NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Lille


OEFENMATCHEN JPL. AA Gent verslaat Lille met het kleinste verschil - Genk speelt gelijk tegen AZ in Luminus Arena
15 Juli, 00:00 HLN.BE
AA Gent heeft in Noord-Frankrijk z?n oefenmatch tegen de Franse landskampioen Lille winnend kunnen afsluiten. Een goal van Gianni Bruno in de allereerste minuut volstond voor de zege. Bij de Buffalo?s was er wel nog steeds geen spoor van Sinan Bolat.


Waasland-Beveren onderuit tegen Lille
10 Juli, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Waasland-Beveren heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen. De fusieclub verloor vrijdagavond een prestigieuze oefenmatch tegen de Franse landskampioen Lille met 0-2.
Kampioen Lille kiest voor Gourvennec als nieuwe coach
6 Juli, 00:06 Skynet
Jocelyn Gourvennec is vandaag aangesteld als nieuwe trainer van LOSC Lille. De 49-jarige Fransman volgt Christophe Galtier op, die na het behalen van de landstitel met de Noord-Fransen vertrok naar OGC Nice.


Ligue 1 - Na titel met Lille gaat Christophe Galtier aan de slag bij Nice
29 Juni, 00:04 Skynet
Christophe Galtier, die Lille afgelopen seizoen naar de titel in de Ligue 1 loodste, is aangesteld als coach van OGC Nice. Dat heeft de club maandagavond aangekondigd.


Alvarado wint sneeuwspektakel in Lille na sprint met Brand
7 Februari, 14:41 Skynet
Ceylin del Carmen Alvarado heeft de voorlaatste manche van de X2O Badkamers Trofee op haar naam gebracht. De Europese kampioene haalde het in Lille na een spannende wedstrijd in een sprint met twee van wereldkampioene Lucinda Brand. Denise Betsema finishte als derde, Belgisch kampioene Sanne Cant als vierde. Brand verstevigt haar leidersplaats in het klassement.


Trein lijkt eindelijk vertrokken voor Jonathan David bij Lille met derde goal in vier matchen
3 Februari, 20:42 Gazet v. Antwerpen

De trein lijkt eindelijk vertrokken voor Jonathan David bij leider in de Ligue 1 Lille. De ex-spits van AA Gent lukte woensdagavond als invaller tegen Bordeaux al zijn derde doelpunt in vier matchen.
Verdediger Botman boekt met koploper Lille ruime uitzege op Bordeaux
3 Februari, 20:25 NU.NL - Sport
Sven Botman heeft woensdag met Lille OSC de koppositie in de Ligue 1 verstevigd. De ploeg van de Nederlandse verdediger won met 0-3 van Girondins de Bordeaux.


Lille hoopt op Van Aert: ?De deur staat nog op een kiertje?
1 Februari, 22:24 Gazet v. Antwerpen

Het WK is gereden, wat doorgaans gelijkstaat aan een afkalvende belangstelling voor de cross, zowel van renners als publiek. Zelfs nu een rist wegwedstrijden geannuleerd worden, blijkt het aantal afhakers groot te zijn. De wereldkampioen gaat rusten, zijn grootste opponent ook. Tenzij? ?Ik hoop dat we Wout zondag nog aan de start van onze wedstrijd kunnen krijgen?, zegt Jef Van den Broeck, organisator van de cross in Lille, het geboortedorp van Wout van Aert.
Oppositie in Lille dient klacht in tegen onlinegemeenteraad

Oppositiepartij CD&V in Lille diende een klacht in bij het Agentschap Binnenlands Bestuur tegen de organisatie van de onlinegemeenteraad. Dat gebeurt deels volgens een notulensysteem waarbij vragen op voorhand worden behandeld. ?De openbaarheid van de gemeenteraad kan niet gegarandeerd worden?, zegt Peter Martens (CD&V). Het gebruik van achtergronden tijdens de onlinegemeenteraad lokte dan weer kritiek uit van een ander raadslid.
Politie legt familiefeest met 42 aanwezigen stil in Lille

De lokale politie Turnhout heeft zondagmiddag een einde gemaakt aan een groot familiefeest in een woning langs de Wechelsebaan in Lille. In het pand en in de tuin waren 42 volwassenen en nog een aantal kinderen aanwezig.
Moeten Lille en Kasterlee aansluiten bij Neteland of stadsregio Turnhout?
8 Januari, 03:18 Gazet v. Antwerpen

Ziet de kaart van de Kempen er binnenkort wat anders uit? De gemeenten Nijlen, Berlaar en Heist-op-den-Berg zouden graag opschuiven naar de Kempen. Maar ook binnen de Kempen zijn voor de Vlaamse regering nauwere samenwerkingen nodig. Lille en Kasterlee, geprangd tussen Herentals en Turnhout, kregen al een aanbod om naar Neteland op te schuiven. Turnhout hoopt dan weer op meer samenwerking met Kempense gemeenten.
Gemeentemedewerkster Annick Laenen koopt de allereerste sticker van Rode Kruis Lille
11 April 2018, 06:48 Gazet v. Antwerpen
Robbedoes en de vrijwilligers van Rode Kruis Lille zijn er klaar voor. Vanaf donderdag 19 april staan zij opnieuw aan de afritten van hun snelweg en de parkings van de supermarkten om stickers te verkopen. Voor vijf euro, zoals steeds. "Het is zover, we gaan ervoor", zegt voorzitter Tor Wynants.


Lange file door twee ongevallen op E34 in Lille: drie gewonden
14 Maart 2018, 16:36 Gazet v. Antwerpen

Bij twee ongevallen op de E34 richting Turnhout ter hoogte van Lille zijn woensdag drie gewonden gevallen. Het ene ongeval gebeurde ten gevolge van de file die door het andere ongeval was ontstaan.
40.000 euro voor trage wegen in Lille, Westerlo, Zwijndrecht en Lier
8 Maart 2018, 21:48 Gazet v. Antwerpen
Provincie Antwerpen voorziet 40.000 euro voor 8 projecten rond trage wegen. De middelen worden toegekend aan Regionaal Landschap Rivierenland, Kleine en Grote Nete en Schelde-Durme in Westerlo, Lier, Zwijndrecht en Lille. Zij zullen zowel de inventarisatie als het herstel van de trage wegen aanpakken.


Thalys wil treinen Amsterdam-Lille in 2019 schrappen
1 Maart 2018, 18:42 NOS nieuws

NS en Thalys hebben plannen om de rechtstreekse treinverbinding tussen Amsterdam en Lille volgend jaar te laten vervallen.

Dagelijks rijdt er twee keer een trein heen en weer, maar er gaan vaak maar weinig mensen mee. Het aantal reizigers nam vorig jaar nog af, meldt NH Nieuws.

Thalys en NS willen in plaats van de treinen naar Lille twee dagelijkse treinen van Nederland naar Disneyland Paris (Marne-la-Vallée Chessy) laten rijden, met een tussenstop op de Franse luchthaven Charles de Gaulle. "Thalys International en NS zijn ervan overtuigd dat dit een aanzienlijk voordeel biedt voor de reizigers", staat in een verklaring van Thalys en NS.

Wanneer er een besluit wordt genomen over de dienstregeling, is nog niet duidelijk.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn