NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Lijkt


Donderdag, 00:06 Volkskrant
'Ongewenste' olietanker verlaat Nederland en lijkt onderweg naar Gibraltar
9 Mei, 00:04 NU.NL - Economie
De omstreden olietanker Sunny Liger heeft vrijdagavond het anker gelicht en vaart mogelijk richting Gibraltar, zo blijkt uit internationale scheepsdata. Het schip met een lading stookolie uit Rusland zou aanmeren in Amsterdam. De vakbond FNV verzette zich echter tegen het lossen van het schip, waarop het dagenlang voor anker in de Noordzee lag. Eerder weigerden Zweedse havenarbeiders al om de tanker te lossen, FNV toonde zich solidair.


Schipholdrukte lijkt door meerdere factoren dit weekend wel onder controle
9 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
De drukte op Schiphol door de meivakantie heeft zowel op zaterdag als op zondag tot nu toe niet tot problemen geleid. Dat zegt een woordvoerder van de luchthaven zondag tegen NU.nl. Extra personeel, minder passagiers en verplaatste vluchten hebben ervoor gezorgd dat de situatie op de luchthaven beheersbaar is. Wel moeten passagiers nog steeds rekenen op langere wachttijden.


Inflatie in Nederland lijkt iets af te zwakken, in Europa naar recordniveau
2 Mei, 00:02 NU.NL - Economie
Huishoudens moesten deze maand gemiddeld 11,2 procent meer betalen voor producten en diensten dan een jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In de eurozone is de situatie niet veel anders: volgens voorlopige cijfers van Eurostat steeg de inflatie in april ietsje naar 7,5 procent, een recordniveau.


28 April, 00:08 Volkskrant
Europa wil gasleveringen uit Rusland volledig afbouwen, maar Poetin lijkt ons te snel af
28 April, 00:02 Gazet v. Antwerpen

De Russische gasleveringen aan Europa zitten in een doodlopend straatje. De Europese Unie wil de relatie stapsgewijs afbouwen, maar president Poetin houdt de touwtjes liever in handen en draait de kraan zelf gedeeltelijk dicht. En mogelijk gaan ook wij dat voelen.
21 April, 00:07 Volkskrant
Juve lijkt laatste titelhoop op te mogen bergen na draw thuis tegen negenkoppig Bologna
17 April, 00:05 Skynet
Juventus lijkt voor het tweede opeenvolgende jaar naast de landstitel in de Serie A te grijpen. Op de 33e speeldag liet het zaterdag in eigen huis verrassend punten liggen tegen Bologna (1-1).


14 April, 00:07 Volkskrant
Will Smith levert lidmaatschap Oscar-organisatie in: 'Vertrouwen geschonden'
Will Smith heeft zijn lidmaatschap van The Academy of Motion Picture Arts and Sciences vrijdag opgegeven. Aanleiding is de klap die de Amerikaanse acteur tijdens de Oscar-uitreiking uitdeelde aan presentator Chris Rock. De Academy startte daarop een disciplinaire procedure tegen Smith.


Zverev lijkt draad weer op te pakken met bereiken van achtste finales in Miami
29 Maart, 00:06 NU.NL - Sport
Alexander Zverev heeft zich maandag overtuigend voor de achtste finales van het Masters-toernooi in Miami geplaatst. De nummer vier van de wereld was een maatje te groot voor de Amerikaan Mackenzie McDonald.


25 Maart, 00:06 Volkskrant
Tienduizenden meldingen in anderhalf uur tijd: storing bij Spotify lijkt verholpen
9 Maart, 00:03 HLN.BE
De storing bij Spotify is na anderhalf uur verholpen. Het bedrijf laat weten dat ?alles er nu veel beter uitziet?. Uit gegevens van Downdetector blijkt dat er tienduizenden meldingen in ons land binnengelopen zijn.


Aanranding bestaat ook in virtual reality: 'Lijkt echt met zo'n bril op'
22 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Seksuele intimidatie, aanranding of verkrachting in een virtuele wereld. Het klinkt misschien een beetje gek, maar toch is het iets wat verschillende vrouwen hebben meegemaakt en dat emotioneel gezien grote gevolgen had. Virtualrealityplatforms nemen het serieus en voeren maatregelen door. Vier vragen en antwoorden.


Hevige regenval leidt opnieuw tot wateralarm in Limburg, maar schade lijkt mee te vallen
8 Februari, 00:08 Volkskrant
De brandweer in Limburg heeft zondagavond laat groot alarm geslagen over het stijgende water in de rivier de Geul. Op enkele plekken leidt het hoge water tot overlast, maar in de loop van de nacht begon het waterpeil alweer te zakken.


Sonos-koptelefoon lijkt op komst na overname bluetoothtechnologiebedrijf
2 Februari, 00:01 Tweakers
Sonos heeft vorig jaar stilletjes T2 Software overgenomen. Dat bedrijf werkte aan de implementatie van nieuwe bluetoothtechnieken. Nu zoekt Sonos naar een marketingbedrijf voor de introductie van een nieuw product. Vermoedelijk gaat het om een koptelefoon.


Redding plantages Hein Deprez lijkt nabij
25 Januari, 00:02 De Tijd
01:00 De ondernemer Hein Deprez lijkt erin te slagen zijn plantageholding The Fruit Farm Group uit de gevarenzone te halen, al is er nog geen zekerheid. Eerder trok hij de fruit- en groentereus Greenyard vl...


Welke schaatsers zijn zeker van de Spelen? N'tab lijkt kansloos voor ticket
31 December 2021, 00:03 NU.NL - Sport
Na vijf dagen schaatsen in Heerenveen zitten de selectievolgordes (bijna) vol, maar is de Nederlandse selectie voor de Olympische Winterspelen van Peking nog niet rond. Wat is er wel duidelijk na het olympisch kwalificatietoernooi (OKT)?


Wall Street lijkt weer "Santa Claus-rally" in te zetten
30 December 2021, 00:06 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn maandag op de eerste handelsdag na kerst met winsten gesloten. Daarmee lijkt Wall Street dit jaar weer een zogeheten Santa Claus-rally in gang te zetten, hebben analisten al gezegd. In de rustige beursdagen tussen kerst en het nieuwe jaar laten de beursgraadmeters doorgaans een stijgende lijn zien.


Chef van het Jaar Thierry Theys (Nuance): ?Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet'
19 December 2021, 00:02 De Tijd
04:00 Voor de gids Gault&Millau is Thierry Theys van Nuance in Duffel de Chef van het Jaar. Zelf is Theys minder van de grote titels en woorden. ?Niets is zo simpel als het lijkt, ook een restaurant niet?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn