NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Lijkt


Het regent niet harder dan vroeger, maar hoe komt het dan dat het tegenwoordig wel zo lijkt?
11 September, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De weergoden serveerden donderdagavond intense buien en krachtig onweer. Straten liepen alweer onder, daken stortten in. Het lijkt erop dat zo goed als elke regenbui een zondvloed is tegenwoordig. Kan het niet meer gewoon regenen, vragen de mensen zich af. We vragen het aan de experten ter zake.
Amerikaans geduld met nucleaire programma Iran lijkt bijna op
9 September, 00:01 HLN.BE
Het Amerikaanse geduld met Irans nucleaire programma lijkt zo goed als op te zijn. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft woensdag aangegeven dat Washington dicht staat bij het opgeven van de inspanningen om de nucleaire deal met Iran nieuw leven in te blazen. Hij verwees daarvoor naar het gebrek aan samenwerking uit Teheran.


Nieuwe wet in Texas lijkt een voorbode van strengere abortuswetgeving in de rest van de VS
4 September, 00:05 Volkskrant
Vrouwen die in de Amerikaanse staat Texas een abortus willen, moeten er voortaan snel bij zijn. Een zwangerschap die langer dan zes weken duurt, mag niet meer worden afgebroken. Pro-abortusactivisten vrezen dat andere conservatieve staten dat voorbeeld zullen volgen.


Welke sanctie riskeren 3x3 Lions voor mogelijke fraude? Een juridisch kluwen lijkt in de maak
26 Augustus, 00:02 HLN.BE
De 3x3 Lions zitten in nauwe schoentjes - ze zouden zich via fictieve toernooitjes geplaatst hebben voor de Spelen in Tokio, waar ze het met een vierde plaats voortreffelijk deden. Al moet die mogelijke fraude natuurlijk nog bewezen worden. Maar welke sanctie(s) riskeren de 3x3 Lions als blijkt dat ze wel degelijk gefraudeerd hebben? We legden de zaak voor aan sportadvocaat Niels Verborgh.


BXM'er Kimmann lijkt na botsing te kunnen starten, official zwaargewond
28 Juli, 00:06 NU.NL - Sport
Niek Kimmann lijkt donderdag gewoon te kunnen starten bij het olympisch BMX-toernooi in Tokio, al heeft hij wel een scheurtje in zijn knieschijf overgehouden aan de botsing maandag met een official. De official is zwaargewond.


Airbus lijkt Boeing af te troeven bij miljardendeal met opvolger Alitalia
28 Juli, 00:05 NU.NL - Economie
De Europese vliegtuigfabrikant Airbus is dicht bij een miljardenorder van ITA, de opvolger van de failliete Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia. Dat meldt de Italiaanse krant Corriere della Sera, die zich baseert op bronnen die dicht bij de order staan.


Limburg lijkt aan allerergste te ontsnappen: ?We zijn door het oog van de naald gekropen. Een oogje?
17 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Terwijl sommige Waalse provincies stilaan melden dat het ergste achter de rug is en daar al volop met de opkuis van de zondvloed wordt begonnen, telt Limburg vrijdagnamiddag nog twee kritieke punten. Deelgemeente Heppeneert in Maaseik lijkt op dit moment op het nippertje aan een erg grote ramp te ontsnappen.
Rockstar-oprichter Dan Houser lijkt nieuwe gamestudio op te zetten
4 Juli, 00:00 Tweakers
Dan Houser, de Rockstar Games-oprichter die na twintig jaar bij zijn studio vertrok, lijkt een nieuwe gamestudio opgezet te hebben. 'Absurd Ventures in Games' is in het Verenigd Koninkrijk gevestigd en gaat volgens de lokale KvK games maken.


Alleen schaarste lijkt rush op vastgoed aan de kust af te kunnen remmen
26 Juni, 00:02 De Tijd
01:40 De nooit eerder geziene koopgolf van vastgoed aan de kust is de voorbije maanden alleen groter geworden, blijkt uit een rondvraag van De Tijd. Het aanbod kan de vraag niet volgen. Dat zal volgens vast...


Columnist Hugo Camps op wandel door zijn desolate Knokke: ?Het 23.30 uur en het lijkt of de neutronenbom de stad heeft overvallen?
6 Februari, 05:51 HLN.BE
Iets na elven, een doordeweekse nacht. Columnist HUGO CAMPS stapt uit zijn voordeur en begint aan een avondwandeling door Knokke, zijn thuisstad. Hij heeft zich voorgenomen pas na middernacht thuis te komen, als kleine verzetsdaad van een 77-jarige tegen de avondklok. Hij tekent op wat hij ziet: de grote leegte, de complete desolaatheid, geen ziel op straat, een leven zonder leven: "De stad is stil, huilerig en geluidloos."


Zeepbel lijkt doorprikt: rust op beurs keert terug, beleggingsapp Robinhood stopt beperkingen rond Reddit-gekte
5 Februari, 12:00 HLN.BE
De populaire beleggingsapp Robinhood heeft de beperkingen voor de aandelen van gamewinkelketen GameStop en bioscoopconcern AMC opgeheven. De aandelen waren afgelopen week de spil in een heuse beursgekte, veroorzaakt door acties van kleine beleggers op internetforum Reddit. Maar inmiddels lijkt de rust weer wedergekeerd.


Steven Van Gucht: ?16% van besmettingen veroorzaakt door Britse variant?

In de laatste twee weken van januari werden zowat 16 procent van de coronabesmettingen veroorzaakt door de Britse variant. Dat zei viroloog Steven Van Gucht vrijdag op de persconferentie van Sciensano. De gemuteerde versie is daarmee nog wel in opkomst, maar de toename lijkt te vertragen in vergelijking met de eerste weken.
?Apple Car? lijkt eindelijk weg naar fabriek te hebben gevonden
4 Februari, 17:19 De Tijd
17:33 Het geruchtencircuit in Wall Street koppelt Apple aan de Zuid-Koreaanse autogroep Hyundai-Kia. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat de Apple-auto even snel verdwijnt als hij opduikt.


Coronacrisis lijkt weer vat te krijgen op aantal startende bedrijven
4 Februari, 07:08 NU.NL - Economie
Het aantal startende ondernemingen is in januari voor het eerst in zeven maanden gedaald, blijkt donderdag uit cijfers van de Kamer van Koophandel (KVK). Vermoedelijk komt dat doordat de coronacrisis aanhoudt en er daardoor te weinig perspectief is. Het aantal bedrijven dat ermee stopt, is in januari ook gedaald.


Dogma verwelkomt snacks uit Nashville: ?Het lijkt wel napalm in je mond?
4 Februari, 04:13 Gazet v. Antwerpen

Didier Van den Broeck, brein achter de Antwerpse cocktailbar Dogma, komt naast de deur met een nieuw concept. Geen drankjes dit keer, maar een forse hap, met name fastfood uit de Zuidelijke Amerikaanse staten. ?Kentucky, Louisiana, Nashville: here we come.?
3 Februari, 21:54 HLN.BE
Trein lijkt eindelijk vertrokken voor Jonathan David bij Lille met derde goal in vier matchen
3 Februari, 20:42 Gazet v. Antwerpen

De trein lijkt eindelijk vertrokken voor Jonathan David bij leider in de Ligue 1 Lille. De ex-spits van AA Gent lukte woensdagavond als invaller tegen Bordeaux al zijn derde doelpunt in vier matchen.
Ook de zus van Jennifer Lopez lijkt eeuwig jong te blijven
3 Februari, 17:00 HLN.BE
Lynda Lopez (49) mag dan niet de faam genieten die haar oudere zus Jennifer Lopez (51) heeft, de heilige graal naar eeuwige jeugd heeft ze duidelijk wel gevonden. Op een foto die ze op Instagram zette lijkt ze niet alleen als twee druppels water op haar zus, maar lijkt ze ook twintig jaar jonger dan haar oorspronkelijke leeftijd.


Strandvilla van Leonardo DiCaprio in Malibu lijkt wel een ?Titanic?-museum
3 Februari, 12:29 HLN.BE
De kaskraker ?Titanic? is voor heel wat mensen pure nostalgie en Leonardo DiCaprio (46) denkt er blijkbaar net zo over. DiCaprio speelde de hoofdrol in de film en zou een aantal souvenirs vanop de set mee naar huis hebben genomen. ?Toen we in de villa waren, zagen we werkelijk overal objecten uit ?Titanic? terug?, aldus interieurarchitecte Megan Weaver.


De coronadocumentaire die lijkt op een oorlogsfilm
3 Februari, 01:08 De Tijd
01:55 Begin vorig jaar beleefde de Chinese miljoenenstad Wuhan als eerste een volledige lockdown. De documentaire ?76 Days? brengt de chaos, de paniek en ook de menselijkheid in de ziekenhuizen van de stad...

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn