NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Lichaam

2News.be / Trefwoorden / Lichaam

CELEB 24/7. Pasen kwam wat later bij de Kardashians en Ashley Graham deelt een eerlijke foto van haar lichaam
26 April, 00:02 HLN.BE
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.


Profiel | Taylor Hawkins was meer dan alleen de drummer van Foo Fighters
Taylor Hawkins, die afgelopen weekend op vijftigjarige leeftijd overleed, stond vooral bekend als de drummer van Foo Fighters, maar zowel binnen de band als in andere projecten deed de muzikant nog veel meer. De vader van drie kinderen verzorgde zelf geregeld zangpartijen en was een geoefend liedjesschrijver.


Politie vindt lichaam bij zoektocht naar koffer in Drentse Oranjekanaal
8 Februari, 00:04 NOS nieuws

De politie heeft vandaag een lichaam van een overledene gevonden bij het Oranjekanaal in het Drentse dorp Orvelte. De persoon is "onder verdachte omstandigheden aangetroffen", laat de politie op Twitter weten.

Het lichaam werd gevonden na een melding van een koffer in het water. Bij de zoektocht naar de koffer werd het lichaam aangetroffen. Of het lichaam in de koffer zat, of in het water lag of aan de kant werd gevonden, is onduidelijk.

De politie vraagt getuigen die mogelijk verdachte situaties hebben gezien zich te melden. Ook mensen die mogelijk camerabeelden hebben, worden gevraagd om zich te melden.

De politie doet verder onderzoek.
Lichaam Amstelvener opgegraven voor onderzoek doodsoorzaak
1 Februari, 00:03 NOS nieuws

In het onderzoek naar de dood van de Amstelvener Hans van de Ven, begin vorig jaar, heeft het Openbaar Ministerie het lichaam van het slachtoffer opgegraven. Dat gebeurde in het bijzijn van medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut, schrijft het AD. Die krant meldde afgelopen weekend dat het OM de zaak had heropend.

Na de opgraving is het lichaam van Van de Ven overgebracht naar het NFI in Den Haag. Daar volgt mogelijk een autopsie en worden monsters afgenomen.

Hans van de Ven was een voormalige afluisterexpert van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst die op 5 februari vorig jaar dood werd aangetroffen in bad, thuis in Amstelveen. De politie onderzocht zijn dood, maar omdat een schouwarts concludeerde dat Van de Ven een natuurlijke dood was gestorven, werd dat onderzoek gestaakt.

Autopsie

Nabestaanden hadden echter argwaan over de doodsoorzaak en schakelden voormalig recherchechef Klaas Langendoen en het AD in.

Uit nader onderzoek zou zijn gebleken dat de man vermoedelijk al dagen voor de vondst van zijn lichaam overleden was. Hij reageerde al sinds 29 januari niet meer op oproepen, mails, WhatsApp-berichten en bezoekers aan zijn deur.

De schouwarts concludeerde dat Van de Ven was overleden aan een gescheurde buikslagader. Maar een door een nabestaande aangevraagde autopsie zou hebben uitgewezen dat dit niet het geval was.

'Zwarte dag van Hans'

Op het moment van zijn dood zou Van de Ven een vrouw in huis hebben gehad die door de politie werd gezocht vanwege oplichtingspraktijken. Deze vrouw zit inmiddels een celstraf uit vanwege oplichting.

Het AD besteedt in de podcast De zwarte dag van Hans aandacht aan de zaak.
Acteur Kumail Nanjiani praat liever niet over lichaam na ophef om selfie
13 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
De Pakistaans-Amerikaanse acteur Kumail Nanjiani vermijdt gesprekken over zijn lichaam, door de ophef die ontstond nadat hij eind 2019 een selfie met zijn ontblote bovenlijf had geplaatst, vertelt hij aan GQ.


Taliban willen geen sportende vrouwen: ?Lichaam en gezicht zijn dan soms niet volledig afgedekt?
9 September 2021, 00:01 HLN.BE
Afghaanse vrouwen mogen van de taliban geen enkele sport beoefenen. ?Dat zien wij niet als iets belangrijks voor hen. Het risico bestaat bovendien dat in sommige situaties hun lichaam en gezicht niet volledig afgedekt zullen zijn?, stelde het plaatsvervangend hoofd van de cultuurcommissie van de taliban in een interview met SBS News.


?Ze leek wel bezeten?: Millie krijgt drugs in drankje, harde beelden tonen effect op haar lichaam
5 Augustus 2021, 00:02 HLN.BE
?Ze was compleet bevroren en haar handen leken wel klauwen, alsof ze bezeten was.? De harde beelden die Claire Taplin van haar dochter de wereld instuurde, zijn de ergste nachtmerrie voor elke ouder. Tijdens een avondje uit kieperde iemand drugs in haar glas, waardoor ze de controle over haar lichaam verloor.


Uitgelegd. Wat doet extreme hitte met je lichaam?
1 Juli 2021, 00:04 HLN.BE
De extreme hitte in Canada is al zeker 100 mensen fataal geworden - vooral ouderen bezwijken onder de hitte. Die is dan ook nooit gezien, dag na dag sneuvelen records. Gisteren werd in Brits-Colombia net geen 50 graden gemeten. Wat betekent zo?n extreme hitte voor je lichaam? Wetenschapsjournalist Martijn Peters legt het uit.


Koude is (soms) heilzaam voor het lichaam
7 Februari 2021, 04:45 Gazet v. Antwerpen

Het ziet er naar uit dat we een periode met vrieskou tegemoet gaan. Maar dat gebibber is ook ergens goed voor: koude heeft gunstige effecten op ons lichaam. Of het ons weerbaarder maakt, is een andere vraag.
Ooh la la! Stylist Marieke De Pauw geeft tips voor sexy lingerie op maat van elk lichaam
6 Februari 2021, 14:46 HLN.BE
Verleidelijke lingerie en Valentijnsdag, de twee horen samen. Net als peper en zout, zee en zand of Suske en Wiske. Nog op zoek naar een prachtig setje waar jij je volledig goed in voelt? Styliste Marieke De Pauw geeft enkele praktische tips. Zo weet jij als geen ander het spel der verleiding te spelen.


Wandelaar treft lichaam aan in natuurdomein
6 Februari 2021, 13:38 Gazet v. Antwerpen

Een wandelaar heeft zaterdagmorgen tijdens een wandeling in natuurdomein De Oude Landen in Ekeren een levenloos lichaam van een man aangetroffen. Alles zou wijzen op een natuurlijk overlijden.
Lichaam van dode man (54) aangetroffen in domein Oude Landen: doodsoorzaak wordt nog onderzocht
6 Februari 2021, 13:01 HLN.BE
Een wandelaar heeft zaterdagmorgen een lichaam aangetroffen in domein De Oude Landen in Ekeren. Het gaat om een man van 54. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar alles wijst op een natuurlijk overlijden. Het zou gaan om een dakloze.


Lichaam van vrouw gevonden in vaartje achter Nieuwpoorts zwembad
4 Februari 2021, 13:36 HLN.BE
In de Oude Veurnevaart in Nieuwpoort is donderdag kort voor de middag een lichaam van een vrouw aangetroffen. Een getuige verwittigde de hulpdiensten en die rukten massaal uit om het slachtoffer te redden, maar dat mocht niet baten. De vrouw was al een tijdje overleden.


Blake Lively voelde zich onzeker over haar lichaam na derde bevalling
1 Februari 2021, 08:54 Gazet v. Antwerpen

Blake Lively kampte met onzekerheid na de bevalling van haar derde kind. Volgens de 33-jarige actrice was dat vooral de schuld van de grote kledingmerken die slechts een beperkt aanbod aan maten hebben.
Liese, Zoey en Julie inspecteren elkaars lichaam in ?Big Brother?: ?Mag ik eens aan jouw borsten voelen??
30 Januari 2021, 09:18 HLN.BE
Wanneer de verveling toeslaat in het ?Big Brother?-huis kunnen er zich al eens gekke taferelen voordoen. Zoey, Liese en Julie, bijvoorbeeld, besloten om elkaars lichaam van naderbij te inspecteren.


Buren vinden lichaam van dorpsfiguur ?boer Matthijs?
28 Januari 2021, 18:12 Gazet v. Antwerpen

In zijn chalet in de Rode Del in Arendonk is dorpsfiguur Matthijs Boer, in het dorp bekend als ?boer Matthijs?, op 82-jarige leeftijd overleden. Maandag werd zijn lichaam gevonden, maar mogelijk is hij al enkele dagen eerder gestorven.
Billie Eilish praat openlijk over ?verschrikkelijke relatie? met haar lichaam
26 Januari 2021, 14:00 Gazet v. Antwerpen

In een interview met Vanity Fair is Billie Eilish dieper ingegaan op de moeilijke relatie die ze heeft met haar lichaam en de reden waarom ze altijd wijdvallende kleren draagt. ?Ik begon zulke kleding te dragen om me te verstoppen.?
OPROEP. Goed Gevoel zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam
26 Januari 2021, 08:51 HLN.BE
Werd je ooit gepest of raar bekeken door een onvolmaaktheid, maar ben je ondertussen blij met je prachtige zelf? Voldoe jij niet aan het zogezegde schoonheidsideaal, maar voel je je (eindelijk) goed in je vel? Ben je fier op je lichaam ondanks je imperfecties of beperking? Heeft je lijf je teleurgesteld of in de steek gelaten, maar ben je er sterker uitgekomen? Heb je je lichaam tot het uiterste gedreven, bijvoorbeeld door een verslaving of als extreme sporter, en heeft dat zijn sporen nagelaten?


Vrouw doodgeschoten in Lier: verdachte zwaargewond afgevoerd
18 Januari 2021, 19:36 Gazet v. Antwerpen

In Lier heeft zich maandag een schietpartij met dodelijke afloop afgespeeld in een handelszaak. Dat zegt het Antwerpse parket. Het slachtoffer is een vrouw. Een mannelijke verdachte raakte zwaargewond en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevoerd. Het parket wil voorlopig niet meer informatie kwijt over de zaak, meldt Belga.
Politie vindt lichaam in Leuvense vaart, vermoedelijk van vermiste man
15 Januari 2021, 13:54 Gazet v. Antwerpen

In het kanaal Leuven-Dijle aan de Geerdegemvaart in Mechelen is vrijdagmiddag een lichaam uit het water gehaald tijdens een zoekactie.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn