NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Kopen


Feyenoord wil De Kuip kopen: 'De huidige situatie is natuurlijk niet ideaal'
Woensdag, 00:04 NU.NL - Sport
Feyenoord wil zelf eigenaar van De Kuip worden. Algemeen directeur Dennis te Kloese vindt het kopen van het stadion een logische vervolgstap in de opmars van de Rotterdamse club.


Huurders zitten vast in dure woning doordat kopen moeilijker is geworden
Woensdag, 00:02 NU.NL - Economie
Meer huurders hebben in de afgelopen jaren vastgezeten in een dure huurwoning, doordat de hypotheeknormen strenger zijn geworden. Ze konden geen huis meer kopen en waren dus aangewezen op prijzige huurwoningen. De verhuurders profiteerden daarvan, constateert het Centraal Planbureau (CPB).


Veel huizenbezitters willen huren, terwijl huurders juist willen kopen
6 September, 00:03 NU.NL - Economie
Veel Nederlanders met een huurhuis zouden liever kopen. Tegelijkertijd zijn er huizenbezitters die juist graag willen huren. Volgens economen van De Nederlandsche Bank (DNB) is er bij 1,8 miljoen huishoudens sprake van een mismatch.


8 Augustus, 00:00 Emerce
Supermarkten draaien fors meer omzet terwijl we iets minder kopen
2 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
De omzet van supermarkten was in juni 12 procent hoger dan een jaar eerder. Ze verkochten iets minder producten, maar door de prijsstijgingen kwam er toch meer geld binnen.


Onze analist praat met Gouden Schoen Simon Mignolet over heden, verleden en toekomst: ?De club nieuwe eigenaars? Ik ga ze niet kopen, hoor?
27 Juli, 00:00 HLN.BE
?Jij denkt als een echte boekhouder.? Marc Degryse legt Club Brugge-doelman Simon Mignolet (35) op de rooster. Over verleden, heden en de toekomst. ?Het is ongelofelijk wat Bart en Vincent hier hebben neergezet. Ik zou graag vijftien jaar terug in de tijd gaan en meteen mee in het project stappen.?


NU+ | Waar moet je op letten bij het kopen van een powerbank?
20 Juli, 00:06 NU.NL - Tech
Het is erg vervelend als je tijdens een reis met een lege smartphone-accu komt te zitten. Zeker als er geen stopcontact in de buurt is. Een powerbank kan de oplossing zijn. Maar welke kies je?


WK leeft nog niet in Nieuw-Zeeland: Infantino roept op kaartjes te kopen
20 Juli, 00:02 NU.NL - Sport
FIFA-voorzitter Gianni Infantino heeft Nieuw-Zeelanders woensdag opgeroepen om kaarten te kopen voor het WK. De groepswedstrijden van de voetbalsters van het gastland zijn een dag voor aanvang nog niet uitverkocht. Datzelfde geldt voor een groot deel van de andere 28 duels in het land.


Microsoft mag maker van games Call of Duty en Candy Crush kopen
12 Juli, 00:06 NU.NL - Economie
Microsoft heeft na goedkeuring van de EU ook in de Verenigde Staten toestemming gekregen voor de overname van Activision Blizzard. Deze gamemaker is bekend van spellen als Call of Duty, World of Warcraft en Candy Crush.


?Wie een nieuwe zetel wil, hoeft er geen meer te kopen?: Nele bedacht een sofa die je nooit meer moet afdanken
19 Juni, 00:03 HLN.BE
Afgedankte zetels zijn een nachtmerrie om kwijt te geraken. Niemand die ze wil en in het containerpark betaal je je blauw. Interieurdesigner Nele Vlaeminck zocht en vond een duurzaam alternatief voor de almaar groeiende afvalberg met vieze zetels: ?Mijn zetel groeit met je gezin of smaak mee en is nog gemakkelijk te onderhouden ook?.


Coronavirus - EU-lidstaten kunnen minder coronavaccins kopen bij Pfizer
27 Mei, 00:04 Skynet Buitenland
De Europese Commissie en de farmabedrijven BioNTech en Pfizer hebben vrijdag een akkoord bereikt dat de lidstaten de mogelijkheid biedt om minder vaccins tegen het coronavirus aan te schaffen dan contractueel was overeengekomen. Dat heeft de Commissie gemeld.


Britse waakhond verbiedt Microsoft en Activision om elkaars aandelen te kopen
14 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Microsoft en Call of Duty-maker Activision Blizzard mogen geen aandelen van elkaar kopen zolang het beroep tegen het overnameverbod in behandeling is. Dat heeft de Britse toezichthouder CMA donderdag bepaald. De softwaregigant wil de gameontwikkelaar overnemen voor 69 miljard dollar (63,3 miljard euro).


Eindelijk, jij kan de Honda ZR-V nu eindelijk kopen
13 Mei, 00:01 AutoBlog

De Honda ZR-V is nu ook voor jou te koop. Honda is een merk dat in Nederland een rol in de marge speelt. Het merk bouwt uitstekende auto’s, maar ze […]

Dit artikel Eindelijk, jij kan de Honda ZR-V nu eindelijk kopen verscheen eerst op Autoblog.nl.
3 Mei, 00:04 Volkskrant
NU+ | Snel (ver)kopen of juist wachten? Vijf vragen over de dalende huizenprijzen
16 April, 00:02 NU.NL - Economie
De huizenprijzen zijn in de afgelopen tien jaar niet zo hard gezakt als in het afgelopen kwartaal, terwijl het aanbod schaars is. Dat stelt kopers en verkopers voor de vraag wat nu wijsheid is op de woningmarkt. Vijf vragen over de dalende huizenprijzen.


Ligue 1 - PSG kandidaat om Stade de France te kopen
11 Maart, 00:39 Skynet Buitenland
De Franse topclub Paris Saint-Germain zal zich kandidaat stellen om het Stade de France te kopen van de Franse staat in de zomer van 2025. Dat meldde een bron van binnen de club vrijdag aan sportkrant L'Equipe. Komend jaar is het stadion eerst nog het middelpunt van de Olympische Spelen in Parijs.


Samsung verwacht dat we dit jaar niet zo snel een nieuwe smartphone kopen
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Samsung denkt dat we dit jaar minder snel een nieuwe smartphone aanschaffen. Het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf ziet dat de hoge wereldwijde inflatie en lagere economische groei ervoor zorgt dat consumenten wachten met de aankoop van een nieuwe telefoon.


Samsung verwacht dat we dit jaar niet zo snel een nieuwe smartphone kopen
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
Samsung denkt dat we dit jaar minder snel een nieuwe smartphone aanschaffen. Het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf ziet dat de hoge wereldwijde inflatie en lagere economische groei ervoor zorgt dat consumenten wachten met de aankoop van een nieuwe telefoon.


'Nieuwe poging van BE Group om Ageas te kopen'
20 Januari, 00:02 De Tijd
22:59 BE Group, de investeringsgroep van enkele gewezen zakenbankiers, heeft de verzekeringsgroep Ageas onlangs opnieuw benaderd met het oog op een overname. Dat meldt het nieuwsagentschap Bloomberg.


Geen volkstuintjes of samentuin in Berlaar: ?We kopen liever gronden voor bebossing?
21 December 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het schepencollege gaat niet in op de vraag van Groen om volkstuintjes of een samentuin aan te leggen. Volgens schepen van Landbouw Willy Buellens (CD&V) bestaat hiervoor zo goed als geen interesse onder de bevolking.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn