NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kyalami

2News.be / Trefwoorden / Kyalami

9H Kyalami: Pole voor Gruppe M Mercedes-AMG
1 Maart, 00:04 Autosport
Net als in Bathurst ging in Kyalami de pole naar een Mercedes-AMG. Maro Engel, Raffaele Marciello en Mikael Grenier realiseerden met de Gruppe M Mercedes een gemiddelde chrono van 1:42.617. De Team WRT BMW M4 GT3 van Dries Vanthoor, Sheldon van der Linde en Charles Weerts start van op de tweede plaats met een chrono van 1:42.942.

Lees meer: 9H Kyalami: Pole voor Gruppe M Mercedes-AMG


9H Kyalami: 1-2 zege voor Team WRT
1 Maart, 00:03 Autosport
Team WRT was heer en meester gedurende de 9 Hours of Kyalami, de tweede manche van de Intercontinental GT Challenge, en zag zijn beide wagens als eerste en tweede over de finishlijn komen. Sheldon van der Linde, Dries Vanthoor en Charles Weerts pakten met de BMW M4 GT3 #32 de zege voor hun teamgenoten Philipp Eng, Augusto Farfus en Maxime Martin in de BMW #33.

Lees meer: 9H Kyalami: 1-2 zege voor Team WRT


9H Kyalami: Dertien wagens op het appel
23 Februari, 00:01 Autosport
Voor het eerst in de geschiedenis van de Intercontinental GT Challenge krijgen we twee wedstrijden in dezelfde maand. Na de Bathurst 12 Hour eerder deze maand is het nu de beurt aan de Kyalami 9 Hour. Helaas wegens het feit dat er zo een korte periode is tussen beide wedstrijden en het Europees seizoen bijna op gang komt, heeft dit een gevolg op het aantal deelnemers. Het uiteindelijk totaal wagens dat aan de start komt is dertien, waarvan twee met dank aan Team WRT.

Lees meer: 9H Kyalami: Dertien wagens op het appel


9H Kyalami: Thierry Vermeulen aan de start met High Class Racing
10 Februari 2022, 00:04 Autosport
Dit weekend zal er ook een bekend gezicht uit de Porsche Carrera Cup Benelux aan de start verschijnen van de finale van de Intercontinental GT Challenge in Kyalami. Thierry Vermeulen, zesde in de eindstand van de Carrera Cup Benelux in 2021, zal namelijk debuteren in de door WRT gerunde High Class Racing Audi R8 LMS GT3 Evo. De Nederlander valt namelijk in voor Anders Fjordbach.

Lees meer: 9H Kyalami: Thierry Vermeulen aan de start met High Class Racing


9H Kyalami: Superpole geannuleerd - AKKA-ASP Mercedes op pole
10 Februari 2022, 00:04 Autosport
Het slechte weer heeft de organisatoren van de 9 Hours of Kyalami zaterdag parten gespeeld. De kwalificatiesessie diende al vroeg gestopt te worden nadat er een onweer uitbarstte boven het circuit. Het weer verbeterde niet en daarop werd besloten om de superpole af te gelasten. De startgrid zal bepaald worden door het resultaat van de prekwalificatie waardoor de pole gaat naar de AKKA-ASP Team Mercedes-AMG (1:42.465) van Jules Gounon, Raffaele Marciello en Timur Boguslavskiy.

Lees meer: 9H Kyalami: Superpole geannuleerd - AKKA-ASP Mercedes op pole


9H Kyalami: Drudi vervangt zieke Dries Vanthoor
10 Februari 2022, 00:04 Autosport
Dries Vanthoor voelt zich ziek en zal op doktersadvies niet deelnemen aan de 9 Hours of Kyalami. Vanthoor wordt op de Audi R8 LMS GT3 Evo #32 vervangen door Mattia Drudi.

Lees meer: 9H Kyalami: Drudi vervangt zieke Dries Vanthoor


9H Kyalami: Ferrari splitst leidend rijderstrio
3 Februari 2022, 00:02 Autosport
Om zijn kansen te verhogen op de titel bij de rijders in de Intercontinental GT Challenge, heeft Ferrari beslist om bij de finale in Kyalami de puntenleiders in de tussenstand, Alessandro Pier Guidi, Come Ledogar en Nicklas Nielsen te verdelen over twee verschillende wagens.

Lees meer: 9H Kyalami: Ferrari splitst leidend rijderstrio


Kyalami 9H uitgesteld
30 November 2021, 00:03 Autosport
Een week voor de start van de finale van de Intercontinental GT Challenge in Kyalami, is de organisatie genoodzaakt de wedstrijd uit te stellen. In Zuid-Afrika is er sinds vorige week een nieuwe zeer besmettelijke variant van COVID-19 - genaamd B.1.1.529 - gedetecteerd, waardoor verschillende landen het vluchtverkeer richting het Afrikaanse land opschortten. Hierdoor kon SRO niet anders dan de wedstrijd voorlopig uitstellen. Wanneer de race verreden zal worden, wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Lees meer: Kyalami 9H uitgesteld

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn