NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Laten


Nieuwe uitdaging op scholen: scholieren laten huiswerk door ChatGPT maken
Woensdag, 00:43 NU.NL - Tech
Scholieren gebruiken nu al kunstmatige intelligentie (AI) om hun huiswerk te maken. Het zet scholen voor de vraag hoe ze dit kunnen herkennen en aanpakken. Maar experts zien ook kansen om leerlingen te leren hoe ze met AI kunnen werken.


Ex-bokskampioene Daniella Somers verliest echtgenote: ?Verdrietig om je nu al te moeten laten gaan?
16 Januari, 00:02 HLN.BE
Droevig nieuws uit de bokswereld: ex-wereldkampioene Daniella Somers (58) moest afscheid nemen van haar echtgenote Cindy Van Dyck (49), die twee jaar tegen een agressieve kanker streed. Op Instagram deelde de Antwerpse ex-bokser haar intense verdriet.


11 Januari, 00:04 Volkskrant
Voetbalclub Sint-Lenaarts overweegt spelers deel loon te laten inleveren wegens hoge kosten: ?Vermijden dat we over de kop gaan?
8 Januari, 00:09 Gazet v. Antwerpen

Sint-Lenaarts overweegt om spelers een deel van hun loon te laten inleveren. De redenen dat de voetbalclub deze stap wil nemen, zijn de hoge energiekosten en inflatie. Dat leidt tot grote tekorten in de clubkas. Al hoopt de club dat het niet zover moet komen.
2 Januari, 00:07 Volkskrant
Nederlandse politie wil chatbot Wout volgend jaar aangiftes laten opnemen
22 December 2022, 00:01 Tweakers
De Nederlandse politie wil chatbot Wout volgend jaar aangiftes laten opnemen. Details daarover geeft de politie niet, maar het moet gaan om 'eenvoudige aangiftes'. De chatbot wordt nu ook landelijk ingezet om vuurwerkoverlastmeldingen op te nemen.


Avatar-film lijkt enkele Japanse bioscoopprojectoren te laten crashen
22 December 2022, 00:00 Tweakers
De recent in de bioscoop uitgebrachte film Avatar: The Way of the Water lijkt verantwoordelijk voor vastgelopen bioscoopapparatuur in Japan. Deze nieuwe film maakt gebruik van zowel 48fps als 24fps, maar niet alle projectoren lijken daar probleemloos mee om te kunnen gaan.


8 December 2022, 00:38 Volkskrant
Van Bommel en Overmars laten veelbesproken Nainggolan vertrekken bij Antwerp
14 November 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Royal Antwerp FC gaat meewerken aan een transfer van Radja Nainggolan. De 34-jarige middenvelder werd vorige maand door de club van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars uit de selectie gezet.


10 November 2022, 00:06 Volkskrant
Trump mag nog niet terug op Twitter: Musk wil schorsingen eerst laten beoordelen
7 November 2022, 00:07 NU.NL - Tech
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump en andere van Twitter verbannen mensen mogen voorlopig niet terugkeren op het sociale netwerk. De nieuwe eigenaar Elon Musk wil eerst een onafhankelijke raad van toezicht opzetten die de terugkeer van geblokkeerde personen moet beoordelen.


Intel updatet Developer Cloud om ontwikkelaars chips te laten testen
29 September 2022, 00:04 Techzine
Intel gaat geavanceerde technologie naar de Developer Cloud brengen. Ontwikkelaars kunnen daardoor chips uitproberen voordat ze op de markt komen. Dat maakt CEO Pat Gelsinger bekend tijdens het Intel Innovation-event. Volgens de CEO lopen ontwikkelaars tegen veel uitdagingen aan als ze nieuwe technologie willen gebruiken. Denk daarbij aan vendor lock-in, toegang tot de nieuwste hardware […]


NASA bereidt zich voor op poging om Capstone te laten stoppen met draaien
23 September 2022, 00:00 Tweakers
De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA bereidt zich voor op een poging om de Capstone-satelliet te laten stoppen met draaien en weer te laten functioneren als normaal. Capstone is onderweg naar de maan.


Salesforce wil encryption keys van klanten door derden laten beheren
22 September 2022, 00:08 Techzine
Salesforce introduceert External Encryption Key Management. De aankomende oplossing maakt het mogelijk om de producten van Salesforce door een derde partij te laten versleutelen. Als gevolg heeft Salesforce minder toegang tot de data van gebruikers, waardoor klanten makkelijker aan privacywetten kunnen voldoen. Salesforce ontwikkelt een breed aanbod van bedrijfssoftware. De organisatie is welbekend met versleuteling. […]


Twitter wilde gebruikers laten verdienen aan delen seksueel beeldmateriaal
5 September 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Twitter heeft eerder dit jaar overwogen een functie te introduceren waarmee gebruikers geld konden verdienen aan seksueel getint beeldmateriaal. Uiteindelijk werd van het idee afgezien, omdat het platform niet in staat zou zijn om kinderporno te weren, meldt The Verge.


Alpine overweegt Piastri na het weekend te laten gaan
4 September 2022, 00:02 AutoBlog

Alpine denkt eraan om Oscar Piastri dit jaar niet meer in te zetten. En gisteren werd dan eindelijk meer duidelijk in de saga rondom Oscar Piastri, McLaren en Alpine. De […]

Dit artikel Alpine overweegt Piastri na het weekend te laten gaan verscheen eerst op Autoblog.nl.
Gerucht: Apple en Google laten smartphones vaker buiten China in elkaar zetten
2 September 2022, 00:00 Tweakers
Apple en Google zouden hun smartphones steeds vaker buiten China in elkaar laten zetten. Waar productie van smartphones en kleine elektronica een paar jaar geleden bijna alleen nog in China was, is een deel van de productie verplaatst naar India en Vietnam.


Rusland wil nu ook vloeibaar gas uit Sakhalin-2 laten betalen via Gazprombank
22 Augustus 2022, 00:05 NU.NL - Economie
Rusland heeft kopers van vloeibaar gas (LNG) uit olie- en gasproject Sakhalin-2 gevraagd de rekening te betalen via Gazprombank, schrijft persbureau Bloomberg. Met name Japan is een grote klant van LNG uit dit project, waar ook Shell in participeert.


Seoul: Stoffel Vandoorne: "Ik wilde niets op tafel laten liggen"
20 Augustus 2022, 00:04 Autosport
Na een desastreus verlopen jaar in 2021 was het ditmaal eindelijk de beurt aan Stoffel Vandoorne. De Rumbekenaar behaalde zijn eerste titel sinds die in de GP2 in 2015 en mag zich voor een jaar wereldkampioen Formule E noemen. Tijdens de afsluitende persconferentie blikte Vandoorne terug naar zijn seizoen en liet hij opmerken er volgend jaar terug te staan, al hintte onze landgenoot wel naar een vertrek bij zijn huidig team, dat volgend seizoen overgenomen wordt door McLaren.

Lees meer: Seoul: Stoffel Vandoorne: "Ik wilde niets op tafel laten liggen"


Trans, bi, non-binair of queer: deze films en series laten goed zien hoe dat is
8 Augustus 2022, 00:09 NU.NL - Film
Personages die onderdeel zijn van de lhbtiq+-gemeenschap komen steeds meer voor, maar niet alle representatie is positief. NU.nl zet samen met Bi+ Nederland en Transgender Netwerk Nederland enkele titels op een rij die mooie queerverhalen op de juiste manier vertellen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn