NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Mario


Succesvolle Super Mario-film krijgt vervolg dat in april 2026 moet uitkomen
12 Maart, 00:10 NU.NL - Film
De opvolger van The Super Mario Bros. Movie komt in april 2026 uit. Dat werd zondag bekendgemaakt op Mario Day, de dag waarop fans van de fictieve loodgieter hun favoriete gamepersonage vieren.


Na Super Mario krijgt ook game The Legend of Zelda een bioscoopfilm
9 November 2023, 00:06 NU.NL - Film
De populaire videogame The Legend of Zelda wordt verfilmd. Filmproducent Sony en Zelda-maker Nintendo slaan de handen ineen voor de liveactionfilm.


Nintendo blijft flink profiteren van nieuwe Zelda en de Mario-film
9 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Nintendo verdient veel geld aan de Super Mario Bros. Movie. Ook de vraag naar het spel The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom blijft groot. Het succes van deze titels zorgde voor meer verkopen van games en Switch-consoles.


Nintendo vindt na dertig jaar nieuwe stem voor Mario en Luigi
19 Oktober 2023, 00:09 NU.NL - Film
Nintendo heeft na dertig jaar een nieuwe stem gevonden voor de personages van Mario en Luigi in de games en films. Kevin Afghani doet voortaan uitspraken als "It's-a me, Mario" en "Mamma mia".


Stemacteur Kevin Afghani is de nieuwe stem van Super Mario
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
De Amerikaanse stemacteur Kevin Afghani is de nieuwe stem van Mario in de volgende Super Mario-games. Afghani vervangt de 67-jarige Charles Martinet en zal in de eerstvolgende Super Mario-game te horen zijn als Mario en Luigi.


Legoset gebaseerd op Piranha Plant uit Super Mario-games kost 65 euro
24 September 2023, 00:02 Tweakers
Nintendo en LEGO komen met een bouwset die is gebaseerd op de Piranha Plant-vijand uit de Super Mario-games. De set is bedoeld voor volwassenen, bevat 540 onderdelen en is 23 centimeter lang. Het legopakket moet op 6 november beschikbaar komen en kost 65 euro.


Iconische stem van It's-a me, Mario en Mamma mia stopt bij Nintendo
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De iconische uitspraken "It's-a me, Mario" en "Mamma mia" in Super Mario zullen binnenkort wellicht anders klinken. De stem achter Mario, Charles Martinet, houdt er namelijk mee op.


Super Mario-film en nieuwe Zelda-game bezorgen Nintendo een recordwinst
9 Augustus 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Nintendo maakte nog nooit zoveel winst als in het afgelopen kwartaal. Het Japanse bedrijf scoorde volop met The Super Mario Bros. Movie en het populaire spel The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.


Nintendo behaalt recordwinst dankzij nieuwste Zelda-game, Switch en Mario-film
6 Augustus 2023, 00:02 Tweakers
Nintendo heeft het afgelopen kwartaal een recordwinst van omgerekend bijna 1,19 miljard euro behaald. Dit schrijft het Japanse bedrijf onder meer toe aan het succes van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch en de film The Super Mario Bros. Movie.


Mario Engels keert bij Heracles terug in Eredivisie na kort Japans avontuur
20 Juli 2023, 00:01 NU.NL - Sport
Mario Engels keert bij Heracles Almelo terug op de Nederlandse velden. De aanvaller komt transfervrij over van het Japanse Tokyo Verdy en tekent bij de promovendus een contract tot medio 2025.


Nintendo brengt 2d-game Super Mario Bros Wonder in oktober uit voor Switch
22 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Nintendo komt met een nieuwe 2d-Mario-game aan. Super Mario Bros Wonder betreft een traditionele sidescrollinggame en krijgt onder meer nieuwe power-ups en 'wonderbloemen'. De titel verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch.


Mario Kart 8 Deluxe-uitbreidingspas krijgt nieuwe personages en badkamercircuit
22 Juni 2023, 00:00 Tweakers
Nintendo brengt binnenkort de vijfde 'lading' van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass-dlc uit. De racegame krijgt onder meer drie nieuwe personages en een geheel nieuw circuit. Wave 5 verschijnt deze zomer, maar er is nog geen concrete releasedatum bekend.


Mario Coppens stopt na acht jaar als voorzitter liberale vakbond
10 Juni 2023, 00:04 Skynet Economie
De liberale vakbond ACLVB krijgt eind dit jaar een nieuwe voorzitter. De enige kandidaat is Gert Truyens, nu nog Vlaams Gewestsecretaris. Dat meldt de vakbond vrijdag.


Apple koopt start-up die AR-headsets leverde voor Mario Kart in Nintendo World
8 Juni 2023, 00:00 Tweakers
Apple heeft de Amerikaanse start-up Mira gekocht. Het bedrijf is vooral bekend vanwege het leveren van de headsets voor de Mario Kart-achtbaan in Nintendo World. Daarnaast levert Mira aan het Amerikaanse leger.


Super Mario-film levert nu al meeste geld op van alle gameverfilmingen
16 April 2023, 00:07 NU.NL - Film
The Super Mario Bros. Movie heeft nu al het meest opgebracht van alle gameverfilmingen die ooit gemaakt zijn. Dat meldt de Amerikaanse filmwebsite Variety vrijdag. De film over het Nintendo-personage Mario bracht tot nu toe al ruim 500 miljoen dollar (ruim 450 miljoen euro) op.


The Super Mario Bros. Movie breekt omzetrecords in eerste dagen
10 April 2023, 00:01 HLN.BE
The Super Mario Bros. Movie heeft in de eerste dagen na release wereldwijd meer dan 377 miljoen dollar (306,5 miljoen euro) opgebracht. De animatiefilm over het bekende Nintendo-personage Mario heeft daarmee volgens Amerikaanse media meerdere records verbroken.


Miyamoto: toekomstige Mario-games komen niet primair uit voor smartphones
6 April 2023, 00:02 Tweakers
Toekomstige Super Mario-games komen niet primair naar smartphones, zo zegt Shigeru Miyamoto, de bedenker van het karakter. Nintendo heeft het geprobeerd met smartphonegames met Mario, maar het werkte minder goed dan op eigen platforms.


Nintendo toont nieuwe trailer The Super Mario Bros. Movie
13 Maart 2023, 00:01 Tweakers
Nintendo heeft een nieuwe trailer getoond van The Super Mario Bros. Movie. Daarin is ook weer de stem van acteur Chris Pratt te horen als de bekende Italiaanse loodgieter. De film is vanaf 5 april te zien in Nederlandse bioscopen.


Mario Kart 8 Deluxe-uitbreidingspas krijgt vijf nieuwe personages
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Mario Kart 8 Deluxe krijgt de komende maanden vijf nieuwe personages als onderdeel van de Booster Course Pass-uitbreiding. Daarnaast is vanaf donderdag de vierde dlc-lading voor die uitbreidingspas beschikbaar, met acht nieuwe circuits.


Mario Kart 8 Deluxe-uitbreidingspas krijgt vijf nieuwe personages
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Mario Kart 8 Deluxe krijgt de komende maanden vijf nieuwe personages als onderdeel van de Booster Course Pass-uitbreiding. Daarnaast is vanaf donderdag de vierde dlc-lading voor die uitbreidingspas beschikbaar, met acht nieuwe circuits.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn