NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Lukaku

2News.be / Trefwoorden / Lukaku

?Big Rom? to the rescue: Lukaku behoedt AS Roma in Coppa Italia van blamage tegen tweedeklasser
4 Januari, 00:00 HLN.BE
In navolging van Charles De Ketelaere heeft ook Romelu Lukaku zich laten gelden in de Coppa Italia. Tegen tweedeklasser Cremonese behoedde ?Big Rom? met de gelijkmaker AS Roma van een blamage.


Lukaku met Roma naar barrages na zege tegen Sheriff, Mbamba scoort voor Leverkusen
15 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Romelu Lukaku en AS Roma hebben op de slotspeeldag van de groepsfase van de Europa League een overtuigende 3-0 zege geboekt tegen Sheriff Tiraspol. De Belgische topschutter zette zijn ploeg al na elf minuten op rozen en diende invaller Pisilli (90.+3) in het slot ook de 3-0 aan. Belotti (32.) scoorde de tweede van de avond.


Europa League - Rangers morst met punten, Roma en scorende Lukaku ondanks gelijkspel naar volgende ronde
1 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Rangers heeft donderdagavond op de vijfde speeldag in groep C van de Europa League vrede moeten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Aris Limassol.


Megan Thee Stallion, vlam van Romelu Lukaku, maakt het heet in spotje voor Olympische Spelen
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
Megan Thee Stallion (28) kijkt alvast uit naar een ?Hot Girl Summer? en daar passen de Olympische Spelen perfect in, vindt de Amerikaanse rapper. De veelbesproken lenteflirt van Romelu Lukaku (30) zou wel graag een kleine toevoeging zien: een vuurspuwend paard met vleugels.


Lukaku roemt Eden Hazard in videoboodschap: "Stempel gedrukt op Belgisch voetbal"
11 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Eden Hazard deelde dinsdag mee dat hij definitief afscheid neemt van het voetbal, nadat hij na het WK in Qatar van eind vorig jaar reeds afzwaaide als international. Romelu Lukaku reageerde op het nieuws in een videoboodschap die de Belgische voetbalbond (KBVB) verspreidde.


KIJK. Wil Romelu Lukaku haar knuffelen, huwen of slaan? Actrice Jennifer Heylen zag het antwoord duidelijk niet aankomen
14 September 2023, 00:00 HLN.BE
Een leuk moment in ?The Basecamp?, de nieuwe videocast rond de Rode Duivels. Actrice en host Jennifer Heylen (onder meer bekend als jurylid van ?De Slimste Mens ter Wereld?) stelt Romelu Lukaku voor een dilemma en vraagt of hij haar zou knuffelen, huwen of slaan. Voor de andere opties moet Lukaku kiezen uit rappers Tupac en Biggie Smalls. Lukaku komt origineel uit de hoek.


Romelu Lukaku heeft nog enkele weken nodig om wedstrijdfit te raken: ?Ik kan niet wachten?
31 Augustus 2023, 00:01 HLN.BE
De omslagfoto?s in het historisch centrum zijn gemaakt, de documenten goedgekeurd door de Italiaanse federatie. Op de aankondiging na is de transfer van Romelu Lukaku (30) naar AS Roma rond.


KIJK. Juventus-fans bestormen na oefenmatch het veld uit protest tegen komst Lukaku: ?Wij willen je niet!?
10 Augustus 2023, 00:01 HLN.BE
Eerst een spandoek, daarna de spreekkoren en een protestactie voor de hoofdtribune. Tifosi van Juventus keerden zich tijdens en na de oefenmatch tussen Juventus en de Next Gen van Juve in eigen stadion nogmaals tegen de komst van Romelu Lukaku. Een groepje zette de gezangen aan: ?Noi Lukaku non lo vogliamo.? Zoveel als: ?Lukaku, wij willen je hier niet.? Na de wedstrijd betraden ze zelfs het veld om dezelfde woorden te scanderen.


Saoedische interesse stijgt: hoe de wereld blijft draaien, terwijl Lukaku alleen maar kan wachten
20 Juli 2023, 00:08 HLN.BE
Nog geen doorbraak in het transferdossier van Romelu Lukaku (30). Nu zowat iedereen - behalve de protagonist zelf - zijn zegje heeft gedaan, zit Big Rom in de wachtkamer. Terwijl draait de wereld door: Inter spreekt al met een nieuwe spits, Chelsea traint in de VS en is er sprake van nog meer Saoedische gegadigden. De prioriteit van de spits is en blijft echter Juventus.


Daar is Lukaku in z'n Lamborghini! Spelers en stafleden verzamelen na dagje vrij opnieuw in Tubeke
19 Juni 2023, 00:03 HLN.BE
De Rode Duivels gaan door. Na het gelijkspel tegen Oostenrijk wacht dinsdag alweer een nieuwe interland tegen Estland. Hoe vergaat het de mannen van bondscoach Tedesco in aanloop naar een nieuwe afspraak. Volg alles op de voet in deze liveblog.


Rode Duivels - Lukaku sleept tegen Oostenrijk een punt uit de brand voor Duivels
18 Juni 2023, 00:02 Skynet Sport
De Rode Duivels zijn zaterdagavond op de derde speeldag in groep F van de EK-kwalificaties in het Koning Boudewijnstadion niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Oostenrijk.


LIVE RODE DUIVELS. Internationals verzamelen vandaag in Tubeke, Courtois of Lukaku aanvoerder tegen Oostenrijk?
12 Juni 2023, 00:01 HLN.BE
De Champions League-finale is gespeeld, maar op vakantie is het nog even wachten - toch voor de internationals. De Rode Duivels worden vandaag om 11u in Tubeke verwacht om zich voor te bereiden op de EK-kwalificatieduels tegen Oostenrijk en Estland. Op deze pagina zit u goed om geen enkel duivels nieuwtje te missen.


Champions League - Lukaku krijgt na gemiste kans racistische verwensingen naar het hoofd geslingerd
11 Juni 2023, 00:00 Skynet Sport
Inter Milaan-spits Romelu Lukaku krijgt na de met 1-0 tegen Manchester City verloren Champions League-finale tal van racistische verwensingen naar het hoofd geslingerd op zijn sociale media. Kort voor affluiten miste de 30-jarige topscorer van de Rode Duivels een reuzekans op de gelijkmaker.


Belgen in het buitenland - Lukaku loodst Inter richting 3-2 winst tegen Atalanta en Champions League-stek
28 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Op de 37e en tevens voorlaatste speeldag in de Italiaanse Serie A heeft Inter zaterdagavond een belangrijke 3-2 thuiszege geboekt tegen Atalanta. Daardoor klimmen de Nerazzurri voorlopig naar de tweede plaats in de stand en kunnen ze niet meer uit de top vier vallen. Zo is Champions League-voetbal ook komend seizoen verzekerd. Dit seizoen spelen ze in Istanboel nog de finale tegen het Manchester City van Kevin De Bruyne.


Tienkoppig Inter, met scorende Lukaku, gaat met 3-1 de boot in bij Napoli
22 Mei 2023, 00:03 HLN.BE
In de Serie A heeft Napoli met 3-1 gewonnen van Inter. ?Big Rom? speelde de hele wedstrijd en bracht Inter op gelijke hoogte, maar Di Lorenzo en Gaetano trokken de zege voor de thuisploeg over de streep. Inter laat zo de kans liggen om tweede te worden.


Belgen in het buitenland - Jarige Lukaku helpt Inter met twee goals voorbij Sassuolo
14 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Inter Milaan heeft zaterdagavond op de 35e speeldag in de Italiaanse voetbalcompetitie met 4-2 gewonnen van Sassuolo.


Racistische gezangen tegen Lukaku: sluiting Juventus-tribune opgeschort
16 April 2023, 00:02 Skynet Belgie
De sluiting van de Curva Sud (zuid-tribune) van Juventus, na de racistische gezangen aan het adres van Romelu Lukaku tijdens de bekerwedstrijd tegen Inter van vorige week, is door het Hof van Beroep van de Italiaanse voetbalbond (FIGC) opgeschort. Het beroep wordt door een andere kamer behandeld. Dat heeft de FIGC vrijdag bekendgemaakt.


Uitgekookt Inter pleegt hold-up tegen ongelukkig Benfica, invaller Lukaku zet strafschop om
12 April 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een uitgekookt Internazionale heeft in de heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League tegen Benfica een goede zaak gedaan. De Italianen, met invaller Romelu Lukaku, wonnen na een moeizame wedstrijd met 0-2 en kunnen met een leuke uitgangspositie terug naar Milaan. Lukaku viel in na een uur en trapte een licht gefloten penalty binnen voor de eindscore.




Inter en Romelu Lukaku lopen in eigen huis in het mes tegen Fiorentina
2 April 2023, 00:05 Skynet Sport
Inter Milaan is zaterdagavond op de 28e speeldag van de Serie A in eigen huis in het mes gelopen tegen Fiorentina. Het werd 0-1.


Inter-CEO Marotta: "Lukaku keert eind dit seizoen terug naar Chelsea"
16 Maart 2023, 00:00 Skynet Belgie
Beppe Marotta, de CEO van Inter, heeft dinsdagavond na de kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League gesproken over de contractsituatie van Romelu Lukaku. Hij bevestigde dat de Rode Duivel eind juni zal terugkeren naar moederclub Chelsea, maar leek ook een opening te houden voor een verlengd verblijf in Milaan.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn