NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Masters

2News.be / Trefwoorden / Masters

Walkenhorst Motorsport naar ADAC GT Masters
18 Februari, 00:00 Autosport
Walkenhorst Motorsport dat deze winter de overstap van BMW naar Aston Martin maakte, liet weten dat het naast de GT World Challenge Europe ook de ADAC GT Masters zal betwisten. Het team, dat in de serie zijn debuut maakt, zet er twee Aston Martin?s Vantage GT3 EVO in.

Lees meer: Walkenhorst Motorsport naar ADAC GT Masters


Van Gerwen ziek van verlies in finale Masters: 'Dan laat ik mezelf in de steek'
6 Februari, 00:05 NU.NL - Sport
Michael van Gerwen baalt stevig van zijn nederlaag tegen Stephen Bunting in de finale van The Masters. De 34-jarige Brabander zei zondag na afloop dat hij niet in een geweldige vorm steekt.


Masters snooker - Ronnie O'Sullivan wint ook Masters achtste keer
15 Januari, 00:01 Skynet
's Werelds nummer een Ronnie O'Sullivan heeft zondag in het Alexandra Palace van Londen een achtste keer het Masters op zijn palmares gebracht, goed voor zijn 23e Triple Crown. In de finale nam de 48-jarige Engelsman met 10-7 de maat van zijn landgenoot Ali Carter (WS-10).


Masters snooker - Titelverdediger Judd Trump redt nipt zijn vel tegen Kyren Wilson
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Titelverdediger Judd Trump (WS-2) heeft zich dinsdag in het Alexandra Palace van Londen voor de kwartfinales van het Masters geplaatst. Dat gebeurde wel met de hakken over de sloot. De 34-jarige Engelsman versloeg zijn landgenoot Kyren Wlson (WS-9) met het kleinste verschil: 6-5.


ADAC GT Masters in 2024 naar het circuit van Spa-Francorchamps
24 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Nu de ADAC vanaf dit jaar de organisatie van de DTM overnam, raakte de ADAC GT Masters wat in de vergetelheid. Beide kampioenschappen richten zich op GT3 wagens, maar de gerenommeerde teams kozen toch voor de DTM. De ADAC wil de ADAC GT Masters terug in belang laten winnen door een GT piramide op te zetten met de DTM als top met daaronder de ADAC GT Masters en het ADAC GT4 kampioenschap. Op de kalender voor 2024 van de ADAC GT Masters prijkt ook het circuit van Spa-Francorchamps.

Lees meer: ADAC GT Masters in 2024 naar het circuit van Spa-Francorchamps


Challenger 3x3 Doha - Antwerp verliest in Qatar finale van Amsterdam maar verovert ticket voor Manama Masters
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Antwerp TOPdesk heeft het Challengertoernooi 3x3 basket in het Qatarese Al Bidda Park (Doha) net niet kunnen winnen. Het Belgische team verloor de finale tegen de Nederlandse buren van Amsterdam.


Matthias Casse kijkt met goed gevoel uit naar de Masters judo: "Ik voel me top"
2 Augustus 2023, 00:04 Skynet Belgie
Komend weekend staan in de Hongaarse hoofdstad Boedapest de Masters in het judo op het programma. Het Belgische speerpunt, Matthias Casse, blikte maandag vooruit naar de competitie. De 26-jarige Antwerpenaar is na twee trainingsstages naar eigen zeggen helemaal klaar.


Golfer Luiten grijpt ook op Britse Masters naast eerste titel sinds 2018
3 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Joost Luiten is er zondag niet in geslaagd om zijn eerste titel op de Europese Tour sinds 2018 te veroveren. De Nederlandse golfer verspeelde op de slotdag van de Britse Masters zijn leidende positie.


Toeschouwers moeten bij golftoernooi Masters vluchten voor vallende bomen
9 April 2023, 00:08 NU.NL - Sport
De tweede dag van het golftoernooi The Masters is in de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) onderbroken vanwege slecht weer. Door de harde wind vielen er bomen op de beroemde golfbanen van The Augusta National Golf Club in de Amerikaanse staat Georgia.


Masters golf - Thomas Pieters haalt nipt de cut
9 April 2023, 00:04 Skynet Belgie
Thomas Pieters heeft zich met een tweede ronde van 73 slagen nipt kunnen plaatsen voor de finaleronden op The Masters, die plaatsvindt op de Augusta National golfbaan in de Amerikaanse staat Georgia.


Elise Mertens verslaat Parks en ontmoet Kasatkina in tweede ronde van het Masters in Maimi
22 Maart 2023, 00:03 Skynet
Elise Mertens (WTA 39) heeft zich dinsdag geplaatst voor de tweede ronde (1/32e finales) van het WTA1000-toernooi in Miami (hard/8,8 miljoen dollar).


Ongevaccineerde Djokovic vraagt VS toch om toegang voor Masters-toernooien
12 Februari 2023, 00:09 NU.NL - Sport
Novak Djokovic heeft een verzoek ingediend om volgende maand de Verenigde Staten in te mogen, zodat hij de Masters-toernooien van Indian Wells en Miami kan spelen. De winnaar van de laatste editie van de Australian Open is niet gevaccineerd en mag daarom in principe het land niet in.


German Masters snooker - Ali Carter tweede keer winnaar in Berlijn
6 Februari 2023, 00:44 Skynet
De 43-jarige Engelsman Ali Carter heeft zondag in Berlijn een tweede keer het German Masters snooker op zijn palmares gebracht In de finale versloeg hij zijn landgenoot Tom Ford met 10-3.


German Masters snooker - Ali Carter tweede keer winnaar in Berlijn
6 Februari 2023, 00:44 Skynet
De 43-jarige Engelsman Ali Carter heeft zondag in Berlijn een tweede keer het German Masters snooker op zijn palmares gebracht In de finale versloeg hij zijn landgenoot Tom Ford met 10-3.


ADAC GT Masters behoudt dan toch originele format
28 Januari 2023, 00:05 Autosport
Toen in december bekend raakte dat de DTM overgenomen werd door de ADAC, werden er tevens radicale wijzigingen doorgevoerd in de ADAC GT Masters. Zo zou deze serie omgedoopt worden naar de DTM Endurance en zouden de GT3's de baan delen met LMP3's. Met de nadruk op zou, want vandaag maakte de Duitse organisator bekend toch terug te keren naar het originele format dat al zestien jaar stand houdt. Al zal er toch een kleine, maar toch belangrijke wijziging doorgevoerd worden.

Lees meer: ADAC GT Masters behoudt dan toch originele format


Masters snooker - Mark Williams en Judd Trump spelen finale
15 Januari 2023, 00:00 Skynet Sport
De Welshman Mark Williams en de Engelsman Judd Trump hebben zich geplaatst voor de finale van het Masters snookertoernooi (817.000 euro), dat plaatsvindt in het Londense Alexandra Palace.


Opnieuw een Kalmthoutse Pauwels wereldkampioen: Dries Pauwels wint WK veldrijden in Engeland bij Masters
8 December 2022, 00:11 Gazet v. Antwerpen

Kalmthout heeft er alweer een wereldkampioen bij, en alweer iemand van de Pauwels-dynastie. Dries Pauwels werd in Engeland wereldkampioen Veldrijden bij de Masters tussen 35-39 jaar. ?Ik kwam hier trainen als manneke van 8 jaar, nu sta ik haar als wereldkampioen. Wie had dat gedacht?, klinkt het.




Masters snooker - Luca Brecel treft Ronnie O'Sullivan in eerste ronde
27 November 2022, 00:02 Skynet
Zaterdag werd de loting voor het 49e Masters snooker uitgevoerd. Voor Luca Brecel (WS-11) kwam meteen de zwaarst mogelijke tegenstander uit de bus. De 27-jarige Limburger neemt het in de eerste ronde op tegen 's werelds nummer een Ronnie O'Sullivan.


Walkenhorst Motorsport maakt overstap naar ADAC GT Masters
19 November 2022, 00:03 Autosport
De laatste twee seizoenen kwam Walkenhorst Motorsport uit in de DTM maar volgend jaar maakt het team de overstap naar de ADAC GT Masters. Met welke rijders wordt pas later bekend gemaakt.

Lees meer: Walkenhorst Motorsport maakt overstap naar ADAC GT Masters


DP World Tour - Jordan Smith triomfeert in Portugal Masters met nieuw European Tour-record
31 Oktober 2022, 00:03 Skynet
Met een slotronde van 63 slagen heeft de Engelsman Jordan Smith zondag de Portugal Masters (DP World Tour/2 miljoen dollar) op zijn palmares bijgeschreven.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn