NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kreeg


Voormalig Noord-Iers premier David Trimble, die Nobelprijs voor Vrede kreeg, overleden
26 Juli, 00:00 HLN.BE
Voormalig Noord-Iers premier David Trimble is maandag op 77-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn partij Ulster Unionist Party gemeld, schrijft de ?BBC?.


24 Juli, 00:07 Skynet
Dit torenhoge salaris kreeg Chris Hemsworth voor z?n rol in nieuwe ?Thor?-prent
19 Juli, 00:02 HLN.BE
Chris Hemsworth (38) ontving naar verluidt 20 miljoen dollar (19,7 miljoen euro) om opnieuw in het superheldenpakje van de dondergod Thor te kruipen. Dat schrijft de krant Daily Mail.


Groene trui Wout van Aert kreeg in afdaling na finish een platte band, maar geeft behulpzame fan een mooi souvenir
14 Juli, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Wout van Aert heeft opnieuw een opmerkelijk etappe achter de rug in de Tour. Onze landgenoot ging mee in de vroege vlucht, maar liet zich vervolgens uitzakken om zijn kopmannen bij te staan. Na de finish verging het hem echter minder goed: in de afdaling van de ?monsterlijke? Col du Granon kreeg hij een lekke band. Maar toen een fan hem hielp, toonde Van Aert zich nogmaals van zijn beste kant.
Amanda Bynes kreeg van Hollywoodregisseur te horen dat ze op ?een monster? leek
16 Maart, 00:03 HLN.BE
Amanda Bynes (35) heeft op Instagram laten weten dat een regisseur uit Hollywood haar ooit verteld heeft dat ze in bepaald licht op ?een monster lijkt?. De Amerikaanse actrice is de laatste tijd inderdaad weer iets actiever op sociale media. Eerder deze maand bedankte Bynes haar volgers voor alle steun die ze gekregen had nadat ze een petitie ingediend had met de vraag om haar curatele op te heffen.


?Ecokrijger? Desmond Tutu kreeg watercrematie, om de aarde te ontzien
3 Januari, 00:05 Volkskrant
De Zuid-Afrikaanse aartsbisschop Desmond Tutu is zaterdag geresomeerd, als duurzaam alternatief voor een begrafenis of crematie. Bij deze methode wordt het lichaam grotendeels opgelost in water. Tutu was een uitgesproken pleitbezorger van klimaatbescherming.


Met de ?klimwand? van kunstenaar Jos de Putter kreeg de Tweede Kamer toch nog nieuw elan
26 December 2021, 00:06 Volkskrant
?Oerlelijk? of ?net een apenrots?: de nieuwe achterwand in de Tweede Kamer kreeg een hoop kritiek te verduren. Maar de vijf zaalhoge kleipanelen van kunstenaar Jos de Putter ontdoen het parlement van statigheid en drama, en geven nieuw elan aan een vastgeroest architectuurtype.


Hoe een ?kansloos? protest tegen Zwarte Piet vleugels kreeg
5 December 2021, 00:08 Volkskrant
Zwarte Piet leek decennialang een onschuldig figuur. Inmiddels vinden veel Nederlanders hem een kwalijk karakter bij het Sinterklaasfeest. Hoe kregen activisten dat voor elkaar? Een reconstructie van tien jaar strijd in zes sleutelmomenten.


Philips ontkent dat het 220.000 klachten over slaapapneuapparaten kreeg
25 November 2021, 00:01 NU.NL - Economie
Philips ontkent dat er sinds 2015 honderdduizenden klachten over zijn slaapapneuapparaten zijn binnengekomen. De Amerikaanse medische toezichthouder FDA zei onlangs in een rapport dat Philips 220.000 klachten heeft ontvangen. Volgens Philips gaat het merendeel van die klachten niet over die specifieke apparaten.


Bewaker kreeg week voor de aanslag op Peter R. de Vries al tip over verdachte man: ?Leek alsof hij hem iets wilde aandoen?
16 Oktober 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het bewijs tegen de twee verdachten van de moord op Peter R. de Vries is fors volgens het OM. Toch blijven veel vragen open. Het grootste raadsel: wat gebeurde er met de tip dat de misdaadverslaggever een week voor de aanslag al werd gevolgd? Twee medewerkers van de parkeergarage merkten een verdachte persoon op en seinden een beveiliger van RTL Boulevard in, blijkt uit een reconstructie door De Telegraaf.
Studie: wie Johnson & Johnson-vaccin kreeg heeft baat bij andere booster
14 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
Amerikanen die oorspronkelijk een Johnson & Johnson-vaccin kregen, hebben een veel sterkere afweerreactie op Covid-19 na een zogenoemde boosterprik met een mRNA-vaccin van Moderna of Pfizer/BioNTech dan na een booster met Johnson & Johnson.


Actrice Issa Rae kreeg advies wit personage toe te voegen aan series
13 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
Issa Rae kreeg het advies om witte personen toe te voegen aan haar televisieseries, als ze er succes mee wilde hebben. Dat vertelt de Amerikaanse actrice aan de nieuwssite Mic.


Lucy Liu kreeg het op de set van ?Charlie?s Angels? aan de stok met Bill Murray
29 Juli 2021, 00:01 HLN.BE
Als je nauw met iemand samenwerkt, kan het af en toe eens botsen. Iets wat Lucy Liu (52) en Bill Murray (70) maar al te goed weten. De twee acteurs kregen het namelijk met elkaar aan de stok op de set van hun film ?Charlie?s Angels?.


Pukkelpop kreeg 1,8 miljoen euro steun toegezegd, wat gaat er met dat geld gebeuren?
24 Juli 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Door de coronapandemie kon Pukkelpop dit jaar rekenen op bijna 1,8 miljoen euro Vlaamse subsidie. Mag de organisatie dat geld houden, of moet dat nu helemaal of gedeeltelijk worden terugbetaald?
PAARS-WIT COMMENTAAR. Beerschot kreeg wel degelijk een mentaal tikje
7 Februari 2021, 17:10 Gazet v. Antwerpen

In een derby die geen winnaar verdiende, ging Beerschot voor de tweede keer dit seizoen onderuit tegen de aartsrivaal. Een slaapverwekkende en ijskoude vertoning eindigde zo toch nog in paarse droefenis. Maar deze derby zal wellicht niet de geschiedenisboeken ingaan.
Aantal overlijdens door Covid-19 daalt fors, ook minder opnames
4 Februari 2021, 06:12 Gazet v. Antwerpen

Het aantal dagelijkse overlijdens als gevolg van het coronavirus daalt de jongste tijd fors. Van 25 tot en met 31 januari bezweken gemiddeld 41,7 mensen per dag aan Covid-19.
Dylan Groenewegen kreeg politiebescherming na val Jakobsen: ?Er werd zelfs een strop gestuurd?
26 Januari 2021, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Nederland heeft het incident tussen Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen moeilijk verteerd. Groenewegen kreeg zelfs enige tijd politiebescherming nadat hij thuis doodsbedreigingen had ontvangen. Dat blijkt uit een exclusief interview met Wielerflits.
Bedreigde Groenewegen kreeg strop toegestuurd vanwege crash Jakobsen
26 Januari 2021, 08:13 NU.NL - Sport
Dylan Groenewegen heeft ernstige doodsbedreigingen ontvangen nadat hij begin augustus in de Ronde van Polen een zware valpartij veroorzaakte waarbij Fabio Jakobsen zwaargewond raakte. De renner van Jumbo-Visma had wekenlang politie voor zijn deur.


Voormalig hoofd coronataskforce: ?Trump kreeg onjuiste gegevens over pandemie te zien?
25 Januari 2021, 07:30 HLN.BE
Voormalig hoofd van de coronataskforce, Deborah Birx, zegt dat president Trump grafieken te zien kreeg die niet door haar gemaakt werden. Dat vertelt ze in een interview met de Amerikaanse nieuwszender CBS. ?Elke dag dacht ik aan stoppen?, zegt Birx over haar samenwerking met de Trump-administratie.


Coronavirus - Skeyes kreeg al 132 miljoen euro steun en vraagt nu extra hulp
23 Januari 2021, 06:44 Skynet
De Belgische luchtverkeersleider skeyes kon de voorbije maanden al rekenen op 132 miljoen euro steun van de federale overheid en Eurocontrol. Omdat de gezondheidscrisis blijft voortduren, vraagt het vroegere Belgocontrol nu extra steun. Dat schrijft L'Echo zaterdag. Volgens de krant zou het gaan om een bedrag tot 100 miljoen euro. Noch skeyes noch het kabinet van federaal minister voor Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) willen dat bedrag momenteel bevestigen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn