NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Lang


Anthony Kumpen: ?Racen staat even op een laag pitje ? maar niet voor lang.?
Zondag, 00:02 Autosport
Anthony Kumpen staat in 2024 voor een druk autosportseizoen. Niet noodzakelijk achter het stuur ? al komt hij wel nog bij enkele NASCAR-races aan de start ? maar ook en vooral als coach en als team manager. ?In 2025 wil ik er dan opnieuw helemaal voor gaan?, klinkt het strijdvaardig.

Lees meer: Anthony Kumpen: ?Racen staat even op een laag pitje ? maar niet voor lang.?


Gedetineerde in levensgevaar na drie dagen lang gefolterd te zijn door celgenoten: ?Hij kreeg kokend water over zich heen?
13 Maart, 00:00 HLN.BE
Een gedetineerde uit de gevangenis in de Antwerpse Begijnenstraat is dinsdagavond afgevoerd naar het Cadix-ziekenhuis nadat zijn celgenoten hem al bijna drie dagen aan een stuk hadden gemarteld. De jonge man liep zware verwondingen op en zou onder meer kokend water over zich heen hebben gekregen. Hij verkeerde op het moment van overbrengen in levensgevaar.


Vijf vragen aan Carl Devos over Conner Rousseau: ?Als hij zo lang twijfelt, is het dan wel verstandig om lijstduwer te worden??
31 Januari, 00:02 HLN.BE
Conner Rousseau zal niet de lijst trekken in Oost-Vlaanderen, zo staat vast. Wordt hij dan wel lijstduwer? Zijn partij Vooruit houdt die plek alleszins voor hem vrij. Hij krijgt nu tot midden april om te beslissen. Maar waarom moet dat zolang? En als hij lijstduwer wordt: hoe groot is de kans dat hij verkozen raakt? Vijf snelle vragen aan politicoloog Carl Devos (UGent).


PSV moet Lang opnieuw lang missen en gaat in overleg met buitenlandse experts
30 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
PSV moet Noa Lang opnieuw voor langere tijd missen. De 24-jarige aanvaller heeft zaterdag tegen Almere City (2-0-zege) een bovenbeenblessure opgelopen en staat voorlopig aan de kant.


PSV neemt herstelde Noa Lang mee op trainingskamp naar Spanje
3 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
Noa Lang behoort tot de selectie van PSV die dinsdag voor een trainingskamp naar Spanje is vertrokken. De 24-jarige aanvaller is hersteld van de hamstringblessure die hem de afgelopen tijd parten speelde.


Heerlijk: John Oliver kraakt Elon Musk af voor 31 minuten lang
21 December 2023, 00:01 AutoBlog

En het mooie is: er is geen eens een speld tussen te krijgen wat John Oliver te melden heeft over Elon Musk. Het is nog eens grappig ook. Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet. Dankzij het aanmoedigen van @jaapiyo rijd ik nu in een auto met achterwielaandrijving. Niets meer en niets minder. Toevallig […]

Dit artikel Heerlijk: John Oliver kraakt Elon Musk af voor 31 minuten lang verscheen eerst op Autoblog.nl.




Ann Van den Broeck geeft update over gezondheid: ?Ben nog lang niet waar ik wil zijn?
9 December 2023, 00:02 HLN.BE
De Vlaamse actrice Ann Van den Broeck (46) heeft na lange tijd een update gedeeld over haar gezondheid. Dat deed ze in een lange post op Instagram. De actrice kreeg in de zomer van 2022 te maken met borstkanker. ?Ik ben nog lang niet waar ik wil/moet zijn, maar ik ben geduldig?, klinkt het.


Madonna-publiek moet lang op haar wachten in Amsterdam, veel fans eerder weg
8 December 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Madonna is vrijdag pas tegen 22.30 uur aan haar eerste van twee concerten in Amsterdam begonnen, zo'n anderhalf uur later dan gepland. Het concert duurde tot 0.45 uur. Honderden fans moesten voortijdig weg omdat zij anders hun trein zouden missen.


Lenny Kravitz geeft volgend jaar een concert in Ziggo Dome
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Lenny Kravitz treedt op 1 juli 2024 op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden is onderdeel van de Blue Electric Light Tour. Op 15 maart brengt de 59-jarige zanger zijn langverwachte album Blue Electric Light uit.


Amazon kondigt generatieve AI-tools aan die we al lang kennen
4 December 2023, 00:06 Techzine
Het publiek mag nu ook kennismaken met de AI-beeldgenerator van het bedrijf. Samen met de pas gelanceerde AI-chatbot Amazon Q is het duidelijk dat het bedrijf bij wil benen met de concurrentie in het generatieve AI-veld. Om te tonen dat het wel op de hoogte is van wat er speelt in het veld, voegt het […]


5 meter hoog, 7 kilometer lang: dankzij de Winterdijk overstroomt de Westhoek niet helemaal. "Nog zeker twee weken voor al het water weg is?
17 November 2023, 00:02 HLN.BE
De situatie in de Westhoek blijft precair. Het water stroomt nu al over de Winterdijk, een aarden berm van zo?n zeven kilometer lang tussen Houthulst en Diksmuide. Maar wat is die Winterdijk juist? En hoe moeilijk is de strijd in zo?n overstromingsgevoelig gebied, nu de dijk is overgelopen? Pieter-Jan Taillieu, expert Vlaamse Polders en Wateringen, legt uit.


NU+ | Waarom duurt de zoektocht naar een nieuwe James Bond zo lang?
2 November 2023, 00:09 NU.NL - Film
Hoe gaat de volgende James Bond eruitzien? Producent Barbara Broccoli vertelde onlangs dat het nog wel even duurt tot er meer duidelijk is. De populaire spion zal in elk geval weer aansluiten bij deze tijd. Twee kenners leggen uit hoe dat werkt.


Nieuwe Bond-film laat lang op zich wachten: 'Moeten hem opnieuw uitvinden'
26 Oktober 2023, 00:07 NU.NL - Film
Het kan nog lange tijd duren voordat er een nieuwe James Bond-film in de bioscopen te zien is. Producent Barbara Broccoli zegt dat het personage een moderniseringsproces moet ondergaan.


Lang hecht na gelijkspel PSV weinig waarde aan eretitel: 'Had liever gewonnen'
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Sport
Noa Lang werd na zijn talloze dribbels namens PSV tegen Sevilla (2-2) dinsdagavond in de Champions League verkozen tot man van de wedstrijd, maar genoot daar na afloop niet van. De aanvaller baalde van zijn gemiste kansen.


PSV neemt vraagteken Noa Lang mee naar Londen voor CL-kraker tegen Arsenal
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Noa Lang maakt deel uit van de wedstrijdselectie van PSV voor het Champions League-duel met Arsenal woensdag. De aanvaller viel tijdens het competitieduel met NEC uit met hamstringklachten, maar lijkt hersteld voor de kraker in Londen.


PSV-coach Bosz beslist na laatste training of Lang inzetbaar is tegen Arsenal
20 September 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Het is nog onzeker of Noa Lang woensdag voor PSV in actie kan komen in de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal. Trainer Peter Bosz beslist pas na de laatste training voor dat duel of de aanvaller inzetbaar is.


2 September 2023, 00:05 Volkskrant
Lommel ziet aanvoerder Glenn Neven opnieuw lang uitvallen met zware blessure
30 Augustus 2023, 00:02 Skynet Belgie
Lommel SK ziet aanvoerder Glenn Neven opnieuw een lange tijd aan de kant staan omwille van een zware knieblessure, zo maakte de tweedeklasser dinsdagmiddag bekend.


Russische maanlander crashte doordat motor te lang bleef branden
23 Augustus 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Het Russische maanvaartuig Luna-25 is zaterdag neergestort op de maan door een fout met de motoren. Die hadden precies 84 seconden moeten branden zodat het vaartuig in een baan rond de maan zou komen.


PSV begint zonder Babadi en smaakmaker Lang aan return tegen Sturm Graz
16 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
PSV begint dinsdagavond zonder Noa Lang in de basis aan het duel met Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League. De 24-jarige aanvaller krijgt rust. Ismael Saibari neemt de plek van jongeling Isaac Babadi in.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn