NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Komen


Acht mensen komen om in Canada bij poging om VS binnen te geraken
Gisteren, 00:15 Skynet
Acht mensen, onder wie twee kinderen, zijn dood aangetroffen in een moeras van de rivier Saint-Laurent aan de Amerikaans-Canadese grens. Dat meldt de Canadese politie. Ze probeerden illegaal de Verenigde Staten binnen te komen.


Komen hervormingen op tijd om begroting te redden?
Donderdag, 00:11 De Tijd
20:39 Of de regering nu 0,15 of 0,3 procent van het bruto binnenlands product extra saneert: het is niet de begrotingscontrole die het bloeden zal stelpen. ?Zelfs een pensioenhervorming volstaat niet meer?,...


Champions League - Real Madrid en Napoli komen niet meer in problemen op weg naar kwartfinales
Real Madrid heeft woensdagavond in de terugmatch van de achtste finales van de Champions League tegen Liverpool de kwalificatie voor de laatste acht moeiteloos over de streep getrokken. De Koninklijke juichte met 1-0, nadat het drie weken geleden al een riante 2-5 bonus had verworven op Engelse bodem.


Politiebonden: we komen niet aan 1.600 rekruteringen per jaar
15 Maart, 00:06 Skynet Economie
Ons land slaagt er niet in 1.600 politie-inspecteurs per jaar te rekruteren. En mocht dat lukken, dan zou dat niet volstaan om de tekorten bij de politie aan te vullen. Dat bleek dinsdag tijdens een hoorzitting met de politievakbonden in de Kamer.


6 Maart, 00:07 Volkskrant
N-VA en Open Vld geven CD&V tot dinsdag om tot inkeer te komen: stikstofakkoord of kruis over coalitie
6 Maart, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Vlaamse regering zit in een nooit geziene crisis. Ook zondagavond slaagden de drie meerderheidspartijen N-VA, Open Vld en CD&V er niet in om het eens te raken over een regeling rond stikstof. De partij van Sammy Mahdi krijgt nu nog even de tijd om een definitief antwoord te geven. Maar als het nee is, zetten de christendemocraten zich buiten de regering, luidt het.
Betalingen komen vandaag mogelijk later binnen na storing bij betaalverwerker
25 Februari, 00:01 NU.NL - Tech
Betalingsverwerker Worldline is maandagochtend getroffen door een storing. Daardoor is een achterstand ontstaan in de verwerking van betalingen en overboekingen, meldt Betaalvereniging Nederland. Klanten van meerdere banken ondervinden daar hinder van.


Ex-werknemer bij Plopsaland na getuigenissen over verziekte sfeer in bedrijf: ?Het moest er wel van komen?
21 Februari, 00:17 Gazet v. Antwerpen

Ook een vrouw die nog niet zo lang geleden een hogere functie had bij het bedrijf achter Plopsaland, getuigt dat het bij Plopsaland niet goed zit bij de leidinggevenden: ?Het moest er wel van komen, dat mensen nu zo uithalen.?
Brussels Airport vraagt om niet spontaan naar luchthaven te komen om bagage af te halen
20 Februari, 02:05 Skynet Economie
Op Brussels Airport verloopt de bagageafhandeling vandaag opnieuw normaal, maar toch is het er erg druk. Veel reizigers die gisteren zijn geland zonder hun koffers, willen die vandaag spontaan zelf komen ophalen. "We vragen reizigers om niet naar de luchthaven te komen als ze niet gecontacteerd zijn geweest", benadrukt woordvoerster Nathalie Pierard.


20 Februari, 00:40 Volkskrant
De ene staking steekt de andere aan: steeds meer mensen komen in actie
19 Februari, 00:27 NU.NL - Economie
Het aantal stakingen in ons land neemt toe, maar taferelen zoals in Frankrijk en Griekenland zijn niet aan de orde. Wel kunnen de stakingen een sneeuwbaleffect hebben, want staken is "besmettelijk".


15 Februari, 00:08 Volkskrant
Makers ChatGPT komen met programma dat door AI geschreven teksten herkent
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
De makers van chatbot ChatGPT zijn zelf met een oplossing gekomen om door kunstmatige intelligentie gegenereerde teksten te herkennen. Het programma AI Text Classifier probeert in te schatten of een tekst door een mens of een machine is gemaakt.


Makers ChatGPT komen met programma dat door AI geschreven teksten herkent
6 Februari, 01:12 NU.NL - Tech
De makers van chatbot ChatGPT zijn zelf met een oplossing gekomen om door kunstmatige intelligentie gegenereerde teksten te herkennen. Het programma AI Text Classifier probeert in te schatten of een tekst door een mens of een machine is gemaakt.


8 Januari, 00:47 Volkskrant
REACTIES. Zesde clean sheet voor Bolat: ?Laat die West-Vlaamse ploegen maar komen?
8 Januari, 00:07 Gazet v. Antwerpen

Sinan Bolat hield tegen Cercle Brugge voor de zesde keer dit seizoen de nul. Opmerkelijk: de Turkse doelman deed dat telkens tegen een West-Vlaamse ploeg.
Intel en VLSI Technology komen tot akkoord over patentgeschil
2 Januari, 00:07 Techzine
Intel en VSLI Technology hebben een akkoord gesloten over een lopend geschil over het gebruik van bepaalde patenten. Onderlinge rechtszaken zijn daardoor nu uit den boze. Het nu bereikte akkoord over het patentengeschil tussen de chipgigant en de chippatentenhouder liep al sinds 2018. In een Amerikaanse rechtszaak in de staat Delaware eiste VSLI Technology van […]


Belgen in het buitenland - Rennes ziet tegen Reims einde komen aan reeks van 17 matchen zonder nederlaag
30 December 2022, 00:03 Skynet
Rennes heeft donderdag bij Reims een 3-1 nederlaag geleden op de 16e speeldag in de Franse Ligue 1. De treffer van Arthur Theate mocht niet baten voor de bezoekers, die een einde zagen komen een reeks van 17 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag.


Google stapt naar hoogste Europese rechter om onder recordboete uit te komen
5 December 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Google gaat opnieuw proberen om onder de Europese boete van 4,1 miljard euro uit te komen. Het internetbedrijf kreeg toen de hoogste boete die de Europese Commissie ooit heeft opgelegd omdat het concurrenten benadeelde met zijn besturingssysteem Android.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn