NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Marokko

2News.be / Trefwoorden / Marokko

?Wil je Marokko helpen? Kom dan naar hier op reis?
16 September, 00:00 De Tijd
22:23 Wie een week na de aardbeving door het zuiden van Marokko trekt, voelt er een bevreemdende mengeling van radeloosheid en hoop. Radeloosheid bij bewoners die zich in de steek gelaten voelen. Maar ook h...


Dodental aardbeving Marokko stijgt tot 2.946 - Italiaanse ?toeristen? zorgen als hulpverleners voor ophef
14 September, 00:01 HLN.BE
Een groepje Italianen dat naar het rampgebied in Marokko is gegaan om te helpen, heeft volgens de pers tot wrijving tussen beide landen geleid. Rome zou hen volgens Italiaanse en Marokkaanse media hebben verzocht het land te verlaten na klachten uit Rabat. Woensdagavond laat meldt het Marokkaanse persbureau ?MAP? nog dat er zeker 2.946 mensen zijn omgekomen en 5.674 personen gewond zijn geraakt door de aardbeving.


Marokko wint oefenduel op emotionele avond in Frankrijk
13 September, 00:06 NU.NL - Sport
Marokko heeft dinsdag op een beladen avond in Frankrijk gewonnen van Burkina Faso. Azzedine Ounahi zorgde voor de enige treffer in het oefenduel dat in het teken stond van de aardbeving in Marokko.


Aardbeving Marokko - Dodentol loopt nog verder op tot 2.862
12 September, 00:03 Skynet
In Marokko is de dodentol na de aardbeving van vrijdag verder opgelopen. Volgens een nieuwe balans van het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken maandag zijn nu al 2.862 doden en 2.562 gewonden geteld. Een eerdere balans maakte melding van 2.681 doden en 2.501 gewonden.


Marokko getroffen door aardbeving van 6,9
9 September, 00:01 NOS nieuws

In het zuiden van Marokko is een aardbeving geweest met een kracht van 6,9. De beving was even na 23.00 uur lokale tijd. Het epicentrum lag in het Atlasgebergte, tussen Marrakech en Agadir.

Er zijn vooralsnog geen berichten over gewonden. Op eerste beelden op sociale media is wel schade aan gebouwen te zien. Ook is te zien dat veel mensen naar buiten zijn gevlucht.

De aardschokken waren te voelen in een groot deel van het land. Zo gingen ook in Casablanca en de hoofdstad Rabat, zo'n 400 kilometer ten noorden van het epicentrum, mensen naar buiten.

Zware aardbevingen zijn relatief zeldzaam in Marokko.
Frankrijk maakt met overtuigende zege einde aan verrassend WK-debuut Marokko
9 Augustus, 00:06 NU.NL - Sport
Frankrijk heeft zich dinsdag als laatste land geplaatst voor de kwartfinales van het WK voetbal. Dankzij een ijzersterke start wonnen 'Les Bleues' overtuigend van de verrassende debutant Marokko: 4-0.


Imam Iquioussen teruggestuurd naar Marokko
14 Januari, 00:05 Skynet
De haatprekende imam Hassan Iquioussen is vrijdag teruggestuurd naar Marokko. Dat heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor gemeld.


Borrell eist "nultolerantie" in corruptiezaak Europees Parlement bij bezoek aan Marokko
8 Januari, 02:25 Skynet Economie
Josep Borrell, de hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlands beleid, heeft tijdens een bezoek aan Rabat gewaarschuwd dat "er geen straffeloosheid kan zijn" in het corruptieschandaal dat vorige maand losbarstte in het Europees Parlement en waarbij ook Marokko betrokken zou zijn.


WK handbal - Red Wolves verslaan na Marokko ook Iran in voorbereiding
6 Januari, 00:02 Skynet Belgie
De Belgische handbalmannen hebben daags na de 30-28 zege tegen Marokko ook Iran verslagen met 35-31 op het Nieuwjaarstoernooi in het Poolse Katowice. De Red Wolves bereiden zich voor op het WK handbal in Zweden en Polen (11-29 januari). Morgen/vrijdag nemen ze het nog op tegen Polen.


WK handbal - Red Wolves kloppen Marokko in voorbereidingswedstrijd met 30-28
5 Januari, 00:05 Skynet
De Belgische handbalmannen bereiden zich de komende dagen op het Nieuwjaarstoernooi in het Poolse Katowice voor op het WK handbal in Zweden en Polen (11-29 januari). Woensdag wonnen de Red Wolves van Marokko met 30-28. De komende dagen nemen ze het ook nog op tegen Iran en Polen.


18 December 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Trots overheerst bij Marokko na WK: 'Door ons mogen kinderen weer dromen'
18 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Bij de Marokkaanse selectie zal teleurstelling snel plaatsmaken voor trots na de vierde plek op het WK voetbal in Qatar. Dat denken bondscoach Walid Regragui en revelatie Sofyan Amrabat na de verloren strijd om de derde plek.


Omkoopschandaal Europees Parlement dijt uit naar Marokko: ?Panzeri praatte met echtgenote over vakantie van 100.000 euro?
14 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Qatar zou niet het enige land zijn dat de groep rond het Italiaanse ex-Europarlementslid Pier Antonio Panzeri en de Griekse ex-vicevoorzitter van het Europees Parlement, Eva Kaili, met geld heeft gesmeerd. Ook Marokko komt in beeld.
Amrabat in tranen na 'verdiende' zege Marokko: 'Dit had ik niet durven dromen'
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Sofyan Amrabat kon nauwelijks geloven dat Marokko zaterdag de halve finales heeft bereikt op het WK voetbal in Qatar ten koste van Portugal. De middenvelder was na afloop van de 1-0-overwinning lyrisch over de teamspirit bij de Afrikaanse ploeg.


Marokko-coach Regragui trots na nieuwe stunt: 'Deze zege is voor heel Afrika'
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Coach Walid Regragui is trots dat Marokko zaterdag als eerste Afrikaanse land ooit zich heeft geplaatst voor de halve finale van het WK voetbal. De trainer zei na afloop van de 1-0-zege op Portugal dat de overwinning voor het hele continent geldt.


In beeld | Bekijk de 20 mooiste foto's van de stunt van Marokko tegen Portugal
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Marokko zorgde zaterdag voor een nieuwe stunt op het WK voetbal in Qatar door Portugal in de kwartfinales uit te schakelen. De 'Leeuwen van de Atlas' wonnen met 1-0 en waren na afloop uitzinnig van vreugde. Bekijk hier de twintig mooiste foto's van het duel in Doha.


Marokko schrijft geschiedenis: nog nooit kwam een Afrikaans land zo ver op WK
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Marokko heeft zaterdag geschiedenis geschreven met een plek in de halve finales op het WK voetbal in Qatar. Nog nooit eerder wist een Afrikaans land zo ver te komen op een mondiale eindronde.


Stuntploeg Marokko schakelt ook Portugal uit en staat in halve finales WK
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Het sprookje van Marokko op het WK voetbal in Qatar blijft voortduren. 'De Leeuwen van de Atlas' wonnen zaterdag ook van Portugal in de kwartfinales (1-0) en zijn de eerste halvefinalist uit Afrika in de 92-jarige historie van het WK. In de halve eindstrijd treft Marokko wereldkampioen Frankrijk.


Frankrijk klopt Engeland in spektakelstuk en treft Marokko in halve finales WK
11 December 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Frankrijk heeft zich zaterdag geplaatst voor de halve finales van het WK voetbal in Qatar. De titelverdediger was bij de laatste acht in een spektakelstuk met 1-2 te sterk voor Engeland en speelt tegen Marokko voor een plek in de eindstrijd.


LIVE (16u). Kan Marokko ook stunten tegen Spanje en voor eerst kwartfinale op WK halen?
6 December 2022, 00:00 HLN.BE
? Achtste finale ? Marokko voor eerst in kwartfinale op WK? ? Aftrap: 16 uur ? Education City Stadium

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn