NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Mac


Apple verkoopt minder iPads en Mac-computers en ziet daardoor omzet dalen
9 November 2023, 00:08 NU.NL - Tech
De omzet van Apple is afgelopen kwartaal met 0,7 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De omzetdaling is veroorzaakt doordat het techbedrijf minder tablets en computers heeft verkocht. Daarnaast daalde de verkoop van smartwatches en slimme speakers.


Apple verkoopt veel minder Mac?s dan voorheen
5 November 2023, 00:07 Techzine
Apple heeft last van een tegenvallende verkoop van zijn Mac-laptops- en desktops. Dit blijkt uit de recente kwartaalcijfers die de techgigant onlangs presenteerde. De iPhone-verkoop zit wel flink in de lift. Uit de cijfers over het vierde fiscale kwartaal van dit jaar blijkt dat de verkoop van de Mac-laptops- en -desktops flink tegenvalt. In totaal […]


Erfgenamen Christine McVie verkopen Fleetwood Mac-rechten
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
De erfgenamen van Christine McVie hebben haar deel van de muziekrechten van Fleetwood Mac verkocht. Volgens Rolling Stone is HarbourView Equity Partners de nieuwe eigenaar.


Stevie Nicks wil niet dat Fleetwood Mac doorgaat zonder Christine McVie
4 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Muziek
Stevie Nicks ziet geen toekomst meer in Fleetwood Mac na het overlijden van haar bandmaatje Christine McVie. Volgens Nicks is McVie, die in november op 79-jarige leeftijd overleed, niet te vervangen.


9 September 2023, 00:05 Volkskrant
Eerste blik op Apples Vision Pro-headset en de nieuwe Mac Pro en Air
8 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Op WWDC 2023 liet Apple ongebruikelijk veel hardware zien. Naast een Mac Pro, een Mac Studio en een MacBook Air, was het grootste nieuws de Vision Pro-AR-bril.


Apple voegt Mac-desktops toe aan Self Service Repair-programma
22 December 2022, 00:02 Tweakers
Apple heeft in de Verenigde Staten Mac-desktops toegevoegd aan Self Service Repair. Het gaat om onderdelen voor Mac-desktops met een M1-chip. Het is niet bekend of en wanneer de desktops worden toegevoegd aan het Apple Self Repair-programma in Europa.


Christine McVie was meer dan zangeres voor Fleetwood Mac
5 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Wie aan Fleetwood Mac denkt, denkt aan Stevie Nicks. Maar zangeres Christine McVie was ook van groot belang voor de groep. Woensdag overleed ze op 79-jarige leeftijd. McVie was meer dan de zangeres van de band, ze was ook het brein achter een paar van hun grootste hits.


Hobbyist laat Mac OS 9.2 draaien op Wii-console
25 November 2022, 00:00 Tweakers
Een techhobbyist is erin geslaagd om Mac OS 9.2 op een Wii te draaien via virtualisatiesoftware. Sommige interface-elementen worden niet goed weergegeven en het geluid is niet al te best. Ondanks dit alles lukte het de man om Doom voor Mac OS te draaien op de Wii.


Fleetwood Mac-sessiemuzikant Brett Tuggle (70) overleden
27 Juni 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Voormalig sessiemuzikant en Fleetwood Mac-toetsenist Brett Tuggle is op zeventigjarige leeftijd overleden. Zijn zoon laat aan muziekblad Rolling Stone weten dat zijn vader, die 21 jaar in de beroemde band speelde, zondag aan de gevolgen van kanker is gestorven.


Elf jaar cel voor man die aan overdosis overleden Mac Miller indirect pillen leverde
25 April 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
De man die de drugsdealer van rapper Mac Miller pillen aanleverde waar het gevaarlijke middel fentanyl in zat, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van bijna elf jaar. Miller overleed in september 2018 aan een overdosis.


Google lanceert Flex, Chrome OS voor pc en Mac
21 Februari 2022, 00:02 Emerce
Google heeft Chrome OS Flex gelanceerd, een aangepaste versie van Chrome OS die je kunt laten werken op een Windows- of Mac-computer.


Apple lanceert nieuwe MacBooks Pro?s, maar geen Mac mini Pro
19 Oktober 2021, 00:02 Emerce
Apple heeft speciale M1 chips PRO en Max ontwikkeld voor zijn nieuwste MacBook Pro laptops. Voor het eerst zijn deze nu ook verkrijgbaar in een 14-inch versie.


Apple zou werken aan nieuwe Mac mini met krachtigere chip
25 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Tech
Apple zou werken aan een nieuwe Mac mini. Volgens 9to5Mac moet de kleine computer met een krachtigere M1-chip ergens in de komende maanden verschijnen.


Film over stervende rapper verandert titel na kritiek broer Mac Miller
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Film
Makers van een film over de laatste dagen van een in problemen geraakte rapper hebben besloten de titel aan te passen na kritiek van de broer van de in 2018 overleden rapper Mac Miller. Het bedrijf Rivulet Media laat in een verklaring aan E! News weten dat de film niet langer Good News zal heten.


Apple verhoogt korting voor terugsturen ontwikkelaarsversie Mac mini met Arm-soc
8 Februari 2021, 07:34 Tweakers
Apple heeft na kritiek van ontwikkelaars de korting verhoogd die ontwikkelaars krijgen als de Developer Transition Kit terugsturen. Dat is een Mac Mini met Arm-soc die Apple vorig jaar zomer verspreidde. Ontwikkelaars krijgen nu 500 dollar korting op een Arm-Mac, in plaats van 200 dollar.


Apple vraagt ontwikkelaarsversie Mac Mini met ARM-soc terug
4 Februari 2021, 13:11 Tweakers
Apple heeft ontwikkelaars gemaild met de vraag de Mac Mini met de op ARM gebaseerde A12Z-soc terug te sturen. De fabrikant verspreidde het apparaat vorig jaar zomer, zodat ontwikkelaars hun apps alvast konden klaarmaken voor de Macs met M1-soc die eind vorig jaar uitkwamen.


?Apple Silicon Mac met 12-core chip komt eraan?
7 Januari 2021, 07:07 Techzine
In maart zal Apple een nieuwe Silicon Mac aankondigen, wordt verwacht. Een Mac met een flinke chip van 12-core, aldus een tipster van LeaksApplePro. De stap volt op een 5nm 8-core M1-chip in Apple-apparaten in 2020. Er wordt door meerdere bronnen gesproken over de 12-core Apple Silicon Mac, dus de verwachting is dat dit een […]


Make-upmerk MAC krijgt kritiek op ?ramadanreclame?
28 Mei 2018, 16:00 Gazet v. Antwerpen
Cosmeticamerk MAC verbaast veel moslima?s met een nieuw reclamefilmpje. Daarin geeft het tips aan dames om zich mooi op te maken voor de suhoor, de maaltijd vlak voor zonsopgang tijdens de ramadan. Maar op dat moment denkt niemand aan make-up, zo blijkt?


Office 2016 for Mac krijgt toegang tot Google kalender en contacten in Outlook
17 Mei 2018, 17:12 Techzine
In de nieuwe Office 2016 for Mac versie 16.13 zitten verschillende nieuwe functies, maar de meest in het oog springende is toegang tot de Google kalender en contacten in Outlook. Wie zijn Gmailaccount al gebruikt in Outlook moet nu enkel zijn account verifiëren om de nieuwe functie te activeren. Office 2016 for Mac heeft een […]





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn