NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Leon


Seat Leon terug als e-Hybrid PHEV
19 September 2023, 00:00 Autozine
De Leon en Leon Sportstourer met plug-in hybride aandrijflijn keren terug in het leveringsgamma van SEAT. De Leon e-Hybrid geeft voorrang aan elektrisch rijden, maar schakelt over naar benzine voor extra vermogen. De plugin heeft een systeemvermogen van 150 kW / 204 pk en is beschikbaar in het FR PHEV Business Intense uitrustingsniveau.


Cupra Leon nu ook met 204 pk motor
24 Juni 2023, 00:00 Autozine
CUPRA geeft de Leon-serie een nieuwe impuls: voortaan is zowel de 5-deurs hatchback als de Sportstourer er ook met een 150 kW / 204 pk sterke e-HYBRID aandrijflijn. De CUPRA Leon Essential en Business verlagen in de instapprijs tot 44.990 euro.


Seat Leon als FR Business Limited Edit
15 Mei 2022, 00:04 Autozine
Seat introduceert FR Business Limited Editions voor de Leon en Leon Sportstourer. Met de bestaande sportiviteit van een FR-uitvoering, een extra standaarduitrusting ?n keuze uit diverse motoren en transmissies bieden ze maatwerk voor zakelijke rijders, met een voordeel oplopend tot 2.400 euro. Zo is de Leon FR Business Limited Edition er vanaf 30.250 euro.


Invloedrijke modejournalist Andre Leon Talley overleden
20 Januari 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Mode-icoon, stylist en Vogue-journalist Andre Leon Talley is op 73-jarige leeftijd overleden, melden diverse Amerikaanse media. Talley was de eerste invloedrijke zwarte journalist in de Amerikaanse modewereld. De Amerikaan stierf in een ziekenhuis in New York. De doodsoorzaak wordt nog niet gemeld.


Seat Leon is Best Buy Car of Europe 2021
5 Oktober 2021, 00:02 Autozine
De SEAT Leon is bekroond met de AUTOBEST Best Buy Car of Europe 2021 award. SEAT ontving de onderscheiding in Barcelona tijdens de 20e editie van de AUTOBEST Gala Awards. De Leon overtuigde de AUTOBEST vakjury, bestaande uit 32 Europese autojournalisten, met zijn mix van sportiviteit, efficiency, geavanceerde veiligheid en connectiviteit.


Cupra Leon krijgt 5 EuroNCAP sterren
13 Juli 2021, 00:03 Autozine
CUPRA bouwt niet alleen sportieve autos, maar levert ook veilige modellen. Dat onderstreept de CUPRA Leon e-HYBRID, die door de toonaangevende botsveiligheidsinstantie Euro NCAP is bekroond met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren.


Amerikaanse bokser Leon Spinks, voormalig kampioen zwaargewicht, overleden
7 Februari 2021, 02:24 NU.NL - Sport
De Amerikaanse bokser Leon Spinks is vrijdagavond gestorven. Hij is 67 jaar geworden, meldt The New York Times. Spinks behaalde zijn grootste overwinning in 1978 toen hij toenmalig wereldkampioen in het zwaargewicht Mohammad Ali versloeg.


SEAT Leon PHEV nu ook als FR Business
6 Februari 2021, 11:40 Autozine
De SEAT Leon PHEV met de plug-in hybrideaandrijving is er nu ook in de extra luxe en sportieve FR Business Intense-uitvoering. Voor een meerprijs van 500 euro ten opzichte van de Leon FR PHEV breidt SEAT de standaarduitrusting uit. De nieuwe Leon FR PHEV Business Intense is er als 5-deurs hatchback en als extra ruime Sportstourer. De prijzen beginnen bij 37.750 euro.


4 Februari 2021, 07:25 De Tijd
Seat Leon nu ook in gewone uitvoeringen
7 Januari 2021, 07:19 Autozine
SEAT trapt 2021 af met Business Intense-versies voor de nieuwe Leon en Leon Sportstourer in Style- en FR-trim. Business Intense staat bij SEAT altijd voor een combinatie van extra uitrusting met veel digitale functies tegen een beperkte meerprijs. Het voordeel bij een Leon in Business Intense-trim loopt op tot maximaal 3.160 euro.


Kopen? De ALLERDIKSTE SEAT Leon van NL
19 Mei 2018, 14:30 AutoBlog
Klaar voor een tuningsfestival in jouw buurt. Wanneer er duizenden exemplaren van een willekeurige auto op een occasionwebsite te vinden zijn, dan moet er ergens wel een merkwaardig project tussen zitten. Het is een soort ongeschreven regel. Eerder zagen we, bijvoorbeeld, dat dit het geval was met de Volkswagen Bora. Ditmaal hebben we niet te […]


Leon Bridges' magistrale stem neemt afscheid van de retrosoul
3 Mei 2018, 17:06 Volkskrant
Zijn honingzoete stem is onveranderd, maar Leon Bridges neemt afscheid van de zoete retrosoul. Het is nu wat meer R. Kelly en wat minder Sam Cooke. De zanger over zijn 'reality check' en koerswijziging. Leon Bridges kan zich de dag nog goed herinneren dat hij besefte dat iets niet helemaal goed ging: 4 juni 2016. 'Ik stond met The Roots en Usher op het affiche van Roots Picnic Festival in Philadel


BINNENKIJKEN. Zo is het wonen in een huis van Léon Stynen
21 April 2018, 08:06 Gazet v. Antwerpen

2018 is het jaar van Léon Stynen (1899-1990), de architect die in Antwerpen mee het modernisme op de kaart zette en als eerste aan de slag ging met betonstructuren. Daarmee kon hij de huizen die hij tekende zo indelen dat ze tegemoetkwamen aan de leef- en werkgewoonten van de bewoners. Sabine en Ruud hebben het geluk om in zo?n Stynenhuis te wonen. ?We ervaren nog elke dag de ruimtelijkheid, het licht en het comfort, zoals de architect het tachtig jaar geleden bedoeld heeft.?




SEAT Leon CUPRA Black: 300 pk voor minder dan 40 mille
20 April 2018, 09:00 AutoBlog
Laat het aantrekkelijke aanbod je niet afleiden van het feit dat SEAT met de wereld aan het sollen is. Alvorens we die belachelijk aantrekkelijke prijs/pk-verhouding onder de loep nemen, schijnen we ons licht eerst even op de nog altijd uitermate verwarrende manier waarop SEAT de afgelopen maanden te werk is gegaan. De Spanjaarden sneden begin […]


Opnieuw Astana! Luis Leon Sanchez zorgt voor drie op vier in Tour of the Alps
19 April 2018, 13:30 Gazet v. Antwerpen

Luis Leon Sanchez heeft de vierde etappe van de Ronde van de Alpen (2.BC) gewonnen. Hij kwam na een attractieve finale solo aan in Lienz. De derde zege in deze rittenkoers voor Astana , dat de finale opnieuw domineerde. Thibaut Pinot blijft leider.




Tro Bro Léon - Christophe Laporte wint, Belg Jelle Mannaerts derde
15 April 2018, 22:12 Skynet Sport
De Fransman Christophe Laporte (Cofidis) boekte zondag zijn vierde zege van het seizoen in de Tro Bro Leon, een Franse eendagskoers van eerste categorie. Na 27 grindstroken won hij solo met kleine voorsprong op Damien Gaudin. De Belg Jelle Mannaerts werd derde.


Bekijk de clip van Bad Bad News, de nieuwe van Leon Bridges
28 Maart 2018, 06:54 Skynet
Denk aan stijlvolle pakken, modieuze hoeden, rokerige nachtclubs uit de jaren ?60 en een begenadigde soulstem à la Otis Redding, en je hebt meteen een idee van het sfeertje dat de muziek van Leon Bridges uitademt.


Tracks van de week (12): Mount Eerie, Leon Bridges, Parquet Courts
22 Maart 2018, 22:12 Volkskrant
Tracks van de week De drie liedjes die u deze week volgens Robert van Gijssel moet hebben gehoord. Phil Elverum vervolgt zijn rouwverwerking met het album Now Only. Iets minder beklemmend dan The Crow Looked At Me maar het 11 minuten durende Distortion is wederom adembenemend. Sterkste van twee nieuwe soulliedjes van Leon Bridges. Bad Bad News heeft een lekkere groove en een aangenaam jarenzeventi


Wout Poels meldt zich als kanshebber voor de eindzege na overtuigende winst in tijdrit Parijs-Nice
7 Maart 2018, 21:12 Volkskrant
Wout Poels heeft zich nadrukkelijk gemeld als kanshebber voor de eindzege in Parijs-Nice. Gisteren won de Nederlander, in dienst van Sky, op overtuigende wijze de individuele tijdrit. Zondag eindigt de etappekoers, die ook wel bekend staat als 'De rit naar de zon'. Poels staat nu tweede in het algemeen klassement op 15 seconden van geletruidrager Luis Leon Sanchez. Poels maakte er de laatste jaren


Nieuws: Cupra e-Racer is eerste elektrische tourwagen
2 Maart 2018, 16:00 Auto55
Het was Seat-directeur Luca de Meo zelf die voor het nieuwbakken performance-merk Cupra deze e-Racer voorstelde. Een echte sportauto klonk het en meteen ook de eerste elektrische racer in z?n soort.Alles van een echteVan een echte racer neemt deze elektrische Leon de gigantische vleugel en een ver doorgedreven aerodynamisch pakket. Er zijn een hoop onderdelen en zelfs koetswerkpanel...

Lees meer





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn