NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Lille


Martens en Groenen belangrijk bij monsterzege van PSG tegen Lille
10 Januari, 00:06 NU.NL - Sport
Oranje-internationals Jackie Groenen en Lieke Martens hebben Paris Saint-Germain dinsdag geholpen aan een monsterzege in de competitie. De Parijzenaars waren in het gloednieuwe stadion op de PSG Campus te sterk voor Lille: 6-0. Martens pikte in de slotfase een doelpunt mee.


Ligue 1 - Historische hattrick van Jonathan David levert Lille punt op tegen Lyon
11 Maart 2023, 00:31 Skynet
Lille heeft vrijdagavond in de openingswedstrijd van de 27e speeldag in de Franse Ligue 1 in eigen huis 3-3 gelijk gespeeld tegen Olympique Lyon.


Tuchel wil alles voor Chelsea doen: 'Desnoods rij ik zelf met een busje naar Lille'
15 Maart 2022, 00:07 NU.NL - Sport
Thomas Tuchel belooft Chelsea trouw, ook nu de Engelse topclub in de problemen zit door de situatie rond de Russische eigenaar Roman Abramovich. De Duitse manager is gemotiveerd om er het beste van te maken.


Romelu Lukaku blijft aan bank gekluisterd in Champions League-zege Chelsea tegen Lille, waar Onana ruim uur speelt
23 Februari 2022, 00:01 HLN.BE
Het geduld van Thomas Tuchel is ook op. Tien basisplaatsen op rij werden er geen elf. Romelu Lukaku bleef dinsdagavond in de Champions League op de bank tegen Lille OSC. Tuchel opteerde voor ander en frisser. En dat rendeerde.


5 Februari 2022, 00:00 Skynet Sport
Tienkoppig Lille zwoegt zich met Amadou Onana naar punt bij Marseille
17 Januari 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Frans landskampioen Lille en basisspeler Amadou Onana hebben zich zondagavond in en tegen Marseille naar een punt gezwoegd op de 21e speeldag van de Ligue 1 (1-1).




Bordeaux - Lille op de helling na nieuwe coronagevallen bij Les Girondins
22 December 2021, 00:03 Skynet
Bij Bordeaux zijn bij de dinsdag uitgevoerde tests opnieuw spelers en stafleden positief bevonden op het coronavirus, bovenop de vijf spelers van wie de besmetting eerder werd bekendgemaakt. Mogelijk komt de competitiematch van woensdag tegen Lille in gevaar.


Van Bommel botst met Makkelie en houdt met tiental Wolfsburg stand bij Lille
15 September 2021, 00:04 NU.NL - Sport
Het VfL Wolfsburg van trainer Mark van Bommel is de Champions League dinsdag begonnen met een doelpuntloos gelijkspel bij Lille OSC. De Duitse ploeg speelde geruime tijd met tien man. Van Bommel botste tijdens de wedstrijd met scheidsrechter Danny Makkelie, die een hoofdrol voor zich opeiste.


Bestuurder overleden na klap tegen stilstaande vrachtwagen op E34 in Lille
17 Augustus 2021, 00:03 Skynet
Op de E34 richting Antwerpen is maandagavond een man om het leven gekomen toen hij ter hoogte van Lille met zijn mobilhome met Franse nummerplaat inreed op een stilstaande vrachtwagen. Dat zegt de federale politie. De vrachtwagen stond stil op een pechhaven.


Verwarring en onzekerheid over Franse gezondheidspas, bij inwoners van Lille en bij toeristen
31 Juli 2021, 00:05 Volkskrant
Op 12 juli kondigde president Macron aan dat alle volwassenen een bewijs van vaccinatie, herstel van covid-19 of een negatieve testuitslag moeten kunnen tonen. Maar de invoering is uitgesteld. Sommigen hopen op afstel. ?Ik heb afgelopen zondag hier in Lille geprotesteerd.?


OEFENMATCHEN JPL. AA Gent verslaat Lille met het kleinste verschil - Genk speelt gelijk tegen AZ in Luminus Arena
15 Juli 2021, 00:00 HLN.BE
AA Gent heeft in Noord-Frankrijk z?n oefenmatch tegen de Franse landskampioen Lille winnend kunnen afsluiten. Een goal van Gianni Bruno in de allereerste minuut volstond voor de zege. Bij de Buffalo?s was er wel nog steeds geen spoor van Sinan Bolat.


Waasland-Beveren onderuit tegen Lille
10 Juli 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Waasland-Beveren heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen. De fusieclub verloor vrijdagavond een prestigieuze oefenmatch tegen de Franse landskampioen Lille met 0-2.




Kampioen Lille kiest voor Gourvennec als nieuwe coach
6 Juli 2021, 00:06 Skynet
Jocelyn Gourvennec is vandaag aangesteld als nieuwe trainer van LOSC Lille. De 49-jarige Fransman volgt Christophe Galtier op, die na het behalen van de landstitel met de Noord-Fransen vertrok naar OGC Nice.


Ligue 1 - Na titel met Lille gaat Christophe Galtier aan de slag bij Nice
29 Juni 2021, 00:04 Skynet
Christophe Galtier, die Lille afgelopen seizoen naar de titel in de Ligue 1 loodste, is aangesteld als coach van OGC Nice. Dat heeft de club maandagavond aangekondigd.


Alvarado wint sneeuwspektakel in Lille na sprint met Brand
7 Februari 2021, 14:41 Skynet
Ceylin del Carmen Alvarado heeft de voorlaatste manche van de X2O Badkamers Trofee op haar naam gebracht. De Europese kampioene haalde het in Lille na een spannende wedstrijd in een sprint met twee van wereldkampioene Lucinda Brand. Denise Betsema finishte als derde, Belgisch kampioene Sanne Cant als vierde. Brand verstevigt haar leidersplaats in het klassement.


Trein lijkt eindelijk vertrokken voor Jonathan David bij Lille met derde goal in vier matchen
3 Februari 2021, 20:42 Gazet v. Antwerpen

De trein lijkt eindelijk vertrokken voor Jonathan David bij leider in de Ligue 1 Lille. De ex-spits van AA Gent lukte woensdagavond als invaller tegen Bordeaux al zijn derde doelpunt in vier matchen.




Verdediger Botman boekt met koploper Lille ruime uitzege op Bordeaux
3 Februari 2021, 20:25 NU.NL - Sport
Sven Botman heeft woensdag met Lille OSC de koppositie in de Ligue 1 verstevigd. De ploeg van de Nederlandse verdediger won met 0-3 van Girondins de Bordeaux.


Lille hoopt op Van Aert: ?De deur staat nog op een kiertje?
1 Februari 2021, 22:24 Gazet v. Antwerpen

Het WK is gereden, wat doorgaans gelijkstaat aan een afkalvende belangstelling voor de cross, zowel van renners als publiek. Zelfs nu een rist wegwedstrijden geannuleerd worden, blijkt het aantal afhakers groot te zijn. De wereldkampioen gaat rusten, zijn grootste opponent ook. Tenzij? ?Ik hoop dat we Wout zondag nog aan de start van onze wedstrijd kunnen krijgen?, zegt Jef Van den Broeck, organisator van de cross in Lille, het geboortedorp van Wout van Aert.




Oppositie in Lille dient klacht in tegen onlinegemeenteraad
28 Januari 2021, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Oppositiepartij CD&V in Lille diende een klacht in bij het Agentschap Binnenlands Bestuur tegen de organisatie van de onlinegemeenteraad. Dat gebeurt deels volgens een notulensysteem waarbij vragen op voorhand worden behandeld. ?De openbaarheid van de gemeenteraad kan niet gegarandeerd worden?, zegt Peter Martens (CD&V). Het gebruik van achtergronden tijdens de onlinegemeenteraad lokte dan weer kritiek uit van een ander raadslid.




Politie legt familiefeest met 42 aanwezigen stil in Lille
10 Januari 2021, 18:42 Gazet v. Antwerpen

De lokale politie Turnhout heeft zondagmiddag een einde gemaakt aan een groot familiefeest in een woning langs de Wechelsebaan in Lille. In het pand en in de tuin waren 42 volwassenen en nog een aantal kinderen aanwezig.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn