. Eerder zei het bedrijf nog dat deze laptops pas tegen het einde van het huidige tweede kwartaal beschikbaar zouden komen.


VMware waarschuwt voor ernstige kwetsbaarheden in meerdere producten
8 April, 00:10 Techzine
VMware heeft klanten gewaarschuwd voor meerdere kwetsbaarheden in meerdere producten. Deze kwetsbaarheden zouden hackers kunnen gebruiken voor remote code execution (RCE)-aanvallen. De kwetsbaarheden treffen een reeks producten. Dit zijn onder meer VMware Workspace ONE Access (Access), VMware Identity Manager (vIDM), VMware vRealize Automation (vRA), VMware Cloud Foundation en VMware vRealize Suite Lifecycle Manager. VMware geeft […]


Profiel | Taylor Hawkins was meer dan alleen de drummer van Foo Fighters
Taylor Hawkins, die afgelopen weekend op vijftigjarige leeftijd overleed, stond vooral bekend als de drummer van Foo Fighters, maar zowel binnen de band als in andere projecten deed de muzikant nog veel meer. De vader van drie kinderen verzorgde zelf geregeld zangpartijen en was een geoefend liedjesschrijver.


De Belofte van Pisa wint meerdere prijzen bij Brits filmfestival
29 Januari, 00:10 NU.NL - Film
De Nederlandse film De Belofte van Pisa is in de prijzen gevallen op het Breaking TV Film Festival in Londen. De verfilming van het boek van Mano Bouzamour won de prijs voor beste film en Norbert ter Hall werd verkozen tot beste regisseur.


Meerdere steden zitten met oprukkende darkstores in hun maag
29 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Naast Amsterdam hebben ook andere grote gemeentes klachten gekregen over zogenoemde darkstores, de kleine distributiecentra van flitsbezorgers. Ook Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden laten aan NU.nl weten dezelfde klachten van buurtbewoners binnen te krijgen. Zij laten weten nog geen actie te ondernemen.


Coronavirus - Manifestaties tegen coronamaatregelen in meerdere Nederlandse steden
13 Januari, 00:03 Skynet
In meerdere Nederlandse steden is woensdagavond gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. De deelnemers liepen met lichtjes zoals fakkels en lampions door de straten van onder meer Utrecht, Sittard, Maastricht, Sneek en Roermond en eisten de opening van onder meer winkels en horeca.


Alienware toont concept voor streamen van pc-games naar meerdere schermen
7 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Computerbedrijf Alienware heeft maandag een concept onthuld voor een streamingapparaat genaamd Concept Nyx. Met het apparaat kan de gebruiker makkelijker overschakelen naar andere schermen in het huishouden. Zo kun je een spel op de pc spelen en vervolgens naadloos overschakelen naar een tv.


Onderzoeker vindt meerdere kwetsbaarheden in twee Netgear Nighthawk-routers
4 Januari, 00:02 Tweakers
Een beveiligingsonderzoeker heeft in totaal elf ernstige kwetsbaarheden ontdekt in recente firmwareupdates voor de Netgear Nighthawk-routers. De kwetsbaarheden zijn gepatcht door Netgear. Zo slaan de routers gebruikersnamen en wachtwoorden plaintext op.


Windows 11 rammelt aan meerdere kanten: automatische patch ontbreekt
6 November 2021, 00:06 Techzine
Gebruikers van Windows 11 ervaren problemen met diverse functies van het besturingssysteem. Microsoft wijdt de storing aan een verlopen certificaat. Update: op dit moment (5 november, 14:13) lijkt een Windows 11-update de problemen verholpen te hebben. Sinds 31 oktober zijn de nieuwe Snipping Tool, het touch-toetsenboord, emojitoetsenboord, startmenu, stembediening voor typen en de tipsectie nauwelijks […]


EU: Russische hackers vallen politici en journalisten aan in meerdere lidstaten
26 September 2021, 00:01 Tweakers
Meerdere EU-lidstaten zeggen dat onder meer politici en journalisten zijn gehackt door de Russische cybergroep Ghostwriter. Deze groep zou gelieerd zijn aan de Russische staat. De EU dringt er bij Rusland op aan met deze aanvallen te stoppen.


TikTok-ster Addison Rae tekent filmdeal met Netflix en krijgt meerdere rollen
15 September 2021, 00:09 NU.NL - Film
Netflix gaat in zee met TikTok-ster Addison Rae. Het streamingplatform heeft met de twintigjarige actrice een deal gesloten voor meerdere rollen in films en series, meldt Variety woensdag.


Hackers probeerden meerdere keren in te breken bij Gelre ziekenhuizen
18 Augustus 2021, 00:08 NU.NL - Tech
In de afgelopen drie weken zijn er meerdere pogingen gedaan om in te breken in de computersystemen van Gelre ziekenhuizen. Dit schrijft de organisatie, die vestigingen in Apeldoorn en Zutphen heeft, maandag op haar website. Het is nog niet bekend wie achter de reeks aanvallen zit.


Apple gaat alleen misbruikbeelden scannen die in meerdere landen zijn gemarkeerd
15 Augustus 2021, 00:00 Tweakers
Apple reageert deze week op kritiek op zijn plannen om iCloud te scannen voor foto's van kindermisbruik. Het bedrijf laat onder andere weten dat het alleen afbeeldingen gaat markeren die in minimaal twee verschillende databases voor kinderveiligheid voorkomen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn