NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kwam


2 Juni, 00:08 Volkskrant
2 Juni, 00:08 Volkskrant
Filip Watteeuw overwoog voorzitterschap Groen: ?Maar dan kwam ontslag van Elke Decruyenaere?
3 Mei, 00:01 HLN.BE
De Gentse schepen Filip Watteeuw zegt dat hij ook heeft overwogen zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap bij Groen. ?Ik heb erover nagedacht, maar dan kwam het ontslag van Elke Decruyenaere (de Groen-schepen kondigde tien dagen geleden aan dat ze stopt met politiek; nvdr). Vervolgens heb ik beslist om me geen kandidaat te stellen?, zegt hij aan persagentschap Belga.


CELEB 24/7. Pasen kwam wat later bij de Kardashians en Ashley Graham deelt een eerlijke foto van haar lichaam
26 April, 00:02 HLN.BE
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.


Een derde van stroomproductie kwam vorig jaar uit hernieuwbare bronnen
8 Maart, 00:04 NU.NL - Economie
De stroomproductie in Nederland komt voor een steeds groter deel bij hernieuwbare bronnen zoals zon en wind vandaan. Vorig jaar steeg dat aandeel met 22 procent naar 39,1 miljard kilowattuur. Daarmee kwam een derde van de elektriciteitsproductie voort uit hernieuwbare bronnen, blijkt maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Smeergeld Ericsson kwam mogelijk terecht bij terreurgroep IS
17 Februari, 01:10 NU.NL - Economie
Telecomgigant Ericsson heeft zich in Irak schuldig gemaakt aan corruptie, blijkt uit een intern onderzoek van het Zweedse bedrijf. Mogelijk is daarbij geld betaald aan terreurgroep IS. Diverse betrokken medewerkers zijn inmiddels ontslagen.


Smeergeld Ericsson kwam mogelijk terecht bij terreurgroep IS
17 Februari, 01:10 NU.NL - Economie
Telecomgigant Ericsson heeft zich in Irak schuldig gemaakt aan corruptie, blijkt uit een intern onderzoek van het Zweedse bedrijf. Mogelijk is daarbij geld betaald aan terreurgroep IS. Diverse betrokken medewerkers zijn inmiddels ontslagen.


Lommelse disco kwam ter sprake in ?Taboe?: ?Mijn mooiste herinnering? De dag dat de Shaft sloot?
1 Februari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Shaft in Lommel was zondag een van de gespreksonderwerpen in de reeks Taboe, niet toevallig in een aflevering gewijd aan verslavingen. De discotheek had geen frisse reputatie. ?Mijn beste herinnering? De dag dat de Shaft gesloten werd?, zegt oud-burgemeester Louis Vanvelthoven.
Historicus Bonnie Triyana: ?Het Indonesische geweld tegen Nederland kwam niet uit de lucht vallen?
17 Januari, 00:09 Volkskrant
Als gastcurator van een tentoonstelling over de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd voert historicus Bonnie Triyana verhitte discussies in het Rijksmuseum. Zijn standpunten staan soms lijnrecht tegenover die van de Nederlanders.


Treinstoring NL kwam door kapotte back-up telefonieservers
19 September 2021, 00:01 Tweakers
ProRail heeft meer details gedeeld over de telefoniestoring die er donderdagavond voor zorgde dat het treinverkeer ontregeld werd. Het probleem lag niet bij GSM-R dat in mei voor een storing zorgde, maar bij een losstaand telefoniesysteem voor contact met machinisten.


Nationalisatie SNS Reaal kwam volgens onderzoek door mislukt vastgoedproject
28 Juli 2021, 00:03 NU.NL - Economie
De Staat had de vroegere bank en verzekeraar SNS Reaal nooit hoeven redden als het bedrijf niet was begonnen aan het mislukte vastgoedproject Property Finance. Dat stellen onderzoekers die in opdracht van de Ondernemingskamer onderzoek hebben gedaan naar de gang van zaken bij SNS Reaal voorafgaand aan de nationalisatie in 2013.


Dns-storing Akamai kwam door update softwareconfiguratie
25 Juli 2021, 00:00 Tweakers
De dns-storing bij Akamai die donderdagavond grote hoeveelheden sites wereldwijd onbereikbaar maakte, kwam door een bug die werd veroorzaakt door een update van een softwareconfiguratie. De storing duurde een uur.


Ex-manager van Astrid Nuyens (37) stak 550.000 euro in eigen zak: ?Hij kwam altijd fair over?
4 Februari 2021, 17:07 HLN.BE
Tussen 2010 en 2014 zou Dany P. Astrid Nuyens (37) hebben opgelicht voor zo?n 550.000 euro. De voormalig manager van het televisiegezicht zou gelogen hebben over het contract bij Medialaan en kledinglijn ZEB om meer geld in eigen zak te kunnen steken. De frauduleuze praktijken kwamen aan het licht toen Nuyens contracten nodig had voor haar echtscheiding van John Bryan. ?Ik had jaren niets door. Ik vertrouwde hem blindelings.?


Van der Poel kwam ronde na ronde beter in de wedstrijd
31 Januari 2021, 16:38 Skynet
Mathieu van der Poel heeft zijn vierde regenboogtrui in het veldrijden beet. "Het is een beetje raar om zo zonder publiek te winnen. Maar elke titel telt, dus ik ben hier heel blij mee", sprak de Nederlander in het flashinterview.


REACTIES. Ronhaar baseerde zegegebaar op Van Aert: ?Maar hoop dat Mathieu wint? - Kielich teleurgesteld: ?Kwam om te winnen?
30 Januari 2021, 15:36 HLN.BE
De eerste trui van dit WK in Oostende gaat naar Nederland. Pim Ronhaar is de gelukkige. De Nederlander kwam na een knappe solo als eerste over de meet. Opvallend: voor zijn vreugdegebaar haalde hij inspiratie bij... Wout van Aert.


Troy Hunt: 'De Adobe-breach kwam precies goed uit voor Have I been Pwned'
29 Januari 2021, 05:05 Tweakers
Troy Hunt is oprichter en enige beheerder van Have I Been Pwned, met miljarden records en tienduizenden bezoekers per dag. Hoe onderhoud je zoiets naast je werk?


Vechtsportclub rouwt om Turpal (16), die om het leven kwam tijdens fatale autorit: ?Hij kon een groot kampioen worden?
27 Januari 2021, 18:06 HLN.BE
Ze kunnen het nog altijd niet begrijpen waarom hij op die fatale zondag in Leefdaal achter het stuur kroop van een auto. Bij de Sint-Niklase gevechtssportclub Galaxy Combat werd Turpal Ali Shamsadov (16) op handen gedragen. ?Hij had alles om een groot kampioen te worden?, zegt zijn coach Youssef.


LIVE. Eupen, dat goed uit kleedkamers kwam, nog in leven: Refaelov mist penalty
26 Januari 2021, 19:14 HLN.BE
? 24ste speeldag Jupiler Pro League ? Aftrap: 18u45 ? Am Kehrweg ? Antwerp mist onder meer Buta en Mbokani


Tiener die om het leven kwam bij ongeval, zat zelf achter het stuur
26 Januari 2021, 17:12 Gazet v. Antwerpen

De 16-jarige T.A.S. uit Sint-Niklaas die anderhalve week geleden om het leven kwam bij een verkeersongeval in Leefdaal, zat zelf achter het stuur. Dat blijkt uit bijkomend technisch onderzoek en verhoor van de twee andere - eveneens minderjarige - inzittenden door het Leuvense parket.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn