NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Landen

2News.be / Trefwoorden / Landen

India levert historische prestatie door als vierde land op de maan te landen
30 Augustus, 00:10 NU.NL - Tech
India mag zich het vierde land ter wereld noemen dat succesvol op de maan is geland. De Indiase maanlander landde woensdag iets na 14.30 uur op de zuidpool van de maan.


Vliegtuig Lionel Richie kan niet landen, zanger mist eigen concert
16 Augustus, 00:06 NU.NL - Muziek
Lionel Richie heeft zaterdagavond zijn concert in New York geannuleerd een uur nadat de show had moeten beginnen. De zanger kon vanwege "extreem weer" niet landen in de nabije omgeving en redde het daarom niet.


In deze landen tank je deze zomer het goedkoopst
9 Augustus, 00:05 NU.NL - Economie
Wie deze zomer met de auto op vakantie gaat, doet er goed aan om in het buitenland te tanken. Maar in welk land ben je het goedkoopst uit?


Economie in landen met de euro groeit weer
2 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
De economie van de eurozone is in de maanden april, mei en juni gegroeid. Volgens het Europese statistiekbureau Eurostat groeide de economie 0,3 procent ten opzichte van een kwartaal eerder.


22 Juli, 00:05 Volkskrant
Nederlandse familiefilm Knor is inmiddels aan 28 landen verkocht
3 Juli, 00:10 NU.NL - Film
De Nederlandse animatiefilm Knor is het afgelopen jaar aan 28 landen verkocht. Dat zegt distributeur Gusto Entertainment, die de animatie in de Nederlandse bioscopen uitbracht.


ChatGTP app nu in ruim dertig landen verkrijgbaar, maar niet de Benelux
27 Mei, 00:00 Emerce
De ChatGPT-app voor iOS-gebruikers is nu al in ruim dertig landen verkrijgbaar, maar de Benelux hoort daar nog niet bij.


Enorme stijging laadpalen EU-landen
29 Maart, 00:04 AutoBlog

Een enorme stijging qua laadpalen in de EU is aanstaande. Om de 60 kilometer minimaal. Goed nieuws voor mensen die met hun elektrische auto door Europa rijden. Er komen namelijk […]

Dit artikel Enorme stijging laadpalen EU-landen verscheen eerst op Autoblog.nl.
Inflatie in landen met de euro daalde in februari, maar niet veel
3 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
De inflatie in de eurozone is in februari iets gedaald. Volgens nieuwe cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat kwam de inflatie vorige maand uit op 8,5 procent.


G7 waarschuwt landen die Russen helpen sancties te ontlopen
25 Februari, 00:03 HLN.BE
De G7-landen hebben in een verklaring uitgehaald naar landen die Rusland helpen om sancties te ontlopen. De Groep van Zeven waarschuwt die landen dat ze "een hoge prijs" zullen betalen als ze niet ophouden met de steun aan Moskou. Daarnaast zijn de G7 ook akkoord om een proces te starten om ruwe en gepolijste diamant uit Rusland uit markten van G7 landen te weren.


Buitenlandministers uit twaalf landen versterken druk op taliban
30 December 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Na de VN-Veiligheidsraad hebben nu ook de Europese Unie en landen als de VS, Duitsland en Frankrijk de taliban opgeroepen om het werkverbod voor vrouwen bij ngo's in Afghanistan onmiddellijk terug te draaien. In een gemeenschappelijke verklaring van de buitenlandministers van twaalf landen, alsook van de Hoge Vertegenwoordiger van de EU voor Buitenlandse Zaken, klinkt het dat ze "diep bezorgd" zijn over het "harde en gevaarlijke bevel" van de militante islamisten. "We roepen de taliban op deze beslissing dringend te annuleren."


Succesvolle Circus Barones klaar voor eindejaarsperiode aan Spoor Oost: ?Show met artiesten uit 10 verschillende landen?
8 December 2022, 00:11 Gazet v. Antwerpen

Aan Spoor Oost heeft Circus Barones alweer de tenten opgesteld voor deze eindejaarsperiode. Het circus kende de afgelopen maanden een opvallend succes in andere grootsteden. Na corona hadden mensen duidelijk nood aan wat ontspanning en amusement, aldus het circus. ?Onze grote show Grandioso telt artiesten uit tien verschillende landen, met dieren, clowns en veel sensatie?, zegt Richard Korittnig van Circus Barones.
EU-landen bereiken akkoord over prijsplafond Russische olie
5 December 2022, 00:01 NU.NL - Economie
De landen van de Europese Unie hebben een akkoord bereikt over een prijsplafond voor Russische olie. De Poolse regering, die een tijd dwarslag, heeft officieel ingestemd met de invoering van een prijsplafond van 60 dollar (57 euro) per vat. Dat bevestigen diplomatieke bronnen in Brussel.


EU-landen stemmen in met 'antidwanginstrument' tegen economische intimidatie
20 November 2022, 00:07 Skynet Economie
De Europese Unie wordt binnenkort uitgerust met een zogenoemd antidwanginstrument. Dat is een juridisch instrument waarmee zal kunnen worden gereageerd op economische intimidatie door derde landen. De Europese lidstaten hebben het Commissievoorstel daarover goedgekeurd.


De lage landen doen het voortreffelijk in de Lamborghini Super Trofeo
5 November 2022, 00:04 Autosport
Met twee dubbele wedstrijden is de Lamborghini Super Trofeo deze week in Portimao aan zijn seizoenslot toe. Een seizoen waarin we met de Nederlander Max Weering reeds een kampioen kennen bij de Pro?s aan de zijde van de Italiaanse TGV Loris Spinelli, terwijl onze landgenoot Amaury Bonduel nog in volle strijd is voor de vice-titel in Pro. In de Lamborghini Cup staat Gerard Van der Horst aan de leiding richting een vierde Europese titel. Aan het einde van deze Lamborghini week wordt ook het wereldkampioenschap betwist over twee races.

Lees meer: De lage landen doen het voortreffelijk in de Lamborghini Super Trofeo


Google maakt einde aan Hangouts
3 November 2022, 00:06 Techzine
Google Hangouts is niet meer beschikbaar. Eerder dit jaar kondigde Google aan dat Hangouts werd vervangen met Google Chat, een instant messaging app. Inmiddels is de transitie voltooid. Google Hangouts werd op 1 november ontoegankelijk. Google verzoekt Hangouts-gebruikers sinds juni om over te stappen naar Google Chat. De Android- en iOS-apps zijn sinds juli niet […]


Nederland onder EU-landen met het duurste gas, stroom werd juist goedkoper
1 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Nederland hoort bij de EU-landen waar de gasprijs in de eerste helft van dit jaar het hoogst was. Daar staat tegenover dat de stroomprijs hier juist het sterkst is gedaald, meldt het Europese statistiekbureau Eurostat.


Samsung Wallet naar meer landen
17 Oktober 2022, 00:02 Emerce
Samsung Wallet breidt dit jaar uit naar nog eens dertien landen. Met deze digitale portemonnee kun je bankkaarten en andere digitale sleutels zoals reispassen, rijbewijzen en studenten-ID's opslaan.


Netflix-abonnement met advertenties komt begin november naar meerdere landen
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Het Netflix-abonnement dat met advertenties ondersteund wordt, gaat 6,99 dollar per maand kosten in de VS. Het abonnement komt op 3 november uit in onder andere de VS, Duitsland, Frankrijk en het VK. De dienst toont vier tot vijf minuten aan reclame per uur.


Instagram integreert NFT?s in ruim 100 landen
7 Augustus 2022, 00:04 Emerce
Instagram rolt NFT ondersteuning uit naar meer dan honderd landen. Gebruikers kunnen verschillende wallets aan hun Instagram koppelen en vervolgens geverifieerde NFTs ?tentoonstellen? op Instagram.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn