NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Maart


Loonstijging in maart komt uit op recordniveau van 7,3 procent, hoger dan inflatie
De lonen zijn afgelopen maand gemiddeld met 7,3 procent gestegen. Dat is een record, blijkt uit cijfers van werkgeversvereniging AWVN. De loonstijging ligt daarmee voor het eerst sinds tijden hoger dan de inflatie, die in maart op 4,4 procent uitkwam.


Nederlanders zijn ook in maart minder pessimistisch over eigen portemonnee
23 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Nederlanders zijn in maart weer iets minder pessimistisch over de eigen portemonnee dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen laat daarmee voor de vijfde maand op rij een lichte verbetering zien. Toch is het vertrouwen in de economie nog altijd uitzonderlijk laag.


Circuit Zolder, donderdag 16 maart 2023 ? Internationale testdag & Petrolhead Thursday
21 Maart, 00:07 Autosport
Tijdens de Internationale testdag van donderdag kregen we de beloofde aanvoer van warme lucht, een voorspelling van onze vriendelijke weermakers die als een V12 in onze oren klonk. Reken daarbij nog eens al het moois wat de mensen van Petrolhead op het circuit toverden voor het eerst in 2023 en je kreeg automatisch een aangename dag om te vertoeven op de snelste en misschien wel ook de warmste plek van Limburg.

Lees meer: Circuit Zolder, donderdag 16 maart 2023 ? Internationale testdag & Petrolhead Thursday


Treinongeval Griekenland - Treinverkeer vanaf 22 maart geleidelijk hervat
15 Maart, 00:06 Skynet Buitenland
Drie weken na een ernstig treinongeluk waarbij op 28 februari 57 mensen om het leven zijn gekomen, zal het treinverkeer in Griekenland vanaf 22 maart geleidelijk worden hervat. Dat heeft minister van Vervoer George Gerapetritis dinsdag gezegd


Smartphone Best Buy Guide - Maart 2023
13 Maart, 00:01 Tweakers
We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?


Energie-update: Koud begin maart zorgt voor hoogste gasverbruik sinds januari
11 Maart, 01:11 NU.NL - Economie
Deze winter geeft NU.nl je regelmatig een overzicht van de ontwikkeling van de gasprijs, het gasverbruik en de vulling van de gasopslagen in Nederland. Dit zijn de cijfers van de afgelopen week in drie grafieken.


Videokaart Best Buy Guide - Update maart 2023
10 Maart, 00:55 Tweakers
Met de prijsverlagingen van videokaarten is het een goed moment voor een update bij onze Videokaart Best Buy Guide. Welke modellen zijn momenteel interessant?


Videokaart Best Buy Guide - Update maart 2023
10 Maart, 00:55 Tweakers
Met de prijsverlagingen van videokaarten is het een goed moment voor een update bij onze Videokaart Best Buy Guide. Welke modellen zijn momenteel interessant?


Ook in maart blijft een vast energiecontract een zeldzaamheid
4 Maart, 00:01 HLN.BE
Luminus blijft ook in maart de enige leverancier van elektriciteit en aardgas die nieuwe vaste contracten aanbiedt. Dat blijkt uit een nieuwe update van de V-test, de prijsvergelijkingssite van de Vlaamse energieregulator VREG.


Ziekenhuispersoneel staakt op 16 maart: op 64 locaties alleen spoedzorg
3 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Op 16 maart is er een landelijke staking in 64 ziekenhuizen. Ziekenhuispersoneel wil een nieuwe cao met hogere lonen afdwingen en draait op die donderdag een zondagsdienst. Dat wil zeggen dat alleen spoedeisende zorg wordt verleend.


Spoorstaking in de maak op 10 maart
24 Februari, 00:01 Skynet Economie
De socialistische overheidsvakbond ACOD zal naar alle waarschijnlijkheid een staking organiseren op 10 maart. Dat zegt ACOD-voorzitster Chris Reniers. Ook bij het spoor zal dus wellicht worden gestaakt.


Landbouwers trekken op 3 maart met tractoren naar Brussel, 1.000 voertuigen verwacht
24 Februari, 00:01 Skynet Economie
Land- en tuinbouwers uit heel Vlaanderen trekken op vrijdag 3 maart naar Brussel om massaal actie te voeren tegen het landbouwbeleid van de Vlaamse regering. Dat melden verscheidene landbouworganisaties. "De ambitie is om met duizend tractoren naar Brussel te trekken", aldus Hendrik Vandamme, voorzitter van het Algemeen Boerensyndicaat (ABS).


Fitbit stopt op 27 maart met de functies open groepen, uitdagingen en avonturen
21 Februari, 00:59 Tweakers
Fitbit stopt op 27 maart met de ondersteuning voor de community-functies uitdagingen, avonturen en open groepen. Het bedrijf zegt dit te doen om 'delen van de app te stroomlijnen'. Voordat de functies niet meer beschikbaar zijn, kunnen gebruikers hun gegevens nog downloaden.


'Sonos brengt in maart Era-speakers uit met bluetooth, USB-C en Wi-Fi 6'
21 Februari, 00:53 Tweakers
Sonos gaat eind maart de Era 100 en 300 uitbrengen, schrijft The Verge op basis van bronnen die kennis zouden hebben over de twee nieuwe slimme speakers. De producten zouden beschikken over een USB-C-aansluiting en bluetooth en Wi-Fi 6.


Google hevelt vanaf 6 maart Calendar- en Assistant-herinneringen over naar Tasks
20 Februari, 00:56 Tweakers
Google begint volgende maand met de migratie van herinneringen van Calendar en Assistant naar Tasks om er een centrale plek voor to-do's van te maken. Vanaf 6 maart kunnen gebruikers ervoor kiezen om hun reminders over te hevelen; vanaf 22 mei gebeurt dit automatisch.


Nederlandse boeren plannen "grootste demo aller tijden" op 11 maart
11 Februari, 00:10 Skynet Economie
De Nederlandse boeren van de Farmers Defence Force (FDF) houden op zaterdag 11 maart "de grootste demo aller tijden" op de Koekamp in Den Haag. Dat zegt Mark van den Oever, voorzitter van de actiegroep. "We hopen door de 100.000 mensen te gaan", aldus Van den Oever. Ook voorziet hij dat die dag meer dan 5.000 tractors naar Den Haag rijden.


Baidu brengt in maart zijn generatieve AI-bot uit met groter model dan ChatGPT
9 Februari, 00:00 Tweakers
De Chinese webgigant Baidu brengt in maart een publieke versie van zijn AI-chatbot uit. Die maakt gebruik van een groter taalmodel dan ChatGPT. De AI-chatbot krijgt de naam Ernie, een afgeleide van het taalmodel dat Baidu gebruikt.


3 Februari, 00:12 Volkskrant
Vrouw die Danny de Munk beschuldigt van verkrachting moet 16 maart voorkomen
31 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
De vrouw die aangifte van verkrachting deed tegen Danny de Munk wordt op 16 maart gehoord. Royce de Vries, de advocaat van De Munk, en Anthony Leigh, de advocaat van de vrouw, bevestigen berichtgeving van Shownieuws. De zanger zal ook aanwezig zijn bij het verhoor.


Eneco verlaagt vanaf maart energietarieven voor deel van klanten
31 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Energieleverancier Eneco verlaagt vanaf maart de energietarieven voor een deel van de klanten. Voor het verbruik boven het prijsplafond betalen consumenten maandelijks ruim 40 procent minder dan zij nu doen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn