NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Liet


NU+ | Matthew Perry droomde van roem, maar liet zich er totaal door opvreten
2 November 2023, 00:09 NU.NL - Film
Matthew Perry wilde niets liever dan acteren. Hij hoopte dat een doorbraak het einde van zijn strijd met alcohol zou betekenen. Maar niets was minder waar. Zaterdag overleed de Friends-ster op 54-jarige leeftijd.


UCI boos omdat Giro Evenepoel en anderen met helikopter naar hotel liet vliegen
14 Mei 2023, 00:06 NU.NL - Sport
De internationale wielerunie UCI wil niet meer dat coureurs in de Giro d'Italia gebruikmaken van een helikopter om na afloop van een etappe zo snel mogelijk het hotel te bereiken.


Rechter: gemeente Hof van Twente liet achterdeur open
13 Mei 2023, 00:00 Emerce
De gemeente Hof van Twente is tekortgeschoten bij een hack in december 2020. Dat is het oordeel van de rechtbank in een kort geding vandaag.


NU+ | David Kushner liet fans wachten op nieuw lied en heeft daardoor nu een hit
30 April 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Steeds een stukje van een nog te verschijnen nummer op TikTok delen in de hoop dat het wordt opgepikt is nu een veelgebruikte tactiek. En David Kushner heeft die truc onder de knie. Zijn nieuwe single Daylight is daardoor in Nederland momenteel het meest beluisterde lied op Spotify.


Jessie Ware liet laptops sneuvelen bij het maken van nieuw disco-album
30 April 2023, 00:09 NU.NL - Muziek
Jessie Ware had de tijd van haar leven tijdens het maken van haar disco- en soulalbum That! Feels Good!. Het was een erg ontspannen proces, zegt de Britse zangeres in gesprek met NU.nl. Behalve voor de laptops dan. Die hadden het zwaar te verduren met haar methodes.


Taliban doden IS-leider die aanslagen liet plegen bij luchthaven Kabul
26 April 2023, 00:01 NOS nieuws

De Taliban hebben de IS-leider gedood die in augustus 2021 een reeks zelfmoordaanslagen liet plegen op de luchthaven van Kabul. Dat zeggen Amerikaanse functionarissen tegen onder meer The New York Times en CBS News. De leider van de terreurbeweging zou in de afgelopen weken al zijn gedood, maar het duurde enige tijd om zijn dood te bevestigen. Zijn naam is niet vrijgegeven.

De bomaanslagen van 26 augustus 2021 bij de luchthaven kwamen kort na de razendsnelle overname van Kabul door de Taliban. Talloze inwoners probeerden destijds in allerijl het vliegveld te bereiken om een van de schaarse plekken aan boord van een evacuatievlucht te bemachtigen.

Er waren toen al enige dagen signalen van een aanslag die op handen zou zijn. Toen die vrees uitkwam, kostte dat aan zeker 170 burgers en dertien Amerikaanse militairen het leven. Al snel werd duidelijk dat de daders lid waren van terreurgroep IS.

Nabestaanden op de hoogte gebracht

Volgens de Amerikaanse functionarissen hadden inlichtingenanalisten begin deze maand vastgesteld dat het brein achter de aanslagen was omgekomen bij een Taliban-operatie in Afghanistan. Het is niet duidelijk of hij het doelwit was van die operatie, of dat hij simpelweg is gedood bij gevechten tussen de Taliban en IS-strijders.

"Experts binnen de regering hebben een grote mate van zekerheid dat deze persoon inderdaad degene was die hiervoor verantwoordelijk was", zegt een bron tegen CBS News. Meer details zijn niet bekendgemaakt. Defensie in de VS heeft de nabestaanden van de dertien omgekomen Amerikaanse militairen op de hoogte gebracht van het nieuws.

In Afghanistan is een IS-tak actief die IS-Khorasan wordt genoemd, of IS-K. Sinds het Amerikaanse vertrek uit Afghanistan in augustus 2021, voeren de Taliban regelmatig strijd met de terreurgroep.
Hun vlucht werd geannuleerd, maar daar liet deze vader het niet bij
19 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een erg radicale manier om je geld terug te eisen na een geannuleerde vlucht: deurwaarders sturen naar de luchthaven. Dat deed een Britse vader, met succes.
Meta liet jarenlang websites scrapen terwijl dat op Facebook niet mocht
4 Februari 2023, 00:01 Tweakers
Techgigant Meta betaalde jarenlang een bedrijf om websites te scrapen, terwijl het juist probeerde te voorkomen dat die praktijk plaatsvond op Facebook en Instagram. Dat schrijft financieel persbureau Bloomberg. Meta zou geen sites van concurrenten hebben laten scrapen.


Extreem zware Marsbeving in mei liet de rode planeet tien uur trillen
18 December 2022, 00:09 NU.NL - Tech
De Marslander InSight van ruimtevaartorganisatie NASA heeft op 4 mei een Marsbeving vastgesteld met een magnitude van 4.7. De beving was minstens vijf keer zo krachtig als de zwaarste beving die eerder op de rode planeet was geregistreerd.


Dit is de klimaatactivist die de bekerfinale liet stilleggen: ?Na mijn actie tijdens de Ronde wilde ik tonen dat ik niets tegen het wielrennen heb?
19 April 2022, 00:01 HLN.BE
De Brugse klimaatactivist die begin deze maand plots tijdens de eindsprint van de Ronde van Vlaanderen op het parcours sprong, heeft er nu ook voor gezorgd dat de bekerfinale tussen AA Gent en RSC Anderlecht enkele minuten stilgelegd moest worden. Wouter Mouton (44) bond zich vast aan een van de doelpalen, maar kon al snel losgemaakt worden. ?Zelfs de politie begrijpt niet hoe ik het stadion binnengeraakt ben.?


Rijksoverheid liet High Tech Campus Eindhoven opkopen door Singapore
14 Februari 2022, 00:08 Techzine
De gemeente Eindhoven, ASML, VDL en Philips hebben afgelopen zomer geprobeerd om de verkoop van de High Tech Campus Eindhoven aan Singapore te stoppen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) weigerde in de campus te investeren, waarna Singapore het vastgoed opkocht. Dat blijkt uit onderzoek van journalisten Pieter Couwenbergh, Erik van Rein, Nelleke […]


?Overheid liet videobelplatform bouwen, nooit in gebruik genomen?
1 Februari 2022, 00:08 Techzine
De Nederlandse overheid heeft aan het begin van de pandemie de opdracht gegeven voor de bouw van een eigen videovergaderplatform dat uiteindelijk nooit in gebruik is genomen. De bouw van dit platform werd onderhands geregeld door een stichting die het verantwoordelijke ministerie van Binnenlandse Zaken in de arm had genomen, zo schrijft de Volkskrant. Aan […]


Overheid liet voor 886.000 euro vergaderplatform bouwen dat nooit werd gebruikt
29 Januari 2022, 00:12 NU.NL - Tech
Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft geprobeerd een eigen Zoom-alternatief te laten bouwen voor videovergaderingen. Het kostte bijna 900.000 euro om dit zogenoemde Dutch Secure Mobile Communication Platform te maken, maar het wordt niet gebruikt, schrijft de Volkskrant.


Antoinette Beumer liet verhaal achter openingsfilm NFF 'jarenlang gisten'
29 September 2021, 00:08 NU.NL - Film
Het duurde jaren voor Antoinette Beumer de goede vorm had gevonden om het semiautobiografische verhaal over haar jeugd - met een vader die jarenlang in een psychiatrische instelling zat en haar eigen angst om gek te worden - te vertellen. Met Mijn vader is een vliegtuig heeft ze nu haar eigen boek verfilmd en verzorgt ze vrijdagavond de opening van het Nederlands Film Festival (NFF).


Uma Thurman spreekt steun uit voor vrouwen in Texas: "Ik liet ook abortus uitvoeren"
23 September 2021, 00:01 HLN.BE
De Amerikaanse actrice Uma Thurman, bekend van Pulp Fiction en Kill Bill, spreekt haar steun uit voor de vrouwen in de Amerikaanse deelstaat Texas. Daar geldt sinds kort een bijzonder strenge abortuswet. In een opiniestuk dat vandaag in de Washington Post werd gepubliceerd, getuigt ze over haar "donkerste geheim": als jonge vrouw liet ook zij een abortus uitvoeren.


Beeldfilterbug Whatsapp liet aanvaller gevoelige informatie lezen
4 September 2021, 00:07 Techzine
Volgens Check Point Research (CPR) kon een beveiligingslek in WhatsApp gebruikt worden om gevoelige informatie uit het WhatsAppgeheugen te lezen. CPR had zijn bevindingen in november aan WhatsApp bekendgemaakt. De kwetsbaarheid, CVE-2020-1910, werd in februari opgelost. Nu komt Check Point naar buiten met details. Door specifieke afbeeldingsfilters toe te passen op een speciaal vervaardigde afbeelding […]


Van Gaal liet internationals bij aankomst video zien over belang van teamwork
1 September 2021, 00:06 NU.NL - Sport
Louis van Gaal hamert er in de aanloop naar de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden tegen Noorwegen en Montenegro op dat een hecht team belangrijker is dan individuele kwaliteiten. De bondscoach liet de internationals maandag bij aankomst een video zien over teamwork.


Montoya: ?Verstappen liet mij eruitzien als een held?
24 Augustus 2021, 00:04 AutoBlog

Montoya is niet meer boos op Verstappen. In de F1 wereld is het schering en inslag dat de helden van vroeger wat te zeggen hebben over de helden van nu. Dat is ook logisch, want journalisten vragen hen soms naar hun mening. Sommigen geven dan wat kleurrijkere antwoorden dan anderen. Vroeger waren Jackie Stewart en […]

The post Montoya: “Verstappen liet mij eruitzien als een held” appeared first on Autoblog.nl.
?Ik heb een fout gemaakt?, Amerikaan liet zich niet vaccineren en ligt nu in het ziekenhuis
12 Augustus 2021, 00:02 HLN.BE
Travis Campbell (43) ligt op intensieve zorg in een ziekenhuis in Virginia. Daar ligt hij al sinds eind juli. Hij heeft Covid-19. De man uit Bristol had zich niet laten vaccineren en daar heeft hij spijt van. ?Het coronavirus is echt en ik heb de fout gemaakt om me niet te laten vaccineren.? Hij roept nu iedereen op om zich te laten inenten.


Mila Kunis heeft spijt dat ze Ashton Kutcher niet de ruimte in liet gaan: ?Nu is het te laat?
29 Juli 2021, 00:01 HLN.BE
Onlangs verklapte Ashton Kutcher (43) dat hij een ticket naar de ruimte had gekocht, maar die van echtgenote Mila Kunis (37) moest doorverkopen. En daar heeft zij nu spijt van, vertelt ze aan People.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn