Ludogorets

2News.be / Trefwoorden / Ludogorets

Simundza neemt met Ludogorets afscheid van Europa: "Trots op mijn team"
24 Februari 2023, 00:02 Skynet Sport
Voor Ludogorets kwam er donderdagavond in Anderlecht een einde aan een Europees parcours dat vorige zomer in de voorrondes van de Champions League van start is gegaan.

Conference League - AA Gent ronde verder na strafschoppenreeks
AA Gent heeft zich donderdagavond in een matig gevulde Ghelamco Arena voor de achtste finales van de Conference League geplaatst door Qarabag FK in een strafschoppenreeks met 5-3 te verslaan. Gent won de terugwedstrijd met 1-0, dankzij een doelpunt van Gift Orban in de 74e minuut. Dat was vorige week ook de eindstand in Azerbeidzjan. Verlengingen brachten geen soelaas.

Dinis Almeida verlaat Antwerp voor Ludogorets
8 Januari 2023, 02:32 Skynet Sport
De Portugese verdediger Dinis Almeida verlaat Antwerp voor het Bulgaarse Ludogorets, zo maakte The Great Old vrijdag bekend.

Refaelov kan de weg wijzen: kennismaking met Ludogorets, tegenstander van Anderlecht en het Bayern van Bulgarije
8 November 2022, 00:02 HLN.BE
De weg naar de laatste zestien van de Conference League loopt voor Anderlecht door Bulgarije. Ludogorets, de ploeg van ex-Buffalo Sergio Padt, is de tegenstander. Sinds 2012 werd Ludogorets 11 keer op rij Bulgaars landskampioen. Wereldwijd is dat de langstlopende kampioenenreeks op het hoogste professionele niveau. Een kennismaking.