NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Leven


Donderdag, 00:06 Volkskrant
Man (26) uit Lier om het leven gekomen bij zwemongeval in Netekanaal
Donderdag, 00:00 Gazet v. Antwerpen

In het Netekanaal ter hoogte van Emblem-beach is woensdagavond een 26-jarige man uit Lier om het leven gekomen. Hij was vanop de brug in het water gesprongen. De politie gaat uit van een ongeval.
Inflatie zwakt af, maar het leven blijft fors duurder dan een jaar eerder
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
Het leven in Nederland was in de afgelopen maand 8,8 procent duurder in vergelijking met mei vorig jaar. Dat betekent dat de prijzen minder fors stegen dan in april, toen ze met 9,6 procent toenamen ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Dat komt voornamelijk doordat de energieprijzen minder sterk omhooggingen dan de afgelopen maanden, meldt het CBS donderdag.


Verstappen wil geen salarisplafond omdat hij zijn leven op het spel zet
12 Juni, 00:05 AutoBlog

Wat zijn manager er van vond wisten we al, maar Max Verstappen laat zich nu ook zelf horen over het salarisplafond. Formule 1-coureurs behoren niet bepaald tot een beroepsgroep die onderbetaald wordt. Natuurlijk, ze kunnen iets wat heel weinig mensen kunnen en lopen risico, maar ze krijgen daar ook zeer royaal voor betaald. Zeker de […]

The post Verstappen wil geen salarisplafond omdat hij zijn leven op het spel zet appeared first on Autoblog.nl.
Frituur op Korenmarkt feestelijk geopend door eigenaars Frituur Veemarkt: ?Blij dat we bekend frietkot nieuw leven kunnen inblazen?
2 Juni, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Je kan opnieuw frietjes eten op de Korenmarkt in Mechelen. Het laatste frietkot in de Mechelse binnenstad heropende woensdagavond feestelijk de deuren. De zaak werd overgenomen door de zaakvoerders van Frituur Veemarkt. ?Maar beide frituren zijn geen concurrentie voor elkaar?, klinkt het.
Hoelang kan deze inflatie nog blijven duren? Financieel expert Paul D?Hoore beantwoordt al uw vragen over het duurdere leven
31 Mei, 00:02 HLN.BE
Het leven wordt opnieuw duurder: de inflatie is in mei nog verder gestegen, van 8,31 procent naar 8,97 procent tegenover vorig jaar. Daarmee bereikt ze het hoogste niveau sinds augustus 1982, toen de inflatie uitkwam op 9,02 procent. Wij legden al uw vragen over het heikele thema voor aan onze financieel expert Paul D?Hoore.


Staf en spelers Excelsior vreesden voor ADO-fans: 'Rennen voor ons leven'
30 Mei, 00:03 NU.NL - Sport
De spelers en de staf van Excelsior zijn uiteraard dolblij met de promotie naar de Eredivisie, maar ze zijn ook opgelucht dat ze zondag heelhuids van het veld kwamen na de penaltyserie in de bizarre return in de play-offs tegen ADO Den Haag. Al tijdens de wedstrijd kwamen er supporters van de Haagse club het veld op en na de fatale misser van ADO in de serie liep het uit de hand in het CARS Jeans Stadion.


12 Mei, 00:08 Volkskrant
28 April, 00:08 Volkskrant
Ook voor leveranciers van maaltijdboxen wordt het leven duurder: HelloFresh slaat prijzen op
14 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Alles wordt duurder, ook maaltijdboxen. HelloFresh slaat z?n prijzen op. ?Hoeveel, dat kunnen we niet zeggen, het hangt af van box tot box.?
Jan Rot heeft nog paar weken te leven en annuleert alle optredens
12 April, 00:11 NU.NL - Muziek
Jan Rot heeft al zijn optredens noodgedwongen geannuleerd. De conditie van de zanger, schrijver en vertaler, die uitgezaaide darmkanker heeft, is dusdanig achteruitgegaan dat hij niet meer kan optreden. Hij heeft nog maar een paar weken te leven, laat hij op Facebook weten.


Accu van Jaguar I-PACE krijgt 2e leven
21 Maart, 00:02 Autozine
De ingenieurs van Jaguar hebben in samenwerking met Pramac een emissievrij energieopslagsysteem ontwikkeld dat gebruikmaakt van gebruikte accus uit prototypes en testmodellen van de I-PACE. Voor het systeem van Pramac, ook wel het Off Grid Battery Energy Storage System (ESS) genoemd, worden de lithium-ion cellen uit anderhalve Jaguar I-PACE accu gebruikt. Het systeem kan emissievrije energie leveren wanneer de toegang tot het elektriciteitsnet beperkt of niet beschikbaar is.


Wolven met bananen, het haar van Meghan Markle en een pleidooi om groener te leven: dit zijn de meest bizarre acts op het Songfestival
16 Maart, 00:03 HLN.BE
Nu de veertig deelnemende landen allemaal gekozen hebben wie hen mag vertegenwoordigen op het Songfestival, is het ook tijd om pronostiekjes te maken. Wie wint? Wie bengelt onderaan? En wie doet vooral mee om zo veel mogelijk op te vallen? Onze Songfestivalvrouw worstelde zich door alle inzendingen en geeft u deze week haar ongezouten mening. Vandaag: de grootste weirdo?s.


Truckersprotest bereikt Den Haag: ?Het is klaar nu. Wij willen in vrijheid leven?
14 Februari, 00:07 Volkskrant
Na de ontwrichtende truckersprotesten in Canada tegen de coronarestricties trokken honderden vrachtwagens en andere voertuigen uit het hele land zaterdag naar Den Haag. ?Dat hele zooitje ? daar moet gewoon een bom op.?


Inflatie naar hoogste niveau in veertig jaar: leven werd 6,4 procent duurder
12 Februari, 00:09 NU.NL - Economie
De inflatie in Nederland is in januari opgelopen naar het hoogste niveau in veertig jaar, blijkt donderdag uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De inflatie kwam afgelopen maand uit op 6,4 procent.


Video | Ons leven wordt steeds duurder: hoe erg is de hoge inflatie?
12 Februari, 00:08 NU.NL - Economie
Nederland gaat gebukt onder een hoge inflatie. Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom van het CBS, legt uit wat inflatie is en of de stijging ervan erg is.


Lewis Hamilton geeft nieuw teken van leven: ?Ik was weg, maar nu ben ik terug?
6 Februari, 00:02 HLN.BE
Lewis Hamilton heeft weer iets van zich laten horen op sociale media. ?Ik was weg, maar nu ben ik terug?, twitterde de Britse Formule 1-piloot. Het was zijn eerste bericht op Twitter nadat de Nederlander Max Verstappen hem de wereldtitel ontfutselde.


Egan Bernal staat na ongeval voor "moeilijkste koers van zijn leven"
4 Februari, 00:04 Skynet
De Colombiaanse wielerkampioen Egan Bernal heeft donderdag in een bericht vanuit zijn hersteloord toegegeven dat hij aan de "moeilijkste koers" van zijn leven moet beginnen.


Vrouw (60) en jongen (9) om het leven gekomen door storm Malik in het Verenigd Koninkrijk
30 Januari, 00:01 HLN.BE
In het Verenigd Koninkrijk zijn door storm Malik zeker twee mensen om het leven gekomen. Malik heeft intussen Denemarken bereikt, waar duizenden reddingswerkers ingezet zijn.


10 Januari, 00:05 VolkskrantGerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn