NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mannen

2News.be / Trefwoorden / Mannen

K3 blijft meidengroep: laatste mannen in zoektocht naar vervanger uitgeschakeld
25 November, 00:04 NU.NL - Muziek
De vervanger van Klaasje Meijer in K3 wordt geen man. In de halve finale van het televisieprogramma K2 zoekt K3 moesten de laatste zangers die nog in de race waren het veld ruimen, melden Belgische media.


Ook bij BRIT Awards geen onderscheid meer tussen mannen en vrouwen
25 November, 00:04 NU.NL - Muziek
De BRIT Awards worden genderneutraal. De organisatie van de belangrijkste muziekprijzen van het Verenigd Koninkrijk heeft maandag bekendgemaakt dat vanaf volgend jaar geen onderscheid meer zal worden gemaakt tussen prijzen voor mannen en vrouwen.


Rechter pleit twee mannen vrij voor moord op burgerrechtenactivist Malcolm X
19 November, 00:00 HLN.BE
Een rechter in New York heeft twee Afro-Amerikanen vrijgepleit die meer dan 50 jaar geleden veroordeeld werden voor de moord op Malcolm X, de bekende activist die in de jaren 60 opkwam voor de burgerrechten van Afro-Amerikanen. Hij werd op 21 februari 1965 doodgeschoten tijdens een speech in New York. Er werden toen drie personen opgepakt, Muhammad Aziz, Khalil Islam en Mujahid Abdul Halim. De drie werden in maart 1966 veroordeeld voor moord.


17 mannen vervolgd voor betaalde seks met minderjarig meisje Eindhoven
14 November, 00:05 NOS nieuws

Het Openbaar Ministerie gaat zeventien mannen vervolgen die zouden hebben betaald voor seks met een 16-jarig meisje. Ze komt uit de buurt van Eindhoven. Het is de grootste zedenzaak die aan het licht is gekomen sinds de Valkenburgse zedenzaak uit 2015.

De klanten worden beschuldigd van seks met een minderjarige prostituee. Dat is strafbaar, ook als ze niet wisten dat het meisje nog geen 18 jaar was, benadrukt het OM.

Het meisje van 16 had drie verschillende chauffeurs, die haar naar hotels in onder meer Eindhoven en Limburg vervoerden om daar seks te hebben met tientallen mannen. Ook vonden er afspraken plaats in auto's of woningen van klanten. De drie chauffeurs hebben volgens justitie verdiend aan de prostitutie en worden vervolgd.

Politie maakte nepafspraak

De zaak kwam twee jaar geleden aan het rollen na een tip over een seksadvertentie. Rechercheurs maakten een nepafspraak, waarna ze bij een hotel in Eindhoven uitkwamen. Daar vonden ze het meisje. Via onder meer haar telefoon kon de politie een deel van haar klanten achterhalen.

Volgens het OM is uit het onderzoek naar voren gekomen dat het meisje het werk ook zelf wilde doen. "Het kan best dat ze zelf ook afspraken had geregeld, maar in veel gevallen waren de chauffeurs daarvoor verantwoordelijk", zegt een woordvoerder van het OM. "Zij plaatsten ook de advertenties en worden dus ook vervolgd voor mensenhandel." Dinsdag komt de zaak voor de rechter.

Cel en taakstraf

Het is de eerste grote zedenzaak sinds de zaak in Valkenburg uit 2015. De 16-jarige Kimberley werd toen door haar pooier Armin A. gedwongen om seks te hebben met tientallen mannen. Hij moest daarvoor twee jaar de gevangenis in. Zes klanten kregen een dag cel en een taakstraf.
Twee mannen vast na grote drugsvondst, mogelijk verband met dood Bunschoters
6 November, 00:04 NOS nieuws

De politie heeft een man (40) uit Amersfoort en een inwoner van Bunschoten (30) opgepakt op verdenking van het overtreden van de Opiumwet en de Wet op de geneesmiddelen. Rechercheurs kwamen hen op het spoor in het onderzoek naar de dood van twee Bunschoters, afgelopen zondag.

In dat onderzoek stuitte de politie op verschillende plekken op "grote hoeveelheden verdovende middelen en geneesmiddelen", aldus het persbericht. Het gaat daarbij om "heel veel stoffen" die uitgebreid onderzocht moeten worden. Vervolgens konden de twee mannen worden aangehouden.

De politie kan nog geen verband leggen met de dood van de twee Bunschoters. Het Nederlands Forensisch Instituut is nog bezig met het onderzoek naar hun doodsoorzaak. Zolang dat niet is afgerond kunnen er geen conclusies worden getrokken, zegt een woordvoerder van de politie.

Gevaarlijke stof

William Berendse (27) en Lub Bos (36) overleden zondagavond nadat ze onwel waren geworden. De politie stelt een niet-natuurlijke dood vast en stelde een onderzoek in. Naast verklaringen van betrokkenen en getuigen moet het onderzoek van het NFI meer duidelijkheid geven.

Inwoners van Bunschoten reageerden geschokt en bedroefd op het onverwachte overlijden van de twee. Tegelijk deden in de gemeente ook verhalen de ronde over een gevaarlijke stof die in omloop zou zijn, meldt RTV Utrecht. Die stof zou inmiddels meerdere slachtoffers hebben gemaakt. Het Trimbos Instituut in Utrecht, dat ook toezicht houdt op vervuilde drugs, heeft tot nu toe geen alarmerende berichten uit Bunschoten ontvangen.

Persfotograaf aangevallen

Bij het afscheid van een van de overledenen werd gisteren in het dorp een persfotograaf van de Gooi- en Eemlander aangevallen door een 58-jarige uitvaartverzorger. De aanvaller is aangehouden en inmiddels weer in vrijheid gesteld, maar hij wordt nog wel verdacht van diefstal van de camera en mogelijk ook mishandeling, zegt een politiewoordvoerder.
Mannen die voor 400.000 euro fietsen stalen op WK baanwielrennen staan terecht
6 November, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Twee mannen die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij de diefstal van liefst 22 fietsen van Italiaanse renners tijdens de wereldkampioenschappen baanwielrennen in Roubaix, zijn voor de rechter gebracht.
Veel vacatures, waarom kunnen vooral jonge mannen toch geen baan vinden?
16 Oktober, 00:04 NOS nieuws

Werk vinden op een krappe arbeidsmarkt zou simpel moeten zijn. Maar toch zitten vooral jonge mannen thuis op de bank met een uitkering, meldde het Centraal Planbureau vandaag op basis van eigen onderzoek. Het afgelopen half jaar is de arbeidsparticipatie van jonge mannen licht toegenomen. Toch verwacht het planbureau een blijvende daling van het totaal aantal jonge mannen dat werkt, ondanks veel openstaande vacatures. Hoe kan het dat specifiek die groep het lastig vindt om een baan te vinden?

"Nu schijnt de zon, maar er komt ook weer regen. Het huidige personeelstekort is naar verwachting tijdelijk, de trend die we de afgelopen twintig jaar hebben gezien is dat sectoren waarin relatief veel mannen werken steeds minder banen aanbieden", zegt Egbert Jongen, onderzoeker bij het planbureau.

Socioloog Tanja Traag van het Centraal Bureau voor de Statistiek ziet dat vooral onder laaggeschoolde mannen de arbeidsparticipatie afneemt. "En in het algemeen geldt: mensen zonder diploma komen moeilijker aan de bak. Ook in een krappe arbeidsmarkt."

Daar sluit jongerencoach Neda Saleh van De Kandidatenmarkt zich bij aan. Bij haar komen veel jonge mannen terecht, die moeite hebben met het vinden van een baan. "In de ICT-sector is momenteel sprake van personeelstekort, maar toch vinden jonge mannen daar geen baan, omdat de gevraagde functie niet overeenkomt met het opleidingsniveau."

'Opstapeling van problemen'

Ook ziet Saleh dat veel jonge mannen moeite hebben met sociale vaardigheden of niet zo goed weten wat ze willen. "Ik zie gewoon dat zij vastlopen en dat zij een stukje arbeidsontwikkeling hebben gemist. Ook ligt het soms aan hun eigenwaarde."

Een specifieke reden noemen is dus lastig. "Eigenlijk zie je een opstapeling van problemen voor jonge mannen, waardoor zij moeilijk een baan vinden", zegt socioloog Traag. "Zij zijn de vorige crisis van 2008 nog niet te boven en het is de vraag hoe dat zich in de toekomst verder gaat ontwikkelen."

Volgens Jens van Tricht, auteur van het boek Waarom feminisme goed is voor mannen, speelt er op de achtergrond een veel groter fenomeen. "Waar meisjes en vrouwen toegang hebben gekregen tot arbeid in traditionele mannendomeinen, is er geen werk gemaakt om dat andersom ook aan te moedigen."

"Er is succes geboekt met meisjes door het glazen plafond te krijgen en richting de techniek te helpen, maar niet met mannen richting zorg en onderwijs", zegt Van Tricht.

Jobcoach Saleh hoopt dat jonge mannen meer de kans krijgen om zich te ontwikkelen, juist omdat ze anders zijn. Meer sociale ondersteuning en scholing is belangrijk. "Geef ze de ruimte om mee te doen, want dat wordt ook in de snelle wereld van tegenwoordig verwacht, dus geef ze ook die kansen."
Ram en Salisbury winnen dubbelfinale mannen US Open
11 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaan Rajeev Ram en de Brit Joe Salisbury hebben vrijdag het dubbeltoernooi bij de mannen gewonnen op de US Open, het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen.
Facebook zegt sorry nadat zwarte mannen waren aangemerkt als 'primaten'
8 September, 00:09 NU.NL - Tech
Facebook heeft zijn excuses aangeboden nadat een algoritme van het bedrijf zwarte mannen in een video als primaten had aangemerkt. Het sociale medium noemt het in gesprek met The New York Times een "onaanvaardbare fout".


Politie pakt twee mannen op wegens oplichting van Marktplaats-adverteerders
18 Augustus, 00:08 NU.NL - Tech
Agenten hebben twee personen opgepakt op verdenking van phishing. Ze deden zich voor als medewerkers van Marktplaats en probeerden via e-mails adverteerders op te lichten, meldt de politie dinsdag.


Celstraf voor mannen die oud-Nissan-topman uit Japan hielpen ontsnappen
21 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Een Amerikaanse zoon en vader die automagnaat Carlos Ghosn uit Japan hielpen ontsnappen, zijn maandag door een rechtbank in Tokio tot gevangenisstraffen veroordeeld. Michael Taylor kreeg twee jaar cel, zijn zoon Peter gaat voor twintig maanden de gevangenis in.


'Gewapende mannen doden 45 burgers in Nigeria'
10 Juli, 00:03 NOS nieuws

In het noordwesten van Nigeria hebben gewapende militanten zeker 45 mensen gedood. Inwoners van de stad Faru hebben dat gezegd tegen persbureau Reuters. Onbekend is wie achter de aanval zit.

"De gewapende bandieten bestormden Faru op meer dan honderd motoren. Ze schoten in het wilde weg op mensen", zegt een inwoner van de stad.

Een medewerker van een ziekenhuis zegt dat veiligheidstroepen en de lokale burgerwachten tientallen lichamen naar binnen brachten. Ook zouden er zeker elf gewonden zijn.

Kostschool

Invallen, moorden en massale ontvoeringen voor losgeld, van met name schoolkinderen, komen regelmatig voor in het noordwesten van Nigeria. Zondagnacht nog werden naar schatting 150 leerlingen van een christelijke kostschool ontvoerd nadat een gewapende groep mannen beveiligers had overmeesterd.

Het geweld in de regio leidt tot zorgen omdat extremistische groeperingen als Boko Haram en de West-Afrikaanse tak van Islamitische Staat terrein winnen. Zij kunnen profiteren van het ontbreken van goed bestuur en zo opstanden aanwakkeren.
?Plots stonden allemaal geile mannen voor haar deur?: milde straf voor man (37) die naaktfoto?s van ex-vriendin op internet verspreidde
24 Juni, 11:45 HLN.BE
Vier jaar lang werd een 34-jarige vrouw uit het Brugse geteisterd door telefoontjes van mannen die seks met haar wilden. Vermeende klanten stonden voor haar deur en zelfs haar buurman en een uitzendkracht op het werk dachten met haar geskypet te hebben. Haar ex-vriend L.V. (37) uit Zedelgem bleek aan de oorzaak te liggen. ?Hij verspreidde naaktfoto?s van haar op internetfora en chatte zelfs in haar naam?, aldus de advocate van het slachtoffer. L.V. betaalde nog voor het vonnis al een schadevergoeding en komt zo weg met een milde straf.


Vier mannen vrijgesproken van brandstichting 5G-zendmast in Dronten
24 Juni, 11:42 NU.NL - Tech
Vier mannen die werden verdacht van betrokkenheid bij het in brand steken van een 5G-zendmast in Dronten zijn woensdag vrijgesproken. Hoewel er volgens de rechtbank in Rotterdam sterke aanwijzingen zijn dat het viertal met de brandstichting te maken heeft, is dat niet genoeg voor een veroordeling.


Modieuze mannen grijpen steeds vaker terug naar pet, debardeur en bretellen: ?Zoals in opa?s tijd, toen een man een man was?
6 Februari, 05:16 Gazet v. Antwerpen

De hippe vogels hebben de ?opa-look? omarmd. Wie jong en trendy wil zijn, gaat tegenwoordig gekleed zoals zijn grootvader: klepmutsen, Bernie-wanten, tweed vesten, bretellen, hoog opgetrokken broeken met daaronder witte kousen. ?We keren terug naar opa?s tijd, waar een man een man was. Stoer, sterk, zonder te veel emotie.?
De ene Ware Liefde is al iets duurder dan de andere: exclusief datingbureau vraagt mannen 7.000 euro inschrijvingsgeld
3 Februari, 04:26 HLN.BE
?Ik heb een bedrijf opgericht in volle pandemie. Mijn moeder slaapt er niet van?, zegt Annemieke Dubois (44), sinds oktober voltijds matchmaker. Haar luxedatingbureau Jade & Jules richt zich op de harten van eenzame mannen. Een zoektocht naar ware liefde met een prijsje: 7.000 euro. Al past dat in de trend van het moment: ?Geen klik-date-delete, maar slow dating.?


De ene Ware Liefde is al iets duurder dan de andere: exclusief datingbureau vraagt mannen 7.000 euro inschrijvingsgeld
3 Februari, 04:26 HLN.BE
?Ik heb een bedrijf opgericht in volle pandemie. Mijn moeder slaapt er niet van?, zegt Annemieke Dubois (44), sinds oktober voltijds matchmaker. Haar luxedatingbureau Jade & Jules richt zich op de harten van eenzame mannen. Een zoektocht naar ware liefde met een prijsje: 7.000 euro. Al past dat in de trend van het moment: ?Geen klik-date-delete, maar slow dating.?


Toon Aerts alweer derde: ?Een eer om met die mannen op het podium te staan?
1 Februari, 07:30 Gazet v. Antwerpen

Brons voor Toon Aerts, voor het derde opeenvolgende jaar. Maar misschien was dit wel de meest verrassende van de drie, glunderde de Rijkevorselnaar.
Belofte Van Empel zorgt voor derde Nederlandse goud bij WK veldrijden
31 Januari, 13:56 NU.NL - Sport
Fem van Empel heeft zich zondag tot wereldkampioene veldrijden gekroond bij de beloften. Het achttienjarige talent zorgde al voor het derde Nederlandse goud bij de wedstrijden in het Belgische Oostende.


Houden vrouwen stiekem meer van autorijden dan mannen?
29 Januari, 23:25 AutoBlog

Nieuwe cijfers laten een verrassende ontwikkeling zien op de automarkt, die er misschien op wijst dat vrouwen stiekem meer van autorijden houden. Hou je van autorijden dan moet je een handbak hebben. Dat is de spreuk waar veel autoliefhebbers aan vastklampen. Spelen met de koppeling, roeien tussen de versnellingen, dat gevoel van een perfecte shift… […]

The post Houden vrouwen stiekem meer van autorijden dan mannen? appeared first on Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn