NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Kwal


Kwal. WK 2026 - Neymar loopt gescheurde kruisband op en staat voor maandenlange revalidatie
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Het verdict van de blessure die Neymar dinsdagavond opliep in de 2-0 nederlaag tegen Uruguay in de Zuid-Amerikaanse kwalificatieronde voor het WK van 2026 is niet min: de Braziliaanse sterspeler heeft zijn voorste kruisband en de meniscus in zijn linkerknie afgescheurd. Met dat nieuws kwamen zijn Saudische werkgever Al-Hilal en de Braziliaanse voetbalbond woensdagavond naar buiten.


Kwal. EK 2024 - Oostenrijk pakt cruciale zege bij Zweden in groep van Duivels
13 September 2023, 00:02 Skynet Sport
Oostenrijk heeft dinsdagavond met 1-3 gewonnen bij Zweden en zette daarmee een grote stap richting het EK in Duitsland. Ook voor de Rode Duivels betekende de Oostenrijkse zege uitstekend nieuws.


Kwal. EK 2025 U21 - Swerts debuteert met zege tegen Kazachstan bij U21: "Invallers maken het verschil"
12 September 2023, 00:02 Skynet
De Belgische beloftenploeg heeft maandagavond in Leuven zijn openingswedstrijd in de kwalificaties voor het EK 2025 met het kleinste verschil (1-0) gewonnen van Kazachstan.


Kwal. EK 2024 - Jeremy Doku kritisch voor zichzelf: "Kon mijn man voorbij, maar keuzes konden beter"
18 Juni 2023, 00:02 Skynet Sport
De Rode Duivels zijn er niet in geslaagd om zes op zes te pakken in de kwalificaties voor het EK van 2024. De Belgen speelden in eigen huis 1-1 gelijk tegen Oostenrijk. Een van de lichtpunten was Jeremy Doku. Die een gesel was voor de Oostenrijkse verdediging. "Maar ik ben kritisch voor mezelf", reageerde Doku.


Kwal. EK 2024 - Frankrijk, Griekenland, Engeland en Zwitserland blijven foutloos
17 Juni 2023, 00:03 Skynet
Frankrijk, Engeland en Zwitserland hebben na drie EK-kwalificatiewedstrijden nog het maximum van negen punten. Alle drie kregen ze vrijdag wel een voetbaldwerg voorgeschoteld. Frankrijk won met 0-3 bij Gibraltar, Engeland met 0-4 bij Malta en Zwitserland met 1-2 in Andorra.


Kwal. Africa Cup - Saintfiet en Gambia trappen af met krappe zege, Samatta en Tanzania spelen gelijk
5 Juni 2022, 00:07 Skynet
Tom Saintfiet heeft met Gambia zaterdag de eerste speelronde van de kwalificaties voor de Afrika Cup van 2023 tot een goed einde gebracht. Een krappe 1-0 zege tegen Zuid-Soedan in groep G volstond voor de drie punten.


Kwal. WK 2022 - Canadese voetballers mogen naar Qatar
28 Maart 2022, 00:04 Skynet
De Canadese voetballers hebben zich zondag voor de tweede keer in de geschiedenis voor de eindronde van een WK geplaatst. Met een 4-0 zege tegen Jamaica verzekerden ze zich van een plaats bij de eerste drie in de kwalificaties van de Concacaf.


Kwal. EK U21 2023 - Beloften behouden in Schotland maximum van punten en spelen al minstens barrages
17 November 2021, 00:04 Skynet
De Belgische U21-ploeg heeft dinsdagavond tijdens de kwalificaties voor het EK in 2023 met 0-2 gewonnen bij Schotland, in Dundee. De Jonge Duivels behouden het maximum van de punten en zijn al zeker van minstens de tweede plaats, die recht geeft op barrages.


Kwal. WK 2022 - Nederland verslaat na partij bibbervoetbal Noorwegen om WK-ticket, Turkije naar barrages
17 November 2021, 00:04 Skynet
Nederland kan dan toch zijn ticket boeken voor het WK van volgend jaar in Qatar. Oranje versloeg dinsdag op de tiende en laatste speeldag in kwalificatiegroep G Noorwegen in een lege Rotterdamse Kuip met 2-0, na twee late goals. Turkije gaat naar de barrages, voor Noorwegen zit het erop.


Kwal. WK 2022 - Van Gaal pakt met Oranje dan toch WK-ticket: "Spelers hebben plan goed uitgevoerd"
17 November 2021, 00:04 Skynet
Bondscoach Louis van Gaal maakte de spelers van het Nederlands elftal dinsdag een compliment na de zege van 2-0 tegen Noorwegen. Niet vanwege het veldspel, maar wel omdat ze taakbewust speelden.


Kwal. WK 2022 - Na Duitsland plaatst ook Denemarken zich voor Qatar
13 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Denemarken heeft zich dinsdag met een 1-0 zege tegen Oostenrijk op de achtste speeldag van de WK-kwalificaties in groep F geplaatst voor Qatar 2022. Maandag gingen de Duitsers de Denen al voor.


Kwal. WK 2022 - Opstootje tussen Hongaarse fans en Londense politie in Wembley
13 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
In de tribunes van het Wembleystadion heeft er dinsdagavond een incident plaatsgevonden tussen Hongaarse voetbalfans en de Londense politie, enkele minuten na de aftrap van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Engeland en Hongarije.


Kwal. WK 2022 - Oranje ligt na ruime zege op Turkije (6-1) op koers voor WK
8 September 2021, 00:00 Skynet Sport
Net als de Rode Duivels ligt het Nederlandse elftal op koers voor deelname aan het WK in Qatar. Met Louis van Gaal als bondscoach en Memphis Depay en Davy Klaassen als opvallendste spelers gaat Oranje na een ruime thuiszege op Turkije (6-1) in groep G aan kop in de race om rechtstreekse kwalificatie voor de eindronde van eind volgend jaar.


Kwal. WK voetbal (v) - "Wij scoorden niet en Italië wel", stelt bondscoach Ives Serneels na dure nederlaag
10 April 2018, 20:54 Skynet
De Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg kon zich dinsdag niet herstellen van het tegenvallende gelijkspel van vrijdag tegen Portugal (1-1). De Red Flames verloren op bezoek in Italië met 2-1. Na de nederlaag lijkt groepswinst en het bijhorende rechtstreekse ticket voor het WK van 2019 in Frankrijk onmogelijk. "Het is een harde klap maar we moeten hieruit leren voor de toekomst", reageerde bondscoach Ives Serneels.


Kwal. WK voetbal (v) - "Er alles aan doen om in Italië een resultaat neer te zetten"
6 April 2018, 21:30 Skynet Sport
Na een tegendoelpunt op strafschop diep in de toegevoegde tijd tegen Portugal (1-1) zijn de Red Flames hun maximum in groep 6 van de WK-kwalificaties kwijt, en dat vier dagen voor de wel bijzonder lastige verplaatsing naar Italië, groepsleider met vijftien op vijftien.


Kwal. WK voetbal (v) - Janice Cayman ging in slotfase "van de hemel naar de hel"
6 April 2018, 21:30 Skynet Sport
Aanvoerster Janice Cayman pakte vrijdagavond met de Red Flames diep in de toegevoegde tijd nog een tegentreffer tegen Portugal, waardoor het eerste puntenverlies in deze WK-kwalificaties een feit is en de vrouwen van bondscoach Ives Serneels met heel wat extra druk op de schouders naar Italië moeten afzakken.


Kwal. WK voetbal (v) - "Er alles aan doen om in Italië een resultaat neer te zetten"
6 April 2018, 21:24 Skynet
Na een tegendoelpunt op strafschop diep in de toegevoegde tijd tegen Portugal (1-1) zijn de Red Flames hun maximum in groep 6 van de WK-kwalificaties kwijt, en dat vier dagen voor de wel bijzonder lastige verplaatsing naar Italië, groepsleider met vijftien op vijftien.


Drama, drama en nog eens drama: Red Flames laten dure punten liggen in WK-kwalificatiecampagne na dol slot

De Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg is vrijdagavond in het Leuvense King Power at Den Dreef Stadion in zijn vierde wedstrijd in WK-kwalificatiegroep 6 niet verder geraakt dan een 1-1 (rust: 0-0) gelijkspel tegen Portugal. Een kopbaldoelpunt van Tine De Caigny leek de Belgen in de blessuretijd de drie punten te bezorgen, maar de bezoeksters scoorden in een dolle slotfase nog tegen van op de stip.
Kwal. WK voetbal (v) - Red Flames willen maximum behouden tegen Portugal
6 April 2018, 08:54 Skynet Sport
De Belgische voetbalvrouwen nemen het vrijdagavond (om 19.30 uur) in hun vierde WK-kwalificatiewedstrijd in Leuven op tegen Portugal. De Flames verloren nog niet deze campagne en hopen aan Den Dreef hun maximum te behouden. De ticketverkoop voor de match verliep alvast als een trein, zodat meer dan 7.000 supporters verwacht mogen worden.


Red Flames stevenen af op toeschouwersrecord: ?Heel blij?

Voor de belangrijke kwalificatiewedstrijd van de Belgian Red Flames van vrijdag tegen Portugal in Leuven zijn al meer dan 6.000 toegangskaartjes verkocht. Drie dagen voor de aftrap van de interland komen de Belgische voetbalvrouwen zo heel dicht bij het supportersrecord dat in 2016 gevestigd werd. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) dinsdagavond bekend.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn