NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Maanden

2News.be / Trefwoorden / Maanden

Bitcoinkoers stijgt naar het hoogste punt in negen maanden
16 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De waarde van de grootste cryptomunt is dinsdag voor de vierde dag op rij gestegen. Voor 1 bitcoin betaal je ruim 26.000 dollar (24.200 euro). Dat is de hoogste koers sinds juni vorig jaar.


Bitcoinkoers zakt naar laagste punt in bijna twee maanden
11 Maart, 01:11 NU.NL - Economie
De waarde van de bitcoin is vrijdag gedaald tot ongeveer 19.900 dollar (zo'n 18.600 euro). Het is voor het eerst sinds medio januari dat de grootste cryptomunt minder dan 20.000 dollar waard is. Verwachte renteverhogingen, mogelijke strengere regels en problemen bij cryptobank Silvergate deden de koers van de munt geen goed.


PSV-supporter die Sevilla-keeper aanviel moet twee maanden de cel in
9 Maart, 01:22 NU.NL - Sport
De PSV-fan die eind februari de doelman van Sevilla aanviel, moet twee maanden de cel in. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch woensdag tijdens een snelrechtszitting bepaald. De twintigjarige Dylano K. zegt zich niets te herinneren van het incident.


Borg bij huurwoning mag maximaal twee maanden huur bedragen
9 Maart, 01:03 NU.NL - Economie
Verhuurders mogen in de toekomst nog maar twee maanden huur als borg in rekening brengen voor een woning. Ook moeten huurders meer informatie krijgen over de hoogte en voorwaarden van de borg.


Europese economie groeide toch niet in laatste maanden van 2022
9 Maart, 00:57 NU.NL - Economie
Europese economische cijfers over het einde van 2022 vallen slechter uit dan gedacht. De economie van de eurozone is in het vierde kwartaal toch niet gegroeid ten opzichte van de voorgaande drie maanden. Eerder meldde statistiekbureau Eurostat nog een groei van 0,1 procent. En in de hele EU was sprake van krimp in plaats van stagnatie.


Gaston Avila in vier maanden van Antwerpse beloften tot penaltyheld van de Bosuil: ?Over vier jaar wil ik op het WK staan?
4 Maart, 00:01 HLN.BE
?t Kan snel keren in voetbal. Vier maanden terug stond Gaston Avila (21) nog te voetballen bij de beloften van Antwerp in Eerste Nationale, gisteren knalde de Argentijnse verdediger de Great Old van op de stip naar de bekerfinale. Vijf dingen die u moet weten over Antwerps penaltyheld tegen Union.


Huizenprijzen stijgen weer na vijf maanden van daling
24 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Prijzen van koopwoningen waren in januari 1,5 procent hoger dan een maand eerder. Het was voor het eerst sinds juli dat ze maand op maand zijn gestegen.


KIJK. Zijn eerste in zes maanden in de Serie A: Lukaku scoort in twee keer vanop de stip, Inter boekt moeizame zege
19 Februari, 01:26 HLN.BE
Deze keer haalt hij de headlines om de juiste redenen. Romelu Lukaku (29) scoorde zijn eerste doelpunt in zes maanden in de Serie A. Met een gelukje, mag gezegd. Hij miste eerst vanop de stip, maar omdat de doelman te vroeg vertrok, mocht hij het nog eens proberen. Je zou voor minder het zweet van je voorhoofd vegen. Oef. Inter won uiteindelijk met veel moeite van Udinese.


Bitcoinkoers voor het eerst in acht maanden boven de 25.000 dollar
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
De koers van de bitcoin stond donderdagavond korte tijd boven de 25.000 dollar (23.500 euro). Het was de hoogste koers in acht maanden. De digitale munt is sinds begin januari al 50 procent meer waard geworden. De stijging komt door onder meer positieve verwachtingen van de economie.


Google maakt Immersive View in komende maanden beschikbaar voor Amsterdam
9 Februari, 00:00 Tweakers
Google maakt de Immersive View-feature, waarmee gebruikers in Maps naar gedetailleerde 3d-beelden van steden en individuele gebouwen kunnen kijken, ergens in de komende maanden beschikbaar voor Amsterdam. Het komt nu beschikbaar voor vijf andere steden.


Smartphoneverkopen ingestort in laatste maanden van 2022
31 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Het aantal verkochte smartphones is in het laatste kwartaal van vorig jaar met bijna een vijfde gedaald, becijfert marktonderzoeker IDC. Consumenten houden volgens de marktvorser uit angst voor een recessie hun hand op de knip.


Eurokoers stijgt naar hoogste niveau in negen maanden
25 Januari, 00:21 NU.NL - Economie
De koers van de euro is maandag ruim boven de 1,09 dollar uitgekomen. Dit is het hoogste niveau ten opzichte van de Amerikaanse dollar sinds april 2022. De munt wordt meer waard, omdat naar verwachting de rente in de eurozone opnieuw wordt verhoogd.


Ouders wachten al maanden op autopsieverslag van overleden zoontje Finn (4): ?Het is niet te vatten. Wat was er mis met ons ?manneke???
16 Januari, 00:03 HLN.BE
Op 26 september overleed het energieke zoontje van Vicky Van Wallendael (34) en Stijn Philips (33) plotsklaps. De vierjarig Finn was opeens ziek geworden, kreeg drie hartstilstanden en een hersenbloeding en overleed de volgende ochtend. Omdat de doodsoorzaak niet duidelijk was, volgde een autopsie. De resultaten daarvan hebben de ouders drie maanden later nog steeds niet mogen ontvangen. ?Communiceer alsjeblieft met ons", zo smeken de ouders bij VTM Nieuws.


Oscar-kandidaat Knor krijgt zes maanden na release Gouden Film Award
6 Januari, 00:09 NU.NL - Film
De animatiefilm Knor kan na drie Gouden Kalveren ook een Gouden Film Award toevoegen aan het erelijstje. De Nederlandse stop-motion-animatie heeft 100.000 bezoekers getrokken, maakt het Nederlands Film Festival (NFF) dinsdag bekend.


Memphis kan zaterdag na ruim drie maanden rentree maken bij FC Barcelona
31 December 2022, 00:04 NU.NL - Sport
Memphis Depay maakt na ruim drie maanden weer deel uit van de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De 28-jarige aanvaller is opgenomen in het keurkorps voor het competitieduel met stadgenoot Espanyol van zaterdagmiddag.


Na drie maanden weer treinverkeer tussen Lelystad en Dronten
8 December 2022, 00:36 NOS nieuws

De NS laat vanaf zondag 11 december weer treinen rijden tussen Lelystad Centrum en Dronten. Door werkzaamheden na een grote stroomstoring was er drie maanden lang geen treinverkeer mogelijk op dat deel van de Hanzelijn.

Op 2 september kwam door een stroomstoring een hoogspanningskabel van netbeheerder Tennet op een bovenleiding van ProRail terecht, in de buurt van Swifterbant. Ook seinen, kabels in de grond en IT-beveiligingssystemen liepen daarbij fikse schade op.

De schade aan de bovenleiding:

De herstelwerkzaamheden duurden maanden. Over een lengte van zeven kilometer moest alles worden vervangen. Dat was volgens ProRail-woordvoerder Jeroen Wienen een enorme operatie.

"Normaal gesproken is alleen de voorbereidingstijd voor een project van deze omvang al een jaar. Er is bijvoorbeeld bij andere projecten gekeken of we daar misschien iets konden lenen zodat wij het nu al konden gebruiken", zegt hij tegen Omroep Flevoland.

Bussen

De afgelopen tijd zijn er bussen ingezet tussen Lelystad Centrum en Dronten. Dat verliep niet altijd vlekkeloos. Door een tekort aan chauffeurs moesten reizigers enkele keren uren wachten.
Neuralink-gedachtelezer binnen zes maanden klaar om op mensen te testen
5 December 2022, 00:07 NU.NL - Tech
De gedachtelezer van Neuralink kan binnen zes maanden worden getest op mensen, heeft Elon Musk bekendgemaakt. Om proeven te mogen doen met de hersenchip moet het bedrijf nog wel goedkeuring krijgen van de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten.


LIVE. Na twaalf uur beraadslagen is jury samengesteld: 7 vrouwen en 5 mannen zullen tot negen maanden terreurproces volgen
1 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In de assisenzaal in Haren, deelgemeente van Brussel, is woensdag de jury samengesteld voor het terreurproces over de aanslagen van 22 maart 2016 in Zaventem en Brussel. Daar zullen de komende maanden de negen verdachten terecht staan. Volg hier alles LIVE.
Hoofdverdachte in witwaszaak na twee maanden vrijgelaten
24 November 2022, 00:09 NOS nieuws

De hoofdverdachte in de witwaszaak waarin ook Jumbo-topman Frits van Eerd verdachte is, wordt onder voorwaarden vrijgelaten. Deze Theo E. heeft twee maanden vastgezeten.

De 58-jarige E. uit Aa en Hunze in Drenthe wordt ervan verdacht dat hij op grote schaal geld en goederen heeft witgewassen via onroerendgoedtransacties, autohandel, contante stortingen en sponsorcontracten in de motorcross-sport.

Daarbij gebruikte de voormalig coureur en bekende in de motorsport zijn netwerk. Het OM ziet E. als de spin in het web, waarin ook Jumbo-topman Frits van Eerd, zelf actief in de autosport, verstrikt lijkt geraakt. Van Eerd heeft zich vanwege de verdenking tijdelijk teruggetrokken als topman van Jumbo.

Theo E. was de enige verdachte die nog vast zat. Van Eerd werd na een paar dagen in de cel vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie denkt dat het onderzoek nog lang zal duren vanwege de complexiteit en de omvang ervan.

In september deed justitie invallen in woningen en bedrijfslocaties in de provincies Groningen, Drenthe en Noord-Brabant. Daarbij is administratie in beslag genomen. Ook is op diverse locaties veel contant geld aangetroffen.
Nieuwe Twitter-accounts moeten drie maanden wachten op blauw vinkje
21 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Als Twitter het weer mogelijk maakt om een Twitter Blue-abonnement af te sluiten, geldt dat nog niet voor nieuwe accounts. Die moeten negentig dagen wachten voordat ze ook het blauwe vinkje krijgen, dat voorheen voorbehouden was aan door Twitter gecontroleerde accounts.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn