NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Laten


Klanten kunnen omvormers door Zonneplan laten uitschakelen bij negatieve prijzen
Zaterdag, 00:00 Tweakers
Zonneplan gaat klanten de mogelijkheid bieden hun omvormer automatisch uit te laten schakelen als er een energieoverschot is. Bij de dynamische contracten van de energieleverancier betalen klanten in zo'n geval geen negatieve prijs als ze stroom terug moeten leveren aan het net.


TikTok roept gebruikers VS op 'hun stem te laten horen' vanwege wetsvoorstel
16 Maart, 00:01 Tweakers
De directeur van TikTok heeft gebruikers in de VS op het platform opgeroepen om 'hun stemmen te laten horen' en waarschuwt dat het wetsvoorstel dat naar de Senaat is gegaan het einde van TikTok in de VS zou betekenen.


Winnaar 30 miljoen in Oudejaarsloterij meldt zich: 'moest het even laten bezinken'
12 Januari, 00:03 NOS nieuws

De winnaar van 30 miljoen euro in de Staatsloterij Oudejaarstrekking heeft zich gemeld. Dat heeft de Staatsloterij bekendgemaakt. De trekking was anderhalve week geleden.

Volgens de Staatsloterij checkte de winnaar zijn of haar loten niet meteen op 1 januari, maar later die week. Vervolgens had die persoon nog enkele dagen nodig om de winst te laten bezinken.

"De winnaar krijgt nu advies en begeleiding om zo lang mogelijk, zo veel mogelijk plezier te hebben van de hoofdprijs", aldus de Staatsloterij.

Het was al bekend dat het winnende lot met nummer EF44384 was gekocht in de gemeente Woensdrecht, maar het was nog onduidelijk wie de gelukkige was.




10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Lizzo verzoekt rechtbank zaak over intimidatie en discriminatie te laten vallen
22 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
De advocaten van Lizzo hebben de rechtbank in Los Angeles verzocht om de rechtszaak die tegen de zangeres is aangespannen wegens intimidatie en discriminatie te laten vallen. Dat meldt tijdschrift People, dat juridische documenten in handen heeft.


Apple lost bug op waarmee Flipper Zero-multitool iPhones kon laten crashen
19 December 2023, 00:01 Tweakers
Apple heeft in iOS-versie 17.2 naar het schijnt een bug opgelost waarmee de Flipper Zero-multitool iPhones kon laten crashen. Dat gebeurde door de telefoons te overspoelen met bluetoothpop-ups.


?AI-tools kunnen apps veel sneller laten lanceren?
18 December 2023, 00:08 Techzine
Uit onderzoek van Kobiton blijkt dat het uitbrengen van nieuwe releases van mobiele apps de meeste ontwikkelaars gemiddeld minimaal 91.000 euro (100.000 dollar) kost. Het gebruik van op AI gebaseerde testprocessen kan deze kosten flink omlaag brengen. Kobiton is gespecialiseerd in het testen van mobiele applicaties. Uit het onderzoek van dat bedrijf geeft 75 procent […]


Voor het eerst boete uitgedeeld voor laten slingeren van rommel in de ruimte
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Voor het eerst krijgt een onderneming een boete voor het laten slingeren van afval in de ruimte. Communicatiebedrijf DISH heeft die bedenkelijke eer en moet 150.000 dollar betalen voor het niet opruimen van een satelliet.


HRW: VS laten slachtoffers van foltering in Irak 20 jaar na inval nog steeds in de steek
26 September 2023, 00:03 Skynet
Twintig jaar na de Amerikaanse inval in Irak hebben de Verenigde Staten nog steeds geen hulp of compensatie geboden aan de slachtoffers van mishandeling in de beruchte gevangenis van Abu Ghraib. Dat zegt mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch maandag.


Leuvens burgemeester "niet van plan" nieuwe wedkantoren toe te laten
26 September 2023, 00:02 Skynet
Mohamed Ridouani (Vooruit), burgemeester van Leuven, is "niet van plan" om nieuwe wedkantoren toe te laten in de stad. Dat heeft hij maandagavond gezegd tijdens de Leuvense gemeenteraad, als antwoord op een voorstel van de CD&V-fractie om wedkantoren te laten uitdoven.


?Best niet met kinderen laten werken?: wie is Reuben D.B. (34), de man met wie de zaak naar online kindermisbruik aan het rollen ging?
31 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
Het onderzoek naar bezit en verspreiding van kinderporno - waar onder meer radiomaker Sven Pichal bij betrokken is - startte allemaal bij een Antwerpse musicalacteur. Toen die pronkte met beelden van kindermisbruik ging de bal rollen. Van ?goedlachse kerel? tot ?problematisch druggebruik?: wie is Reuben D.B. (34)?


Microsoft lijkt Windows 10 te laten vallen bij upgrade naar WiFi 7
26 Augustus 2023, 00:06 Techzine
Een gelekt Intel-document verraadt dat het nieuwe WiFi 7 niet door Windows 10 ondersteund zal worden. Alleen Windows 11, Linux en ChromeOS komen op de compatibility-lijst voor van een nieuwe WiFi-module van Intel. Zo lijkt het voor gebruikers van Windows 10 steeds lastiger te worden om de upgrade niet te maken. Het snelheidsverschil tussen WiFi […]


Austin Butler nam rol in serie aan om Elvis achter zich te kunnen laten
16 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Film
Austin Butler nam een rol in de miniserie Masters of the Air aan, met als doel een "mentale whiplash" te voorkomen die zijn rol in de film Elvis zou kunnen veroorzaken. De acteur deed dat op advies van collega Tom Hanks.


Rechter verwerpt verzoek Epic Games om betaallinkjes toe te laten in App Store
13 Augustus 2023, 00:02 Tweakers
Het Amerikaanse hooggerechtshof heeft woensdag geoordeeld dat Apple nog geen links naar alternatieve betaalmethoden hoeft toe te staan in iOS-apps, zolang het cassatieberoep van de techgigant nog loopt. Daarmee is het verzoek van Epic Games verworpen.


12 Augustus 2023, 00:04 Volkskrant
8 Augustus 2023, 00:00 Emerce
5 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
Van Agt reageert na lelijke val in Tour: 'Sorry dat ik iedereen heb laten schrikken'
26 Juli 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Eva van Agt heeft onder meer een hersenschudding overgehouden aan haar valpartij tijdens de tweede etappe van de Tour de France Femmes. De renster van Jumbo-Visma laat weten dat het naar omstandigheden goed met haar gaat.


Bedrijven die zich laten afschakelen betalen straks minder
22 Juli 2023, 00:00 De Tijd
01:00 De hoogspanningsnetbeheerder Elia wil vanaf volgend jaar aangepaste nettarieven. Bedrijven die zich deels laten afschakelen op momenten dat het stroomnet overbelast raakt, zullen een korting krijgen o...


Restbank Dexia wil bankvergunning laten intrekken
4 Juli 2023, 00:02 HLN.BE
Restbank Dexia wil zijn vergunningen voor bank- en beleggingsdiensten laten intrekken. Dat heeft de bank in afwikkeling maandagavond aangekondigd.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn