NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Leven


Jongeman om het leven gekomen bij arbeidsongeval in Lommel
12 September, 00:03 Skynet
Bij een arbeidsongeval op het terrein van een kunststofproductiebedrijf in Lommel is maandag in de vooravond een jongeman om het leven gekomen. Rond 17.30 uur kreeg de brandweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg een melding binnen voor een persoon, die geklemd was komen te zitten. De brandweerpost van Lommel ging ter plaatse, net als een ambulance en een MUG-team.


The Osbournes blazen podcast nieuw leven in: ?We zijn terug na een pauze van 5 jaar?
7 September, 00:01 HLN.BE
Er is een tweede seizoen van de podcast ?The Osbournes? op komst, met Ozzy (74) en Sharon Osbourne (70) en hun kinderen Kelly (38) en Jack (37). Die laatste onthulde het nieuws zelf op zijn sociale media: ?De familie Osbourne is weer bij elkaar!?


Bibi Breijman brengt single over donkere periode in haar leven uit
6 September, 00:08 NU.NL - Muziek
Bibi Breijman heeft vrijdag haar debuutsingle uitgebracht. Toverdrank gaat over een donkere periode in haar leven waarin iedereen 'iets' van haar vond. Ze zingt: "Maak me maar zwart, ik blijf in het licht."


Man wiens leven is verfilmd in The Blind Side blijkt wel op de hoogte van curatele
23 Augustus, 00:08 NU.NL - Film
Michael Oher, wiens levensverhaal is verfilmd in The Blind Side, zei eerder deze maand dat de film is gebaseerd op onwaarheden. Uit het boek van de voormalige Americanfootballspeler uit 2011 blijkt dat hij meer wist dan hij nu beweert.


Zaken tegen Michael Jackson om seksueel misbruik nieuw leven ingeblazen
23 Augustus, 00:07 NU.NL - Muziek
Twee mannen die beweren dat ze als kind door Michael Jackson zijn misbruikt, kunnen alsnog een rechtszaak aanspannen tegen bedrijven die eigendom waren van de in 2009 overleden zanger.


Hanne Claes in halve finales 400 m horden: "Mentaal de zwaarste wedstrijd van mijn leven"
22 Augustus, 00:03 Skynet
Hanne Claes heeft haar uitstekende start van het zomerseizoen bevestigd. Ze heeft zich maandag geplaatst voor de halve finales op de 400 m horden op het WK atletiek in Boedapest. Dat deed ze ook in 2019, tijdens haar eerste WK in Doha, waar ze twaalfde eindigde.


Dode vrouw uit daklozenopvang Terneuzen vermoedelijk om het leven gebracht
19 Augustus, 00:02 NOS nieuws

Een vrouw die verbleef in een daklozenopvang is vanochtend dood gevonden in Terneuzen. De 25-jarige vrouw is waarschijnlijk omgebracht door een man die ook bij de daklozenopvang stond ingeschreven, meldt de politie.

Rond 09.00 uur vanochtend vond de politie een dode vrouw in het water ter hoogte van de Beneluxweg. Twee uur later werd een 42-jarige man aangehouden. De twee kenden elkaar, maar wat zich precies heeft afgespeeld weet de politie nog niet.

Geschreeuw gehoord

Twee bewoners van de daklozenopvang en de eigenaar van een bedrijf laten aan Omroep Zeeland weten dat de vrouw gisteravond met een man vertrok na een barbecue. Op beveiligingsbeelden van het bedrijf zou te zien zijn hoe de twee samen over de kade bij de Beneluxweg lopen.

De bewoners van de daklozenopvang zeggen enige tijd geschreeuw gehoord te hebben. Een tijd later zou de man alleen terug zijn gekomen en een verwarde indruk hebben gemaakt. De politie doet onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld.
Barbie komt tot leven in nieuw Amerikaans pretpark
16 Augustus, 00:08 NU.NL - Film
Fans van de Barbie-film kunnen binnenkort naar een pretpark in het Amerikaanse Glendale. Mattel, de fabrikant van Barbie, opent het Mattel Adventure Park naar verwachting in 2024.


Documentaireserie over leven van 'geniale' Johan Cruijff in de maak
9 Augustus, 00:10 NU.NL - Film
De familie Cruijff werkt aan een documentaireserie over het leven van voetballer Johan Cruijff. Dit laat het productiehuis Lusus weten.


Sanne en Marko getuigen over oplichtende ?huurmoordenaar?: ?Je leven is in gevaar, betaal 4.500 euro, of ik moet je vermoorden?
3 Augustus, 00:02 HLN.BE
?Het spijt me zeer voor je. Mijn plicht is om je te doden. En ik moet het doen, want ik ben er al voor betaald.? Safeonweb heeft vandaag meer dan 330 meldingen binnengekregen over een mail waarin een oplichter zich voordoet als huurmoordenaar en mensen op een zeer agressieve toon bedreigt om geld over te schrijven. ?Het komt heel bedreigend over. Ik ben er echt al de hele dag niet goed van.?


29 Juli, 00:04 Volkskrant
Wonen in een oude school: 'Onze kinderen hebben hier de tijd van hun leven gehad'
22 Juli, 00:00 De Tijd
01:00 De bel rinkelt er al meer dan 20 jaar niet meer, maar toch ademt de woning van Anne Toussaint en Denis Laloy in Schaarbeek nog een en al school uit. ?Voor we aan de verbouwingen konden beginnen, hebbe...


Rocky Linux blijft in leven, ondanks dat RHEL is dichtgetimmerd
6 Juli, 00:07 Techzine
Red Hat maakte het drastische besluit om te stoppen met het gratis CentOS 7 als Linux-distributie voor de enterprise-markt. Het doel is daarbij om klanten richting het betaalde RHEL (Red Hat Enterprise Linux) te duwen. Als betrouwbaar open-source product kan het rekenen op een aantal Linux-rebuilds, waar Red Hat vanaf wilde door de source-code niet […]


6 Juli, 00:07 Volkskrant
Arbeider komt om het leven bij asfalteringswerken in Zelem
2 Juli, 00:05 Skynet Economie
Bij asfalteringswerken op de grens van Lummen met Zelem (Halen) is vrijdagnamiddag een arbeider om het leven gekomen. Het arbeidsongeval met dodelijke afloop gebeurde op de Ottenbergstraat, net op het grondgebied van Halen. De man reed met de vrachtwagen en leverde het asfalt dat moest dienen voor herstellingswerken aan het toeristisch fietspad.


NU+ | Na overlijden leven we online onbedoeld nog jaren door
18 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Ons leven speelt zich steeds meer af op het internet. Als we overlijden, verdwijnt ons lichaam in een kist. Maar online leef je nog jaren door als je je digitale erfenis niet goed regelt voor je nabestaanden.


Acteur Treat Williams (71) om het leven gekomen bij motorongeluk
18 Juni, 00:12 NU.NL - Film
Treat Williams, bekend van zijn rollen in Deep Rising, Everwood en Chesapeake Shores, is maandag omgekomen bij een motorongeluk. De 71-jarige acteur werd door een automobilist aangereden toen hij op zijn motor wilde afslaan.


Italiaanse Anna Tuzzato (29) overleeft woningbrand in Etterbeek niet: ?Drama herinnert ons aan andere tragische brand waarbij twee jongens het leven lieten?
12 Juni, 00:02 HLN.BE
Het dodelijke slachtoffer dat te betreuren viel bij de brand in Etterbeek zaterdagochtend is de Italiaanse Anna Tuzzato (29). Dat berichten meerderde Italiaanse media. Tuzzato, afkomstig uit de regio Veneto, werkte al twee jaar als communicatiehoofd voor de NGO IFOAM Organics Europe.


31 Mei, 00:06 Volkskrant
31 Mei, 00:06 VolkskrantGerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn