NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kristel

2News.be / Trefwoorden / Kristel

?Waarom kan jij niet tegen kritiek??: eerste ruzie gooit roet in het eten van Regi en Kristel in ?Regi gaat trouwen?
21 Februari, 00:02 HLN.BE
De weg naar het altaar is niet zonder slag of stoot voor Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35), letterlijk dan. De ietwat roekeloze rit naar hun huwelijkschef mondt uit in een eerste ruzie voor de aanstaande bruid en bruidegom. ?Ik rijd nooit meer. Trek uw plan?, klinkt het koppig bij Kristel, een antwoord dat niet in goede aarde valt bij Regi. ?Mag ik er zelfs niets meer van zeggen??


Kristel neemt verloofde Regi goed beet, maar die kan daar niet om lachen: ?Ik kruip liever terug m?n bed in?
14 Februari, 00:01 HLN.BE
Je zou misschien verwachten dat hij als dj steevast te porren is voor een flink feestje, maar dat is bij Regi Penxten (47) zeker niet altijd het geval. Verloofde Kristel moest in ?Regi gaat trouwen? dan ook een goeie list verzinnen om hem op z'n eigen vrijgezellenfeest te krijgen. Wanneer hij de waarheid ontdekt, is de dj dan ook allesbehalve content.


Kristel speelde herwerkte ring van ex kwijt na onthulling in ?Regi gaat trouwen?: ?Door online heisa deed ik hem in paniek uit?
7 Februari, 00:02 HLN.BE
Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (34) nemen de kijker in ?Regi gaat trouwen? mee in de aanloop naar hun huwelijk op 27 februari. Toen het koppel hun nieuwe ringen ging passen, onthulde Kristel dat ze eigenlijk nog steeds de trouwring van haar ex draagt, of toch een nieuw gesmolten versie. Regi en de kijkers reageerden geschokt. Uit paniek deed Kristel de ring uit, en sindsdien is die nergens meer te vinden. ?Ik welde hem cadeau geven aan mijn dochter?, vertelt ze op Instagram.


Regi na enkele maanden al verloofd met nieuwe liefde Kristel
12 April 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

?Waarom wachten op goede dingen?? Met die boodschap kondigde dj en producer Regi Penxten zijn verloving met zijn gloednieuwe vriendin Kristel aan via Instagram. Twee jaar na zijn scheiding met Elke Vanelderen heeft hij opnieuw de liefde gevonden, dat liet hij op Valentijnsdag al weten, zo?n twee maanden later is hij nu dus ook verloofd.
Gerechtsdeskundigen over ?femme fatale? Kristel Appelt: ?Bovenmatig intelligent?
5 Februari 2021, 12:46 Gazet v. Antwerpen

?Kristel Appelt is bovenmatig intelligent, maar haar persoonlijkheid heeft antisociale en psychopathische kenmerken?, zo concluderen gerechtsdeskundigen op haar assisenproces. Ze heeft een opgeblazen zelfbeeld over zichzelf. Dat ze zich niet meer precies kan herinneren wat er die nacht gebeurde op het moment dat ze voor Andy Vandereyt stond en haar lief neerstak, is volgens de psychiater gelogen.
ASSISEN. Echtgenoot van helikopterbruid : ?Ik blijf in de gevangenis tot de dag dat Kristel buiten mag?
4 Februari 2021, 17:48 HLN.BE
Het Leuvense assisenhof had vanmiddag recht op een gratis vertoning van De Grote Mike Gielen Show. De kersverse echtgenoot (24) van Kristel Appelt getuigde drie kwartier lang in een stijl die ze hier doorgaans niet gewoon zijn. Lichtjes onderuitgezakt op de getuigenstoel, rechterbeen over de linkerknie. Vlot ? breedsprakerig zelfs ? en misschien niet altijd goed de draagwijdte beseffend van alles wat hij zei.


Assisenjury ziet met eigen ogen hoe Kristel Appelt (27) haar vriend neersteekt
2 Februari 2021, 16:12 Gazet v. Antwerpen

De juryleden hebben op het assisenproces in Leuven niet alleen gehoord dat Kristel Appelt (27) mee haar vriend Andy Vandereyt (30) doodstak. Ze hebben het nu ook gezien. De hele moord werd immers toevallig door een vriend van het slachtoffer gefilmd. Die video werd in de assisenzaal vertoond.
Sylvia Kristel had 'de helft' van Hugo Claus helemaal niet nodig
22 Maart 2018, 18:00 Volkskrant
De ingezonden lezersbrieven van vrijdag 23 maart. In de Sir Edmund van afgelopen zaterdag staat een interview met Hilde Van Mieghem, de curator van de Hugo Claus-tentoonstelling in het Letterenhuis Antwerpen. Zij stelt dat Hugo behoorlijk leed onder vrouwen als Kitty Courbois en Sylvia Kristel. Niet alleen bedrogen ze hem, maar toen hij na vijf jaar besloot te scheiden van Sylvia wilde ze ook van

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn