NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Leggen

2News.be / Trefwoorden / Leggen

21 Juli, 00:07 Volkskrant
Topmannen moederbedrijf Pornhub leggen functies neer
24 Juni, 00:01 Tweakers
Feras Antoon en David Tassillo, de ceo en coo van MindGeek, zijn opgestapt. MindGeek is het moederbedrijf van een aantal pornowebsites, waaronder Pornhub en YouPorn. Waarom de topmannen hun functies neerleggen, is niet duidelijk.


Charlotte Hornets leggen assistent-coach van Golden State vast als nieuwe hoofdtrainer
12 Juni, 00:08 Skynet Buitenland
De Charlotte Hornets worden vanaf volgend seizoen getraind door Kenny Atkinson, de huidige assistent-coach van NBA-finalist Golden State. Verschillende Amerikaanse media melden dat het team van eigenaar en levende legende Michael Jordan met Atkinson een akkoord heeft over een contract van vier jaar.


9 Juni, 00:07 Volkskrant
Russische sancties leggen gasaanvoer door Poolse pijplijn naar Europa stil
16 Mei, 00:06 NU.NL - Economie
Door de sancties die Rusland heeft ingesteld tegen Europese energiebedrijven, kan Gazprom geen gas meer leveren aan Europa via de Yamal-Europe-pijpleiding. Dat meldt het Russische staatsbedrijf donderdag. De pijplijn wordt namelijk uitgebaat door een bedrijf dat op de sanctielijst staat. Het is al de tweede leiding waarvan de aanvoer wordt stilgelegd.


VS leggen nieuwe sancties op tegen banken en familieleden van Poetin en Lavrov
11 April, 00:08 Skynet Economie
De Verenigde Staten leggen nieuwe sancties op tegen Rusland. Ze zijn gericht tegen twee grote banken en tegen familieleden van president Vladimir Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov, meldt het Witte Huis.


Gameontwikkelaars leggen verkoop van games aan banden in Rusland
8 Maart, 00:14 NU.NL - Tech
Verschillende gameontwikkelaars hebben besloten geen games meer te verkopen in Rusland. Ook Ubisoft legt de verkoop stil, heeft het Franse bedrijf maandag aangekondigd.


Fransen leggen vanwege sancties beslag op langsvarend Russisch vrachtschip
1 Maart, 00:07 NU.NL - Economie
De Franse marine heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een Russisch vrachtschip dat onderweg was naar Sint-Petersburg in beslag genomen, schrijft BBC News zaterdag. Het vrachtschip Baltic Leader zou in handen zijn van een Russisch bedrijf dat onder de Europese sancties valt.


FIFA en UEFA leggen Rusland wereldwijde schorsing op
De Wereldvoetbalbond FIFA en de Europese Voetbalconfederatie UEFA leggen zoals verwacht Rusland een wereldwijde schorsing op, zo maakten ze bekend in een mededeling.


Ook Utrecht en andere steden willen flitsbezorgers aan banden leggen
22 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Utrecht en Amstelveen hebben deze week besloten om minder ruimte te geven aan flitsbezorgers. Ook diverse andere steden hebben hier plannen voor. Ze volgen daarmee Amsterdam en Rotterdam, die eerder besloten de flitsbezorgers aan banden te leggen.


Paar duizend medewerkers jeugdzorg leggen medio maart het werk neer
17 Februari, 01:16 NU.NL - Economie
Een paar duizend medewerkers in de jeugdzorg leggen volgens vakbond FNV op 15 maart het werk voor 24 uur neer. Het zou gaan om de tweede staking ooit in deze sector. De vakbond had het kabinet een ultimatum gesteld, omdat de partijen het niet eens kunnen worden over een nieuwe cao.


Disney en YouTube leggen ruzie over tarieven bij
23 December 2021, 00:09 NU.NL - Tech
Alphabet, het moederbedrijf van YouTube, heeft een akkoord bereikt met Disney over het doorgeven van een aantal videokanalen van Disney op YouTube TV, melden Amerikaanse media.


Westerse landen leggen Wit-Rusland nieuwe sancties op
3 December 2021, 00:03 HLN.BE
De Europese Unie heeft donderdag sancties opgelegd aan Wit-Russische overheidsfunctionarissen en luchtvaartmaatschappijen, touroperators en hotels die betrokken waren bij het overbrengen van migranten naar de grens met de EU. Ook de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada komen met nieuwe sancties tegen het regime van de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko.


Extinction Rebellion heeft grote plannen om Den Haag volgende week plat te leggen ? ?In ons aller belang?
9 Oktober 2021, 00:07 Volkskrant
Vreedzame demonstraties, petities ondertekenen, stemmen op groene partijen: het heeft allemaal niets opgeleverd voor een beter klimaatbeleid, zeggen Jelle de Graaf (32) en Tessel Hofstede (46). Daarom gaan ze Den Haag platleggen. ?Niet omdat we dat leuk vinden, maar omdat het nodig is.?


Staatsgreep Guinee - Washington roept junta in Guinee op om tijdschema voor verkiezingen vast te leggen
5 Oktober 2021, 00:02 Skynet
De Verenigde Staten hebben maandag het hoofd van de regerende junta in Guinee, Mamady Doumbouya, opgeroepen om een tijdschema voor de verkiezingen vast te leggen. Doumbouya werd vrijdagmiddag ingezworen als interim-president van het West-Afrikaanse land tijdens een plechtigheid in het paleis Mohammed-V in Conakry.


Taliban arresteren tientallen journalisten en leggen media aan banden, aldus Human Rights Watch
2 Oktober 2021, 00:06 Volkskrant
De persvrijheid in Afghanistan ligt ernstig onder vuur. Tientallen journalisten zouden al zijn gearresteerd en er gelden nieuwe richtlijnen die kritische journalistiek onmogelijk maken. Dat schrijft Human Rights Watch.


VDAB-werknemers leggen halve dag werk neer
28 September 2021, 00:05 Skynet Economie
Maandag leggen de medewerkers van de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB in de voormiddag het werk neer. De staking, die uitgaat van een gemeenschappelijk vakbondsfront van ACOD, ACV Openbare Diensten en VSOA, is een signaal aan de directie en de Vlaamse regering, omdat het personeel van de VDAB ongerust is over de plannen om de organisatie te moderniseren.


T-Mobile en Open Dutch Fiber leggen vanaf november glasvezel aan in Utrecht
19 September 2021, 00:01 Tweakers
T-Mobile en Open Dutch Fiber gaan vanaf dit najaar glasvezel aanleggen in meerdere wijken in Utrecht. In totaal worden er bijna dertigduizend huishoudens aangesloten. In februari 2022 worden de eerste woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk.


INEOS-duo Egan Bernal en Adam Yates wil Roglic vuur aan schenen blijven leggen
24 Augustus 2021, 00:06 Skynet
Zowel Egan Bernal als Adam Yates, respectievelijk 5e op 1:52 en 6e op 2:07 van leider Primoz Roglic, willen het de Sloveense leider nog best moeilijk maken in deze Vuelta. Maar er is nog de afsluitende tijdrit van de Ronde van Spanje in Santiago de Compostela. Bovendien liet Primoz Roglic onder andere gisteren al zien dat hij ook in de bergetappes zijn mannetje kan staan.


Mensachtige Atlas-robots leggen parcours af en maken salto's
18 Augustus 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Robotmaker Boston Dynamics heeft nieuwe beelden van de Atlas-robot gedeeld. In de video leggen twee van de bekende mensachtige robots samen een parcours af.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn