NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Kopen


Bloomberg: China geeft Chinese autofabrikanten opdracht om lokale chips te kopen
16 Maart, 00:00 Tweakers
De Chinese overheid heeft lokale automakers, waaronder BYD en Geely Automobile, verzocht om Chinese chips te kopen, schrijft Bloomberg op basis van ingewijden. Hiermee zou China zijn eigen halfgeleidersector willen ondersteunen.


Pas als je bijna 100.000 euro verdient kun je een gemiddeld geprijsd huis kopen
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Een gemiddelde woning in Nederland is pas te betalen met een inkomen van bijna 100.000 euro. Dat maakt eigen geld buitengewoon belangrijk als je een huis wil kopen, stelt dataverzamelaar Calcasa.


Twintiger wil Porsche kopen met cheque van 78 miljoen(!)
26 Februari, 00:01 AutoBlog

De alarmbellen moeten vrij snel gaan rinkelen als een 21-jarige man met een cheque van 78 miljoen een Porsche-dealer binnen komt om een auto te kopen. We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen wat een cheque is, maar we hebben ook jonge lezers. Het was de manier om een groot geldbedrag over te maken voordat […]

Dit artikel Twintiger wil Porsche kopen met cheque van 78 miljoen(!) verscheen eerst op Autoblog.nl.
Reddit maakt nieuwe beursgang en laat gebruikers ook aandelen kopen
24 Februari, 00:02 Tweakers
Reddit gaat naar de beurs. Het platform heeft het papierwerk daarvoor ingediend bij de Amerikaanse beurswaakhond. Daarin zegt Reddit dat een aantal van de populairste gebruikers van het platform ook zelf mee kunnen investeren.


?Walmart wil tv fabrikant Vizio kopen voor 2 miljard dollar?
19 Februari, 00:00 Emerce
Het grote Amerikaanse warenhuis Walmart voert naar verluidt gesprekken om tv fabrikant Vizio te kopen voor 2 miljard dollar. Het bedrijf ziet mogelijkheden voor detailmedia, reclame op schermen in zijn winkels.


Nederlanders gebruiken hun telefoon steeds langer voordat ze een nieuwe kopen
13 Februari, 00:09 NU.NL - Tech
We wachten steeds langer met het kopen van een nieuwe telefoon. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoekers Telecompaper en GfK met NU.nl hebben gedeeld.


Nederlanders gebruiken hun telefoon steeds langer voordat ze een nieuwe kopen
6 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
We wachten steeds langer met het kopen van een nieuwe telefoon. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoekers Telecompaper en GfK met NU.nl hebben gedeeld.


'Plex laat gebruikers vanaf februari films en tv-series huren of kopen'
20 Januari, 00:00 Tweakers
Plex-gebruikers kunnen vanaf volgende maand tv-series en films kopen of huren. Dat zegt journalist Janko Roettgers op basis van onbenoemde Plex-bestuursleden. 'De meeste' studio's zouden al content willen aanbieden, na release moeten meer studio's volgen.


Johnson & Johnson wil biotechbedrijf Ambrx kopen voor 2 miljard dollar
9 Januari, 00:06 Skynet Buitenland
Farmareus Johnson & Johnson wil geneesmiddelenontwikkelaar Ambrx Biopharma overnemen voor een koopsom van om en bij de 2 miljard dollar. Dat heeft Johnson & Johnson maandag bekendgemaakt. De transactie zou afgerond worden tijdens het eerste semester van 2024.


NU+ | Een huis kopen in 2024: dit verandert er aan de hypotheekregels
Op 1 januari verandert er het een en ander voor mensen die een woning willen kopen. NU.nl zet de belangrijkste wijzigingen van de hypotheekregels voor jou op een rijtje.


Durven jullie nu wel een Corvette Stingray te kopen?
2 Januari, 00:01 AutoBlog

De Corvette Stingray wordt heel erg goed oud. En betaalbaar! We krijgen geregeld aanvragen binnen voor het Autoblog Advies. Nog altijd meer dan we (helaas) kunnen behandelen. Uiteraard dank daarvoor! Mede dankzij jullie input kunnen wij ook in 2024 weer artikelen maken. Als men op zoek is naar een wat prijzigere sportwagen, dan wil men […]

Dit artikel Durven jullie nu wel een Corvette Stingray te kopen? verscheen eerst op Autoblog.nl.
Fans van Steven Spielberg-film E.T. kunnen alienhoofd kopen op veiling
15 December 2023, 00:06 NU.NL - Film
Fans van de film E.T. the Extra-Terrestrial van Steven Spielberg uit 1982 kunnen het mechanische hoofd van de bekende alien kopen. Een grote collectie met duizenden filmrekwisieten gaat vanaf donderdag onder de hamer bij Julien's Auctions.


Rijke Russen kunnen nog steeds Ferrari?s en Lambo?s kopen
14 December 2023, 00:01 AutoBlog

Via een omweg komen nog altijd luxe auto’s Rusland binnen. Door allerlei sancties denk je misschien dat het geen reet aan is voor de rijkste Russen om te leven in het land. Zo doen de meeste Westerse bedrijven geen zaken meer met Rusland, wat betekent dat de inwoners ook geen nieuwe speeltjes kunnen kopen. Toch? […]

Dit artikel Rijke Russen kunnen nog steeds Ferrari’s en Lambo’s kopen verscheen eerst op Autoblog.nl.
Toeristen en eilandbewoners kopen enige winkel op Schots eiland
27 November 2023, 00:05 NOS nieuws

Inwoners van het Schotse eiland Lismore hebben de enige winkel op het eiland voor ondergang behoed door die zelf te kopen.

Lismore is een eiland met ongeveer 160 permanente bewoners en daarnaast nog een aantal mensen die er een vakantiehuisje hebben. De enige winkel op het eiland, die ook dienst doet als postkantoor, dreigde te verdwijnen omdat de eigenaresse een lerares was die weer voor de klas wilde staan.

Als de winkel permanent de deuren zou sluiten, hadden inwoners voor boodschappen een veerboot moeten nemen naar het Schotse vasteland: een reis die hen in totaal meer dan drie uur zou kosten.

De inwoners besloten een actie te starten om de winkel gemeenschappelijk te kopen en te runnen. In iets meer dan een maand kochten 230 mensen een aandeel in de winkel, waaronder toeristen die het eiland ooit bezochten. Er werd in totaal ruim 80.000 pond opgehaald, omgerekend zo'n 92.000 euro, meldt BBC. Met het geld kan de winkel zeker vijf jaar open blijven en was er ook ruimte voor renovaties. De winkel is vorige week heropend.

Isolatie

"We hebben een kwetsbare bevolking en het wegvallen van de winkel had bijgedragen aan het gevoel van isolatie", zegt een van de initiatiefnemers van de overname tegen de BBC. Volgens hem had een gesloten winkel ertoe kunnen leiden dat veel inwoners het eiland zouden verlaten.

Lismore is een geliefde plek voor toeristen om wandeltours te maken en om naar de ongeveer 130 vogelsoorten te kijken die op en rond het eiland voorkomen.
Stemmingmakerij: is het veilig om een Chinees te kopen?
17 Oktober 2023, 00:02 AutoBlog

Enkele journalisten klimmen de geopolitiek in en werpen de vraag op of het wel veilig is een Chinees te kopen. Voor de helderheid, we bedoelen natuurlijk een Chinese auto met de titel, in dezelfde zin als we het over ‘een Italiaan’ of ‘een Duitser’ hebben op deze site. Niet ‘Chinees’ in de zin van Babi […]

Dit artikel Stemmingmakerij: is het veilig om een Chinees te kopen? verscheen eerst op Autoblog.nl.
Jongeren kopen laatste jaren massaal caravans en campers
4 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Het caravan- en camperbezit onder jongeren is de afgelopen jaren fors gestegen. Tussen 1 januari 2020 en 1 september 2023 steeg het bezit onder Nederlanders tot en met 25 jaar met liefst 53 procent.


'Qualcomm dringt energiebeheerchips op aan oem?s die Oryon-socs willen kopen'
1 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Computerfabrikanten die de aankomende Qualcomm Oryon-socs willen aankopen, worden verplicht om de energiebeheerchips van Qualcomm te gebruiken. Dat stelt techwebsite SemiAccurate. Deze beslissing zou de kosten voor de nieuwe Arm-soc de hoogte injagen.


Feyenoord wil De Kuip kopen: 'De huidige situatie is natuurlijk niet ideaal'
27 September 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Feyenoord wil zelf eigenaar van De Kuip worden. Algemeen directeur Dennis te Kloese vindt het kopen van het stadion een logische vervolgstap in de opmars van de Rotterdamse club.


Huurders zitten vast in dure woning doordat kopen moeilijker is geworden
27 September 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Meer huurders hebben in de afgelopen jaren vastgezeten in een dure huurwoning, doordat de hypotheeknormen strenger zijn geworden. Ze konden geen huis meer kopen en waren dus aangewezen op prijzige huurwoningen. De verhuurders profiteerden daarvan, constateert het Centraal Planbureau (CPB).


Veel huizenbezitters willen huren, terwijl huurders juist willen kopen
6 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Veel Nederlanders met een huurhuis zouden liever kopen. Tegelijkertijd zijn er huizenbezitters die juist graag willen huren. Volgens economen van De Nederlandsche Bank (DNB) is er bij 1,8 miljoen huishoudens sprake van een mismatch.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn