NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Leven


Politiechef Uvalde treedt af na rapport over fouten schietpartij die aan 21 mensen leven kostte
13 Maart, 00:00 HLN.BE
De politiechef van de Amerikaanse plaats Uvalde is enkele dagen na een kritisch rapport over het optreden van zijn korps afgetreden, schrijven Amerikaanse media. Volgens het verslag heeft de politie ?meerdere kritieke fouten? gemaakt tijdens een schietpartij op een basisschool in 2022. Daarbij werden negentien kinderen en twee leraren gedood.


Baywatch wordt nieuw leven ingeblazen door Fox en oorspronkelijke bedenkers
12 Maart, 00:11 NU.NL - Film
De Amerikaanse televisiezender Fox gaat Baywatch nieuw leven inblazen. De reboot van de populaire serie zal vanaf komend najaar te zien zijn.


NU+ | Irene Schouten is nog altijd de beste, maar wil niet meer als zombie leven
20 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Irene Schouten is nog steeds de beste schaatsster ter wereld. Daarom komt het bericht dat ze na dit seizoen op haar 31e gaat stoppen als een verrassing. Maar haar worsteling met de opofferingen die horen bij een topsportleven zijn zeker niet nieuw.


Nick Cave maakt soundtrack voor film over leven van Amy Winehouse
13 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
Nick Cave heeft de soundtrack voor de film over het leven van Amy Winehouse gemaakt. De Australische artiest werkte daarvoor samen met zijn vaste muzikale partner Warren Ellis.


Zonlicht wekt uitgevallen Japanse maanlander weer tot leven
30 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
De Japanse ruimtevaartorganisatie JAXA heeft weer contact met maanlander SLIM. De ruimtesonde landde eerder deze maand op de maan, maar daarbij ging iets mis met de zonnepanelen. Daardoor verloor Japan kort na de landing het contact met de sonde.


Serie over leven Patty Brard verschijnt 18 februari op Videoland
16 Januari, 00:10 NU.NL - Film
De serie PATTY over het leven van Patty Brard is vanaf 18 februari te zien op Videoland. Diezelfde dag zendt RTL 4 de eerste aflevering uit.


Gill Catchpole (45), vrouw van zanger James Morrison, heeft zichzelf van het leven beroofd
10 Januari, 00:29 HLN.BE
James Morrison (39) heeft zijn 45-jarige vrouw zelf dood teruggevonden in hun huis in Londen. Een lijkschouwer bevestigt nu dat Gill Catchpole zichzelf van het leven heeft beroofd. Ze laat twee kinderen na.


Zangeres Chaka Khan wil niet meer toeren: 'Ik heb een rijk leven'
3 Januari, 00:04 NU.NL - Muziek
Fans van Chaka Khan hoeven geen lange concertreeksen meer van haar te verwachten. De zeventigjarige zangeres vertelt aan Rolling Stone dat ze niet langer wil toeren. Wel zal ze af en toe nog losse concerten geven.


Recensieoverzicht Hunger Games: 'Geeft nieuw leven aan ingedutte franchise'
24 November 2023, 00:12 NU.NL - Film
Tien jaar na het laatste deel verschijnt donderdag de prequel van The Hunger Games-trilogie. The Ballad of Songbirds and Snakes speelt zich ruim zestig jaar eerder af dan de originele reeks. Is de vierde film over het fictieve land Panem de moeite waard? NU.nl zet de recensies op een rij.


Regisseur Darren Aronofsky maakt een film over het leven van Elon Musk
16 November 2023, 00:11 NU.NL - Film
Het leven van techondernemer Elon Musk wordt verfilmd. De Amerikaanse filmmaker Darren Aronofsky gaat de film regisseren, meldt Variety vrijdag.


Christophe Ramont uit ?Blind getrouwd? maakt podcast over leven met hiv
10 November 2023, 00:02 HLN.BE
Christophe Ramont (42) die in het vijfde seizoen van ?Blind getrouwd? gekoppeld werd aan Nick Laenen, deelde in 2021 openlijk dat hij hiv heeft. Zijn goede vriendin Laurence kreeg dezelfde diagnose en samen besloten ze om er de podcast ?Positief? over te maken.


Brobbey kan leven met kritiek Koeman: 'Ik ben jong en heb veel verbeterpunten'
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Ajax-spits Brian Brobbey vindt het prima dat Ronald Koeman kritiek leverde op zijn kwaliteiten. De bondscoach van Oranje gaf aan dat de eenmalig international nog voldoende verbeterpunten heeft.


Bosz kan leven met punt PSV in Lens: 'Maar over twee weken moeten we winnen'
26 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Peter Bosz kan wel leven met het gelijkspel bij RC Lens (1-1) in de Champions League. De trainer van PSV vond zijn ploeg goed voor de dag komen, al beseft hij dat een overwinning hard nodig is.


VN-expert: mensen met minimumloon leven steeds vaker in armoede
20 Oktober 2023, 00:00 HLN.BE
Werkende mensen die het minimumloon verdienen leven steeds vaker in armoede, zegt de Belgische armoede-expert Olivier De Schutter van de Verenigde Naties. Volgens onderzoek van de speciaal rapporteur leeft een op de vijf werknemers op de wereld nu in armoede. Dit komt deels door de hoge inflatie. Daarnaast loopt het aantal voltijdsbanen mondiaal terug en dat houdt volgens de studie lage lonen in stand.


Bol.com gaat vanaf nu door het leven als bol
11 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Bol.com verandert van naam. De webshop gaat vanaf nu verder als bol, omdat het naar eigen zeggen niet langer duidelijk hoeft te maken dat het een online winkel is.


Antiviruspionier John McAfee beroofde zichzelf van het leven in Spaanse cel
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
De Brits-Amerikaanse softwarepionier John McAfee werd in juni 2021 dood aangetroffen in zijn cel in Barcelona. Spaanse media meldden toen al dat het zou gaan om zelfdoding, maar dat is nu bevestigd.


Luuk de Jong kan leven met gelijkspel PSV: 'We hadden zomaar kunnen verliezen'
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Sport
Luuk de Jong heeft vrede met het 2-2-gelijkspel van PSV dinsdagavond in de Champions League-groepswedstrijd tegen Sevilla. De ervaren spits vond dat zijn ploeg uiteindelijk nog goed wegkwam in het Philips Stadion.


NU+ | James Webb-telescoop vindt koolstof op Jupiter: hoe doet-ie dat?
27 September 2023, 00:10 NU.NL - Tech
De James Webb-telescoop heeft op de Jupitermaan Europa koolstof gevonden. Dat is een belangrijk element dat leven mogelijk maakt. Maar hoe kan de ruimtekijker op zo'n grote afstand zien welke stoffen op andere planeten en manen aanwezig zijn?


Jongeman om het leven gekomen bij arbeidsongeval in Lommel
12 September 2023, 00:03 Skynet
Bij een arbeidsongeval op het terrein van een kunststofproductiebedrijf in Lommel is maandag in de vooravond een jongeman om het leven gekomen. Rond 17.30 uur kreeg de brandweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg een melding binnen voor een persoon, die geklemd was komen te zitten. De brandweerpost van Lommel ging ter plaatse, net als een ambulance en een MUG-team.


The Osbournes blazen podcast nieuw leven in: ?We zijn terug na een pauze van 5 jaar?
7 September 2023, 00:01 HLN.BE
Er is een tweede seizoen van de podcast ?The Osbournes? op komst, met Ozzy (74) en Sharon Osbourne (70) en hun kinderen Kelly (38) en Jack (37). Die laatste onthulde het nieuws zelf op zijn sociale media: ?De familie Osbourne is weer bij elkaar!?





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn