NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kracht

2News.be / Trefwoorden / Kracht

European Chips Act is nu van kracht: wat betekent het?
23 September, 00:05 Techzine
In april werd de European Chips Act eindelijk goedgekeurd. Een investering van 43 miljard euro dient ervoor te zorgen dat het continent competitiever wordt op het gebied van chipproductie. Sinds 21 september is de wetgeving officieel van kracht. Wat houdt het in? De Chips Act moet het marktaandeel van de EU omtrent chipproductie verdubbelen, van […]


WK atletiek - Bolingo met nieuw record naar finale: "Overwinning van mentale kracht en hard werken"
22 Augustus, 00:02 Skynet
Cynthia Bolingo staat met een nieuw Belgisch record in de finale van de 400 meter op het WK in Boedapest. De beste Belgische loopster in de geschiedenis op de ronde scherpte haar record met 23 honderdsten aan tot 49.96. Met die historische chrono moest de Brusselse wachten tot na de andere twee halve finales voordat ze zeker was van een plaats in de finale.


Van Damme wil met sterke prestaties in Glasgow kandidatuur voor WK 2030 kracht bijzetten
19 Juli, 00:08 Skynet Belgie
Tom Van Damme, de voorzitter van Belgian Cycling, hoopt dat enkele mooie resultaten begin volgende maand op het zogenaamde 'Super WK wielrennen' in Glasgow de Brusselse kandidatuur voor het WK wielrennen in 2030 kracht kunnen bijzetten.


Zwitsers dorp bedreigd door aardverschuiving: rode alarmfase van kracht
13 Mei, 00:03 Skynet Buitenland
In Zwitserland hebben autoriteiten vrijdag de toegang verboden tot het dorp Brienz, in het zuidoosten van de Zwitserse Alpen. Aanleiding is een dreigende aardverschuiving op een deel van een berg.


?Op z'n Pogacars' naar tweede Rondetriomf op rij, Kopecky: ?Waar ik die kracht haal? Dat vraag ik me wel vaker af?
3 April, 00:04 HLN.BE
?Oops, she did it again?. Voor het tweede jaar op rij won Lotte Kopecky (27) de Ronde van Vlaanderen. Drie weken na het pijnlijke verlies van broer Seppe, haalde ze uitzonderlijke kracht in zich naar boven. ?Wielrennen is mijn leven. Het laat me toe mijn hoofd vrij te maken. En dus ook de frustraties van me af te fietsen.?


Bijna twee weken na verwoestende aardbeving wordt Turkije opnieuw opgeschrikt door beving met kracht van 5,3
19 Februari, 01:28 HLN.BE
Het zuidoosten van Turkije is deze avond opnieuw opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,3. Dat laat het seismologische instituut Kandili weten op Twitter. Het is niet duidelijk of er slachtoffers zijn gevallen en ook over eventuele schade is nog niets bekend.


Stakingsaanzegging van politievakbonden gaat van kracht, maar nog geen acties gepland
30 Januari, 00:15 Skynet Economie
Een stakingsaanzegging die ingediend is door gemeenschappelijk front van de politievakbonden gaat vrijdag/vandaag van kracht en duurt nog tot 5 februari. Concrete acties zijn nog niet gepland en de stakingsaanzegging zal verlengd worden. De bonden eisen een loonsverhoging en een aanpassing van de eindeloopbaanregeling.


20 Januari, 00:08 Volkskrant
Serie A - Napoli zet titelambities kracht bij met 5-1 winst in Italiaanse topper tegen Juventus
14 Januari, 00:05 Skynet
Napoli heeft vrijdagavond in de opener van de 18e speeldag van de Serie A zijn titelambities kracht bijgezet met een overtuigende 5-1 zege in de Italiaanse topper tegen Juventus.


Grootste iPhone-fabriek in China draait bijna weer op volle kracht
6 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
De grootste iPhone-fabriek ter wereld, in de Chinese stad Zhengzhou, draait bijna weer op volle toeren. Het aantal verschepingen is voor 90 procent hervat, melden anonieme bronnen dinsdag aan persbureau Reuters.


Aardbeving met kracht van 6,4 op Filipijnen: ?We verwachten schade?
26 Oktober 2022, 00:02 HLN.BE
Een aardbeving met een magnitude van 6,4 is dinsdagavond (lokale tijd) geregistreerd in het noorden van de Filipijnen, op het eiland Luzon. Dat meldt het Amerikaanse seismologische instituut (USGS) op zijn website.


Aardbeving met kracht van 4,8 aan Frans-Zwitserse grens
11 September 2022, 00:05 Skynet Buitenland
In de buurt van Mulhouse, aan de Frans-Zwitserse grens, vond zaterdagavond een aardbeving plaats met een kracht van 4,8 op de schaal van Richter. Dat melden de lokale autoriteiten.


14 Juli 2022, 00:08 Volkskrant
VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google!
8 Mei 2022, 00:04 AutoBlog

Van voorgaande R-Link-infotainmentsystemen van Renault werden we niet heel vrolijk. Het nieuwe OpenR Link-systeem is een heel ander verhaal. Google-systeem! Renault heeft geluisterd naar alle kritiek op voorgaande R-Link-systemen. Het zag er bij het voorlaatste systeem nog best oke uit – denk bijvoorbeeld aan Easy Link – maar over R-Link waren we echt minder te […]

The post VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google! appeared first on Autoblog.nl.
Cristiano Ronaldo en zwangere partner Georgina verliezen ongeboren zoontje: ?Aankomende geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om verder te gaan met hoop?
19 April 2022, 00:01 HLN.BE
Cristiano Ronaldo (37) en Georgina Rodriguez (28) hebben hun nog ongeboren zoontje verloren. Het koppel was in blijde verwachting van een tweeling. ?Alleen de aankomende geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om verder te gaan met hoop.?


BRC: Pyck en Verlinde zetten ambities kracht bij
16 April 2022, 00:03 Autosport
Gilles Pyck en Benoit Verlinde hebben in de TAC Rally in Tielt meteen in hun kaarten laten kijken. Gilles Pyck opent bij de Juniors de jacht Tom Rensonnet terwijl Benoit Verlinde de beste start nam in de aantrekkelijke Renault Clio Cup.

Lees meer: BRC: Pyck en Verlinde zetten ambities kracht bij


Horeca en winkels willen open, al is het op halve (arbeids)kracht
14 Januari 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Alle bedrijven en sectoren die wel open mogen zijn, hebben te maken met roosterproblemen als gevolg van de opgelopen besmettingscijfers en quarantaineverplichtingen. Evengoed willen de horeca en de winkels zo snel mogelijk weer open, al is het beperkt door de personeelstekorten. Dat zeggen brancheorganisaties INretail en Koninklijke Horcea Nederland (KHN) woensdag desgevraagd tegen NU.nl.


Aardbeving met kracht van 6,6 treft Chinese provincie Qinghai
8 Januari 2022, 00:01 HLN.BE
De Chinese provincie Qinghai, in het noordwesten van het land, is zaterdag lokale tijd opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 6,6. Dat meldt het Amerikaanse geofysische instituut USGS.


Chinese privacywet die toezicht op techbedrijven verscherpt is van kracht
3 November 2021, 00:12 NU.NL - Tech
In China geldt vanaf vandaag een nieuwe wet die de online privacy van mensen beter moet beschermen. Tegelijkertijd dient de wet als middel om de techsector in het Aziatische land strenger in de gaten te houden.


VDL ondervindt nog steeds hinder van cyberaanval en werkt niet op volle kracht
20 Oktober 2021, 00:10 NU.NL - Tech
VDL ondervindt nog steeds problemen van de cyberaanval die het industrieconcern vorige week trof. Steeds meer onderdelen kunnen de productie weer uitbreiden, maar het bedrijf opereert volgens een woordvoerder nog altijd niet op volle capaciteit.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn