NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Maanden

2News.be / Trefwoorden / Maanden

Zuid-Koreaanse voetballer Son Jun-ho na tien maanden vrijgelaten door China
26 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
De Zuid-Koreaanse international Son Jun-ho is na tien maanden vrijgelaten uit de Chinese gevangenis. De middenvelder werd vastgehouden op verdenking van omkoping.


Feyenoord wint na bijna vier maanden weer eens met minimaal drie goals
12 Maart, 00:06 NU.NL - Sport
Feyenoord heeft zondag een ruime overwinning in de Eredivisie geboekt. De ploeg van coach Arne Slot was in De Kuip met 3-0 te sterk voor Heracles Almelo.


Jonathan Majors ook door twee andere exen beschuldigd van mishandeling
13 Februari, 00:08 NU.NL - Film
Nog twee ex-vriendinnen beschuldigen Jonathan Majors van mishandeling. De vrouwen doen hun verhaal in The New York Times. De Marvel-acteur werd in december al schuldig bevonden aan mishandeling en intimidatie van zijn ex Grace Jabbari.


Gasprijs zakt naar laagste punt in ruim vier maanden
16 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
De prijs van een megawattuur gas is maandag gedaald tot onder de 30 euro. Het is voor het eerst sinds augustus dat gas zo goedkoop was. De prijs zakt doordat de voorraden in Europa ondanks de kou goedgevuld blijven.


Tesla verkoopt recordaantal auto's in laatste maanden van 2023
3 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Tesla heeft in het laatste kwartaal van afgelopen jaar 484.507 elektrische auto's afgeleverd bij klanten. Nooit eerder haalde het bedrijf van miljardair Elon Musk dat aantal. Over het gehele jaar waren de ruim 1,8 miljoen verkochte auto's ook een record.


PlayStation-gebruikers krijgen nog 30 maanden toegang tot hun Discovery-series
26 December 2023, 00:02 Tweakers
Sony meldt dat PlayStation-gebruikers nog 'minstens 30 maanden' toegang zullen krijgen tot hun Discovery-series die aangekocht zijn via de PlayStation Store. Het Japanse bedrijf heeft daarvoor een deal gesloten met Warner Bros.


Italiaanse kogelstoter Nick Ponzio staat achttien maanden aan de kant met dopingschorsing
21 December 2023, 00:02 Skynet Buitenland
De Italiaanse kogelstoter Nick Ponzio heeft van het Italiaanse Antidopingtribunaal een schorsing van anderhalf jaar opgelegd gekregen wegens het missen van drie controles, zo maakte de Italiaanse Atletiekfederatie woensdag bekend.


Yari Verschaeren dolgelukkig met invalbeurt na 8 maanden blessureleed: ?Ik speelde zonder schrik?
2 December 2023, 00:02 HLN.BE
Opnieuw een topavond voor Anderlecht. Het ging zonder enige moeite vlot voorbij Westerlo. En dat was niet alles. Na ruim acht maanden blessureleed maakte Yari Verschaeren zijn wederoptreden. Achteraf stond hij met een smile de pers te woord. ?Het voelde supergoed, ik speelde zonder schrik.?


Verschillende Google Drive-gebruikers zeggen maanden aan bestanden kwijt te zijn
28 November 2023, 00:00 Tweakers
Verschillende Google Drive-gebruikers zijn naar eigen zeggen bestanden kwijtgeraakt die ze hebben opgeslagen op de clouddienst. Volgens de gebruikers zijn de bestanden niet handmatig verwijderd en is de prullenbak leeg.


Na krap vier maanden weer uitbraak van vogelgriep: 65.000 kippen geruimd
12 November 2023, 00:01 NOS nieuws

Op een leghennenbedrijf in Renswoude is vogelgriep vastgesteld. De 65.000 kippen op het bedrijf worden geruimd, meldt het ministerie van Landbouw.

Het is de eerste uitbraak van vogelgriep in Nederland in krap vier maanden. In juli werd voor het laatst een bedrijf geruimd, in Biddinghuizen, zo toont een tabel op de site van het ministerie.

Begin deze maand besloot demissionair landbouwminister Adema de algemene ophokplicht vanwege de vogelgriep nog volledig te laten vervallen, omdat er sinds juli geen uitbraken meer waren geweest en het aantal besmettingen bij wilde vogels in zowel Nederland als in Europa gering was.

Ophokplicht voor regio

Door de uitbraak op het bedrijf in Renswoude worden er nu weer maatregelen ingesteld. Zo geldt er per direct een ophokplicht voor pluimveebedrijven in dezelfde regio.

Binnen een kilometer van het bedrijf liggen nog twee pluimveebedrijven. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat die bedrijven uitgebreid onderzoeken op vogelgriep.

De 31 bedrijven die in een straal van drie kilometer rond het besmette bedrijf liggen, worden de komende tien dagen eveneens gemonitord. En voor de meer dan 200 pluimveebedrijven in een straal van tien kilometer geldt per direct een vervoersverbod.
Op twee maanden tijd ruim 28 miljard euro minder op spaarboekjes door succes staatsbon
8 November 2023, 00:06 Skynet Economie
Het totale bedrag op Belgische gereglementeerde spaarrekeningen is op twee maanden tijd met bijna 28,5 miljard euro gedaald. Dat blijkt dinsdag uit voorlopige gegevens van de Nationale Bank. Hoofdreden is de immens populaire eenjarige staatsbon, waarmee de overheid eind augustus 21,9 miljard euro ophaalde.


KIJK. Een begrijpelijke schreeuw: Tielemans scoort voor het eerst in tien maanden, ook Batshuayi trefzeker
27 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
Belgen aan het kanon. Met een schreeuw van Youri Tielemans. Hij scoorde voor het eerst in 2023, wat zal dit deugd hebben gedaan. Met Michy Batshuayi was ook een andere Rode Duivel trefzeker.


Van de Zandschulp breekt al na vijf maanden met succescoach Groeneveld
26 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Botic van de Zandschulp heeft al na een aantal maanden een punt gezet achter zijn samenwerking met coach Sven Groeneveld. De Nederlandse tennisser werd pas sinds mei door Groeneveld begeleid.


Nederlandse industrie piept en kraakt al acht maanden op rij
11 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De Nederlandse industriesector heeft in 2023 tot dusver minder geproduceerd dan een jaar eerder. In augustus nam de productie met 8 procent af. Vooral de machine-industrie maakt minder.


Goudprijs gedaald naar laagste niveau in zeven maanden
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De goudprijs is maandag gedaald naar het laagste niveau in zeven maanden, gedrukt door de sterkere dollar en de stijgende rentes op Amerikaanse staatsobligaties. Daardoor wordt goud minder aantrekkelijk als belegging.


Politie krijgt negen maanden om problemen met C2000-netwerk op te lossen
20 September 2023, 00:08 NU.NL - Tech
De Nederlandse Arbeidsinspectie eist dat de korpsleiding de problemen met het C2000-communicatienetwerk voor 8 juni 2024 oplost. Door storingen en andere problemen kunnen agenten op straat niet op het netwerk vertrouwen. Daardoor kunnen ze niet altijd veilig hun werk doen.


WK turnen - Nina Derwael gaat zaterdag onder het mes, primaire revalidatieperiode van 3 maanden
20 September 2023, 00:00 Skynet Sport
Nina Derwael maakte tien dagen geleden bekend vanwege een schouderblessure forfait te moeten geven voor het WK turnen in Antwerpen (30 september - 8 oktober). Ze gaat komende zaterdag onder het mes, zo meldde de 23-jarige Limburgse dinsdag op sociale media.


Iraanse regisseur veroordeeld tot zes maanden cel vanwege filmvertoning
23 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Film
Regisseur Saeed Roustaee is veroordeeld tot een celstraf van zes maanden vanwege de vertoning van zijn film Leila's Brothers op het filmfestival van Cannes. De filmwerd vorig jaar vertoond in de Franse stad.


Huizenprijzen weer in de lift na maanden van daling
23 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De prijs van een koophuis was in juli gemiddeld 0,5 procent hoger dan een maand eerder. Ook in juni was al sprake van een kleine stijging. De maanden daarvoor zakten de huizenprijzen juist iets. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS en het Kadaster.


Emmy Awards worden vanwege Hollywoodstaking vier maanden later uitgereikt
16 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Film
De uitreiking van de Emmy Awards, die eigenlijk op 18 september zou plaatsvinden, wordt uitgesteld tot 15 januari. Vanwege de huidige staking in Hollywood zijn acteurs en scriptschrijvers nu niet aan het werk.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn