NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kwijt


Kristel speelde herwerkte ring van ex kwijt na onthulling in ?Regi gaat trouwen?: ?Door online heisa deed ik hem in paniek uit?
7 Februari, 00:02 HLN.BE
Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (34) nemen de kijker in ?Regi gaat trouwen? mee in de aanloop naar hun huwelijk op 27 februari. Toen het koppel hun nieuwe ringen ging passen, onthulde Kristel dat ze eigenlijk nog steeds de trouwring van haar ex draagt, of toch een nieuw gesmolten versie. Regi en de kijkers reageerden geschokt. Uit paniek deed Kristel de ring uit, en sindsdien is die nergens meer te vinden. ?Ik welde hem cadeau geven aan mijn dochter?, vertelt ze op Instagram.


Rechter VS zet streep door megabeloning Elon Musk: Tesla-topman raakt mogelijk 55 miljard dollar kwijt
31 Januari, 00:01 HLN.BE
Een Amerikaanse rechter heeft een beloningspakket ter waarde van 55 miljard dollar (ruim 50,7 miljard euro) voor Tesla-topman Elon Musk verworpen. Daardoor is de hoogte van het fortuin van de rijkste man ter wereld opeens onzeker. Zonder het pakket zou zijn vermogen dalen tot ruim 154 miljard dollar (omgerekend 142 miljard euro), waardoor hij de op twee na rijkste persoon op aarde zou worden.


Kunstrijdster Valieva (17) wordt voor vier jaar geschorst en is olympisch goud kwijt
30 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
De veelbesproken Russische kunstrijdster Kamila Valieva heeft maandag alsnog een vierjarige schorsing gekregen voor het overtreden van de dopingregels. Ook worden haar resultaten op de Olympische Winterspelen van 2022 ongeldig verklaard.


Is AA Gent nog een keeper poosje kwijt? Roef loopt hamstringblessure op, nieuwkomer Schmidt debuteert
17 Januari, 00:02 HLN.BE
Is Hein Vanhaezebrouck een tweede doelman voor een poosje kwijt? In de kwartfinale van de Croky Cup moest Davy Roef (29) al snel geblesseerd naar de kant met een hamstringblessure. Nieuwkomer Daniel Schmidt (31) maakte zo vroeger dan verwacht zijn debuut. Die werd nog maar pas opgehaald bij STVV om de langdurige blessure van Paul Nardi (29) mee te helpen opvangen.


Vve's zijn vaak extra geld kwijt door grote verschillen in beheerderscontracten
16 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
De contracten die Verenigingen van Eigenaren met beheerders sluiten, kennen grote verschillen. Daardoor zijn sommige vve's een stuk duurder uit dan andere.


Boodschappen blijven duur: gemiddeld zijn we 132 euro kwijt aan volle kar
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
De prijzen van onze boodschappen blijven hoog. Gemiddeld zijn we 132 euro kwijt voor een vol winkelwagentje met producten zoals melk, brood, kaas, hagelslag, margarine en tandpasta.


Duitse kerstmarkten klagen dat ze veel geld kwijt zijn aan muziek
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Veel exploitanten van kerstmarkten in Duitsland klagen over de in hun ogen buitensporige kosten voor muziek. De auteursrechtenorganisatie die ze moeten betalen voor muziekrechten heeft de tarieven flink verhoogd, omdat kerstmarkten eerder onjuiste gegevens doorspeelden om kosten te drukken.


Verschillende Google Drive-gebruikers zeggen maanden aan bestanden kwijt te zijn
28 November 2023, 00:00 Tweakers
Verschillende Google Drive-gebruikers zijn naar eigen zeggen bestanden kwijtgeraakt die ze hebben opgeslagen op de clouddienst. Volgens de gebruikers zijn de bestanden niet handmatig verwijderd en is de prullenbak leeg.


Omstreden geldwisselkantoor Suri-Change is vergunningen kwijt
26 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Het omstreden Rotterdamse geldwisselkantoor Suri-Change mag haar werkzaamheden niet meer uitvoeren. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft de vergunningen van het kantoor Suri-Change ingetrokken.


Barcelona dreigt koppositie La Liga kwijt te raken door misstap op Mallorca
27 September 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Barcelona heeft dinsdag dure punten gemorst in La Liga. De ploeg van trainer Xavi bleef in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Real Mallorca steken op 2-2. Daardoor ligt de koppositie in de Spaanse competitie voor het oprapen.


Wall Street speelt winst kwijt
23 September 2023, 00:00 De Tijd
22:06 De Amerikaanse beurzen sloten na een volatiele sessie lichtrood.


9 September 2023, 00:05 Volkskrant
Veerdienst Holland Norway Lines toch failliet, klanten zijn waarschijnlijk geld kwijt
6 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Holland Norway Lines, dat met een veerboot overtochten naar Noorwegen aanbiedt, vaart niet meer naar het Noorse Kristiansand. De rederij is maandag failliet verklaard door de rechtbank.


Zonnepaneleneigenaar is bij energiebedrijf Vandebron elke maand extra geld kwijt
16 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Energiebedrijf Vandebron gaat klanten met zonnepanelen tientallen euro's per maand extra in rekening brengen. Ruim 70.000 klanten gaan meer meebetalen aan de kosten voor het terugleveren van stroom aan het netwerk.


Twitter is helft advertentieomzet kwijt en ziet geld wegvloeien
20 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Twitter is sinds de overname door Elon Musk ongeveer de helft van zijn advertentie-inkomsten kwijtgeraakt. Ook kampt de berichtendienst met een grote schuldenlast en een negatieve kasstroom. Dat wil zeggen dat er meer geld de onderneming uitgaat, dan dat er binnenkomt.


Politievlogger Jan-Willem rijdt 51 km/u te hard: rijbewijs kwijt
19 Juli 2023, 00:00 AutoBlog

Politievlogger Jan-Willem had haast en heeft nu spijt. En kan gaan fietsen. Kijk, in principe is het heel erg goed dat politieagenten via sociale media delen wat ze doen. De frase ‘ga eens boeven vangen’ hoeft daardoor niet meer gebezigd te worden. Natuurlijk, omdat het een politieagent is, krijg je dan constant te horen wat […]

Dit artikel Politievlogger Jan-Willem rijdt 51 km/u te hard: rijbewijs kwijt verscheen eerst op Autoblog.nl.
?Wij zijn 120.000 euro kwijt, hij kan nieuwe firma beginnen?: Miranda leeft in nachtmerrie na faillissement van bouwpromotor, en ze is niet de enige
12 April 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het parket start een onderzoek naar het plotse faillissement van de omstreden bouwpromotor Sua Casa uit Roeselare. Volgens de firma zelf waren er nooit slechte bedoelingen en ligt de oorzaak bij de ?enorme prijsstijgingen? in de bouw. Maar volgens de gedupeerden gaat het puur om slecht management van twee zaakvoerders die hun kleine firma veel te groot zagen. ?Alleen blijven wij achter in onze ruwbouw, terwijl zij gewoon een nieuw bedrijf kunnen opstarten.?
Ten Hag raakt Rashford in 'idioot schema' kwijt: 'Drie duels in zes dagen is te veel'
9 April 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Erik ten Hag heeft ondanks het resultaat een nare bijsmaak overgehouden aan de 2-0-overwinning van Manchester United op Everton. De Nederlandse manager zag zijn topscorer Marcus Rashford zaterdag geblesseerd uitvallen.


Crisisclub Vitesse raakt door stadionruzie ook zieke directeur Van Wijk kwijt
29 Maart 2023, 00:34 NU.NL - Sport
Vitesse moet het voorlopig doen zonder algemeen directeur Pascal van Wijk. De bestuurder zit sinds vorige week ziek thuis omdat de stadionperikelen hem te veel zijn geworden, meldt de club dinsdag.


Voor spaarders goed nieuws, maar sommigen zijn maandsalaris extra kwijt: de voor- en nadelen van stijgende rente
10 Maart 2023, 00:13 Gazet v. Antwerpen

De rente is in tien jaar niet zo hoog geweest. Dat biedt kansen voor spaarders, beleggers en investeerders. Voor de schatkist betekent het minder goed nieuws.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn