NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Leeftijd

2News.be / Trefwoorden / Leeftijd

Frans-Belgische Abel-acteur Henri Garcin op 94-jarige leeftijd overleden
20 Juni, 00:11 NU.NL - Film
De Frans-Belgische acteur Henri Garcin is maandag op 94-jarige leeftijd in Parijs overleden. Filmproducent Marc van Warmerdam, die ruim dertig jaar met hem samenwerkte, bevestigt het nieuws na contact te hebben gehad met naasten van Garcin.


Zangeres Julee Cruise van Twin Peaks-titelsong op 65-jarige leeftijd overleden
13 Juni, 00:08 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse zangeres Julee Cruise is op 65-jarige leeftijd overleden, heeft haar echtgenoot bekendgemaakt op Facebook. Cruise werd wereldberoemd met het lied Falling, de titelsong van de cultserie Twin Peaks.


Drummer Alan White van popgroep Yes op 72-jarige leeftijd overleden
Alan White, de drummer van popgroep Yes, is donderdag in de Amerikaanse stad Seattle overleden. Zijn familie heeft dat bekendgemaakt op Facebook. Hij was 72 en stierf na een kort ziekbed.


Volop geprezen filmmaker Heddy Honigmann op zeventigjarige leeftijd overleden
23 Mei, 00:08 NU.NL - Film
Filmmaker Heddy Honigmann is zaterdag op zeventigjarige leeftijd overleden. De in Peru geboren Honigmann is "na een lange strijd met MS en kanker rustig overleden in het bijzijn van haar geliefden", laat haar familie zondag weten. Ze overleed in Amsterdam.


The Right Stuff-acteur Fred Ward op 79-jarige leeftijd overleden
16 Mei, 00:12 NU.NL - Film
Fred Ward, bekend van rollen in films als The Right Stuff en Henry & June, is op 8 mei op 79-jarige leeftijd overleden, meldt Variety vrijdag. De doodsoorzaak van de acteur is niet bekendgemaakt.


Stiefvader van Amy Winehouse op 71-jarige leeftijd overleden
2 Mei, 00:05 NU.NL - Muziek
Richard Collins, de stiefvader van Amy Winehouse, is op 71-jarige leeftijd overleden. Het is niet bekendgemaakt wat hem het leven heeft gekost. Een aantal dagen geleden werd hij opgenomen in het ziekenhuis.


Mad Men-acteur Robert Morse op negentigjarige leeftijd overleden
25 April, 00:08 NU.NL - Film
Acteur Robert Morse, onder meer bekend van zijn rol in de serie Mad Men, is op negentigjarige leeftijd overleden. De zoon van de acteur bevestigt het nieuws tegenover Amerikaanse media.


Belgische rockzanger Arno Hintjens overleden op 72-jarige leeftijd
25 April, 00:06 NU.NL - Muziek
De Belgische rockzanger Arno is zaterdag op 72-jarige leeftijd overleden, meldt zijn management. Arno Hintjens, zoals de zanger voluit heette, overleed aan de gevolgen van pancreaskanker, de ziekte die in 2019 bij hem werd vastgesteld.


Seinfeld-actrice Liz Sheridan op 93-jarige leeftijd overleden
Liz Sheridan, de actrice die bij het grote publiek vooral bekend is van haar rol in Seinfeld, is op 93-jarige leeftijd in New York overleden. Ze speelde van 1990 tot 1998 in de comedyserie, waarin ze Jerry Seinfelds moeder Helen speelde.


As the World Turns-actrice Kathryn Hays overleden op 87-jarige leeftijd
12 April, 00:14 NU.NL - Film
De Amerikaanse soapactrice Kathryn Hays is overleden. Ze stierf op 25 maart, heeft TV Line vrijdag bekendgemaakt. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. Hays speelde bijna veertig jaar in CBS soap As The World Turns, die ook in Nederland op televisie was.


Schermicoon Kasper Kardolus op 85-jarige leeftijd overleden
5 April, 00:06 NU.NL - Sport
Schermicoon Kasper Kardolus is zondagavond op 85-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt.


Fallout-schrijver Scott Bennie overlijdt op 61-jarige leeftijd
2 April, 00:00 Tweakers
Scott Bennie is woensdag overleden op 61-jarige leeftijd. Hij had als schrijver meegewerkt aan het eerste Fallout-spel uit 1997, dat uitkwam voor MS-DOS, Windows en MacOS. Zijn belangrijkste bijdrage aan de game was de naam van Dogmeat, de trouwe viervoeter van de speler.


Oscarwinnaar William Hurt op 71-jarige leeftijd overleden
15 Maart, 00:11 NU.NL - Film
Acteur William Hurt is zondag op 71-jarige leeftijd overleden, meldt entertainmentsite Deadline. Hurt is bekend van rollen in films als Kiss of the Spider Woman en Broadcast News. De acteur onthulde in 2018 dat hij leed aan terminale prostaatkanker, die was uitgezaaid naar zijn botten. Volgende week zou hij 72 zijn geworden.


Zanger Mark Lanegan op 57-jarige leeftijd overleden
1 Maart, 00:12 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse zanger Mark Lanegan (57) is dinsdag in zijn woonplaats Killarney in Ierland overleden. Meer details over zijn overlijden zijn nog niet bekendgemaakt.


Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman op 75-jarige leeftijd overleden
17 Februari, 01:38 NU.NL - Film
De Canadese regisseur Ivan Reitman is afgelopen weekend op 75-jarige leeftijd overleden. De in Slowakije geboren filmmaker maakte in de jaren tachtig en negentig furore met een reeks succesvolle comedy's, waaronder de Ghostbusters-films.


'Nachtegaal van Bollywood' Lata Mangeshkar op 92-jarige leeftijd overleden
12 Februari, 00:14 NU.NL - Muziek
Lata Mangeshkar, een van de invloedrijkste zangeressen van India, is zondag op 92-jarige leeftijd overleden in Mumbai. Dat meldt The Guardian zondag. Mangeshkar is te horen in honderden Bollywood-films.


Amerikaanse zanger Meat Loaf op 74-jarige leeftijd overleden
29 Januari, 00:09 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse zanger Meat Loaf, bekend van onder meer de hit Paradise By the Dashboard Light, is op 74-jarige leeftijd overleden. Hij stierf donderdag met zijn vrouw aan zijn zijde, schrijft Deadline.


We zijn weer thuis-actrice Truus Dekker op 99-jarige leeftijd overleden
21 Januari, 00:08 NU.NL - Film
Actrice Truus Dekker is afgelopen zaterdag op 99-jarige leeftijd overleden. Dat heeft producent Ellen Jens, die met haar bevriend was, vrijdag laten weten. Dekker werd vooral bekend dankzij de rollen die zij speelde in de televisieseries van Wim T. Schippers. Zij is in haar slaap gestorven.


Woodstock-oprichter Michael Lang op 77-jarige leeftijd overleden
14 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Michael Lang, medeoprichter en organisator van het legendarische muziekfestival Woodstock, is zaterdag op 77-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan het non-hodgkinlymfoom, een vorm van lymfeklierkanker, melden meerdere Amerikaanse media zondag.


Twee onder een klap-actrice Henny Orri op 96-jarige leeftijd overleden
7 Januari, 00:08 NU.NL - Film
Actrice Henny Orri is dinsdag op 96-jarige leeftijd overleden in haar huis in Amsterdam. Dat laat haar kleinzoon, acteur Matteo van der Grijn, weten. Orri gold als een van de grande dames van het Nederlandse toneel en speelde vanaf midden jaren vijftig van de vorige eeuw in tal van toneel-, televisie- en filmproducties.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn