NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Later


Jesy Nelson vertelt de waarheid over haar vertrek bij Little Mix: ?Ik nam een overdosis, een week later moest ik een videoclip opnemen?
7 Oktober, 00:01 HLN.BE
Jesy Nelson (30), voormalig lid van de populaire Britse girlband Little Mix, heeft openhartig verteld over haar vertrek. ?Mijn moeder heeft me gesmeekt om ermee te stoppen?, onthulde de zangeres. ?Ze vreesde dat het mijn dood zou worden.?


Netflix bevestigt tweede seizoen van Tiger King, serie later dit jaar te zien
29 September, 00:08 NU.NL - Film
Netflix heeft bevestigd dat er inderdaad een tweede seizoen van de populaire realityserie Tiger King komt.


Zorgpremie wordt pas later bekend doordat coronapandemie langer duurt
29 September, 00:04 NU.NL - Economie
We zullen pas in de loop van oktober weten wat de zorgpremie voor komend jaar wordt. Normaliter maakt verzekeraar DSW op de vierde dinsdag in september als eerste verzekeraar de premie bekend. Maar omdat de coronapandemie veel langer duurt dan werd aangenomen, is het totale kostenplaatje nog niet inzichtelijk.


Uitgeschakelde Van de Zandschulp kan pas later tevreden zijn met US Open
8 September, 00:04 NU.NL - Sport
Botic van de Zandschulp heeft genoten van zijn kwartfinale op de US Open. Hoewel de 25-jarige Veenendaler denkt over een paar dagen best tevreden te kunnen zijn over zijn sensationele reeks van zeven overwinningen in New York, baalde hij dinsdag vooral dat hij in vier sets verloor van de als tweede geplaatste Rus Daniil Medvedev.


Opgelet: maaltijdcheques knabbelen aan uw pensioen. Hoeveel pensioen zullen ze u later kosten?
2 September, 00:02 HLN.BE
Verzacht de digitale maaltijdcheque ook bij u het afrekenen van die kostelijke winkelkar in de supermarkt? Almaar meer werknemers worden door hun baas met het populaire extralegale voordeel beloond. Weet wel dat dit alternatief loonvoordeel, net als de bedrijfswagen en de collectieve bonus, een invloed heeft op uw latere pensioen. Hoeveel pensioen kosten maaltijdcheques u later? En zijn ze uiteindelijk wel of niet interessant? Pieter Gillemon, pensioenexpert bij PwC, maakt de balans op.


Nog geen 30, maar al volop bezig met hun pensioen: deze 8 tonen hoeveel ze later zullen krijgen en hoe ze er het maximale uit halen
26 Augustus, 00:02 HLN.BE
In 2030 wordt de wettelijke pensioenleeftijd opgetrokken naar 67 jaar, terwijl twintgers het liefst al op 55 jaar met pensioen willen. In vergelijking met 2017 raadpleegden vijf keer meer jongeren vorig jaar mypension.be om na te gaan wanneer ze mogen stoppen met werken en welk pensioenbedrag in het vooruitzicht wordt gesteld. Dat valt meestal tegen. Deze acht jongens en meisjes blijven niet bij de pakken zitten en zijn nu al bezig met pensioensparen, langetermijnspaarrekeningen en beleggingen. Simon (18), Floris (22), Robin (23), Tecumseh 23), Jonathan (24), Sofie (25), Kevin (27) en Eline (31) laten in hun portefeuille kijken. Zoveel mogen ze verwachten en zo willen ze er het maximale uit halen.


Gerucht: GTA Trilogy Remaster is in ontwikkeling en verschijnt later dit jaar
15 Augustus, 00:01 Tweakers
Rockstar Games zou in de laatste fase van ontwikkeling zitten voor het uitbrengen van een remaster van drie Grand Theft Auto-titels. Kotaku sprak met verschillende bronnen die de komst van een remaster bevestigen.


Ready at Dawn stelt Oculus VR-game Lone Echo II uit tot later dit jaar
15 Augustus, 00:01 Tweakers
Lone Echo II verschijnt niet meer op 24 augustus, maakte ontwikkelaar Ready at Dawn vrijdag bekend. De VR-game voor Oculus is uitgesteld naar later dit jaar, maar een precieze releasedatum kon de ontwikkelaar nog niet melden.


Coronavirus - VS halen vaccinatiedoel Biden maand later dan gepland
3 Augustus, 00:04 Skynet Buitenland
In de Verenigde Staten heeft 70 procent van de bevolking een eerste inenting tegen het coronavirus gekregen. Daarmee is een doel van de regering gehaald, maar een maand later dan gepland. President Joe Biden had gehoopt dat begin juli 70 procent een eerste prik had gekregen.


Coronavirus - VS halen vaccinatiedoel Biden maand later dan gepland
3 Augustus, 00:04 Skynet
In de Verenigde Staten heeft 70 procent van de bevolking een eerste inenting tegen het coronavirus gekregen. Daarmee is een doel van de regering gehaald, maar een maand later dan gepland. President Joe Biden had gehoopt dat begin juli 70 procent een eerste prik had gekregen.


Seagate brengt later dit jaar 20TB-hdd's met pmr-techniek uit
25 Juli, 00:00 Tweakers
Seagate verwacht in de tweede helft van dit jaar harde schijven van twintig terabyte te leveren. Het gaat daarbij nog om hdd's op basis van perpendicular magnetic recording, maar Seagate komt ook met 20TB-hdd's op basis van smr en hamr.


Later aanhaken bij een videogroepsgesprek kan voortaan op WhatsApp
21 Juli, 00:08 NU.NL - Tech
WhatsApp heeft een nieuwe functie waarmee mensen bij een audio- of videogroepsgesprek kunnen aansluiten nadat dat al is gestart, zo maakte de chatapp maandag bekend.


Nederlandse ouders hebben steeds later een leeg nest. Hoe kan dat?
10 Juli, 00:05 Volkskrant
Nederlandse twintigers gaan steeds later op kamers. En dat komt niet alleen door het gebrek aan woonruimte.


Weten we drie jaar later eindelijk wat er is gebeurd in Jackson, Mississippi?
26 Juni, 00:05 Volkskrant
Na een ruzie met zijn witte vriendin heeft de zwarte Willie zichzelf opgehangen. Of was het moord? De civiele rechtbank oordeelt het laatste en presenteert verdachte Harold O?Bryant de rekening: 11 miljoen dollar. Is er nu gerechtigheid? Amerika-correspondent Michael Persson keert terug naar Jackson, Mississippi.


Total War: Warhammer III komt later dit jaar uit
3 Februari, 16:36 Tweakers
Creative Assembly heeft de komst van het strategiespel Total War: Warhammer III aangekondigd. Deze derde titel uit de strategiereeks met de fantasy-setting van de Warhammer-wereld als basis, komt ergens later dit jaar uit.


Helft van alle coronaboetes ging naar jongeren

Bijna de helft van alle overtredingen tegen de coronaregels zijn op het conto van jongeren te schrijven. Zij zondigden sinds het begin van de coronacrisis het meest tegen het samenscholingsverbod, blijkt uit cijfers van politie en Justitie. Maar dat jongeren daarom hardleerser zijn en de regels aan hun laars lappen, klopt volgens de voorzitter van de Vaste Commissie van de Lokale Politie Nicholas Paelinck niet. ?Het gaat hier immers ook om maatregelen die de jongeren het hardst treffen?.
Nintendo brengt mogelijk later dit jaar nieuwe versie van Switch uit
1 Februari, 15:00 Tweakers
Nintendo brengt geen nieuwe versie van de Switch uit op korte termijn. Dat zegt directeur Shuntaro Furukawa bij een bespreking van de kwartaalcijfers. Zijn uitspraak laat wel de mogelijkheid over voor een nieuwe versie later dit jaar. Daar gaan al langer geruchten over.


Tip voor de corona-thuiskapper: haal er niet te veel vanaf, dan kun je later nog bijwerken
31 Januari, 18:25 Volkskrant
Matjes in de nek, gordijnen voor de ogen: de corona-coupe is inmiddels een begrip geworden. Afgezien van een enkele topvoetballer zitten we allemaal in hetzelfde schuitje: als de wildgroei op het hoofd de spuigaten uitloopt, zullen we zelf de schaar of tondeuse ter hand moeten (laten) nemen. ?Kleurbehandelingen raden we echt af.?


Vanaf komende week snelle blaastests in Amsterdam, rest van het land volgt later
29 Januari, 20:25 NOS nieuws

De vier grote coronatestlocaties in Amsterdam voeren komende week een blaastest in. De komende maanden wordt die snelle ademtest ook in de rest van Nederland ingezet.

Alle bezoekers van de testlocaties krijgen vanaf volgende week een ademtest waarbij ze binnen een paar minuten de uitslag weten. Met de zogenoemde SpiroNose kan in 70 procent van de gevallen met zekerheid worden vastgesteld dat er geen besmetting is.

Voor de overige 30 procent geldt dat daarna nog een vervolgtest moet worden gedaan, waarbij wel een wattenstaafje in keel en neus wordt gedaan. De uitslag van die tests volgt binnen enkele dagen.

Testbereidheid vergroot

De afgelopen weken experimenteerde de GGD Amsterdam al met SpiroNose op de locatie Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Omdat nu blijkt dat het goed werkt, wordt het vanaf maandag ook ingezet op de testlocatie in de RAI. Later in de week volgen Zuidoost en Sloterdijk.

"In Amsterdam kunnen vanaf maandag zo'n 600 ademtests per dag worden gedaan", zegt de gemeente. "De komende weken gaat dat aantal naar ruim 2500 ademtests per dag."

Het bedrijf Breathomix ontwikkelde het apparaat, waarna het Leids Universitair Medisch Centrum en de GGD Amsterdam het uitgebreid testten. De GGD hoopt dat deze nieuwe manier de testbereidheid bij mensen vergroot.
Verenigd Koninkrijk bestelde in mei bij AstraZeneca, Europa pas drie maanden later: ?Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar?
27 Januari, 16:00 HLN.BE
Het zit er bovenarms op tussen het Brits-Zweedse farmabedrijf AstraZeneca en de Europese Commissie, nu blijkt dat de productie van vaccins twee maanden achterstand opgelopen heeft. CEO Pascal Soriot kijkt deels in eigen boezem, maar wijst er ook fijntjes op dat het Verenigd Koninkrijk drie maanden sneller een contract ondertekend heeft. Zo komt ook EU-voorzitster Ursula von der Leyen in de vuurlinie te staan. ?Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar?, klinkt het in een opiniestuk van de Duitse krant ?Die Zeit?.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn