NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Mechelen

2News.be / Trefwoorden / Mechelen

KV Mechelen met een slecht gevoel de winterstop in: Malinwa verliest in Charleroi, dat belangrijke zege boekt
28 December 2023, 00:57 HLN.BE
KV Mechelen heeft de goede lijn van tegen Standard niet kunnen doortrekken. Op Mambourg ging het met 3-1 ten onder tegen Charleroi. Na een halfuur stond Malinwa al 2-0 achter. Bassette zorgde nog voor de aansluitingstreffer en was nog dicht bij de gelijkmaker, maar Koffi redde. In de slotminuut maakte Zorgane er 3-1 van.


CSI-W-jumping Mechelen - Thibault Philippaerts wint Zangersheide Sires
28 December 2023, 00:10 Skynet
Thibault Philippaerts heeft woensdag op de tweede dag van de Jumping van Mechelen de Zangersheide Sires of the World, een exclusieve competitie voor hengsten van 8 jaar en ouder gewonnen. Deze internationale rubriek werd gesprongen met barrage, waarin negen hengsten werden toegelaten nadat ze een foutloos basisparcours sprongen.


Jupiler Pro League - Charleroi houdt de punten thuis tegen KV Mechelen
28 December 2023, 00:08 Skynet
Sporting Charleroi heeft woensdag het voetbaljaar 2023 afgesloten met een 3-1 overwinning tegen KV Mechelen. Adem Zorgane (3. en 90.+9) en Youssuf Sylla (28.) zorgden voor de goals bij de Henegouwers, Mechelen kwam niet verder dan de tegentreffer van Norman Bassette (66.). Charleroi klimt door de zege naar een veilige twaalfde plaats, met 21 punten, op een puntje van nummer tien KV Mechelen.


Montpellier plaatst zich voor achtste finales van de EuroCup, Mechelen en Braine zijn uitgeschakeld
21 December 2023, 00:01 Skynet
Het Franse Montpellier van Kyara Linskens heeft zich woensdagavond geplaatst voor de achtste finales van de EuroCup basket voor vrouwenteams. Montpellier boog tegen het Tsjechische Brno een 71-63 achterstand uit de heenwedstrijd om en won in eigen huis met maar liefst 89-59.


Jupiler Pro League - KV Mechelen komt naast Standard na zege tegen tien Luikenaars
21 December 2023, 00:01 Skynet
KV Mechelen heeft woensdagavond het tweede duel van de negentiende speeldag in de Jupiler Pro League met 3-0 (rust: 1-0) gewonnen van Standard.


FIBA EuroCup (v) - Mechelen wint zijn heenmatch in zestiende finales, Namen gaat onderuit
15 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Kangoeroes Mechelen heeft donderdag een 75-70 overwinning geboekt tegen het Spaanse Gernika in de heenwedstrijd van de zestiende finales van de EuroCup basketbal voor vrouwenteams. Namen van zijn kant ging met 79-73 de boot in bij het Italiaanse Dinamo Sassari.


EuroCup basket (v) - Kangoeroes Mechelen eindigt op tweede plaats in groep E, Namen winnaar in groep G
1 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Nadat ze al langer zeker waren van de kwalificatie voor de eerste ronde van de play-offs, heeft Belgisch landskampioen Kangoeroes Mechelen de groepsfase van de EuroCup in het vrouwenbasket donderdagavond afgesloten met een 88-72 zege tegen het Slowaakse Banska Bystrica, de rode lantaarn. Daarmee eindigen ze na zes speeldagen op de tweede plaats in groep E, na groepswinnaar Besiktas.


Steven Defour en KV Mechelen uit elkaar, ex-Rode Duivel gaf zelf aan dat club best andere koers vaart
3 November 2023, 00:02 HLN.BE
Dan toch een ontslag. Steven Defour (35) is geen trainer meer van KV Mechelen. ?Iedereen heeft het belang van de club op de eerste plek gezet, Steven in het bijzonder?, klonk het bij de club. T2 Fred Vanderbiest neemt voorlopig over, de zoektocht naar een nieuwe T1 is gestart.


Croky Cup - Eerstenationaler Knokke troeft KV Mechelen af na penalty's in 1/16e finales
1 November 2023, 00:04 Skynet
Eerstenationaler Knokke heeft dinsdagavond in de zestiende finales van de Croky Cup voor een stunt gezorgd door KV Mechelen, de verliezend bekerfinalist van vorig jaar, na strafschoppen uit het toernooi te knikkeren. De penalty's draaiden uit op 5-4 in het voordeel van de West-Vlamingen, nadat het na 120 minuten 1-1 stond.


BNXT League - Mechelen wint in Leuven
1 November 2023, 00:04 Skynet
Mechelen heeft dinsdag zijn zevende wedstrijd van het reguliere seizoen in de BNXT League, de grensoverschrijdende Belgisch-Nederlandse basketcompetitie, gewonnen. De Kangoeroes versloegen op bezoek in de Leuvense SportOase de Bears met 73-84 (rust: 40-40).


Kangoeroes Mechelen wint vlot in Slovakije
26 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Op de derde speeldag in groep E van de EuroCup vrouwenbasketbal heeft Mechelen woensdag een erg vlotte 60-96 overwinning geboekt bij het Slovaakse Slavia Banska Bystrica. Bij de rust was het al 26-60, na het derde kwart 39-82.


Elias Cobbaut keert terug naar KV Mechelen
6 September 2023, 00:01 Skynet Sport
KV Mechelen heeft in het slot van de zomermercato Elias Cobbaut dinsdag opnieuw aan zich gebonden. De verdediger wordt gehuurd van de Italiaanse tweedeklasser Parma. Malinwa bedong ook een aankoopoptie.


Jupiler Pro League - KV Mechelen stuurt Alec Van Hoorenbeeck op uitleenbasis naar Nederlandse FC Twente
16 Augustus 2023, 00:01 Skynet Sport
KV Mechelen heeft (tijdelijk) afscheid genomen van Alec Van Hoorenbeeck. De centrale verdediger wordt uitgeleend aan FC Twente, zo geraakte dinsdagavond bekend. De Nederlanders hebben ook een aankoopoptie bedongen.


OH Leuven, KV Mechelen en KV Kortrijk winnen vlot, Eupen laat zich verrassen door FC Luik
25 Juni 2023, 00:04 Skynet Belgie
In de loop van zaterdag stonden heel wat oefenwedstrijden met Belgische eersteklassers op het programma. OH Leuven, KV Mechelen en KV Kortrijk zegevierden met gemak, terwijl Eupen in de val liep tegen FC Luik.


BNXT League - Mechelen maakt gelijk tegen Oostende, ook Antwerp komt op 1-1 tegen Limburg United
13 Mei 2023, 00:02 Skynet
Mechelen, dat Oostende met 73-70 versloeg, en Antwerp, dat met 50-62 won van Limburg United, zijn vrijdag in de halve finales van de Belgische play-offs van de BNXT League, het Belgisch-Nederlands basketkampioenschap, op 1-1 gekomen in hun confrontatie.


BNXT League - Limburg United schakelt Charleroi uit in nationale play-offs, Leuven komt naast Mechelen
6 Mei 2023, 00:02 Skynet
Limburg United heeft zich vrijdag geplaatst voor de halve finales van de nationale play-offs in de BNXT League basketbal. De Limburgers smeerden Charleroi een tweede nederlaag aan. Het werd 77-83. Het eerste duel had Limburg United met 81-71 gewonnen.


Treinverkeer tussen Mechelen en Dendermonde onderbroken na aanrijding met auto
29 April 2023, 00:02 Skynet
Het spoorverkeer tussen Mechelen en Dendermonde is vrijdagavond sinds iets voor 22 uur in beide richtingen onderbroken, als gevolg van een aanrijding tussen een trein en een auto. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel.


Ondanks puntenverlies bij KV Mechelen blijft AA Gent in pole voor plaats in Champions? play-offs
17 April 2023, 00:02 HLN.BE
AA Gent mag zich gelukkig prijzen dat ook Club puntenverlies leed. De Buffalo?s kwamen niet verder dan een 1-1-gelijkspel in Mechelen. Status quo dus in de strijd om de vierde plek.


BASKET ACTUA. Kangoeroes Mechelen en Castors Braine naar finale play-offs vrouwen * Antwerp Giants blijft ongeslagen en wordt alleen leider
17 April 2023, 00:01 HLN.BE
Kangoeroes Mechelen en Castors Braine staan voor het tweede jaar in de finale van Top Division Women. Beide ploegen hadden voldoende aan een sweep. * Verrassende eerste nederlaag voor Kangoeroes Mechelen, dat zich zwaar benadeeld voelde bij de scheidsrechtelijke beslissingen. Het verloor van Zwolle met 84-81. * Antwerp Giants blijft ongeslagen in de Elite Gold: 68-87 tegen Leeuwarden. Het komt alleen aan de leiding.


Jupiler Pro League - Kortrijk en Eupen komen niet verder dan 0-0 draw, Leuven geeft Mechelen een pak slaag
9 April 2023, 00:04 Skynet Belgie
De degradatiekraker tussen Kortrijk en Eupen in de Jupiler Pro League leverde zaterdag geen winnaar op. Beide ploegen kwamen niet tot scoren in het Guldensporenstadion. OH Leuven gaf KV Mechelen intussen een pandoering aan Den Dreef: 4-1.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn