NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Leugen

2News.be / Trefwoorden / Leugen

Haalbaarheid van confederalisme is een politieke leugen, zegt Van Grieken
11 Juli, 00:02 Skynet Belgie
Het confederalisme is de grootste politieke leugen van de afgelopen tien jaar. Dat heeft Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken gezegd tijdens de Sporenviering in Brugge, het feest van de partij voor de Vlaams feestdag op 11 juli. Hij pleit voor een Vlaamse onafhankelijkheid door middel van een unilaterale beslissing.


LIVE. Trump blaast Irandeal op: ?Akkoord was gebaseerd op een leugen?. Volg hier de persconferentie met de Amerikaanse president
8 Mei 2018, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Donald Trump zal zo meteen tijdens een persconferentie officieel aankondigen dat hij de kerndeal met Iran opzegt. Of daar wijst toch alles op: verschillende internationale media meldden dat de Amerikaanse president uit het akkoord zal stappen. Volg de toespraak van Trump vanuit de ?diplomatic room? in het Witte Huis hier.
De overeenkomst tussen de VS en Iran is gebaseerd op een leugen
4 Mei 2018, 19:30 Volkskrant
Iran is zijn deel van de nucleaire overeenkomst niet nagekomen: de beloofde transparantie heeft Teheran niet gegeven. Amerika hoeft niet binnenboord te blijven, schrijft Bret Stephens. 'Het opheffen van de sancties zal alleen gebeuren als Teheran de stappen zet die zijn overeengekomen, inclusief de aanpak van de militaire aspecten.' Dat zei woordvoerder John Kirby van Buitenlandse Zaken in juni 20


?Menselijk schild van May? stapt op na leugen
2 Mei 2018, 01:30 Gazet v. Antwerpen

Een leugen heeft de Britse minister van Binnenlandse Zaken Amber Rudd haar job gekost. Rudd diende haar ontslag in nadat ze niet meer kon ontkennen dat ze wist dat er quota bestaan voor de uitzetting van illegalen. Quota die ervoor zorgden dat ook mensen die decennia geleden legaal het land in waren gekomen plots werden geviseerd. En die ook premier Theresa May in nauwe schoentjes kunnen brengen.
Cubaanse asielzoekers in Nederland: 'Machtswissel is leugen'
19 April 2018, 17:06 NOS nieuws

"Als ik terug ga, ben ik bang dat ik zal sterven", zegt Leo. Hij is een van de twintig Cubanen in het asielzoekerscentrum van Dronten. De Cubaan heeft er geen enkel vertrouwen in dat zijn situatie zal verbeteren nu Raúl Castro is afgetreden.

Leo is transgender en zegt dat hij in Cuba werd vervolgd vanwege zijn geaardheid én omdat zijn vader een dissident is. Hij is onderdeel van een groep van 413 Cubanen die sinds eind vorig jaar asiel aanvroeg op Schiphol. Ook Manuel zit nog in het azc en ook hij is sceptisch over de machtswissel, vertelt hij aan verslaggever Eva Wiessing:

"Het is een leugen", zegt de Cubaan. "Raúl zet een marionet neer." De nieuwe president, Miguel Díaz-Canel, zei in zijn eerste toespraak dat Raúl de leider van de revolutie blijft. "Het blijft dezelfde reging", zegt Leo. "Dus ik denk niet dat het beter wordt."

De vluchtroute via Nederland is inmiddels gesloten. Cubanen moeten sinds eind februari een transitvisum hebben om op Schiphol het toestel te mogen verlaten. De Cubanen die definitief zijn afgewezen, zijn of teruggekeerd naar Cuba of illegaal doorgereisd naar Spanje.
Nieuwe leugen van Brits minister zorgt voor beroering: ?Boris, ben jij een dikke vette leugenaar??
6 April 2018, 07:18 Gazet v. Antwerpen

Boris Johnson is betrapt op een leugen in het dossier Skripal. Opnieuw. Waarom blijft premier Theresa May hem nog tolereren op de cruciale positie van Britse minister van Buitenlandse Zaken?Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn