NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Mac


Apple voegt Mac-desktops toe aan Self Service Repair-programma
22 December 2022, 00:02 Tweakers
Apple heeft in de Verenigde Staten Mac-desktops toegevoegd aan Self Service Repair. Het gaat om onderdelen voor Mac-desktops met een M1-chip. Het is niet bekend of en wanneer de desktops worden toegevoegd aan het Apple Self Repair-programma in Europa.


Christine McVie was meer dan zangeres voor Fleetwood Mac
5 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Wie aan Fleetwood Mac denkt, denkt aan Stevie Nicks. Maar zangeres Christine McVie was ook van groot belang voor de groep. Woensdag overleed ze op 79-jarige leeftijd. McVie was meer dan de zangeres van de band, ze was ook het brein achter een paar van hun grootste hits.


Hobbyist laat Mac OS 9.2 draaien op Wii-console
25 November 2022, 00:00 Tweakers
Een techhobbyist is erin geslaagd om Mac OS 9.2 op een Wii te draaien via virtualisatiesoftware. Sommige interface-elementen worden niet goed weergegeven en het geluid is niet al te best. Ondanks dit alles lukte het de man om Doom voor Mac OS te draaien op de Wii.


Fleetwood Mac-sessiemuzikant Brett Tuggle (70) overleden
27 Juni 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Voormalig sessiemuzikant en Fleetwood Mac-toetsenist Brett Tuggle is op zeventigjarige leeftijd overleden. Zijn zoon laat aan muziekblad Rolling Stone weten dat zijn vader, die 21 jaar in de beroemde band speelde, zondag aan de gevolgen van kanker is gestorven.


Elf jaar cel voor man die aan overdosis overleden Mac Miller indirect pillen leverde
25 April 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
De man die de drugsdealer van rapper Mac Miller pillen aanleverde waar het gevaarlijke middel fentanyl in zat, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van bijna elf jaar. Miller overleed in september 2018 aan een overdosis.


Google lanceert Flex, Chrome OS voor pc en Mac
21 Februari 2022, 00:02 Emerce
Google heeft Chrome OS Flex gelanceerd, een aangepaste versie van Chrome OS die je kunt laten werken op een Windows- of Mac-computer.


Apple lanceert nieuwe MacBooks Pro?s, maar geen Mac mini Pro
19 Oktober 2021, 00:02 Emerce
Apple heeft speciale M1 chips PRO en Max ontwikkeld voor zijn nieuwste MacBook Pro laptops. Voor het eerst zijn deze nu ook verkrijgbaar in een 14-inch versie.


Apple zou werken aan nieuwe Mac mini met krachtigere chip
25 Augustus 2021, 00:07 NU.NL - Tech
Apple zou werken aan een nieuwe Mac mini. Volgens 9to5Mac moet de kleine computer met een krachtigere M1-chip ergens in de komende maanden verschijnen.


Film over stervende rapper verandert titel na kritiek broer Mac Miller
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Film
Makers van een film over de laatste dagen van een in problemen geraakte rapper hebben besloten de titel aan te passen na kritiek van de broer van de in 2018 overleden rapper Mac Miller. Het bedrijf Rivulet Media laat in een verklaring aan E! News weten dat de film niet langer Good News zal heten.


Apple verhoogt korting voor terugsturen ontwikkelaarsversie Mac mini met Arm-soc
8 Februari 2021, 07:34 Tweakers
Apple heeft na kritiek van ontwikkelaars de korting verhoogd die ontwikkelaars krijgen als de Developer Transition Kit terugsturen. Dat is een Mac Mini met Arm-soc die Apple vorig jaar zomer verspreidde. Ontwikkelaars krijgen nu 500 dollar korting op een Arm-Mac, in plaats van 200 dollar.


Apple vraagt ontwikkelaarsversie Mac Mini met ARM-soc terug
4 Februari 2021, 13:11 Tweakers
Apple heeft ontwikkelaars gemaild met de vraag de Mac Mini met de op ARM gebaseerde A12Z-soc terug te sturen. De fabrikant verspreidde het apparaat vorig jaar zomer, zodat ontwikkelaars hun apps alvast konden klaarmaken voor de Macs met M1-soc die eind vorig jaar uitkwamen.


?Apple Silicon Mac met 12-core chip komt eraan?
7 Januari 2021, 07:07 Techzine
In maart zal Apple een nieuwe Silicon Mac aankondigen, wordt verwacht. Een Mac met een flinke chip van 12-core, aldus een tipster van LeaksApplePro. De stap volt op een 5nm 8-core M1-chip in Apple-apparaten in 2020. Er wordt door meerdere bronnen gesproken over de 12-core Apple Silicon Mac, dus de verwachting is dat dit een […]


Make-upmerk MAC krijgt kritiek op ?ramadanreclame?
28 Mei 2018, 16:00 Gazet v. Antwerpen
Cosmeticamerk MAC verbaast veel moslima?s met een nieuw reclamefilmpje. Daarin geeft het tips aan dames om zich mooi op te maken voor de suhoor, de maaltijd vlak voor zonsopgang tijdens de ramadan. Maar op dat moment denkt niemand aan make-up, zo blijkt?


Office 2016 for Mac krijgt toegang tot Google kalender en contacten in Outlook
17 Mei 2018, 17:12 Techzine
In de nieuwe Office 2016 for Mac versie 16.13 zitten verschillende nieuwe functies, maar de meest in het oog springende is toegang tot de Google kalender en contacten in Outlook. Wie zijn Gmailaccount al gebruikt in Outlook moet nu enkel zijn account verifiëren om de nieuwe functie te activeren. Office 2016 for Mac heeft een […]


Fleetwood Mac zet gitarist Lindsey Buckingham eruit
9 April 2018, 23:36 NOS nieuws

De legendarische Amerikaanse band Fleetwood Mac heeft de schrijver van enkele van zijn bekendste hits, gitarist Lindsey Buckingham, ontslagen. Het gerucht ging al een paar dagen, maar het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone heeft het nu bevestigd gekregen.

Buckingham schreef en zong onder meer Go Your Own Way, Tusk, en Second Hand News. Als reden voor zijn ontslag noemt Rolling Stone onenigheid over de komende tournee. Daarin zal de gitarist worden vervangen door Neil Finn van Crowded House en Mike Campbell van The Heartbreakers, de band van Tom Petty.

Lindsey Buckingham zat bij de band, die in 1967 werd opgericht, sinds 1974. Zijn komst viel samen met die van zangeres Stevie Nicks. In 1987 vertrok hij, om in 1996 weer terug te keren. De geschiedenis van de band kent wat de persoonlijke verhoudingen betreft veel ups en downs. Bandleden hadden (en hebben) relaties met elkaar, maar er waren ook vaak hooglopende conflicten.

Neil Finn, die zelf grote successen kende met zijn band Crowded House, toont zich opgetogen. "Twee weken geleden kreeg ik een uitnodiging", zegt hij tegen Rolling Stone. "Een paar dagen later stond ik te spelen met Fleetwood Mac. Het klonk goed, het was heel vanzelfsprekend. Ik kan niet wachten."
Apple wil aanpasbare Mac Pro volgend jaar uitbrengen
5 April 2018, 17:30 Tweakers
Apple heeft in een interview laten weten dat het de vernieuwde Mac Pro niet dit jaar zal uitbrengen, maar dat het op een release in 2019 mikt. Het bedrijf zei eerder dat de nieuwe versie in tegenstelling tot de oude eenvoudig te upgraden zou zijn.


Microsoft komt met nieuwe functies voor Office for Mac
4 April 2018, 12:36 Techzine
Microsoft heeft een nieuwe Insider Slow update uitgebracht voor Office for Mac. Die bevat een aantal nieuwe functies, die interessant kunnen zijn voor zakelijke gebruikers. Het gaat om de previewversie voor de april-update voor Office 2016 for Mac. In deze nieuwe versie, met nummer 16.12.180401, synchroniseert OneDrive documenten die in de cloud geopend zijn. Verder […]


Make-upmerk MAC brengt ode aan overleden zangeres Aaliyah
3 April 2018, 11:24 Gazet v. Antwerpen
Cosmeticamerk MAC gaat ?samenwerken? met wijlen Aaliyah. De ?Try Again?-zangeres krijgt een eigen productlijn die een ode is aan haar typische stijl in de jaren 90. Dat bevestigt het merk via Instagram.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn