NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Levert

2News.be / Trefwoorden / Levert

5G-veiling levert nog eens 216 miljoen euro op
21 Juli, 00:02 De Tijd
18:14 De veiling van spectrum voor onder meer de invoering van 5G-mobilofoontechnologie in ons land levert nog eens 216,5 miljoen euro op. Dat is aanzienlijk meer dan verwacht en weer goed nieuws voor de ov...


Pas in 2023 levert Google diensten met minder privacyzorgen voor onderwijs
18 Juli, 00:10 NU.NL - Tech
Het Nederlandse onderwijs kan pas volgend jaar gebruikmaken van aangepaste versies van de Chrome-browser en Chrome OS. Dat melden onderwijsministers Robbert Dijkgraaf en Dennis Wiersma in een Kamerbrief. Over de huidige Google-diensten zijn veel privacyzorgen.


Will Smith levert lidmaatschap Oscar-organisatie in: 'Vertrouwen geschonden'
Will Smith heeft zijn lidmaatschap van The Academy of Motion Picture Arts and Sciences vrijdag opgegeven. Aanleiding is de klap die de Amerikaanse acteur tijdens de Oscar-uitreiking uitdeelde aan presentator Chris Rock. De Academy startte daarop een disciplinaire procedure tegen Smith.


Tesla levert eerste Duitse Model Y
28 Maart, 00:02 Autozine
Tesla levert de eerste autos die geproduceerd zijn in haar Gigafactory Berlijn-Brandenburg. Het is de eerste Gigafactory in Europa en de meest geavanceerde, duurzame en effici?ntste faciliteit van Tesla tot nu toe. De 30 autos die aan de nieuwe eigenaren worden geleverd zijn ook de eerste Model Y Performance in Europa.


Storm Eunice levert dakdekkers veel herstelwerkopdrachten op
22 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Bij dakdekkers stromen de opdrachten binnen omdat storm Eunice verspreid over het land voor veel schade aan daken heeft gezorgd. De drukte is vanzelfsprekend het grootst in gebieden waar de storm het meest heeft huisgehouden.


Assassin's Creed Valhalla levert als eerste AC-game meer dan 1 miljard dollar op
19 Februari, 00:01 Tweakers
Assassin's Creed Valhalla is de eerste game in de serie die Ubisoft meer dan een miljard dollar heeft opgeleverd. De net bookings zouden 70 procent hoger liggen dan bij voorganger Odyssey. Ook wordt de nieuwste AC-game vaker gespeeld dan zijn voorganger.


Toyota levert brandstofcel voor trein
20 Januari, 00:02 Autozine
Toyota Motor Europe (TME) levert zes brandstofcelmodules aan het Spaanse CAF (Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles), een beursgenoteerde onderneming die onder meer treinen produceert. De brandstofcelmodules zijn bestemd voor een treinproject van het consortium FCH2RAIL waarvan ook TME deel uitmaakt.


Nieuwe Spider-Man-film levert 668 miljoen dollar op in Verenigde Staten
14 Januari, 00:08 NU.NL - Film
De nieuwe Spider-Man-film No Way Home heeft in de Verenigde Staten tot nu toe 668 miljoen dollar (zo'n 588 miljoen euro) opgebracht en staat daarmee op de zesde plaats van de lijst met meest winstgevende films ooit, melden Amerikaanse media. Het overtreft Titanic (659 miljoen dollar) en Jurassic World (652 miljoen dollar).


Samsung levert nieuwe tv's met afstandsbediening die kan laden via radiogolven
4 Januari, 00:00 Tweakers
Samsung toont een nieuwe versie van zijn Eco Remote. Naast een zonnecel is de nieuwe afstandsbediening voorzien van techniek die energie kan halen uit radiogolven van routers. De ingebouwde accu kan ook via USB-C opgeladen worden.


?Samenwerking tussen business en IT levert veel op?
3 Januari, 00:05 Techzine
Wanneer de zakelijke en de IT-kant binnen bedrijven echt goed samenwerken, kan dit veel opleveren. Dit is de belangrijkste conclusie uit een recent onderzoek van de consultants van PwC. Dat samenwerking tussen de business en IT voor bedrijven veel meer kan opleveren, is eigenlijk wel algemeen bekend. Toch is het daarom handig dit zo nu […]


Gitaar van Ed Sheeran levert ruim 52.000 pond voor goed doel op
31 December 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
De gitaar die Ed Sheeran aan een goed doel gedoneerd heeft, heeft bij een loterij 52.000 pond (ruim 61.000 euro) opgeleverd.


Eerste sms-bericht ooit levert 107.000 euro op bij Franse veiling
23 December 2021, 00:09 NU.NL - Tech
De eerste sms die ooit is verzonden heeft dinsdag tijdens een veiling in Parijs 107.000 euro opgeleverd. Het stukje telecomgeschiedenis ging bij veilinghuis Aguttes onder de hamer als een zogeheten non-fungible token (NFT).


La Liga - Sevilla - Barcelona levert geen winnaar op
22 December 2021, 00:03 Skynet
Sevilla en Barcelona hebben elkaar dinsdag in evenwicht gehouden in La Liga. Het werd 1-1 in het Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.


Citroen levert eerste e-Jumpy Hydrogen
15 December 2021, 00:02 Autozine
De allereerste e-Jumpy Hydrogen wordt binnenkort afgeleverd aan een klant. Dat is de Suez Group, die de auto aan een praktijktest zal onderwerpen bij de vestiging in Carcassonne. Hier heeft het bedrijf gepnvesteerd in de productie van waterstof, een belangrijke ontwikkeling voor de nabije toekomst.


Dell Technologies levert ?air-gapped? anti-ransomwaredienst voor AWS
5 December 2021, 00:09 Techzine
Dell Technologies maakt zijn anti-ransomwaredienst Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery nu ook via AWS beschikbaar. AWS-klanten krijgen hiermee een ?air-gapped? cyberkluis ter beschikking waarin zij hun meest kritieke gegevens kunnen beschermen tegen ransomware. Met het beschikbaar stellen van de Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery-dienst in de AWS public cloud wil de techgigant klanten helpen om […]


Intel levert minder notebookprocessors door tekort aan andere componenten
24 Oktober 2021, 00:01 Tweakers
Intel heeft in het afgelopen kwartaal minder notebookprocessors geleverd. Ceo Pat Gelsinger zegt dat dit door een gebrek aan andere componenten komt, zoals lcd's en wifi-chips. Daarom zouden fabrikanten minder laptops kunnen maken en dus minder processors nodig hebben.


Google levert Stadia-servers aan AT&T zonder vermelding van eigen merknaam
24 Oktober 2021, 00:00 Tweakers
Google blijkt achter de schermen servers van de Stadia-gameservice aan AT&T te leveren. Klanten van de Amerikaanse provider kunnen op deze manier Batman: Arkham Knight gratis spelen. De naam 'Stadia' is daarentegen niet aan de promotieactie gekoppeld.


Zoekactie naar vermiste Sumanta in Scharwoude levert niets op
9 Oktober 2021, 00:05 NOS nieuws

De zoektocht naar het lichaam van de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn heeft niets opgeleverd. Agenten en vrijwilligers hebben deze week een laatste zoekactie gehouden in recreatiegebied De Hulk in Scharwoude, meldt NH Nieuws.

De studente uit Suriname verdween bijna vier jaar geleden. Sumanta was toen 22 en in verwachting. De politie ging er al snel van uit dat ze slachtoffer was van een misdrijf en vermoedelijk niet meer in leven was.

Haar ex-vriend Manodj B. uit Rijswijk is de hoofdverdachte. Hij zit sinds november vorig jaar vast. Volgens politie en justitie zijn er aanwijzingen dat het lichaam van Bansi door B. is opgelost in natriumhydroxide, dat ook wel bijtende soda wordt genoemd.
D-day in Nederlandse regeringsvorming levert nog geen doorbraak op: ?Doorstart huidig kabinet is serieuze optie?
30 September 2021, 00:03 HLN.BE
In Nederland is er nog geen doorbraak gekomen in de moeizame onderhandelingen om een nieuwe regering te vormen. Morgen wordt er verder gepraat. Informateur Johan Remkes had negen partijen uitgenodigd, waaronder zelfs de kleine oerconservatieve Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Het christendemocratische CDA, het linksliberale D66 en de rechtsliberale VVD voerden intern beraad nadat een doorbraak in zicht leek, maar witte rook bleef alsnog uit.


Geluidsopname John Lennon levert 50.000 euro op
29 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Een cassettebandje met daarop een geluidsopname van John Lennon en zijn partner Yoko Ono heeft op een veiling in Kopenhagen 370.000 kroon (ongeveer 50.000 euro) opgeleverd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn