NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Live


LIVE. ?Seconden tussen noodoproep en instorten brug? in Baltimore - Zoekactie naar zes vermisten opgeschort
Gisteren, 00:00 HLN.BE
Bij de Amerikaanse stad Baltimore is rond 1.30 uur lokale tijd (6.30 Belgische tijd) een cruciale verkeersbrug ingestort nadat een containerschip tegen pijlers van de brug was gevaren. De autoriteiten benadrukken dat alles op een ongeval wijst en er geen sprake is van een terreurdaad. Op het moment van de botsing waren er acht mensen aanwezig op de brug. Twee van hen zijn levend teruggevonden, nog zes personen zijn vermist. Eerder op de avond meldde nieuwszender ?CNN? dat een lichaam uit het water werd gehaald, maar dat bericht werd later ingetrokken.


Japanse virtuele popartiest Hatsune Miku in najaar te zien in AFAS Live
Dinsdag, 00:07 NU.NL - Muziek
De Japanse virtuele popartiest Hatsune Miku is op 30 oktober te zien in AFAS Live. Zij is ontwikkeld voor een softwareprogramma waarmee gebruikers muziek kunnen maken. Het muziekbedrijf achter de software, Crypton Future Media, kondigde maandag een Europese tournee aan.


Eerste live-opname van Joost Kleins Europapa al half miljoen keer bekeken
19 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
Het eerste live-optreden van Joost Klein met het Eurovisie Songfestival-nummer Europapa heeft al een half miljoen weergaven op YouTube. De Friese zanger heeft de clip vrijdagavond laat online gezet.


19 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
LIVE ?Super Tuesday?. Amerikanen in 15 staten kiezen de presidentskandidaat van hun partij
6 Maart, 00:00 HLN.BE
Het is ?Super Tuesday? in de Verenigde Staten, een belangrijke dag in de race om het Witte Huis: in vijftien staten kunnen zowel Democraten als Republikeinen op dinsdag tijdens voorverkiezingen stemmen op hun favoriete kandidaat voor de presidentsverkiezingen in november. Klik hier om te lezen hoe dat precies werkt. Of bekijk onderstaande video en volg de ontwikkelingen op de voet in het liveblog van deze pagina.


Videobedrijf EVS laaft zich aan onstilbare honger naar live-entertainment
23 Februari, 00:00 De Tijd
23:14 Met een stevige stapel bestelbonnen onder de arm mikt de Luikse leverancier van videotechnologie EVS dit jaar op een omzet richting 200 miljoen euro. Het bedrijf profiteert van de onstilbare honger na...


Froukje geeft in november twee concerten in AFAS Live
30 Januari, 00:06 NU.NL - Muziek
Froukje geeft komend najaar twee concerten in AFAS Live in Amsterdam. De shows staan gepland op 20 en 21 november.


The Kid LAROI staat 11 april met show in AFAS Live
30 Januari, 00:05 NU.NL - Muziek
Rapper en singer-songwriter The Kid LAROI treedt op 11 april op in het Amsterdamse AFAS Live. Dat heeft organisator MOJO bekendgemaakt.


30 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
LIVE TRANSFERS. Leander Dendoncker op weg naar Napoli - Yorbe Vertessen dicht bij Union Berlin
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? Wat met Arthur Vermeeren? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!


LIVE AFRIKA CUP. Saintfiet neemt ontslag als bondscoach Gambia - Amoura na verrassende exit Algerije snel terug?
24 Januari, 00:00 HLN.BE
In Ivoorkust is de Afrika Cup bezig. 24 landen strijden om de eindzege, de finale staat gepland op zondag 11 februari. In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor alle uitslagen en het belangrijkste nieuws.


LIVE OHL-ANTWERP (20u30, VTM 2). Wat doet titelverdediger in Leuven? - Dit zijn de verwachte elf
24 Januari, 00:00 HLN.BE
Titelverdediger Antwerp wil in de kwartfinales van de Croky Cup de kansen op een nieuwe dubbel gaaf houden. Tegenstander met dienst is OHL. In een mogelijke halve finale wacht KV Oostende, dat vorige week stuntte tegen RWDM. Wie stoot door nadat de match vorige week werd uitgesteld wegens het winterweer? Volg het live op deze pagina of kijk op VTM2 en VTM GO!


LIVE UNION-ANDERLECHT (20u30, VTM2). Gooit sneeuw roet in het eten? Veld wordt om 12u eerste keer gekeurd
17 Januari, 00:00 HLN.BE
Een Brusselse derby in de kwartfinales van de Croky Cup. Union ontvangt in de strijd om een plaats bij de laatste vier de buren van Anderlecht - alvast als de sneeuwval geen roet in het eten gooit. Het veld wordt op de middag een eerste keer gekeurd. Wie stoot door naar de halve finales? Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2!


KIJK LIVE GIRONA-RAYO (21u30). Kan leider Girona ook mooi verhaal schrijven in Spaanse beker?
17 Januari, 00:00 HLN.BE
In de achtste finale van de Copa del Rey, de Spaanse beker, neemt seizoensrevelatie Girona, de leider in La Liga, het op tegen Rayo Vallecano. De derde club uit Madrid staat momenteel elfde in de competitie. Kijk hier live naar de wedstrijd.


LIVE OHL-ANTWERP (18u30, VTM 2). Inspectie van veld in namiddag, wat doet titelverdediger in Leuven?
17 Januari, 00:00 HLN.BE
Titelverdediger Antwerp wil in de kwartfinales van de Croky Cup de kansen op een nieuwe dubbel gaaf houden. Tegenstander met dienst is OHL, waar het terrein om 14u gekeurd wordt wegens de sneeuwval. Wie stoot door? Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2 en VTM GO!


LIVE OOSTENDE-RWDM (20u). Trekt KVO zich in de Croky Cup nog eens op uit de malaise?
17 Januari, 00:00 HLN.BE
KV Oostende is op sterven na dood, behalve in de Croky Cup. De kustploeg kan tegen RWDM een gooi doen naar de laatste vier. Flakkert de hoop opnieuw op? Volg de match live op deze pagina!


LIVE TRANSFERS. Bommetje bij AA Gent: ook Gift Orban op weg naar Olympique Lyon
17 Januari, 00:00 HLN.BE
Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Wat met Arthur Vermeeren? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!


Originele bandleden David Bowie op 7 november met tribute-band in AFAS Live
16 Januari, 00:08 NU.NL - Muziek
Een David Bowie tribute wordt op 7 november in de AFAS Live gegeven. Enkele originele Bowie-bandleden staan op het podium samen met de Nederlandse tribute-band Starman.


16 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
LIVE TRANSFERS. Fofana legt medische testen af bij Lyon: Gentse transfer van 15 miljoen euro nakend - Ajax wil stunten met Henderson
10 Januari, 00:26 HLN.BE
Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Wat met Arthur Vermeeren? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn